Bra pris, snälla och schyssta. Dom byggde ihop matbordet och skruvade ihop lösa ben på säng och soffa. Det lilla extra.
Flyttbolaget i Stockholm
Med oss får Ni ett företag som har kollektivavtal samt bra villkor och löner mm för våra anställda. Då vi verkar i en bransch där det inte är alltför vanligt och där personal emellanåt utnyttjas så vill vi informera lite extra kring det, är priser orimligt låga bör ni dubbelkolla villkor med företagen. Flyttbolaget i Stockholm...
914 omdömen om Flyttbolaget i Stockholm
Sedan starten hos Reco 2014
De bar upp möbler från ett rum i en villa till övervåningen . De ringde och sa att de blev lite sena pga mycket trafik. Det är bra. De plastade in några möbler så de inte skulle repas och la plast över soffa så den inte skulle bli smutsig. De tog även med sig några möbler som skulle slängas. Trevliga och effektiva. Allt var helt när det kom fram
Topp, mycket nöjd. Starka och trevliga gubbar! Piano flytt upp för svåra trappor, men allt fungerade bra.
Har använt Flyttbolaget flera gånger. Tidigare som privatperson men denna gång hjälpte de till med vår kontorsflytt, gick suveränt som vanligt!
Lätt att få kontakt med firman på telefon. Flexibla med tider. OK pris. Genomförde flytten snyggt och prydligt. Plastade in ömtåliga möbler. Trevligt bemötande.
Trevliga och snabba killar som flyttade möblerna åt mig
Stort tack för uppdraget och omdömet Jenny! Mvh Flyttbolaget
Duktiga, trevliga och försiktiga medarbetare.
Vi tackar för glatt omdöme! Jag förmedlar vidare till killarna på fältet. Trevlig helg!
Tror det är tredje gången vi anlitat firman. Behövde hjälp att transportera några antika stolar till en tapetserare. Alltid lika trevliga, lyhörda o bra på alla vis. Snabbt o varsamt, utan att det känns stressigt.
Härligt att du använder oss för dina uppdrag! Vi tackar för det och önskar trevlig helg!
Jätteduktiga. Proffsiga. Snabba. Visste precis vad de gjorde. Det var tryggt att betala per timme istället för fast pris då jag är orolig för att flytten utförs slarvigt när det är fast pris. Det gjorde absolut inte Flyttbolaget! 5 stjärnor!
Hej Helena, vad roligt att du är nöjd och att du uppskattade vårt prisupplägg. Vi hoppas du ska trivas i nya boendet. Mvh Flyttbolaget
Själva flyttprocessen är alltid förenat med stor stress och Flyttbolaget gjorde ett fantastiskt jobb på själva flyttdagen. Det vi missat eller glömt ordnade de med i stunden t ex paketera soffkuddar, skruva ner taklampa osv. Vår flytt innebar också många trappor utan hiss vilket oroade oss lite och kanske hade det behövts en man till (de var tre och fick slita ordentligt) men bortsett från det är vi supernöjda med vårt val av flyttfirma!
Stort tack för omdömet Tove och vad bra att vi kunde underlätta en del. Ja det var en lång trappa på lossningen upp till huset men vi hann inte få ut någon extra arbetare till Tyresö innan vi blev klara. Mvh Flyttbolaget i Stockholm
Punktliga, tillförlitliga, bra
Tack för omdömet Lynn! :) /Flyttbolaget
Väldigt professionellt och trevligt. Bra jobb!
Tack Lars för det fina omdömet! :) /Flyttbolaget
Trevligt bemötande och perfekt utfört arbete
Tack för det fina omdömet Götha! :) /Flyttbolaget
Bra och snabb återkoppling om vårt flyttprojekt o mycket väl utfört arbete.
Tack för det fina omdömet Kristina! /Flyttbolaget
Köpte en enkel flyttstäd av lägenhet. Kommunikationen med företaget inför arbetet var bra men städningen undermålig. Första inspektion av mig visade på uppenbara brister att städa golv.. Städaren fick komma tillbaka. När köparen tillträdde hitta denne ytterligare brister. Städaren fick komma tillbaka igen. Allt gick på garantin -vilket är bra. Men i grunden har de använt en städare som inte förstår kraven som ställs på en flyttstädning.
Tack för uppdraget och omdömet! Ja det blev ett par saker att ordna till efter önskemål. Mvh Flyttbolaget
De gjorde jobbet galant! Enkelt, smidigt.
Härligt att höra och tack för omdömet Jonathan!
Trevligt bemötande, kom på utsatt tid och väldigt serviceinriktad och omtänksam flyttkarl. Mycket nöjd med flytthjälpen!
Tack för det fina omdömet Paula och lycka till i nya boendet!
Jättenöjd. Bra kommunikation, lätt att förstå vad som gäller och ej. Personalen som flyttade var trevliga, proffsiga och hjälpsamma. Kommer boka via flyttbolaget nästa gång det bär av.
Kul att höra Erik och tack för det fina omdömet! /Flyttbolaget
Fantastiskt bra hjälp med familjens flytt! Dessa killar är guld värda. Jättetrevliga, allt gick snabbt, smidigt och effektivt, stenkoll på allt inklusive sånt vi själva hade glömt, löste alla våra extra önskemål och behov utan minsta problem. Helt enkelt hur bra som helst. Vi är verkligen SUPERnöjda och rekommenderar dom varmt!
Tack för det fina omdömet Elizaveta och vad roligt att ni är så nöjda, precis som det ska vara. :) Lycka till i nya boendet! /Flyttbolaget
Enkla att arbeta med. Snabba. Transparenta i sin prissättning innan och inga försök att höja priser för merjobb under flytten.
Tack för omdömet Jakob och lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget
Utförde flyttstädning. Perfekt resultat.
Tack för omdömet Thomas! :) /Flyttbolaget
Otroligt bra! Fick hjälp med att flytta från min etta på 3e våningen (utan hiss). Chris och Ville var supersnabba och väldigt trevliga. De var noga med att allt var ordentligt packat och hjälpte till att packa ner de grejer jag inte hade hunnit få ner i lådor än. Allt från bokningen till själva flytten gick smidigt och jag blev jättenöjd. Rekommenderas starkt!
Tack för det fina omdömet Valentine och vad roligt att du är så nöjd, jag ska se till att hälsa Chris och Wille. Lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget
Effektivt, kompetent och vänligt genomförd flyttning
Tack för omdömet John och lycka till i ditt nya boende! /Flyttbolaget
Trevliga och proffsiga! Allting gick otroligt smidigt. De hanterade bland annat saker som inte fick plats i flyttkartonger på bästa möjliga sätt. Kan varmt rekommendera alla att anlita Flyttbolaget vid bohagsflytt.
Tack för omdömet Max och vad roligt att ni är nöjda! :) /Flyttbolaget
Killarna kämpade på flitigt trots lite bristande förberedelser från våran sida och tunga grejer. Kan inte bli bättre.
Tack för omdömet Erik och lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget
Trevliga och effektiva, inga problem alls. Skulle definitivt anlita dem igen.
Härligt att höra Anders och tack för omdömet! :) / Flyttbolaget
Bra trevliga försiktiga i arbetet.
Tack för omdömet Esbjörn och lycka till i nya boendet! :) / Flyttbolaget
Bäst flyttfirman. Kan varmt rekommendera… 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Tack Evald för det fina omdömet och vad roligt att du är nöjd. // Flyttbolaget
Service inriktad personal och kunniga och jättetrevliga. Varmt rekommenderas.
Tack för ditt fina omdöme Tony!
Toppen! Proffsiga och hjälpsamma! 5 av 5 möjliga💙💙💙💙💙
Tack för ditt fina omdöme Justina!
Så trevliga och proffsiga killar som tog hand om vår flytt. Rekommenderar dom varmt till nya uppdrag.
Tack för det fina omdömet Karina och vad kul att du är nöjd. Lycka till i nya boendet!
Snabb, trevlig och effektiv hjälp med flytten.
Tack för omdömet Ulf och lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget
Mycket trevligt personal. Tack för hjälpen Patrick. Kan bara rekommendera Flyttbolaget Stockholm. Mvh Ralf
Tack för det fina omdömet Ralf och lycka till i nya boendet. // Flyttbolaget
Bra kommunikation och utförande
Tack för omdömet Kenta och lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget Stockholm
It was amazing! Amazing people, amazing service! They were super kind and super professional! Very careful with all the packages and very fast! I will definitely use their moving services next time!
Thank you Marjoris for the review. We are happy that you are satisfied and hope that you will enjoy your new place. :) // Flyttbolaget
Jättenöjd med flytten! Professionellt och trevligt team. Rekommenderas!
Tack för omdömet Anna och vad roligt att du är nöjd. Lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget
Flytten och flyttstäd gick utmärkt! Flyttkillarna var väldigt effektiva men samtidigt lugna och försiktiga. Väl värt marginellt dyrare alternativ med bra villkor för sina anställda
Stort tack för uppdraget och recensionen. Trevlig helg önskar vi alla på Flyttbolaget!
Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt av Flyttbolaget och när det körde ihop sig med att annat företag som skulle hjälpa med en del av flytten (att montera ner större möbler) så löste Flyttbolaget det direkt. Jag är överlag super nöjd med både flytt och montering och installation som gjordes i min lägenhet. Tyckte att alla var väldigt måna om att hjälpa till och göra det så lätt och bra för mig som möjligt vilket jag uppskattar starkt. Alla arbetade snabbt och effektivt så jag är på allt sätt mycket nöjd och rekommenderar mycket varmt Flyttbolaget.
Hej Johanna, vad roligt att du är så nöjd och vi tackar så hjärtligt för den fina recensionen. Vi hoppas nu du ska trivas i nya boendet. Vi önskar även trevlig helg! /Flyttbolaget
N/a ...............................................
Tack för omdömet och trevlig helg! :) /Flyttbolaget
Vi anlitade Flyttbolaget för att vi ville ha en flyttfirma med kollektivavtal. Både flytten och flyttstädningen blev jättebra. Vi är väldigt nöjda!
Hej David, kul att du är nöjd och att du tittade efter ett seriöst alternativ i denna bransch. Vi hoppas du ska trivas i nya boendet. Trevlig helg önskar vi på Flyttbolaget!
Bra upplevelse rakt igenom. Fick Flyttbolaget i Stockholm rekommenderat av en vän och kan bara instämma i rekomendationen. Allt från bokning, lån av flyttkartonger och själva flytten flöt på bra. En extra elloge till Kris, André och Parid som förutom att vara väldigt trevliga, tog väl hand om våra prylar och kämpade på i ösregnet. Kan varmt rekommendera!
Hej Carl, vi tackar så hjärtligt för det fina omdömet. Ja vädret kan vi inte styra över så det är bara att gneta på med gott humör :). Trevlig helg! /Flyttbolaget
Bra bemötande, smidig och proffsig hantering av flytten.
Stort tack för omdömet, hoppas du trivs bra i nya boendet. Trevlig helg!
Supernöjda med Flyttbolaget! I tid, professionellt och effektivt flyttades våra saker den knappa kilometern som vi flyttade. Verkligen smidigt!
Tackar för att ni valde oss för flytten! Förmedlar detta till våra flyttkillar ute på fältet som hjälpte er. Trevlig dag!
Snabba och smidiga. Från ankomst villa till sista inburet i lägenhet (inkl körsträcka på 20 min) så var allt klart på 3 tim 45 min. Otroligt. Allt är helt och inget saknas. Kan bara rekommendera å det varmaste. ❤️ Bra pris och smidigt att alla lådor får lånas och sedan tas tillbaka (utan debitering)
Tack o kul att du är nöjd med oss och att du rekommenderar oss! Hoppas ni kommer väl tillrätta i ert nya hem! Glada hälsningar från vi på Flyttbolaget
Proffsig kommunikation och service både under bokning och själva flytten. Båda killar var trevliga, hjälpsamma och väl förberedda med material och rutiner. Jag valde denna firma framförallt pga att de har kollektivavtal och kommunikationen kändes bra.
Hej Isabel! Vi tackar för du valde oss för flytten och för ditt positiva omdöme. Schyssta villkor till de anställda och bra kommunikation är något vi strävar efter. Återigen tack och lycka till med ditt nya boende!
De gav en lite väl pessimistiskt tidsuppskattning i början, men sedan så gick flytten snabbare ändå. Detta är ju såklart att föredra över det motsatta. Höll vad som avtalats. Bra kommunikation. Inget krångel. Kändes som ett seriöst företag.
Hej Markus och tack för omdömet! En uppskattad tid för våra kunder är viktigt. Sen är de så väldigt olika vad folk har i sina hem och hur långt det är att gå till adresserna. Men skönt att det gick smidigt och tack igen!
It's not unusual that this company is our main partner in Stockholm. I would recommend their services to everybody. Great team, great guys!
Thank you Ilyan for the recomendation! We do our best to keep customers happy!
Proffsiga och trevliga, ffa ledarna, men lite olika kvalitet på övriga flyttkillar. Vissa packade glas tillsammans med stenar. Andra mer noggranna. Blev avsevärt dyrare än offerten eftersom vi hade mycket grejor och det tog lång tid.
Tack för omdömet! Packningen gör vi med utgångspunkt att allt ska hålla vid flytten. Priser varierar bl a beroende på storleken på bohaget och tiden det tar att gå till adresserna. Vi gör alltid vårt bästa och hoppas ni känner är nöjda med våran hjälp.
Allt fungerade bra och flytten var smidigt.
Härligt att allt fungerat bra och smidigt, vi önskar lycka till i nya bostaden! Mvh Flyttbolaget
Vi genomförde en flytt av bohag från lägenhet till hus inom Stockholm och Flyttbolaget Stockholm var otroligt hjälpsamma, trevliga och framförallt serviceminded. Flyttgrabbarna på plats tog det lite större bohaget än beräknat med bravur och hängde inte läpp för det utan jobbade på i bästa tempo och var otroligt aktsamma med känsligare saker. En offert som skulle ta 7h tog 8h trots en man för lite. Bra jobbat! Jag kan varmt rekommendera Flyttbolaget Stockholm till dom som söker något tryggt och proffsigt med bra villkor även för arbetarna.
Vad roligt att du är nöjd Jakob och kul att du uppskattade att vi gör det lilla extra. Vi kämpar på i ur och skur och även om det är manfall :). Mvh Flyttbolaget i Stockholm