Lanolia Städ & Service AB
Lanolia grundades 2007 och är ett komplett städföretag och vi arbetar mot så väl privatpersoner som företag. Vi erbjuder helhetslösningar med fokus på kvalitet, kundens önskemål, miljö och personalvård.
Hos oss erbjuds flyttstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputs och mycket mer. Tjänsterna fungerar antingen som abonnemang och löpande städning enligt avtal eller engångsuppdrag vid behov.
Önskar du ett personligt städföretag med fokus på kundnöjdhet har du hittat rätt, varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
383 omdömen om Lanolia Städ & Service AB
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Anlitade Lanolia för en flyttstädning. De var snabba med svar på offertförfrågan, och kunde komma redan dagen därpå. Städarna kom på bestämd tid. Städningen var utmärkt, och lägenheten var nog renare än när jag flyttade in i den. Och då hade delar av den stått ett tag och grott igen lite extra.
Mycket nöjd med dem. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Alltid ett professionellt bemötande och snabb återkoppling vid ev frågor. Städningen är noga utförd och vi är nöjda varje gång. Kan starkt rekommendera Lanolia.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Bra bemötande och lätt att få kontakt.
Nöjd med städningen och trevliga flickor
Kan rekommenderas. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Alltid bra bemötande av all personal.
Hittills alltid bra utfört arbete.
Sammanfattningsvis är jag nöjd och belåten med Lanolia. -
Trevligt bemötande
Proffsigt utförande
Städning en gång I månaden
Mycket nöjd -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Vi är så nöjda med allt från kontaktperson, att de alltid är flexibla och det är alltid utomordentligt städat. Vi har ingenting att klaga på!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Ordning och reda samtidigt som de är lyhörda och lösningsfokusersde.
Köpte städtjänster.
Bra bemötande på kontoret.
Trevliga städerskor. -
Väldigt trevligt bemötande.
Vi förväntade oss att det alltid ska vara åtminstone 1 återkommande person som städar varje gång, och det har ni uppfyllt. -
Alltid glada i trevliga
Uppfyller förväntningarna
Städservice är mycket nöjd -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag har bara blivit trevligt bemött.
Trevlig personal.
Underlättar för en trebarnsfamilj som kan göra annat med tiden som man slipper städa. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Fick rådet att beställa flyttstädning på Lanolia. De uppfyllde alla mina krav på noggrannhet och tidsanpassning.
Alla rätt alltså! -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag har blivit vänligt bemött av både administrativ personal som lokalvårdare. Mina förväntningar är naturligtvis att få en rent hem och det har i stort sett uppfyllts. Jag köpte den enklaste städningen
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Det är Sebastians mamma som svarar, beställde städningen. Har anlitat Lanolia tidigare och alltid fått arbetet väldigt bra utfört.
Med vänlig hälsning, Gunilla Rennemark -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Ni var lätta att få kontakt med, ni åtgärdade det som missades vi första städningen.
Utan att det blev någon diskussion
Slutresultatet blev bra.
Vänliga hälsningar
Leif R -
Helt okey
Tyckte det fungerade bra på alla sätt -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Kommer alltid i tid och städar snabbt och effektivt.
Lätta att komma ikontakt med och trevligt bemötande. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Smidig beställning och bra utförande. Kommer på utlovad tid och städar med bra resultat.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Vi har blivit otroligt trevligt bemötta, priset är rimligt, städningen är lite olika kvalitet på.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Städningen var inte utförd tillfredställande. Fönsterputsen var halvdan då det var flammigt och vissa fönster var glömda. I badrum hade dom endast smetat ut smutsen på kaklet. Duschväggar var flammiga och grus lå kvar under mattkanter.
Hej Fredrik, tack för att du lämnar omdöme Lanolia har alltid nöjdhetsgaranti på sina utförda städningar vilket står i alla våra offerter. Jag hoppas du återkopplat arbetsledaren om din missnöjdhet så du fått bristerna åtgärdade. Även är kritik alltid bra enligt oss så vi kan lära oss vart vi brister som städföretag och har möjlighet att förbättra oss. Bästa Hälsningar Katja Järvelä, VD
Lanolia Städ & Service AB -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag blev mycket trevligt bemött. De förväntningar vi hade när vi bokade hemstädning uppfyller personalen till 100%.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Otroligt smidiga i kommunikationen, svarar snabbt och alltid trevligt bemötande samt flexibla. Har hemstäd varannan vecka och det är alltid trevligt att komma hem till ett nystädat hem!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Otroligt proffsiga. Fick offerten väldigt snabbt. Fick en snabb återkoppling på mina följdfrågor. Dom som utförde jobbet var väldigt väldigt duktiga. Dom städade minsta lilla hörn, även där jag inte trodde dom skulle städa.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Alltid trevligt bemötande, ordning och reda, snabba svar och utför fint arbete. Har man någon synpunkt så åtgärdas det på en gång👍🏻
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Kvalitativ och professionell städning .
Mycket nöjd med utförandet av städ som vi har varannan vecka. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Trevligt och positivt bemötande. Har varit skeptisk till städföretag tidigare, men Lanolia skötte flyttstädningen alldeles utmärkt, så jag blev nöjd med resultatet. Priset var dessutom helt OK!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Bra städ och återkoppling på mail och SMS när man skickar.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Superbra service, rent och fräscht som alltid.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jättenöjd med både bemötandet och flyttstädning av min mammas lägenhet. Kan varmt rekommendera Lanolia!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag har aldrig tidigare haft städhjälp hemma ... Jag är så fascinerad och ödmjukt tacksam för deras hjälp, kunskap och kompetens. De är så proffsiga och jag är så glad att jag tog beslutet när min man Christer låg på sjukhuset i covid/corona. Högsta betyget från mig!!!!!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Väldigt smidigt, och blev väldigt rent och fint. Har inget att klaga på!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Myvket bra bemött och mycket nöjd med resultatet av städningen!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Använde oss av Lanolia vid flyttstädning.
Vi och de nya ägarna var mer än nöjda!
Bra kommunikation hela vägen och noggrant städat, kan varmt rekommendera! -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Väldigt lätt och smidig att boka flyttstäd, med tydliga villkor. Uppfattar det som att både vi och den som tillträde lägenheten efter oss var nöjda med städningen!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Svarar snabbt på förfrågan, smidigt och väldigt nöjd!
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag är mycket nöjd. Har rekommenderat Lanolia till några, som också nu har städning av bolaget.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Mycket bra. Trevligt och proffsigt och i tid.
Vi är hel nöjda.
Bra service i alla led och trevlig personal -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Hej, vi blev mycket besvikna på städningen av min mors lägenhet då hon gick bort. Jag beställde extra städning, betalade över 7.000:- för en tvåa. Jag och min man fick städa efter de varit där, då vi hade visning dagen efter. Jättetråkigt. Mycket besvikna, kommer inte att rekommendera dom till någon, tyvärr.
Mvh Annika Carlin -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jättetrevlig och effektiv personal. Det blev dock inte helt rena fönster, det hade behövt torkas torrt och målningen var inte torkad utan flugskit och fläckar kvar trots att jag bett om den tjänsten.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Det har fungerat jätte bra. Vi har inget att klaga på. Det är städning var fjortonde dag.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Lanolia: jag är en mycket nöjd kund. Alla uppdrag har utförts perfekt och bemötandet är varmt och personligt.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Städningen var den absolut bästa!
Mycket proffesionellt och väldigt trevliga! -
Bemötandet var toppen!
Jag hade höga förväntningar eftersom jag hade hört gott om företaget. Vartefter har det känts bra ( är ny frf), och vi bygger upp vår relation.
Min upplevelse har varit bra! Trevlig och kompetent personal! Jag har hem städ varannan vecka. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Duktiga och trevliga, Fönsterputs var klockrent.
De gjorde ett bra jobb och kommer att anlita dem igen för bygg/flyttstäd. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Jag har inte varit i kontakt med Lanolia, det har annan person skött, och jag tror inte att dom har börjat städa än, så det blir svårt att ange ett omdöme, så klart. Ni är för tidigt ute, helt enkelt.
Mvh Curth Jacobsson -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Tjejerna har ett bra bemötande.Jag har städ varannan vecka jag har enbart positiv upplevelse av tjejerna dom är efektiva och trevliga.
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Snabb respons vid förfrågan. Tydlig kommunikation och service.
Städningen fungerar utmärkt. Skulle starkt rekommendera fler företag att anlita Lanolia Städ & Service. -
skrev om Lanolia Städ & Service AB
Snabbt, effektivt och professionellt företag. Väldigt serviceminded.