Två yngre damer kommer var 14 dag och städar vår lägenhet. Vi förutsätter att de kan sitt jobb och gör det på ett kvalitetsmässigt bra sätt. Vi är ca 85 år både hustrun och jag . Vi har vissa rörelseproblem och anlitar därför städhjälp sedan ca 5 år tillbaka. Problemet är att arbetskraften är oftast icke svensktalande så det är svårkommunicerat om man har speciella önskemål. Men generellt så är vi nöjda med arbetet.
Lanolia Städ & Service AB
Lanolia grundades 2007 och är ett komplett städföretag och vi arbetar mot så väl privatpersoner som företag. Vi erbjuder helhetslösningar med fokus på kvalitet, kundens önskemål, miljö och personalvård. Hos oss erbjuds flyttstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputs och mycket mer. Tjänsterna fungerar antingen...
1064 omdömen om Lanolia Städ & Service AB
Sedan starten hos Reco 2016
Jättebra städning och trevlig personal. Vid städning har dammsugaren avgett dammlukt som hängt i i en hel vecka i huset. Därav inte inte full poäng. Hoppas detta inte upprepas. Annars är jag mycket nöjd.
Jag har hemstäd v.a vecka! Städledarna har varit väldigt trevliga och tillmötesgående inför mina önskemål! I stort är jag nöjd med städningen, av och till är det lite slarvigt med detaljerna bara!
Jag har städning varannan vecka och är mycket nöjd. Alla som har varit här är väldigt noggranna och effektiva. Huset blir varje gång skinande rent. Dessutom är företaget mycket lätt att få kontakt med och är alltid tillmötesgående. Appen är också jättebra där alla relevanta uppgifter finns. Högsta betyg till Lanolia som jag varmt rekommenderar !
Vi har varit kund hos Lanolia i många många år och är alltid väldigt nöjda
Jag är mycket nöjd med storstädningen som utfördes snabbt och effektivt. Trevliga tjejer dessutom.
Underbart omdöme Elsy. Tack så mycket 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Fint o trevligt bemötande vid beställning.Hade beställt städ av badrum och kök, samt övrig städning av min bostad Mycke nöjd med utförandet.
Tusen tack Pia för fint omdöme ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Väldigt bra och proffsiga. Lätt att ha att göra med
Tack Anna-Lena för fint omdöme. Vi älskar att det ska vara bra och enkelt 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Pålitliga, kommer alltid som planerat
Tack Sten-ove för väldigt fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Kommer de dagarna som är bokade. Tycker appen fungerar bra.
Härligt Eva, tack för fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag har under många år haft städning av Lanolia. Städningen är utmärkt och all personal jag träffat har varit trevlig och noggrann. Vid i det närmaste samtliga tillfällen så har avvikelser från uppdraget meddelats och ny tid kommit överens om lätt. Om något har skadats så har jag fått information direkt, jag har aldrig behövt klaga på någonting. När vi beställt tilläggstjänster, tex fönsterputsning, så planeras detta in på smidigt sätt för oss.
Stort tack för ditt fina omdöme Eva. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
vi känner varandra efter många år nu, ibland kommer det nya ansikten att bekanta sig med Alltid bra och positiv attityd och städningen är som förväntat bra, och om man har någon synpunkt får man snabb respons
Stort tack för de fina orden Hans och för ditt förtroende under alla dessa år! Det uppskattar vi verkligen 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag är nöjd med den utförda tjänsten. Trevlig personal
Tack Cathrin, härligt att du är nöjd med oss 🌸 HärligVänligen Katja Järvelä, VD
Jag har alltid blivit väl bemött av företaget och tycker de ger bra service. Har man frågor svarar de direkt via mejl och de har en bra kundportal där all historia på fakturor finns, kommande städdatum och om man behöver ändra eller lägga till något i tjänsten. Vi har löpande städ 2 ggr/månad vilket är perfekt för oss. De gör ett bra arbete och det är alltid trevligt att komma hem till ett städat hus. Ett seriöst företag som ser till kundens bästa. Vi rekommenderar dem och ger dem högsta betyg.
Stort tack för ert fantastiskt fina omdöme och för det fina förtroendet! Det gläder oss verkligen att höra att ni uppskattar både vår service, kundportalen och kvaliteten på städningen. ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
De har i många år levererat väldigt stabilt resultat. Men senaste året har städningen ofta haft stora brister. Det värsta har varit att behöva tjafsa om lämpliga åtgärder och kompensation med företaget! Jag fick nog och har nu sagt upp tjänsten efter många år.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att kvaliteten inte har motsvarat dina förväntningar under det senaste året. Tack för den tid du varit kund hos oss och vi önskar dig allt gott framöver. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra service, noggranna. Svarar snabbt på mail och sms. Flexibla när det gäller att ändra tid
Tack Helen för fint omdöme om oss 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Tyvärr har vår städning blivit uppskjuten 2 gånger i rad, känns inte bra. Dessutom byts ordinarie personal ut från och till. Det betyder att det kommer olika människor från och till och städar. Denna gången har vi blivit erbjudna ersättningsstädning en vecka senare, men första gången fick vi vänta ytterligare en månad. Vi har katter hemma som blir lite rädda vid städning därför har vi bara städning en gång i månaden och då känns det viktigt att städningen blir av. Vi har inget direkt att klaga på när det gäller städningen,...
Tack Annelie för din feedback. Hör gärna av dig om era tankar till er kontaktperson så ni kan bolla om det vore bra med personalbyte om ordinarie personal har hög frånvaro. Vi vill självklart lösa det till det bästa för just er situation. 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
De är duktiga och gör alltid ett fint jobb. De alltid snabba på att återkoppla via mail om man har någon fråga. Jag skulle rekommendera vidare.
Tack Rebecca för fint omdöme. Din rekommendation betyder mycket för oss 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra bemötande Bra utförande Bra resultat Storstädning o fönsterputs.
Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet, utförandet och resultatet av storstädningen med fönsterputsen. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och hoppas få hjälpa dig igen framöver! 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Har i många år och i olika hem anlitat Lanolia. Proffsigt och alltid så fint! Är glad att de alltid är två som kommer, skönt för deras trygghet och snabbare arbete. Ett större företag garanterar oftast att mitt hem blir fint på "rätt" dag och städningen aldrig blir inställd.
Tack Kerstin för otroligt fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Vi är mycket nöjda med Lanolia. De städar perfekt, kommer i tid och är noggranna. De gör också kvalitetskontroller med jämna mellanrum. De är snabba att svara på mail. Vi är så nöjda! Rekommenderar de varmt!
Underbart Peter, tack för fina ord om oss 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Nu har de bara hunnit varit hos mig en gång men det blev rent och snyggt och vi är nöjda! Tack🌸
Tack Monica 😊 Vi finnas alltid ett samtal/mejl bort om något förändras. Kommunikation är allt för att ett samarbete ska fungera väl 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Vi är väldigt nöjda. Vi har samma personal som kommer ( två vid varje tillfälle). En av dem har varit hos oss i ca 10 år. Det ger en känsla av trygghet. De är noggranna.
Helt magiskt, tack Birgitta! Vi är så stolta att våra medarbetare finns med oss så länge och tar hand om sina kunder 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD
Alltid proffsigt utförd kan bara vara nöjd!
Tack Anniqa ☀️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Flexibla kring ombokningar och konsekventa i att hålla planerade tider, vilket jag uppskattar när jag arbetar hemifrån.
Tack Mikael för fint omdöme. Härligt att vi lyckas med tiderna 🕙 Vänligen Katja Järvelä, VD
Punktlighet och utför städning enligt mina önskemål. Samarbetsvilliga om att utföra vissa specialundervisning, så som rengöring av diskmaskinsfilter.
Toppenfint omdöme, tack Roland 😃
De är professionella och visar på att de tar sitt uppdrag seriöst. De följer upp och är flexibla!
Stort tack Soysuren för fint omdöme ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Städar bra, alltid trevligt bemötande
Tack Monica 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Ordning o reda, tryggt med samma personer som kommer vecka efter vecka.
Tack Catharina för fint omdöme. Härligt att tryggheten finns 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag har alltid blivit mycket vänligt bemött av alla på Lanolia. Vi har städ varannan vecka med focus på badrummen, och mina förväntningar är att det då ska vara rent just där. Det beror mycket på vem som dyker upp. Vissa är mer noggranna än andra helt enkelt. Gillar inte att jag ska behöva efterstäda själv när jag faktiskt betalar för det. Jag har påpekat vänligt någon gång men tror faktiskt inte att det gör någon skillnad...men, i det stora hela är jag nöjd med Lanolia!
Tack Veronica för fint omdöme och din feedback. Vi tar alltid till oss kritik och arbetar utifrån det. Det är en utmaning ibland att nå ändå fram men vi fortsätter kämpa 💪 Vänligen Katja Järvelä, VD
Från början väldigt nöjd, men känns som kvalitet minska sista åren. Mindre extra som görs på listan.
Tack för din feedback Fredrik. Hör gärna av dig till din kontakt på Lanolia och förklara hur ni upplever det så startas ett ärende för att utreda och förbättra. 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Dom är jätteduktiga Det enda som är minus är de flesta inte kan språket
Tack Agneta ⭐️ Språket är en utmaning men ett tips är att prata väldigt enkelt med tjejerna. Dem flesta förstår men att svara är svårare på ett nytt språk. Frågor till dem med ja/nej svar är en bra början 🙃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Stor städ! Städades inte under badkaret och en tallrik i diskmaskin var trasig. Annars var det bra. Dom gjorde det jag inte själv orkar och det var bra men tråkigt det inte vart under badkaret.
Tack Lilian för omdömet 🙂 Om något inte är bra bör du höra av dig till din kontaktperson så åtgärdas det skyndsamt. Under badkar ska alltid rengöras om möjlighet finns. Har något gått sönder utan att personalen märkt det är det bra att lyfta detta så överenskommelse kan träffas i ersättning till dig. Vänligen Katja Järvelä, VD
Köpt företagstjänst, städ av kontor i 10 år. De har alltid kommit i tid och varit tillmötesgående, snabba, noggranna och trevliga. Kan varmt rekommenderas.
Vilken lycka att ta del av detta omdöme ⭐️ Tusen tack Helena! Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra jobbat! Trevlig personal. Rekommenderas!
Härligt, tack Ulla för fint omdöme 🙂 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jättebra och har vi haft önskemål om tillägg eller ändrad frekvens på ugnsrengöring t.ex så har de de direkt hjälpt oss och lyssnat
Härligt att allt fungerar som det ska och att ni är nöjda. Tack för fint omdöme Anna-Lena 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Har bra upplevelser av städningen, de kommer i tid Har upplevt att städningen var mer noggrann tidigare och att de hann mer extra städning Använder mycket tid til att få diskbänken blank och att de vid dammsugning slår i alla möbler . Städningen är inget att anmärka på
Tack för feedback Ingalill. Återkoppla gärna till din kontaktperson på Lanolia så vi kan personligt anpassa städningen mer till just dig som du önskar samt att vi kan se över detta med dammsugare. Vi hör gärna mer kring detta. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
De är alltid trevliga och gör ett noggrant arbete.
Tack Kyllikki för fint omdöme 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.
Låter toppen. Tack Marianne för fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Bra bemötande Bra utfört arbte
Fint omdöme, tack så mycket Yngve 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Hej,! Vi blev mycket nöjda när Emma hade städat! Hon dammade, dammsög, tvättade golv, städade duschrum, toalett, badrum och duschkabin, skinande rent och fräscht. Skinande speglar och köksbänkar . Mycket effektivt! Mycket trevlig personal! Vi ser fram emot städningen imorgon! / Karin och Dan
Omdömet gläder oss väldigt mycket. Tack snälla Karin och Dan 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag har anlitat Lanolia i många år och jag är mycket nöjd med deras insatser. När jag började med Lanolia hade min man blivit sjuk och krävde mycket vård vilket innebar att jag behövde hjälp med annat, exempelvis städning. Flickorna kommer en gång i månaden och gör skinande rent . De är också mycket trevliga och effektiva, jag har stort förtroende för dem och jag fortsätter anlita dem även i fortsättningen.
Omdöme som ger ett leende på läpparna, tack Rigmor 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Rent fräscht smidigt och trevlig personal
Tack Roland för fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag är mycket nöjd med Lanolia som städar hos mig var 4vecka vänligen Marianne
Tack Marianne, gläder oss att du är nöjd ☺️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Har städning var tredje vecka. Lanolia är pålitliga och lätta att samarbeta med. Är mycket nöjd med städningen också.
Väldigt fint omdöme, tack Barbro 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Trevliga och duktiga kvinnor men mina golvsocklar och möbler blir lite kantstötta av den stora dammsugaren. Veckostädning 2 ggr/ månad
Tack Birgitta för fint omdöme. Hör av dig till din kontaktperson om vi skadat ägodelar hos dig så vi kan åtgärda detta. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Alltid trevliga och vänliga. Gör ett fint och noggrant jobb, allt enligt mina förväntningar.
Fint omdöme, tack så mycket Bo 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD
Duktiga och effektiva! Bra att dom alltid är två som kommer vilket gör att städningen går snabbt!
Härligt att teamet om två är uppskattat. Tack Torbjörn! ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD
Pålitliga och toppen service tycker min sambo och jag. Anmälar ändringar i god tid. hälsningar Werner Stastny
Tusen tack Werner med sambo 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD
Jag blev riktigt glatt överraskad. Jag har inte sett en så bra städning sedan min mamma gick bort, och det är många år sedan. Jag kommer anlita dom igen och jag kommer utan tvekan rekommendera dom till mina vänner.
Magiskt, tusen tack Ann-Mari ☀️ Vänligen Katja Järvelä, VD