Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR!

Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland.

Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För oss handlar det om att arbeta långsiktigt. Att utföra våra tjänster med engagemang och högsta kvalitet. Att ta sig an varje nytt uppdrag med ödmjukhet och glädje.

Våra ledord:
Ansvar
Engagemang
Arbetsglädje
och Kundfokus

Vi har godstillstånd, transport-, och ansvarsförsäkring och F-skatt.
Fakturering sker efter slutfört och godkänt arbete.

Kontakta oss för offert.

Utmärkelser

1400 omdömen om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Sedan starten hos Reco 2015
    2023-03-26 Verifierad kund
    Bästa flytt och städfirman jag någonsin tagit hjälp av. Rekommenderar Jordgubbsprinsens service varmt.
    2023-03-26 Verifierad kund
    Är nöjd och glad med både flytt och städ från Jordgubbsprinsen!!
    2023-03-26 Verifierad kund
    Mkt trevligt bemötande och bra utfört jobb. Vi hade både flytt och städ och det funkade väldigt smidigt. Extra plus i kanten för Giorgi för bra struktur och ledarskap!
    2023-03-25 Verifierad kund
    Köpte både flytt och städ, fungerade perfekt och jag är mycket nöjd!
    2023-03-24 Verifierad kund
    I contacted Jordgubbsprinsen for a long-distance international move, the service was rapid and excellent despite awful weather circumstances. It was also cheaper than other offers I could get, very happy with the service.
    2023-03-22 Verifierad kund
    Hjälpsamma, lätta att få kontakt med och flexibla. Det är andra gången jag använder mig av Jordgubbsprinsen och om jag flyttar igen kommer jag absolut använda dem igen. Jag köpte flytthjälp och flyttstädning och allt funkade fläckfritt.
    Tack Mark för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-21 Verifierad kund
    Anlitat firman för både flytt och städ och kan starkt rekommendera dem.
    God kontakt både med lokala kontoret/ombudet och kundtjänst centralt! Väl utfört arbete av både flytt- och städteam, mycket enkla att ha att göra med och flexibla när det gällt exvis nyckellämning/lån av flyttlådor etc.
    Städet fick kompletteras vilket såklart gav lite extra huvudbry och engagemang, men även då hade de en snabb och lösningsorienterad approach för att rätta till. Har upplevts som mycket tillmötesgående och måna om kunden!
    Tack Antonia för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-20 Verifierad kund
    Jordgubbsprinsen kunde ställa upp på kort varsel. Gjorde ett bra jobb och var tillmötesgående!
    Tack för ert omdöme! Vi är så glada att ni är nöjda med våra tjänster. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-17 Verifierad kund
    Städningen var under all kritik. Även när jag påtalade detta i ett mejl till dem, hade det inte ens ork att svara. Utan skickade en faktura
    Hej Christine,

Först och främst vill vi tacka dig för att du tog dig tid att dela ditt omdöme med oss. Vi beklagar djupt att du inte är nöjd med städningen och att du inte fick det bemötande du förtjänar när du kontaktade oss angående detta.

Det är vår ambition att alltid erbjuda högkvalitativa städtjänster, och vi tar din feedback mycket seriöst. Vi kommer att undersöka händelsen noggrant och se till att åtgärder vidtas för att förbättra våra tjänster och säkerställa att detta inte händer igen.

Angående bristen på svar på ditt mejl, vi ber om ursäkt för detta missförstånd och vill försäkra dig om att det inte var vår avsikt att ignorera din feedback. Det kan ha varit en teknisk miss eller ett misstag från vår sida. Vi kommer att undersöka detta och förbättra våra kommunikationsrutiner.

För att rätta till situationen, vill vi gärna erbjuda dig en rabatt på din nästa tjänst hos oss. Vi vill verkligen få chansen att visa dig att vi kan göra bättre och återställa ditt förtroende för vårt företag. Vänligen kontakta oss på 010 777 3000 så att vi kan diskutera detta vidare och hitta en lösning som passar dig bäst.

Tack igen för din feedback, och vi hoppas att vi får möjlighet att tjäna dig på ett bättre sätt i framtiden.
    2023-03-16 Verifierad kund
    Jag tycker att det är bra att man nu kan boka flytthjälp och städ i ett paket. Flytten gick bra, städet blev dock dyrare än vad som uppgavs i offerten då städarna behövde mer tid. Fanns inte mkt att göra än att godkänna kostnaden. De kom även en timme senare än vad som först var sagt. För att undvika liknande borde man få fylla i mer uppgifter vid bokning såsom att bifoga bilder på hur det ser ut så att extra kostnader inte behöver tillkomma.
    Hej Torill,
    Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om vår tjänst! Vi är glada att höra att du uppskattade möjligheten att boka flytthjälp och städning i ett paket. Vi beklagar att du upplevde några problem med städningen och att det blev dyrare än förväntat.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när kostnaderna överstiger det ursprungliga estimatet, och vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakat. Vi tar ditt förslag om att låta kunderna fylla i mer information och bifoga bilder vid bokning på allvar och kommer att överväga att införa detta för att förbättra noggrannheten i våra offerter och undvika liknande situationer i framtiden.

När det gäller den försenade ankomsttiden för våra städare, ber vi om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan ha orsakat. Vi värdesätter din tid och förstår vikten av att vara punktliga. Vi kommer att följa upp detta med vårt team för att säkerställa att vi förbättrar vår punktlighet och kommunikation med kunderna.

Vi uppskattar din feedback och tackar dig för att du hjälper oss att bli bättre. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att få möjlighet att tjäna dig igen i framtiden!

2023-03-16 Verifierad kund
    Slarvig städning trots flera tillsägelser
    Tack Erica för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-03-15 Verifierad kund
    Bra och tydlig information om vad som ingick. Blev uppringd för avstämning både före och efter städningen vilket kändes bra.
    Tack Anna för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-14 Verifierad kund
    Proffsigt, hjälpsamt och effektivt!
    Tack Sofia för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-13 Verifierad kund
    Rekommenderar varmt! Storstädningen plus fönsterputs som vi köpte var mycket väl utförda båda två!
    Tack Leila för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-12 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande från offert till utförande. Effektiv packhjälp och grabbarna som flyttade alla våra saker på en dag gjorde ett otroligt jobb! Det var heller inga problem att få ersättning för två former och en lampa som tyvärr inte klarade flytten, utöver det är vi helt nöjda.
    Tack Jens för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-03-12 Verifierad kund
    Vi hade flytt och flyttstäd. Jättebra och trygg service från början till slut!
    Tack Linn för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-11 Verifierad kund
    Mina förväntningar uppfylldes verkligen positivt!
    Jag hade flytt och städhjälp, mycket trevligt bemötande från det jag bokade och med de killar som utförde flytten samt de som städade…
    Jag har redan rekommenderat företaget till vänner som ska flytta inom kort!
    Jag är väldigt nöjd⭐️
    Tack Irja för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-10 Verifierad kund
    Toppen. Proffsigt från offert till leverans.
    Tack Niclas för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-10 Verifierad kund
    Effektiva, flexibla och trevliga. Blir det flytt igen är det ingen tvivlar om vilket företag jag kommer välja!
    Tack Emelie för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-10 Verifierad kund
    Super bra service och mycket trevligt bemötande.
    Tack Annaliza för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-10 Verifierad kund
    Jag beställde en storstädning och lägenheten blev väldigt välstädad. Rekommenderar!
    Tack Amanda för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-10 Verifierad kund
    Bra bemötande. Flytten gick jätte bra och smidigt. Flyttkillarna var noggranna och trevliga. Tyvärr var det inte ordentligt städat när vi kom till nya lägenheten. Inga väggar var tvättade, inga rör till handfat och i kök rengjorda och inga elementet rengjorda. Det kändes inte som en flyttstäd, mer som en vanlig städning.
    Tack Sofia för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-03-10 Verifierad kund
    Supersmidigt! Kan varmt rekommendera. Vi köpte inflytt/utflytt med magasinering samt flyttstädningen. Bra kommunikation före/under/efter och otroligt trevlig personal som utförde flytten.
    Tack Lars för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-09 Verifierad kund
    Fick hjälp med flytt, gick väldigt snabbt och smidigt. Och de var tillmötesgående när vi missuppfattat varandra gällande uppmontering av möbler på nya stället.
    Tack Sandra för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-03-08 Verifierad kund
    Super bra service. Bra information innan, under och efter flytt. Trevliga flyttkillar och duktiga! Tog hand om alla möbler och kartonger ordentligt. Enda lilla minuset var att det var en stackars tjej som fick ta hela städningen själv, vilket drog ut på tiden otroligt mycket. Förra gången var det 4 personer som städade, betydligt effektivare.
    Tack Katerina för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-03-08 Verifierad kund
    Mycket bra och snabba flyttkillar, noga med kommunikationen och hade plastat in allt fint!
    Tack Lina för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-08 Spontant omdöme
    Bokade flytt och städ i ett brådskande ärende. Talade om det för kundtjänst, samt att de behövde vara klara till 12. Kundtjänst var trevlig och hjälpsam, sa att de skulle skicka två personer för att hinna med.

Planerade hela förmiddagen så att jag skulle vara på plats kl 8 och ta emot städpersonalen.

Ingen kom. Ingen ringde. Jag tog kontakt efter 20 minuter, då var personalen 15 minuter bort. Det gick 20 minuter till. Ingen kom, ingen ringde.

Då avbokade jag, vilket var riktigt jobbigt därför att jag var tvungen att ordna med städ den dagen och hade nu slösat bort en timme på att vänta på dom, och ingen möjlighet att boka någon annan på så kort varsel….

Någon ringde mig dagen efter och ville veta hur det hade gått. Berättade att flytten gick mycket bra men ovanstående om städet. Han sa att då hade det varit bra och avslutade samtalet.
    Hej Mona;
    Vi beklagar att det uppkommit missförstånd i samband med ditt uppdrag. Det är väldigt viktigt för oss att göra våra kunder nöjda och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra oss för att ge kunden bästa möjliga kundupplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss i detta arbete och vi tackar dig för att du delar med dig. Vi önskar dig det bästa i din nya bostad och hoppas du hittar tillbaka till oss nästa gång du flyttar.

Jordgubbsprinsen
    2023-03-08 Verifierad kund
    Bokade utflytt, magasinering, och inflytt av Jordgubbsprinsen i Linköping och hade ett utmärkt bemötande rakt igenom. Gav snabbt en offert som var bästa på marknaden och själva flytten (både in och ut) gick supersnabbt. Skulle definitivt boka Jordgubbsprinsen igen vid framtida flyttar!
    Tack Nikola för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-07 Verifierad kund
    Bästa service ...trevliga killar som var så otroligt tillmötesgående och noggranna.De plastade in tavlor och möbler ,bar utan att klaga
    Glada .....jobbade som bara den!
    Även de två kvinnorna som städade lgh
    Tip,top!
    Rekommenderar Jordgubbsprinsen på det varmaste
    Blev fint bemött av dem när jag ringde
    Katrina

2023-03-07 Verifierad kund
    Super logistik och hög servicenivå.
    Tack Anica för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-07 Verifierad kund
    Köpte nedpackning, flytt, flyttstäd och magasinering och är väldigt nöjd.
    Tack Malin för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-03 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och var skickliga att packa lastbilen full och inga saker gick sönder jag blev nöjd
    Tack Karin för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

• Sean P
    skrev om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
    2023-03-03 Verifierad kund
    Mycket bra! Professionella från början till slut. Både med planering och offert, men även inför flytt där de ringde och stämde av, samt hade en operationell kontakt under flytten som vi kunde vända oss till.

De var tillmötesgående med vårt behov och erbjöd magasineringstjänst där vi kunde ha våra saker till dagen vi flyttade in i vår nya lägenhet.

Vill också ge eloge för att de dubbelkollade med oss huruvida en möbel hade skador sedan tidigare (vilket den hade).

Kan varmt rekommendera Jordgubbsprinsen!
    Tack Sean för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-03 Verifierad kund
    Proffsigt och hjälpsamt från början till slut.
    Tack Sandra för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-01 Verifierad kund
    Trevlig flytthjälp. Professionella hela vägen!
    Tack Caroline för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-01 Verifierad kund
    Grymt duktig och hjälpsam flyttfirma. Från damen som skötte bokningen till flyttkillarna. Rekomenderas varmt. De emballerade bohaget ordentligt. Allt kom fram utan skador.
    Tack Johannes för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-03-01 Verifierad kund
    Sköna och trevliga människor som gjorde det de skulle och tog hand om våra möbler på ett fint och tryggt sätt.
    Väldigt professionellt!
    Tack Ulrica för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-28 Verifierad kund
    Allt gick perfekt. Sakerna kom över till den nya lägenheten snabbare än föväntad och städen blev helt godkänd så inga problem alls från mig
    Tack Sebastian för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-28 Verifierad kund
    Superbra på alla sätt. Flytten kunde inte gått smidigare.
    Tack Ida för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-27 Verifierad kund
    Världens bästa jordgubbsprins!

Ni har för andra gången visat vad ni går för! Inte en skråma på mina möbler och allting plastat. Ni är så snabba, så trevliga och så försiktiga med alla saker. Det finns ju ingen bättre flyttfirma! Ni får en 10:a i betyg från mig
    Tack Pernilla för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-26 Verifierad kund
    Överlag bra. Hade dock missat att damma på vissa ställen. Ok kommunikation.
    Tack Ella för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! För att säkerställa att du alltid är helnöjd med vår städning erbjuder vi en 7-dagars garanti i alla våra städtjänster, vilket innebär att vi åtgärdar dem punkter du inte är nöjd med direkt! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-02-24 Verifierad kund
    Hade en bra kontakt med företaget när jag beställde tjänsterna, möbelflytt till Erikshjälpen samt flyttstäd.
    Flyttkillarna gjorde ett snabbt och bra jobb.
    Flyttstädarna gjorde också ett bra jobb. De städade dock inte mellan fönstrena. Sen var det tyvärr svårt att kommunicera med städarna p.g.a. språkproblem. Men i det stora hela är jag nöjd.
    Elsie/ genom sonen Anders
    Tack Elsie för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2023-02-24 Verifierad kund
    Bra bemötande och inget krångel. De höll vad de lovade!
    Tack Iréne för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-22 Spontant omdöme
    Högsta betyg. Trevliga och gjorde allt bra efter instruktioner
    Tack Oskar för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-22 Verifierad kund
    Helt fantastiskt smidig flytt! Supertrevliga flyttkillar som var snabba, trevliga och punktliga!

Kan verkligen rekommendera Jordgubbsprinsen, detta var en av de smidigaste flyttar jag varit med om!
    Tack Monika för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-21 Verifierad kund
    Jag beställde storstädning och både bemötandet från första kontakten och framförallt städningen i sig var mycket bra.
    Tack Jeannette för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-18 Verifierad kund
    Anlitat Jordgubbsprinsen för tredje gången vilket jag inte skulle ha gjort om jag inte var mycket nöjd :-)
    Tack Göran för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-17 Verifierad kund
    Grabbarna var mycket trevliga och jobbade på bra och effektivt. Damen i växeln var väldigt behjälplig och tillmötesgående. Hon skakade till och med fram en tid till nästa dag. Inte billigast på marknaden men värt premium.
    Tack Seyed för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-15 Verifierad kund
    Trevligt bemötande på telefon vid förfrågan. Enkelt och snabbt att få offert. Enkelt att göra tilläggsbeställning på att få utkörning av flyttlådor. De ringde och stämde av dagen innan för att se att allt var redo.
    Mycket trevlig personal som genomförde själva flytten. Effektiva och arbetsamma. De var varsamma med mina saker och det kändes att de tog ansvar.
    Flyttstädningen var väl genomförd. Ingenting att anmärka på.
    Efter uppdragets slut och innan fakturan skickats ringde de och frågade om jag var nöjd. Även det värdefullt enligt min mening.
    Priset blev vad vi kommit överens om. Allt enligt mina förväntningar och därmed ett högt betyg.
    Tack Ian för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!

2023-02-14 Verifierad kund
    Duktiga ,hjälpsamma grabbar.
    10 per 10
    Tack Dax för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flytt eller städ!