Superbra service, bra killar, effektivt, trevliga. Rekommenderas
Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...
2803 omdömen om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
Sedan starten hos Reco 2015
De är så Vänliga , håller tider, serviceminded, de tar väl om möblerna vid flytt och arbetar på snabbt! Inte minst, de tänker själva och kommer med egna förslag för att underlätta för samtliga parter. Tack!
Vi fick fantastisk hjälp med packning och flytt av Volodymyr och Volodymyr. De var snabba, noggranna, effektiva och lyhörda. Vi hade inte klarat flytten utan dem!
Bokade flytthjälp och flyttstäd och är supernöjd med service och resultat. Extra stjärna till Abdullah och Nazarii som skötte flytten seriöst och effektivt!
Trevliga och smidiga flyttkarlar. Flytten fortlöpte utmärkt. Rekommenderas varmt!
Låång väntan men de plastade in möblerna i rekordfart och drog iväg en halvtimme senare! Trevligt bemött både då och vid telefonkontakt.
Tredje gången jag anlitar Jordgubbsprinsen för flytt nu, och har varit nöjd varje gång. Killarna är snabba, trevliga och hjälpsamma (och starka! 😉).
Vi är supernöjda med vår flytt, gick jättesnabbt och personalen var supertrevlig och effektiv. Kan varmt rekommendera!
Min kontakt med jorgubbsprinsen var bra! Tyvärr blev inte flyttstädningen så bra utfört? Slarvigt helt enkelt! Vi var där efteråt och torkade av bla väggar och dörrkarmar…. matstänk i köket mm
Mycket bra. fint arbete. snabba och efektiva och trevliga arbetare var de.
Tydlig dialog om pris och upplägg. Snabba. Bra personal både flyttning sova städ. Proffsigt. Trevligt. Bra att ha och göra med.
Bra service. Bra personal. Bra pris. Vi är mkt nöjda.
Väl bemött, noggranna, effektiva, ordning och reda. Tillmötesgående, trevliga. punktliga. Vi fick hjälp att flytta vårat kontor från Sundbyberg till ett kontor på Söder i Stockholm.
Väldigt noggranna och metodiska. Stort tack för flyttstäd etapp 1
Allt gick väldigt smidigt och professionellt! Jag kan rekommendera dom vid flytt.
Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår hjälp. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och trygg som möjligt för våra kunder. Tack för att du delar din upplevelse, och vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden!
Allt gick väldigt smidigt. Tillmötesgående. Försiktiga men effektiva. Rekommenderar!
Hej Emma, Stort tack för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår insats och att allt gick som önskat. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina erfarenheter och att du vill rekommendera oss. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!
Proffsig, trevlig och smidig upplevelse
Hej Siv, Stort tack för ditt omdöme! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med upplevelsen. Vi arbetar alltid för att leverera högsta kvalitet och en positiv känsla för våra kunder. Din feedback uppskattas verkligen, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov. Varma hälsningar,
Trevliga och hjälpsamma allihopa. Och starka killar, inga problem att flytta piano. Smidig bokning och avisering. Samma pris som överenskommet utan några tillägg. Rekommenderas å det varmaste./Göran
Hej Göran, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att allt gick enligt plan. Vi strävar alltid efter att göra flytt och städning så enkel och trygg som möjligt för våra kunder. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden. Önskar dig allt gott!
Jättebra killar. De gjorde ett jättefint arbete. Snabba och trevliga. Vill starkt rekommendera båda killarna.
Tack så mycket, Annmari, för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service och att allt gick smidigt och professionellt. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi är stolta över att ha kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Tack för ditt förtroende! 🌟
Trevliga, lugna, professionella, hjälpsamma. Vi är mycket nöjda.
Hej Lilian, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vår insats. Vi är väldigt stolta över vårt team och deras engagemang för att ge våra kunder en positiv upplevelse. Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera på topp. Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden!
Mycket bra och professionell flytt. Har nyttjat Jordgubbsprinsen två gånger och varit mycket nöjd båda gångerna. Varma rekommendationer!
Hej Mikael, Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att höra att du varit nöjd med vår hjälp vid båda tillfällena. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och pålitlig tjänst, och det betyder mycket att du väljer oss igen. Dina ord värmer och inspirerar vårt team att fortsätta leverera på topp. Tack för ditt förtroende – vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden!
Själva städet var vad man förväntat sig, inte speciellt bra men det var torkat i skåpen. Men har man förhoppningar om noggrann städning där det blir kliniskt rent så skulle jag rekommendera att städa själv, ansluta företag är mest för att få städgarantin. Man hade lämnat vattenlås tomma (förvisso ett tecken på att de gjordes) men det gjorde att lägenheten luktade en del avlopp när jag ett dygn senare gick förbi. En del språkförbistringar med personalen då ingen pratade svenska och 50% pratade engelska. Ok men inte bra skulle jag sammanfatta det som.
Hej Kristoffer, Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback som hjälper oss att bli bättre. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och ser det som en prioritet att förbättra våra tjänster för att möta våra kunders förväntningar. Dina synpunkter är värdefulla och kommer att vidarebefordras till vårt team för att säkerställa att vi kan utvecklas framåt. Vi hoppas på möjlighet att kunna ge dig en ännu bättre upplevelse framöver. Tack igen för din ärlighet och att du valde oss!
Hej! Jag har anlitat jordgubbsprinsen vid två flyttar samt även vid långtidsmagasinering under ett år. Jag är supernöjd! De var även särskilt vänliga och tillmötesgående när det uppstod ett missförstånd. Rekommenderar verkligen!
Tack för ditt fantastiska omdöme, Annika! Det gläder oss att höra att du har varit nöjd med vår hjälp. Att kunna lösa situationer på ett smidigt och trevligt sätt är något vi alltid strävar efter, så det är extra roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande. Stort tack för din rekommendation och förtroende – vi finns här när du behöver oss igen!
Mycket trevligt o vänligt bemötande av alla pojkar. De skulle dock lägga sig vinn om att lära sig bättre både svenska o engelska. Det skulle alla vinna på! Mvh Boel
Tack för ditt omdöme, Boel! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar. Det är glädjande att höra att du upplevde vårt bemötande som positivt och vänligt. Vi tar till oss din feedback och arbetar ständigt för att förbättra oss i alla avseenden. Tack för ditt förtroende, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver!
Super bemötande när vi på kort varsel bokade flytthjälp! Och grabbarna som hjälpte oss var inget annat än maskiner! Urstarka och superproffsiga! Flytten gick snabbt och smidigt. Helt klart första bolaget jag kommer att tänka på inför nästa flytt!
Tack för ditt härliga omdöme, Emelie! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med både vårt bemötande och vårt team. Att kunna hjälpa till, även med kort varsel, är något vi alltid strävar efter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa flytt. Stort tack för ditt förtroende!
Mycket trevliga, snabba och service minded killar som hjälpte till med flytt till annan ort! Rekommenderar starkt. Smidig process från bokning till betalning. Tack!
Tack för ditt fina omdöme, Jessica! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår insats och att allt gick smidigt. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa till med din flytt och uppskattar verkligen din rekommendation. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver. Lycka till i ditt nya hem!
Noggranna och snabba med svar och återkoppling!
Tack för ditt fina omdöme, Ida! Det gläder oss att du uppskattar vårt arbete och vår kommunikation. Vi strävar alltid efter att vara effektiva och tillmötesgående för att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt. Tack för att du valde oss, och vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden!
perfekt service i alla avseenden
Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Karl! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi arbetar hårt för att leverera bästa möjliga upplevelse och uppskattar att du tog dig tid att dela detta. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp!
Extremt professionella, trevliga och smidiga.
Tack för dina värmande ord, Marcus! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och göra varje uppdrag så enkelt och behagligt som möjligt för våra kunder. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Snabb och trevlig service. Lätta att komma i kontakt med på mail och telefon. Tar ansvar för saker som eventuellt skadas på ett bra sätt. Smidigt lån av flyttkartonger.
Tack för ditt omdöme, Marcus! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med vår kommunikation och hur vi hanterar hela processen. Att göra flytten enkel och trygg för våra kunder är alltid vår prioritet. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen!
Serhii och Sasha från Jordgubbsprinsen var här och packade åt oss. Vilken fantastisk hjälp! De var supersnabba, trevliga, lätta att kommunicera och noggranna! Tack! 🙏🏾🌟🌟
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Helena! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och vårt team. Vi är glada över att kunna göra flytten smidigare och skapa en positiv upplevelse för våra kunder. Dina ord värmer verkligen och vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden. Önskar dig allt gott! 🌟
Trevliga killar! Viktor och Ivan var glada, snabba och rädda om möbler och bohag. Rekommenderas starkt! Från bokning till slutförande fungerade oerhört bra!
Hej Alexandra, Stort tack för ditt härliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med servicen och vårt team. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg och smidig upplevelse från start till mål. Din rekommendation värmer verkligen och betyder mycket för oss. Vi hoppas kunna hjälpa dig igen i framtiden om behovet uppstår.
Ni kom på kort varsel- vilket uppskattades!!! Mycket bra utfört arbete: sätta upp tavlor, spegel, lampor och skoställ. Tack så mycket för professionell hjälp!!!! /David
Hej David, Tack för din fina återkoppling! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde hjälpa dig när det behövdes. Att få bidra till att allt blev som du önskade känns fantastiskt. Vi uppskattar att du valde oss och hoppas att vi kan vara till hjälp igen i framtiden om behovet skulle uppstå.
Vi har haft hjälp med flyttpackning från flyttfirman Jordgubbsprinsen. Mycket väl fungerande. Bra information om tjänsten från företaget. Kom perfekt i tid. Arbetade snabbt och effektivt och var flexibla. Trevliga och tjänstvilliga. Så nu är allt packat inför avflyttning. En positiv upplevelse som vi varmt kan rekommendera till andra.
Hej Astrid Maria Helena, Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är fantastiskt att höra att allt gick enligt plan och att ni är nöjda med vår hjälp. Vi strävar efter att alltid vara noggranna, effektiva och anpassa oss efter våra kunders behov. Att veta att vi bidragit till en smidig förberedelse inför er flytt betyder mycket för oss. Vi önskar er lycka till i ert nya hem och finns här om ni behöver oss igen framöver!
Snabbt, smidigt och mycket bra översikt över hela flytt logistiken. Mycket trevlig och tillmötesgående flyttpersonal. Kan inte tänka mig något bättre flyttbolag!
Hej Märta, Stort tack för dina värmande ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och vårt team. Vi jobbar alltid för att skapa en trygg och enkel upplevelse för våra kunder, och det är fantastiskt att det märks. Din uppskattning betyder mycket för oss! Vi önskar dig allt gott och hoppas att vi kan hjälpa dig igen i framtiden om det skulle behövas.
Vi hade både flytt och städhjälp av Jordgubbsprinsen. Flytten gick smidigt! Och städningen var bra. Att Jordgubbsprinsen erbjuder att låna kartonger är ju fantastiskt 👌 kan starkt rekommendera denna firma 👍🏽
Hej Nina, Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att allt flöt på så bra under flytten och att du blev nöjd med städningen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och bekymmersfri upplevelse. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att kunna hjälpa till igen i framtiden om behovet skulle uppstå. Ha en underbar dag!
Min upplevelse med Jordgubbsprinsen är enbart positivt.Både flytt (Serhii och Volodymyr) och städning (Maria och Natik) gick som en dans. De kom till utsatt tid, var snabba, effektiva och dessutom mycket trevliga. Kam varmt rekommendera detta företag.
Tack, Margaretha, för ditt fantastiska omdöme! Det är underbart att höra att både flytten och städningen blev en så positiv upplevelse. Serhii, Volodymyr, Maria och Natik uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att de kunde göra processen smidig för dig. Tack för din rekommendation, och vi önskar dig all lycka i ditt nya hem! 🌟
Vi hade inga direkta förväntningar, första gången vi anlitade flyttfirma, men de levde upp med allt till 100%. Perfekt flytt med allt, bra tider som hölls och till sist, mycket trevliga och tillmötesgående killar. Kan varmt rekommendera🌟
Tack, Galawesh, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att din första upplevelse med en flyttfirma blev så positiv och att vi kunde leverera på alla plan. Vi är stolta över att ha gjort flytten smidig och uppskattar dina vänliga ord om vårt team. Tack för din rekommendation, och vi önskar dig allt gott i ditt nya hem! 🌟
Toppenbra hjälp med både packning och städ! Vi är så nöjda med det trevliga bemötande vi fick av Serhii och Yana som packade och av Ihor, Andrij , Giorgi och Shalva som flyttade vårt bohag. Smidigt hela vägen från bokning till att allt var på plats. Första gången vi tog hjälp med packning och det var så värt det!
Tack, Annika, för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att ni är så nöjda med både packning och flytt. Serhii, Yana, Ihor, Andrij, Giorgi och Shalva uppskattar verkligen era vänliga ord och är glada att ha kunnat göra processen smidig för er. Det är extra roligt att höra att packhjälpen levde upp till era förväntningar. Tack för ert förtroende, och vi önskar er allt gott i ert nya hem! 🌟
Bra bemötande och service. Kan rekommenderas.
Tack, Lena, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och service. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen att kontakta oss igen i framtiden! 🌟
Bra jobbat killar! Snabbt, noggrant och effektivt! Jag är jättenöjd! Möblerna stod fint monterade och lådorna intill. Precis vad jag önskade. Jag anlitar dem mer än gärna nästa gång jag flyttar.
Tack så mycket, Eva, för ditt härliga omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med flytten och att allt blev precis som du önskade. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det är dags. Tack för ditt förtroende och lycka till i ditt nya hem! 🌟
Vi är helt nöjda med flytten. Två killar jobbade 8 timmar (uppskattningen va 4 timmar så det kan ta längre tid) med våra 95 kvm + förråd. De va noggranna, trevliga och hade bra kommunikation. Mycket smidigt med lån av kartonger och överlag bra service.
Tack, Mirjam, för ditt utförliga och positiva omdöme! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med flytten och att ni uppskattade teamets noggrannhet och trevliga bemötande. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt, och det är kul att ni upplevde vårt kartonglån och service som hjälpsamt. Tack för att ni valde oss, och vi önskar er all lycka i ert nya hem! 🌟
Bra gjort! Två suveräna killar som jobbade fort och effektivt.
Tack, Maud, för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vårt arbete och att teamet gjorde ett så bra jobb. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Ha en underbar dag! 🌟
Snabb och bra genomförd putsning av fönster samt inglasad balkong!
Tack, Per, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med resultatet av fönsterputsningen och arbetet med den inglasade balkongen. Vi strävar alltid efter att leverera snabb och noggrann service. Tack för ditt förtroende, och varmt välkommen att höra av dig igen i framtiden! 🌟
Vi köpte både flytt och städ. Båda tjänsterna utfördes väldigt bra och effektivt. Bemötandet från flyttpersonalen (Alex, Giorgi, Andrej, Volodymyr och Shalva) var också väldigt positivt. Flyttstädet utfördes mycket bra av (Alla och Volodymyr) och ansvarig (Luiza) fanns tillgänglig för frågor innan städningen.
Tack, Hans, för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med både flytt- och städtjänsterna. Teamet uppskattar verkligen era vänliga ord. Det är viktigt för oss att både arbete och bemötande håller högsta kvalitet, så vi är glada att ni kände er väl omhändertagna. Tack för ert förtroende, och vi önskar er allt gott framöver! 🌟
Beställde flytt och flyttstädning på rekommendation. Flytten gick bra. Tre killar kom och slet. Kanske en ergonomiuppfräschning vore på sin plats då lyfttekniken inte alltid var 100 (mest fara för deras ryggar). De skojade och jobbade hårt, verkade ha roligt ihop trots tungt jobb. Klara med 80kvm bohag på 6 timmar. Flyttstädning mycket bra. Inget att anmärka. Jordgubbsprinsen använder sms-tjänst för att hålla alla uppdaterade och delge alla kontaktuppgifter. Mycket smidigt. Skickar signeringstjänst efter där du...
Stort tack, Familjen Östlund, för ert fina och detaljerade omdöme! Vi är glada att höra att både flytten och flyttstädningen levde upp till era förväntningar och att ni uppskattade vår smidiga kommunikation och signeringstjänst. Vi tar gärna med oss era synpunkter om arbetsmiljö och ser alltid till att vår personal har bästa möjliga förutsättningar. Tack för att ni valde oss, och vi önskar er allt gott i ert nya hem i Farsta! 🌟
It was good experience, thank you.
Thank you, Richa, for your kind feedback! We’re delighted to hear that you had a positive experience with us. It was a pleasure to assist you, and we hope to help you again in the future. Wishing you all the best! 🌟
Snabbt effektivt och till bra pris!
Tack, Patric, för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med snabbheten och effektiviteten i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet till ett rimligt pris. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen att höra av dig igen framöver! 🌟
Allt gick som smort. Trevliga, punktliga och inga problem. Lån och hämtning av flyttlådor också supersmidigt!
Tack, Björn, för ditt fina omdöme! Det är härligt att höra att allt flöt på smidigt och att du uppskattade vår service med flyttlådor. Vi strävar alltid efter att göra flytten så enkel och bekväm som möjligt. Tack för att du valde oss, och vi önskar dig allt gott i ditt nya hem! 🌟
Noggranna, effektiva och hjälpsamma.
Tack, Emelie, för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade noggrannheten och effektiviteten i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och är glada att vi kunde hjälpa dig. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att kontakta oss igen i framtiden! 🌟