Lätt & smidigt ! Jordgubbsprinsen lyssnade på våra behov och skräddarsydde en tydlig och bra offert. Bra beräknat med tiden. Vi valde nermontering av garderober, flyttning, uppmontering och städning . Allt blev enligt våra förväntningar. Snabba svar vid frågor innan flytten. Proffsigt. Jättetrevliga killar som kom och flyttade alla saker, lyhörda. Städningen va även den bra. Så sammantaget är vi jättenöjda. TACK 🙏
Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...
1733 omdömen om Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
Sedan starten hos Reco 2015
Trevliga, snabba och hjälpsamma!
Helnöjd med både servicen (dessutom mycket prisvärd!) och kommunikationen. De hjälpte mig i en tuff sits och höll mig uppdaterad hela vägen, både innan uppdraget, under själva tömningen och städningen, samt efteråt. Kan varmt rekommendera företaget.
Det gick supersmidigt och Atle, Ahmed och Anastasis gjorde ett toppenjobb. De var snabba, proffsiga och trevliga! Kommer absolut rekommendera Jordgubbsprinsen för flytthjälp. Elias på bokningen har också varit väldigt behjälplig.
Helt enkelt bäst! Snabba, starka, försiktiga och trevliga. Väldigt imponerande genomfört. Ska ni flytta, använd Jordgubbsprinsen.
Vi anlitade Jordgubbsprinsen för flytthjälp och flyttstädning. De gav ett professionellt bemötande, var punktliga och utförde uppdraget problemfritt.
Trevlig och stark personal (det fanns en hel del trappor) som plastade in möblerna - berömligt!
Exceptionellt helt enkelt. Från första samtal till upphämtade lånelådor.
Hej Sven, Vilken glädje att höra att du upplevt vår tjänst som exceptionell från början till slut! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tack för ditt fina omdöme! Med vänliga hälsningar,
Allt gick supermidigt trots byte av två lähenheter inklusive städ.
Hej Tommy, Vi är glada att höra att allt gick smidigt med bytet av lägenheterna och städningen. Det är precis så vi vill att det ska kännas för våra kunder - enkelt och bekymmersfritt. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen och för ditt positiva omdöme! Vänliga hälsningar,
Cxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcxx
Jag anlitade både flytt och städning. Flytten gick smidigt och väldigt trevlig personal. Städningen hade jag inte så stora förväntningar på eftersom vi flyttade in i en lägenhet som hade städats av samma företag. Vi reklamerade inte då vi ändå skulle total renovera. Men städningen av vårat hus är kontrollerat och godkänt av de nya ägarna. Rekommenderar verkligen Jordgubbsprinsen.
Hej Marita, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår flyttservice och att personalen gjorde ett bra intryck på dig. Vi beklagar om du haft några betänkligheter gällande städningen i den lägenhet du flyttade in i, men det är skönt att höra att städningen av ditt hus blev godkänt av de nya ägarna. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen, och hoppas att vi kan vara till tjänst igen i framtiden! Vänliga hälsningar,
Två mycket trevliga och duktiga killar, glada och positiva. Jag tycker att företaget levde upp till våra förväntningar på allra bästa sätt. Skulle gärna rekommendera dem. Tjänsten vi köpte var att hämta möbler och skräp från lägenhet, källarförråd och vindsförråd, köra till Erikshjälpen för påseende och lämna det som skulle slängas till återvinningen.
Hej Elin, Stort tack för din fina feedback! Det glädjer oss att höra att du upplevde vår service som positiv och att våra medarbetare kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi uppskattar ditt förtroende och att du skulle rekommendera oss vidare. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen och hoppas att vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Vi köpte packning av köket, flyttning av allt och städning med fönsterputs Packning och flytt gick klanderfritt Städningen var slarvigt gjord och samtliga fönster tvättades inte med hänvisning till att de behövde stegar - vilket ingen frågat oss om alls när beställningen gjordes. Även på de fönster som hade tvättats få fanns alla ränder på utsidan kvar med förklaringen att den fönsterputs de hade med sig inte hjälpte mot dessa ränder. Vi hade beställt fönsterputs och förväntade oss att fönstren skulle vara rena. Fönstertvätten...
Hej Åsa, Vi tackar för din utförliga feedback. Det är värdefullt för oss att få insikter om både det som har fungerat bra och de områden där vi behöver förbättra oss. Vi beklagar att städningen och fönsterputsningen inte levde upp till era förväntningar. Det är inte den standard vi strävar efter, och vi förstår er besvikelse. Vi ber om ursäkt för missförståndet gällande behovet av stegar vid fönsterputsningen och kommer att se över våra rutiner för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår i framtiden. När...
Vi gick tillsammans igenom bostaden innan uppdraget påbörjades och bekräftade vad som skulle göras. När jag senare kom tillbaka när allt var klart så var det så bra gjort, allt var noga städat och helt enligt vår överenskommelse.
Hej Mirelle, Vi är väldigt glada att höra att allt gick enligt överenskommelse och att du är nöjd med utförandet. Att gå igenom bostaden tillsammans innan uppdraget börjar är en viktig del av processen för att säkerställa att alla förväntningar möts. Tack för att du tog dig tiden att ge oss feedback och vi hoppas att vi kan vara till tjänst igen i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Tyvärr väldigt dåligt intryck. Slarv i den initiala offerten från deras sida, flytten tog nästan dubbelt så lång tid, två möbler blev skadade i flytten och bemötandet efteråt har varit väldigt undermåligt. Vi har ej fått svar på våra mail, och de mail som besvarats har endast delvis bemöt våra frågor och funderingar.
Hej Simon, Först och främst vill vi tacka för ditt tålamod och förståelse kring situationen. Vi beklagar djupt det besvär du har upplevt. Det stämmer att olyckor, även om de är sällsynta, ibland kan inträffa under en flyttprocess. Vi är fullt försäkrade för just dessa situationer och kommer att se till att ditt ärende hanteras med största möjliga omsorg. Vi förstår att detta är frustrerande, men vi vill försäkra dig om att vi har en noggrann process för att hantera skador och att ditt ärende är en prioritet för oss. Vi...
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Volodymyr som föyttatädade lägenheten var noggranna och trevliga. Lägenheten var fläckfri efter deras insatts. Mycket nöjd hela kundresan igenom från offertförfågan till genomförande med bra och tydlig kommunikation i varje steg.
Hej Johan, Tack så mycket för dina varma ord och rekommendationer! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med hela processen från offert till genomförande. Sasha, Serhii, Legaite, Ohla och Volodymyr kommer att uppskatta din positiva feedback. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och det är alltid uppmuntrande att få höra när vi lyckas med det. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen och vi hoppas att du håller oss i åtanke för framtida tjänster. Med vänliga hälsningar,
Jag är mycket nöjd. Trevliga killar som jobbade effektivt och noggrant
Hej Viveka! Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du är mycket nöjd med vår service och att vårt team levde upp till dina förväntningar. Vi jobbar alltid för att ge bästa möjliga upplevelse för våra kunder. Om det dyker upp något i framtiden, tveka inte att höra av dig! Vänliga hälsningar,
Jag är nöjde med servicen som jag har fått villigt smidigt och funkat bra
Hej Ingvi! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vår målsättning är alltid att göra flyttprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du behöver oss i framtiden! Vänliga hälsningar,
Fantastiskt bemött på alla håll och kanter, från första kontakten! Administrativt - TOPP! Flyttpersonalen - TOPP! Sedan kan man alltid bli bättre på allt och den lilla kritik som jag framfört vet jag kommer att användas för att bli ännu bättre! Tack Jordgubbsprinsen!
Hej Dan-Mikael! Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att förbättra vårt arbete ytterligare. Om du behöver oss igen i framtiden, vet du var du kan hitta oss! Med vänliga hälsningar,
Allt gick bra, smidigt och bemötande var trevligt.
Hej Helena! Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och bemötande. Om du någonsin behöver oss i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Med vänliga hälsningar,
De var väldigt duktiga och väldigt trevliga
Hej Filip! Tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att du uppskattade vårt arbete och bemötande. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Om du behöver något i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss! Med vänliga hälsningar,
Toppen. Mycket bra arbete och service från packade och flyttare
Hej Max! Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att packningen och flytten uppfyllde dina förväntningar. Det är vårt mål att alltid leverera bästa möjliga service till våra kunder. Om du behöver något i framtiden, tveka inte att kontakta oss! Med vänliga hälsningar,
Flyttningen gick bra och smidigt. Noggrann inplastning.
Tack Anna! Vi är glada att höra att du är nöjd med flytten och att vårt arbete med inplastning uppskattades. Vi arbetar alltid för att våra kunder ska känna att deras tillhörigheter hanteras med största omsorg. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen och välkommen att kontakta oss igen vid framtida behov! Med vänliga hälsningar,
Smidig flytt, snabb leverans och hämtning av kartonger och ett härligt bemötande!
Tack Lisa! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder. Kul att du uppskattade vårt bemötande och att leveransen av kartonger gick snabbt och enkelt. Hoppas du trivs i ditt nya hem och tack för att du valde Jordgubbsprinsen! Med vänliga hälsningar,
Enkelt att beställa och planera. bra beräknat på behovet av personal och lastutrymme. KOm i tid och var noggranna. Försiktiga och emballerade bra. Det kändes som dom tog hand om våra saker och kommunicerade bra även om språket inte var det bästa. Överlag en bra upplevelse och flytten gick klart smidigt.
Tack Joakim! Vi uppskattar verkligen ditt positiva omdöme och är glada att du är nöjd med vår service. Vår personal strävar alltid efter att göra sitt bästa och behandla varje kunds tillhörigheter med största respekt. Vi ber om ursäkt för eventuella språkbarriärer, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kommunikationen. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen för din flytt. Vi hoppas att du trivs i ditt nya hem! Med vänliga hälsningar,
Gott bemötande, anpassningsbara och fint städ!
Tack Eva! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Kundnöjdhet är viktigt för oss, och ditt positiva omdöme bekräftar att vi är på rätt väg. Om det finns något mer du behöver i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar,
Utmärkt Service! De ringde även för att de kommer 10min sent på en distans av 20timmar! Utmärkt erfarenhet med utlandsflytt med jordgubbsprinserna! Super organiserad! Grejerna fick delas i två lager och allt hamnade där det skulle! Så önskar man sig en flyttservice!
Hej, Tack så mycket för din positiva feedback! Det gläder oss att höra att du hade en så bra upplevelse med vår flyttservice, särskilt med tanke på distansen och komplexiteten i en utlandsflytt. Att hålla våra kunder informerade och nöjda är alltid vår högsta prioritet, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades uppfylla dina förväntningar. Vi hoppas att du har kommit till rätta i ditt nya hem och om det finns något mer vi kan hjälpa med i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Med vänliga hälsningar,
Bra jobbat men glömde några saker i gamla lägenheten. Alla bestick, av någon anledning, samt gardinstänger.
Hej Carl, Tack för din feedback. Det är verkligen beklagligt att vi missade några saker under din flytt, särskilt något så viktigt som bestick. Vi tar detta på allvar och kommer att vidta åtgärder för att säkerställa att liknande händelser inte upprepas i framtiden. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan hitta en lösning. Vi uppskattar att du tog dig tid att informera oss om detta och vi hoppas att vi kan rätta till situationen snarast möjligt. Med vänliga hälsningar,
Flytten var utmärk, efektivt och profesionellt magasinerig fungerar väl som det ska.
Tack Olimpia, Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service under flytten och att magasineringen fungerade bra för dig. Vi strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder och det är alltid uppmuntrande att höra positiv feedback. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen, och om det finns något annat du undrar över eller behöver hjälp med i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Med vänliga hälsningar,
Flytten var proffsig, i tid och så som man kan förvänta sig. dock minus för att de inte levererar och hämtar kartonger. Flyttstäden var inte bra. Efter städningen var det grusigt i hela lägenheten. De hade lämnat verktyg på golvet, hade inte torkat av i vasken eller på väggar.
Hej Ulf, Tack för att du delade med dig av din feedback. Vi beklagar att du upplevde brister i vår service när det kommer till leverans av kartonger och flyttstädningen. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder, och ditt feedback hjälper oss att identifiera områden där vi kan förbättra oss. Vi kommer att se över våra rutiner för städning och diskutera detta med vårt städteam för att säkerställa att liknande händelser inte inträffar igen. Vi förstår vikten av att ha rena och välstädade...
Bra samarbete. Allt funkade bra. Fick dock betala för hämta o lämna flyttkartonger.
Hej Lily, Tack för ditt feedback. Vi är glada att höra att du i stort sett är nöjd med vårt samarbete. Angående flyttkartongerna, vill vi klargöra att vi alltid erbjuder 4 veckors fritt lån av kartonger. För de som har möjlighet att hämta och lämna kartongerna själva, kan de besöka vårt kontor två dagar i veckan. Men om man önskar hemleverans av kartongerna, så tillkommer en avgift för utkörningen. Vi beklagar om detta inte framgick tydligt och ber om ursäkt för eventuella missförstånd. Vi tar till oss av din feedback...
Flytten gick väldigt bra, proffsigt utfört och trevlig personal
Hej Jonas, Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst och personal. På Jordgubbsprinsen strävar vi alltid efter att ge våra kunder en smidig och professionell flyttupplevelse. Tack för att du valde oss och hoppas vi får hjälpa dig igen i framtiden om behov uppstår. Med vänliga hälsningar,
Enkelt att ha att göra med. Bra pris!
Hej Anna, Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du upplevde vår tjänst som enkel och prisvärd. På Jordgubbsprinsen jobbar vi ständigt med att erbjuda våra kunder bästa möjliga service till konkurrenskraftiga priser. Tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar,
Bra, tydliga, snabba! Bra kontakt med företaget!
Hej Martin, Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt arbete och att kontakten med företaget var tillfredsställande. På Jordgubbsprinsen strävar vi alltid efter att vara tydliga, snabba och ha god kommunikation med våra kunder. Tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar,
Flytten fungerade perfekt från början till slut. Mycket trevlig och serviceinriktad personal.
Hej Lars-Gunnar, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att flytten fungerade så bra från början till slut. Vårt team strävar alltid efter att vara så serviceinriktade och trevliga som möjligt, och det är verkligen upplyftande att höra att vi lyckades med detta under din flytt. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen! Med vänliga hälsningar,
Hade en väldigt bra upplevelse med Niklas och Viktor från Jordgubbsprinsen, högklassig service och trevliga. Dom slog in allt snyggt och var snabba och proffsiga kan starkt rekommendera dom /alex
Hej Alexander, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vi är mycket glada att höra att du hade en bra upplevelse med Niklas och Viktor. Vår ambition är alltid att erbjuda högklassig service, och det är väldigt uppmuntrande att höra att vi lyckades med detta under din flytt. Ditt positiva feedback och rekommendation betyder mycket för oss. Hoppas vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar
Mkt bra service hela vägen, trevliga och punktliga flyttgubbar! Rekommenderar!
Hej Fredrik, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du uppskattade vår service och fann vårt team både trevliga och punktliga. Ditt rekommendation betyder mycket för oss. Hoppas vi har möjlighet att hjälpa dig igen vid kommande tillfällen! Med vänliga hälsningar,
Jordgubbsprinsen har både flyttat och flyttstädat hos mig. Det är så trevliga och ger ett så bra bemötande. Framförallt genomför de arbetet med stor skicklighet och ansvar. Det var aktsamma om min saker vid flytten och mitt hem har aldrig varit så rent tidigare som efter flyttstädningen. Jag ger högsta betyg och kan verkligen rekommendera Jordgubbsprinsen! Hälsar Marianne i Hammarbyhöjden
Hej Marianne, Tack så mycket för dina varma ord! Det är verkligen glädjande att höra att både vår flytt- och städservice uppfyllde dina förväntningar. Att värna om våra kunders tillhörigheter och säkerställa att allt är rent och snyggt efter en flyttstädning är något vi prioriterar högt. Ditt rekommendation och högsta betyg betyder mycket för oss. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen, och vi ser fram emot att kanske få hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar,
Trevliga, effektiva och hänsynsfulla. Full pott!
Hej Joakim, Stort tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att vårt team levererade en service som uppfyllde dina förväntningar. Vi är tacksamma för ditt beröm och din uppskattning. Hoppas vi ses igen vid framtida tillfällen! Med vänliga hälsningar,
Bra och trevliga flyttade. Det gick mycket bra, möblerna väl omhändertagna
Hej Charlotta, Tack för ditt positiva omdöme! Det är underbart att höra att du är nöjd med vår service och att möblerna hanterades med omsorg. Vårt team jobbar alltid med målet att ge bästa möjliga upplevelse för våra kunder. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Väldigt trevligt bemötande och enkla att ha att göra med. Flexibla! Våra flyttare Jim och Andrej var toppen och gjorde dagen till nåt bra istället för stressfylld. Städningen var också superbra, väldigt noggrant gjord och trevligt bemötande av städarna. Allt var mycket smidigt och prisvärt!
Hej Julia, Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att vårt team, särskilt Jim och Andrej, kunde göra din flyttdag positiv istället för stressig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och smidig upplevelse. Det är också fantastiskt att höra att du var nöjd med städningen. Ditt beröm betyder mycket för oss, och vi är glada att vi kunde erbjuda en tjänst som var både högkvalitativ och prisvärd. Hoppas vi ses igen om du behöver någon av våra tjänster i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Bra bemötande och snabb hjälp!
Hej Karolina, Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och fick den snabba hjälpen du behövde. Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss. Vi ser fram emot möjligheten att tjäna dig igen i framtiden, och tack för att du valde Jordgubbsprinsen. Med vänliga hälsningar,
Bra utförd städning! Rekommenderas varmt!
Hej Ulf, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det är verkligen uppmuntrande att höra att du var nöjd med städningen. Vi jobbar hårt för att leverera toppklassig service varje gång, och ditt rekommendation är det bästa betyget på att vi lyckats. Tack för att du valde Jordgubbsprinsen, och vi hoppas få chansen att hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar,
Väldigt bra service med Sergei och Atle som hjälpte mig flytta. Effektiva och trevlig samt noggranna med våra saker. Rekommenderar den starkt!
Hej Alexander, Stort tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att höra att Sergei och Atle kunde erbjuda en service som levde upp till dina förväntningar. Vi sätter alltid kundens tillfredsställelse i första hand, och det är fantastiskt att veta att du kände att dina saker hanterades noggrant. Ditt rekommendation betyder mycket för oss. Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar,
Fantastisk upplevelse! Pålitliga, flexibla och trevliga
Hej Fredrika, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det värmer verkligen att höra att du hade en fantastisk upplevelse med oss. Pålitlighet, flexibilitet och ett trevligt bemötande är kärnvärden för oss, så det är underbart att höra att vi lyckades möta dina förväntningar. Hoppas vi får möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden, och tack för att du valde Jordgubbsprinsen. Vänliga hälsningar,
Var först något besviken eftersom ni inte kom på lovad tid. Med tanke på att det gällde min äldre mor, som blev stressad och orolig. Men när ni väl var på plats var ni mycket trevliga och duktiga. Tack ändå =)
Hej Thomas, Vi förstår din besvikelse över att vi inte kom på utsatt tid, särskilt med tanke på att det gällde din äldre mor. Jag ber verkligen om ursäkt för den stress och oro detta kan ha orsakat. Det är inte den standard vi strävar efter och jag ber om ursäkt för att vi inte levde upp till dina förväntningar i det avseendet. Däremot är vi glad att höra att när teamet väl var på plats skötte sig bra och var trevliga. Vi kommer definitivt att ta till oss din feedback och se till att sådana förseningar inte sker igen i...
Väldigt bra och snabbt!! Amir, sergej, Atle
Hej Oskar, Tack för ditt positiva omdöme! Det är glädjande att höra att Amir, Serhi och Atle kunde erbjuda dig en snabb och effektiv service. Vi strävar alltid efter att göra varje flytt så smidig som möjligt för våra kunder. Vi kommer definitivt att framföra ditt beröm till dem. Hoppas att vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden om behovet uppstår. Vänliga hälsningar,
Bra kontakt innan flyttdagen via telefon. Tyvärr blev kostnaden för flytten betydligt högre än uppskattat. Blev även uppmuntrad att ta tre personer och därmed högre timpris på grund av diskmaskin som skulle flyttas, är dock osäker om det verkligen var tre personer som gjorde jobbet. Möbler och lådor placerades inte enligt önskemål i lägenheten. Dålig kommunikation på flyttdagen.
Hej Jenny, Vi ber om ursäkt för de olägenheter du upplevde under din flytt. Efter att ha granskat ditt ärende insåg vi att det uppstått en misskommunikation mellan sälj och vår ekonomi avdelning. Vi uppskattar att du tog dig tid att påpeka detta för oss. Efter vårt samtal har vi rättat till fakturan och du bör ha mottagit den korrigerade versionen. För att säkerställa att detta inte händer igen, har vi implementerat en ny rutin inom företaget. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och din feedback är ovärderlig i det...
Blev superbra omhändertagen av Mykola och Viktor! De var lugna och metodiska, men samtidigt snabba och effektiva. Allt gick som en dans. Rekommenderar starkt!
Hej Emma, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss verkligen att höra att du kände dig väl omhändertagen av Mykola och Viktor. Vårt team strävar alltid efter att kombinera effektivitet med noggrannhet, och det låter som att de lyckades med detta under din flytt. Tack för din starka rekommendation! Vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden om behovet uppstår. Med vänliga hälsningar,
Superbra! Gick enkelt att låna kartonger från deras kontor i Hägersten där vi även fick hjälp att lyfta in i bilen. Flytten gick väldigt smidigt trots mycket grejer, där de var noggranna, starka, försiktiga och väldigt rutinerade. Vi var fruktansvärt nöjda och kommer definitivt använda oss av Jordgubbsprinsen igen om vi flyttar. Rekommenderar varmt.
Hej Sofia, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du hade en positiv upplevelse med oss, från att låna kartonger till själva flytten. Det är vårt mål att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt, och vi är mycket glada över att vi lyckades uppnå detta med din flytt. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen vid ett framtida tillfälle. Tack för din rekommendation och för att du valde Jordgubbsprinsen! Vänliga hälsningar,