Jordgubbsprinsen Stockholm

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2025
4 072
4.7

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...

4072 omdömen om Jordgubbsprinsen Stockholm

Sedan starten hos Reco 2015

Stephanie Bierke B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Flyttkillarna var starka och trevliga. Vill gärna att de ska få bonus.

Malin Agneta S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Tredje gången jag anlitar Jordgubbsprinsen för hjälp med flytt. Har varit nöjd varje gång!

Helene M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabbt, smidigt och trevliga!!

Hannah W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag har fått flytthjälp av jordgubbsprinsen och är jättenöjd. De två killarna som hjälpte oss var snabba, kommunikativa och trevliga, vi har absolut inget att klaga på. Vi rekommenderar!

Jacob W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Smidigt och duktiga. Det gick enkelt.

Tony B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Super nöjd, dom var otroligt snabba på att packa och avlasta. Sen var det otroligt skönt att dom kallade in två extra killar vid avlastning pga olyckan på Nynäsvägen som gjorde att vi stod stilla i nästan en timme. Kommer anlita dom igen när jag flyttar om 4-5 mån. /Tony

Karin F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jordgubbsprinsen har varit väldigt proffsiga rakt igenom hela min flytt. Lätt att kommunicera med och smidig flytt, därtill väldigt trevlig och hjälpsam personal. Jag är jättenöjd!

Carl K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Packhjälpen 6 timmar försenad efter utsatt tid med extremt bristfällig kommunikation om tider. Flytthjälpen tyvärr minimala kunskaper inom svenska och engelska och svåra att kommunicera med. Överlag väldigt dålig synk mellan team för packhjälp, flytt och flyttstädning som gjorde att jag behövde engagera mig i koordination. Allt bohag helt och rent men för ett smidigt, enkelt och snabbt förfarande bör man nog se sig om.

Mikaela B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Super trevlig hjälp, snabbt och smidigt stort tack!

GUSTAV D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Bemötandet och kundkontakt var genomgående bra. Tyvärr blev flyttkillarna mer än 2 timmar försenade, vilket ställde till med en hel del problem. De var effektiva men kunde inte svenska och knappt engelska så kommunikationen glappade emellanåt. De var också lite bryska i sin hantering av möblemanget, kanske pga stress och lite småskador här och där uppstod. Däremot gick själva flyttarbetet som sagt hyggligt snabbt och effektivt. För priset är jag hyfsat nöjd förutom förseningen. Där var också Jordgubbsprinsen tillmötesgående med att kompensera för konsekvenserna.

Tim Å
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag tog in JP för flytt och flyttstäd. Vissa saker gick väldigt smidigt och andra lite mindre smidigt. De som utförde flytten uttryckte att det var jobbigt att det inte fanns en hiss även fast detta var informerat om tidigare. Det blev lite kommunikationsmissar men efter samtal med arbetsledaren så flöt det på som en dans och killarna var jätteduktiga. Städningen kändes väldigt oplanerad jag flyttade i december på eftermiddagen och till lägenheten kom en städare och var förvånad över att det var mörkt. De behövde då åka...

Hans S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Smidigt, trevligt bemötande och väldigt tydlig kommunikation :)

Anna Ö
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Utmärkt flytthjälp Vilodymyr, Levani och Tim var jättebra. Okrångliga, flexibla, trevliga och inte minst ordentliga. Allt gick på tre timmar. Så Effektivt. Och prisvärt tycker jag. Billigare borde det inte kunna bli om de som jobbar ska ha en ok lön. Tack!

Roland S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi hade beställt flyttstädning. Den första som kom var en kille som inte kunde svenska alls, men snart kom hon som var ansvarig för städningen och hon kunde bra svenska och det verkade vara bra fart på henne. Jag har inget att klaga på och hyresvärden tyckte det var jättebra städat, så alla var nöjda. Vi valde Jordgubbsprinsen (namnet fick oss ju att tveka först) eftersom de verkade ha fått de bästa omdömena. De var lite dyrare än andra men hellre det och man slipper krångel. De var bra på att följa upp min beställning i väntan på att göra jobbet och efteråt. Bra jobbat!

Linda Sofia S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabbt, smidigt, professionellt! Ihor och Ahmed var noggranna och ansvarstagande. Rekommenderas!

Henrik E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt bra bemötande, noggrant genomförd flytt, superbra!

Kristoffer C
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mkt nöjd. Trevliga och noggranna killar som gjorde ett riktigt bra jobb. Imponerad! Tog lång tid men det var ok. Tack!

Anna C
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vänligt, proffsigt, snabbt och tryggt.

Kinga H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

jag var så jättestressad och rädd så jag förväntade mig kaos men båda killarna var lugna och trevliga. den ena kunde bra engelska. allt gick smidigt. de jobbade metodiskt och genomtänkt. är nöjd och tacksam.

Juri J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Dom jobbade bra trevliga killar skötte sig exemplariskt

Christina B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Första gången jag anlitar en flyttfirma. Mycket seriös och proffsigt. Väldigt trevligt bemött. Snabbt arbetat och mycket noggrant inslagna möbler o diverse saker. Jag kommer att varmt rekommendera Jordgubbsprinsen till andra som går i flytt tankar.

Stephanie T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag är inte nöjd. De se var sena från start ochden första1,5 timmen var det endast en person som flyttade de tbvå som sen kom var lata stod och rökte och talade i telefon.

Cecilia M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

De emballerade och flyttade våra saker med försiktighet. Mycket smidigt!

Majken N
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt nöjd. Dom tog väl hand om mina föremål och det gick fort. Bra pris!

Xiaomeng M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Thanks so much for the two strong and responsible guys (Mykola and Ivan)' help! They are super efficient! Also thanks to Pamela for flexibly changing our service. We have to reschedule due to unexpected problem in the moving in address. But they are all solved smoothly thanks to all your assistant.

Lars E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt nöjd med komplett flytthjälp. Killarna som skötte flytten var prick i tid, packade allt effektivt och sköte flytten av bohaget klockrent, med god kommunikation under hela flytten. Städhjälpen var också prick i tid, och följde alla riktlinjer med bra städning.

Anni L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevliga, effektiva och tillmötesgående🙌 Har enbart positivt att säga och rekommenderar varmt✨

Emelie Z

Christina R
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevliga, effektiva och engagerade.

Mari L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

En smidig och trygg flytt! Allt kom fram i gott skick.

Freja W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Smidigt. Välemballerat. Lätt att boka!

Bo S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Bra med kommunikation och information inför flytten. Skönt att veta vad som förväntas och hur allt kommer gå till. Proffsigt bemötande.

Maria S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Ahmed och Ihor var toppen! Snabbt, smidigt och de båda var supermåna om att flytten skulle ske på bästa vis.

Johanna G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag flyttar ofta och måste säga att Jordgubbsprinsen är bäst! Trevliga snabba effektiva och luktar gott!

Fredrik M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Punktliga. Rädda om grejerna. Trevliga!

Gustav F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Lever upp till förväntningarna, definitivt värt pengarna 👍

Axel D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabbt, billigt och lättsam kommunikation med trevlig personal. Jag är jättenöjd

Kristina G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Fint bemötande! Trevliga killar med glimten i ögat!! Jobbade metodiskt, energiskt och snabbt! Högsta betyg från mig, tack!

Einar J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Proffsigt, snabba, och prisvärda Jag är supernöjd med flytthjälpen

Sofi G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Bra bemötande! Mycket bra utfört arbete och noggrannhet. Rekommenderar varmt detta företag.

Tiina N
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag som kund var inte särskilt organiserad men arbetarna jobbade trots detta mycket effektivt och professionellt. Flytten gick snabbare än jag trodde och arbetarna var väldigt trevliga. En positiv upplevelse från start till slut och jag kan inte annat än rekommendera detta företag

Eva S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag blev vänligt bemött o det blev städat till min belåtenhet.Mvh Eva

Julia Molly Astrid H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt nöja, de var väldigt försiktiga och noggranna vid flytthjälp! Kommer använda igen. Otroligt bra!

Ioana R
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Efficient, timely, attentive to details and high quality services, nice communication with the team

Nina D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabba, duktiga, trevliga. Flytten blev utförd över förväntan!

Olivia T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevliga, effektiva och noggranna!

Evgenii O
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Quick and professional, no fluff. Highly recommended!

Klas J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Precis som jag hoppats på! Vakna, lyhörda, snabba och flexibla. Hade en lite komplicerad ”separationsflytt” med allsköns möbler, lådor på tre våningsplan. Allt verkar ha kommit med :D Även konst, moped, cyklar osv hanterades galant. Rekommenderas starkt!

Sebastian T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Allt fungerade som handen i handsken från första kontakt till utförande! Jag har tagit hjälp av dem med alla tjänster och betyget är alltid 5 av 5! Extra tack till bästa Ihor!

Aya S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag blev rekommenderad Jordgubbsprinsen av en kollega och de är verkligen suveräna! Bra kommunikation och information inför flytten och under flyttstädningen när vi diskuterade vissa detaljer. Flyttkillarna var sådana proffs!! De fixade hela flytten lugnt och tryggt. Stort tack från mig!!