Jordgubbsprinsen Stockholm

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2025
3 977
4.7

DIN LYCKA ÄR VÅRT ANSVAR! Jordgubbsprinsen är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm och Östergötland. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig. För...

3977 omdömen om Jordgubbsprinsen Stockholm

Sedan starten hos Reco 2015

Kerstin K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Det gick alldeles för långsamt, beräknad tid var 3-4 timmar, det tog 5 timmar.

Christina M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Allt har fungerat smidigt från första till sista kontakt. Jag hade packhjälp av köket, flytt och städning. Extra plus att sakerna i mitt förråd placerades smart och genomtänkt.

Woon Y
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Dear team, The whole experience from price quotation to move completion was done professionally that I would highly recommend the service for those in need. Proactive follow-up by Lukas (in sales?) be it via phone call or email, closed the deal out of 5 x offers comparison, I had been going through. For the actual move, 2 x gentlemen (wish I'd remembered their names) called me ahead of schedule asking if an earlier start was doable. Although I hadn't finalized packing, the crew worked very efficiently and calmly...

Annie-Marie S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Skulle ha hjälp med gardinuppsättning. 2 män kom vilka inte kunde svenska så det var svårt med kommunikationen. En man försökte verkligen men den andre tittade mest på. Det var rörigt med när de skulle komma och det verkade inte som om de pratade med varandra på firman om hur de skulle planera. Jag fick ringa flera gånger innan jag fick ett ordentligt svar. Resultatet blev som om jag gjort det själv. Däremot fick jag hjälp med lampbyte som blev bra samt ett upphängning för min skaftdammsugare. Tycker att det blev en dyr hjälp och inte så mycket hjälp heller.

Helene Maria Kristina J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevliga flyttkillar men urusel/otrevlig attityd från kundtjänst som det tar flera dagar att komma i kontakt med. Oseriös firma!

Fredrik S

Jättebra! Allt funkade superbra med flytten Flexibilitet trevliga perfekt👍

Jessica Carolin T
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag är jättenöjd med min flytt med Jordgubbsprinsen. Allt fungerade smidigt från första kontakt till genomförd flytt. Trevliga och effektiva flyttkillar som hanterade allt varsamt och professionellt. En riktigt bra upplevelse som jag gärna rekommenderar vidare.

Marie B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabba och effektiva. Trevligt bemötande och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera Jordgubbsprinsen!

Maria J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Fin service och hjälpsamt bemötande i samband med bokningar. Trevliga, hjälpsamma och artiga killar som skötte själva flytten. Kan absolut rekommendera jg prinsen till bekanta.

Shno A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt snälla och trevliga flyttgubbar som jobbade effektivt och snabbt!

Gunilla J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Fantastiska människor! Punktliga, hjälpsamma, ödmjuka och effektiva! Vi kan varmt rekommendera detta företag!

Emma Mire B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mycket bra service och effektiva tjänster

Mattias L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Fick väldigt proffsig och smidig hjälp med flytt och allting flöt på väldigt smidigt utan några konstigheter. Grabbarna som skötte flytten gjorde ett väldigt bra jobb!

Eden A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag vill ge de högsta betygen till teamet från Jordgubbsprinsen som hjälpte mig att montera både TV:n och tavlorna på väggarna. Killarna var otroligt trevliga, smidiga och professionella. De visste exakt vad de gjorde, vilket gjorde hela processen trygg och snabb. Jag kommer definitivt anlita det här företaget igen. Nu sitter allt precis där det ska, och jag är supernöjd. Fem stjärnor från mig!

Ann S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Professionell service och supersnabba flyttkillar!

MAGNUS O
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Bra jobbat av trevliga grabbar. Effektiva och försiktiga.

Carl G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

De var snabba, kunniga och lätta att göra med. Flytten gick väldigt smidigt. Stort tack :)

Maria C
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabb och professionellt utförd flytt, vi är mycket nöjda!

Bostadsrättsföreningen G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Perfekt utförd flytt. Har inget att anmärka på. Rekommenderas!

Klara N
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Det var effektivt och gick snabbt!

Anna J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi är mycket nöjda! Vi beställde både flytthjälp och flyttstädning från Jordgubbsprinsen och allt flöt på helt perfekt. Mycket duktiga och professionella flyttkillar och städningen var mycket professionell. Rekommenderar!

Fatima Å
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mycket hög service och fint bemöttande. Flytten gick smidigt.

Fredrik S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Allt funkade kanon från start till mål! Sälj, kundsupport och genomförandet var jättebra 👍

Jan J
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabb och effektiv flytt. Allt fick plats i ett lass och vi var mycket nöjda när vi kunde börja packa upp redan samma dag.

Lars W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Oerhört bra service från första kontakt - snabb återkoppling och tydlig prisbild på vår flytt av fritidshus mellan två olika län. Själva flytten gick väldigt smidigt med trevlig personal som arbetade både varsamt och effektivt. Vi rekommenderar varmt!

Tommi W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag fick flytthjälp av två proffsiga grabbar som snabbt flyttade mina ägodelar från gamla till nya hemmet. Ett av objekten är otympligt och väger närmare 100 kg och det flyttade grabbarna utan problem. Rekommenderar starkt Jordgubbsprinsen.

Per F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi bokade flytt och städ med Jordgubbsprinsen efter att ha blivit rekommenderade av en annan familjemedlem. Grabbarna som kom och flyttade gjorde ett grymt jobb och lyckades flytta på allt i bra tid även fast vi hade en ganska tight hisstid att passa i vår nya lägenhet. Vi är också väldigt nöjda med städningen som utfördes snabbare än väntat med ett väldigt bra resultat.

Tanja C
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag tycker att det bar otroligt smidigt att komma i kontakt med jordgubbbsprinsen, säljaren återkom inom en timme och förutsättningarna och priserna var mycket tydliga. Bra med angivna kontaktpersoner och att man kunde ringa till ett särskilt nummer med väldigt långa öppettider om man hade några frågor inför flytten. Mina flyttare, Vladimir och en annan man tog initiativ till att själva kontakta mig för att ange närmare ankomsttid inom det angivna spannet vilket jag uppskattar mycket. De var otroligt punktliga. De tog hand...

Eva E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Snabba, starka, effektiva o trevliga grabbar!

Eva E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Allt fungerade jättebra. Killarna var trevliga o jobbade väldigt snabbt. Rekommenderar gärna jordgubbsprinsen till andra som ska flytta något.

Karl Stefan B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Botten (och topp)! Välorganiserade, noggranna och hög servicenivå - väldigt nöjda med själva flytten men tyvärr försvann värdesaker på ett uppenbart sätt. Ingen leverantör är bättre än sin svagaste länk och vi verkar fått en oärlig sådan länk i vårt team. Oerhört tråkigt och väldigt besvikna. Jordgubbsprinsen beklagar men tog inget ansvar utan konkreta bevis - och hur bevisar man det?!

Suvi S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi köpte en flytttjänst i samband med att vi flyttade från ett hus på ca 170 kvm till en lägenhet på ca 85 kvm, med transportsträcka på drygt 25 km. I upphandlingsfasen tog vi in offerter från flera flyttfirmor och använde samma underlag till samtliga leverantörer. Jordgubbsprinsen var den enda aktören som direkt föreslog en större lastbil, vilket var avgörande för att undvika onödiga omlastningar och dubbelkörningar. Det visade sig också vara helt rätt dimensionerat – hela bilen fylldes. Förväntansbilden var en smidig...

Kicki L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Trevligt bemötande, punktilia och väldigt effektiv och smidig flytt

Therese H
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt nöjd med väl utförd flytthjälp!

Dean A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Great work 👍👍👍, very professional and handles items with great care. I would gladly use them once again.

Barbara S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Vi var super nöjda, smidigt jobb. Flyttgrabbarna var trevliga, professionella, snabba, effektiva. Rekommenderar varmt!

Leon M
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Great experience overall. The service was great. The people was kind as well, and very professional

Emma L
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag är supernöjd, jordgubbsprisen gjorde ett toppenjobb med vår flytt.

Mattias B
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Jag är supernöjd. Allting gick smidigt.

Aina G
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Välstädat väldigt snabbt och effektivt. En helt ny fräsch doft i lägenheten. Även nästkommande hyresgäst poängterade hur rent och snyggt det var.

Mathias E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Har redan svarat 2 ggr. Lite jobbigt med frågor 3 ggr. Vi var mycket nöjda. Fint bemötande. Varsam hantering av bohaget. Tack. Mathias och Susanne

Zeenat D
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Hej! Jag var jätte nöjd med flytt gubbarna och flytt flyttstädning, jag kan ge bästa betyget.

Anders S
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Supernöjd med min flytt. Allt gick smidigt och snabbt!

Lena K
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Allt funkade som planerat. Alla inblandade gjorde sitt bästa och jag är jättenöjd. Lite språkproblem var det dock, då ingen pratade svenska eller engelska.

Sara F
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt nöjd med Jordgubbsprinsen, både flytten och flyttstädningen. Flyttkillarna upplevdes som varsamma och effektiva. Städningen var fläckfri.

Carl E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Har använt JordgubbsPrinsen två gånger ! Supernöjd. Flytten börjar i tid, vänliga och trevliga flytt killar, bra lastat och bra inflytt med flexibel och fantastisk hjälp där man vill ha sina saker . Även bra hjälp och information innan och under flytten med sms och nummer man kan ringa om det skulle vara något.

Karin A
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Mycket effektiv flytthjälp. Är nöjd.

Barbro E
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Väldigt bra och smidig hjälp!!

Mikael W
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Ett klockrent projekt från bokning till avslut. Kom i tid och utförde flytten på ett mycket professionellt sätt. Effektiva och samtidigt försiktiga med ömtåliga saker. Flyttgrabbarna var mycket trevliga, ödmjuka och lyhörda för våra önskemål. Kan absolut rekommendera Jordgubbsprinsen.

Oscar N
Skrev om Jordgubbsprinsen Stockholm

Grabbarna var i tid och jobbade på riktigt bra! Gjorde även en del extra grejer för att göra det lättare för mig skulle rekommendera jordgubbs prinsen :)