I had an excellent experience with Transport Cars Moving & Cleaning during my recent move-in to a new apartment. The team was punctual, professional, and handled everything with great care. They made what could have been a stressful day feel smooth and efficient.
Transport Cars Flytt & Städ
Välkommen till Transport Cars Stockholm AB! Vi har flera års erfarenhet och har utfört över 20 000 flyttar. När du ger oss förtroendet för din flytt får du en professionell flyttfirma som arbetar med noggrannhet och effektivitet. Genom att planera din flytt tillsammans med dig säkerställer vi att du får en bra och kostnadseffektiv...
1215 omdömen om Transport Cars Flytt & Städ
Sedan starten hos Reco 2018
Dom var kunniga och smidiga Rekomenderar dom starkt. Det bästa med dessa är att man LÅNAR kartonger av dom. Dom levererar 2 veckor innan och sedan hämtar dom tomkartongerna när man har tömmt dom alla
Bra och snabb flytt. Trevligt bemötande.
Vi var aldrig närvarande under flytten men vi kunde i efterhand se att möblerna dom transporterade var inslagna och dom hade jobbat väldigt effektivt. Vi rekommenderar dom gärna till andra som behöver hjälpa att flytta
Tack för ditt fina omdöme, Harald! Vi på Transport Cars Flytt & Städ är glada att höra att du uppskattade vår insats trots att du inte var närvarande under flytten. Att se till att dina möbler förpackades ordentligt och att arbetet utfördes effektivt är precis den kvalité vi strävar efter – oavsett om kunden är på plats eller inte! Ert förtroende betyder mycket för oss, och vi är extra tacksamma för att du rekommenderar oss vidare. Välkommen åter om du eller någon i din närhet ska flytta igen! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Vi hade hjälp med flytt. Det fungerade jättebra och vi fick ett bra bemötande.
Tack för din fina feedback, Astrid! Vi på Transport Cars Flytt & Städ är så glada att höra att du var nöjd med vår hjälp under flytten. Att ge dig ett bra bemötande och en smidig upplevelse är precis vad vi strävar efter – sånt här betyder mycket för oss! Tack för att du valde oss, och välkommen åter! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Proffsigt bemötande av Samuel W från första kontakten. Flytt killarna gjorde ett BRA jobb och var inga problem med vart man ville ha grejerna. Flytt städningen har jag inte hittat något att klaga på. Jag kan starkt rekommendera dom. En NÖJD KUND. MVH Raymond.
Hej Raymond, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med både flytten och städningen – och att Samuel och vårt team gav dig ett proffsigt bemötande. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att rekommendera oss, och vi hoppas få chansen att hjälpa dig (eller någon du känner) igen i framtiden. Tack för förtroendet och lycka till i ditt nya hem! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Varning för detta företag! De förstörde våra möbler, tv, datorskärm. Riktigt oseriös ägare som ringer och hotar oss samt vill ej lösa problemet. Helt omöjlig att få tag i samt svarar inte på mejl. Ända gången de ringde var då vi gjorde recensionen och det ända de ville var att vi tog bort den... Nu vill de att vi betalar hela fakturan och försöker gå via kronofogden trots de har förstört extremt mycket av våra grejer.
Hej Maria, Tack för din feedback, även om vi beklagar att du upplevt flytten på det här sättet. Vi tar alltid våra kunders synpunkter på allvar och arbetar för att alla ska känna sig trygga med att anlita oss. I det här fallet har du valt att vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för en opartisk granskning. ARN har efter sin utredning beslutat att avslå dina krav, då de inte fann några skäl som styrker att vår hantering varit felaktig eller att du inte skulle betala fakturan. Vi vill tydligt understryka att...
Toppen flytthjälp, trevliga och snabba 👍🏼
Hej Tilde, Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du är nöjd med flytthjälpen – vi strävar alltid efter att vara både effektiva och trevliga, så det gläder oss att det märktes. Lycka till i ditt nya hem och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Mycket trevligt o personligt engagemang o mycket flexibla då jag tvingades ändra tider med kort varsel. Har köpt packning o flytt till förråd (2 omgångar) samt flyttstädning. Såväl pack- o flytt personal som städpersonal var mycket proffsiga, hjälpsamma o trevliga.
Tack så mycket, Siv, för din fina omdöme! Vi är väldigt glada att du var nöjd med våra tjänster – både vad gäller packning, flytt och städning. Det betyder mycket för oss att du upplevde vår personal som proffsiga, hjälpsamma och trevliga! Vi tar gärna emot dina ändringar i sista minuten – det är en del av att erbjuda en service som anpassas efter just dig. Trevligt att kunna vara behjälplig! Välkommen åter – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänlig hälsning, Transport Cars Flytt & Städ
Det var en flytt från Dalarö till Handen och det ingick en upphämtning av en säng i Farsta strand. En helt igenom trevlig upplevelse. Det var två killar som var lätta att samarbeta med. Hela flytten gick fort och smidigt. Jag är jättenöjd. De överenskommelser vi hade genomfördes i precis den ordning som var bestämd. När jag beställde flytten pratade jag med en kille som var väldigt trevlig och tydlig med vad flytten skulle kosta och hur det hela gick till och när de skulle komma. Allting stämde enligt den överenskommelsen.
Tack Elna, du är helt fantastisk! 🙌 Vi känner oss jätteglada att din flytt gick bra och att du var nöjd. Det här är precis vad vi vill att våra kunder ska uppleva – en stressfri flytt där allt bara "klickar". Bra att du tyckte att killarna var trevliga och enkla att jobba med, det är de flesta dagarna! 😄 Och kul att allt hölls enligt plan – både tid och pris! Hör av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Vi står redo! 🚛 Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Super smidiga, vänliga och hjälpsamma!
Tack för din fina omdöme, Karin! Vi är verkligen glada att du upplevde vår service som super smidig, vänlig och hjälpsam – det är precis så vi vill vara! 😊 Det här betyder mycket för oss och vårt team, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Bästa betyg från mig och min familj!, kan varmt rekommendera denna flyttfirma vilket engagemang, punktlighet, rent och fint i lastbilarna och trevlig personal som ansvarsfullt tar hand om ens möbler och packning på bästa tänkbara sätt. :) Tusen tack att ni gjorde våran flyttdag till en så trevlig upplevelse.
Tack så mycket, Erica, för detta fina omdöme – du gjorde oss alla på kontoret riktigt glada! 😊 Vi är väldigt stolta över att ni och er familj valde att ge bästa betyget, och att vi kunde göra flyttdagen till en trevlig upplevelse i stället för en stressig. Det här är precis vad vi strävar efter varje dag: engagerad personal, punktlighet, rena bilar och att ta hand om era saker som om det vore våra egna. Varmt tack för att ni delar er positiva erfarenhet – och för att ni rekommenderar oss vidare! Vi ser fram emot att få...
Jag beställde en långflytt på ca. 93 mil enkel resa och precis allt fungerade över förväntan. Ingenting trasigt och killarna var så artiga. Det enda som var lite besvärligt var att de var väldigt dåliga på svenska så det var en del språkförbistring. Men å andra sidan fungerade övrig kontakt med kontoret helt perfekt, ingen fråga upplevdes besvärlig och jag hade många frågor. Mestadels så mailade jag frågorna och fick hela tiden snabba och korrekta svar. Så sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera transport cars.
Tack Eva, du värmer våra hjärtan med så här fina ord! 🥰 Vi andas ut och känner oss jätteglada att din långflytt på 93 mil gick över förväntan – särskilt att ingenting blev skadat och att du upplevde personalen som artig och hjälpsam! Tack också för den rättframma feedbacken om språket – vi har redan pratat om det internt och jobbar aktivt med att stärka svenska kunskaper hos hela teamet. Det är viktigt för oss att allt från samtal till mail ska kännas enkelt och tydligt för dig som kund. Vilket toppenatt du även uppskattade...
Jag fick besök av två "flytt-pojkar" som kom i god tid, var trevliga och hjälpsamma. Allt jag ville ha hjälp med att köra till skroten var lastat på 1h.
Tack så mycket, Jenny, för din positiva omdöme – vi känner oss stolta och glada över att du var nöjd! 😊 Det här låter som en riktigt smidig upplevelse – och det gillar vi! Att vårt team hann fram i god tid, var hjälpsamma och trevliga samt fick lastat allt på bara en timme låter helt fantastiskt. Vi gör vårt bästa för att göra alla uppdrag, både stora och små, lika enkla och trygga för våra kunder. Kul att vi kunde hjälpa till med just ditt behov! Välkommen tillbaka om du behöver mer hjälp i framtiden – vi står redo! 🚛 Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Trevligt bemötande från start till mål ! Kunniga och starka killar, som fixade det beställda jobbet.och lite till, då det hanns inom avtalad tid.
Tack så mycket, Karl, för din positiva omdöme – det betyder verkligen mycket för oss! 😊 Vi är jätteglada att du upplevde hela resan från start till mål som trevlig och professionell. Att vårt team inte bara klarade det beställda jobbet utan även hann fixa lite extra innan tiden tog slut låter helt perfekt – det är precis den typen av service vi strävar efter! Kul att du valde oss och vi hoppas få möta dig igen i framtiden. 🚛 Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Vid första kontakt, ingav ett professionellt intryck, offerten såg bra ut och priset var som de flesta andra firmor eFlyttkillarna kom mer än 1,5 timme senare än överenskommet, utan skyddsskor och adekvata arbetskläder. Dessutom kastat in mina saker, huller om buller i bilen. Flera av mina gamla möbler, stolar, bord osv, var repade efter flytt. Jag hade tydligt antecknat på 2 sidor av varje kartong, vart de skulle placeras i huset och dessutom skrivit både "tungt, "ömtåligt" på lådorna, vilket inte togs någon hänsyn...
Hej Timea, Vi är uppriktigt ledsna att din flyttupplevelse inte motsvarade dina eller våra förväntningar. Att du tog dig tid att dela din feedback visar hur viktigt detta är – tack för det. Så här har vi agerat på din feedback: - Ny tidskontroll för att garantera punktlighet - Strikta klädkrav och hanteringsprotokoll för skötsamma flyttar - Utökade kvalitetskontroller av städuppdrag Vi vill gärna återgälda dig – antingen genom en rabatt, ersättning, eller en gratis hjälpdag vid nästa tjänst. Du bestämmer. Kontakta...
Punktliga. Noga och väldigt trevliga. William kom med en kollega . En flytt är alltid jobbig men med killarna blev det lätt och de jobbade på så allt blev klart i tid. Supernöjd. Kan varmt rekommendera. 🎶✨🙏🏻
🌟 Tack för din fantastiska feedback! 🌟 Hej Monica, Vad kul att höra att du hade en så positiv flyttupplevelse med William och hans kollega! Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig och trevlig som möjligt – och det gör oss otroligt glada att det blev just så för dig. Att du känner dig supernöjd och vill rekommendera oss är det bästa betyget vi kan få. Vi skickar vidare din fina feedback till hela teamet, för sådana här ord ger oss energi att fortsätta göra vårt bästa! Välkommen att höra av dig igen...
Bra kontakt hela processen. De var snabba, flexibla och duktiga. Kan rekommendera dem.
🌟 Tack för ditt fina omdöme, Gary! 🌟 Hej Gary, Tack för dina snälla ord! Vi är så glada att du upplevde vår service som bra, snabb och flexibel – precis så vi vill att alla våra kunder ska känna. Att du dessutom vill rekommendera oss gör oss extra stolta! Vi skickar din positiva feedback vidare till hela teamet – sådana här omdömen ger oss energi att fortsätta leverera toppservice. Hoppas vi får hjälpa dig igen i framtiden! Varmt tack för ditt förtroende, Transport Cars Flytt & Städ
Väldigt trevliga samt punktliga och killarna jobbade mycket effektivt. Priset var också bra. Rekommenderas mycket varmt. Mvh Ann
🌟 Tack för dinet underbara omdöme! 🌟 Hej Mikael/Ann, Vad kul att höra att du var nöjd med vår flyttservice! Att du uppskattade vår punktlighet, effektivitet och trevliga bemötande gör oss väldigt glada - det är precis den upplevelse vi strävar efter att ge alla våra kunder. Extra kul att du tyckte priset var bra också! Vi arbetar ständigt för att hitta den bästa balansen mellan kvalitet och pris. Att du varmt rekommenderar oss är det finaste betyg vi kan få. Vi har skickat vidare din positiva feedback till hela...
Flytten gick snabbt och smidigt med trevliga killar som genomförde den. Är väldigt nöjd
Hej Annika, Tack för dina väldigt fina ord! Det glädjer oss enormt att höra att du var nöjd med flytten och att du upplevde vårt team som trevligt och effektivt. Vi strävar alltid efter att göra flyttprocessen så smidig och positiv som möjligt för våra kunder, och feedback som din gör oss extra motiverade! Välkommen att kontakta oss igen om du eller någon i din närhet behöver flytthjälp i framtiden. Vi finns här för att göra flytten till en stressfri upplevelse! Varma hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Toppen! Trevliga och snabb problemfri flytt.
Tack så mycket, Anna, för din positiva omdöme! 😊 Vi är jätteglada att du upplevde flytten som problemfri, snabb och trevlig – det här är precis vad vi strävar efter! Välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något i framtiden. 🚛 Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Mycket bra. Trevliga och snabba flyttkillar.
Tack Magnus för fina omdömet! 😊 Vi är glada att du fick en trevlig och snabb flyttupplevelse – det här är precis vad vi strävar efter varje dag! Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. 🚛 Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Quick and professional! All the personnel were very friendly and nice! The whole process was so smooth and way above my expectations. I'm very happy with Transport Cars!
Thank you so much for your kind review, Cláudia Cristina! We're absolutely thrilled to hear that you had a smooth and professional experience with us – and even better than expected! 😊 It's great to know that our team made you feel welcome and taken care of throughout the entire process. We truly appreciate you taking the time to share your positive experience. We'd be happy to help you again in the future! Warm regards, Transport Cars Flytt & Städ
Bemötandet på topp rakt igenom!!! Högsta betyg på allt!
Tack så mycket, Bengt, för din fantastiska omdöme! 🙌 Vi känner oss stolta och glada över att du var helt nöjd – "högsta betyg på allt" låter helt perfekt! 😊 Välkommen tillbaka när du behöver hjälp med något i framtiden – vi gör vårt bästa för att alltid möta dig på toppnivå! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Väldigt trevligt bemötande och välorganiserad flytt Tusen tack!
Hej Celine, Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att flytten upplevdes som välorganiserad – det är precis så vi vill att våra kunder ska känna. Tack själv för förtroendet och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Flytten gick snabbt och bra, även städningen. Trevliga tjejer och killar
Hej Lena, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att både flytten och städningen levde upp till dina förväntningar, och att du upplevde vårt team som trevligt – det värmer att höra. Tack för förtroendet och varmt välkommen att kontakta oss igen vid framtida behov! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Är nöjd i alla kontakter och ä det som praktiskt hanterades
Hej Ester, Tack för ditt omdöme och för att du valde oss! Det gläder oss att du är nöjd med både kontakten och det praktiska arbetet – vi strävar alltid efter att göra hela processen smidig och trygg för våra kunder. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter vid framtida behov! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Trevlig personal och leverans i rätt tid
Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår personal och att allt levererades i tid – punktlighet och bra bemötande är viktiga delar i vårt arbete. Tack för att du valde oss och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Bra service, väldigt ödmjuka till flytten av två st lägenheter.
Hej Martin, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde bra service och ett ödmjukt bemötande – särskilt vid en flytt som involverade två lägenheter. Vi uppskattar förtroendet och ser fram emot att få hjälpa dig igen om behovet uppstår! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Andra gången jag använder dom nu, riktigt bra. Kommer anlita igen nästa gång jag behöver flytta nåt
Servisemiminded och punktligt ! Och varsamt transport
Hej Almsec, Stort tack för att du återvänt till oss – det betyder mycket att du valt oss för din flytt ännu en gång! Vi är glada att du är nöjd med vår hjälp och ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det är dags. Allt gott tills dess! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Bästa flyttfirman i stan. hade bokat 20250403 3 personer med lastbil kom på utsatt tid. väldigt trevliga killar, super proffsiga. jobbade snabbt och effektivt men var jätte rädda om sakerna. rekommenderas varmast.
Hej Per Johan, Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både punktligheten, bemötandet och det noggranna arbetet från vårt team. Vi strävar alltid efter att vara både effektiva och varsamma – och din rekommendation betyder mycket för oss. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen nästa gång du behöver hjälp! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Pungtliga och proffsiga. Rekommenderas varmt.
Hej Osama, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplevde oss som både punktliga och proffsiga – och din rekommendation uppskattas verkligen. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Har använt Transport Cars flytt och städ till två lägenhetsbyten och ett Blocket köp. Det har gått så smidigt och bra. Tydlig kommunikation, punktligt och ordentligt. Rekommenderar dom till alla minna vänner.
Hej Bosse, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återkommit till oss flera gånger – det är den bästa bekräftelsen vi kan få! Vi är glada att höra att både kommunikationen och utförandet fungerat så bra, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare till dina vänner. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Did a great job, at a good price Very responsive
Hi Emily, Thank you so much for your kind review! We’re happy to hear you were satisfied with both the quality of the service and the price. Responsiveness is something we truly value, so it’s great to know it made a difference for you. We appreciate your trust and hope to assist you again in the future! Best regards, Transport Cars Flytt & Städ
Proffsigt från början till slut, och de som hjälpte oss med flytten var så effektiva, proffsiga och väldigt trevliga- gjorde vår flytt till en riktigt bra upplevelse!
Hej Henriette, Vilken härlig feedback att läsa! 💙 Det gör oss så glada att du upplevde hela flytten som proffsig och trevlig - precis så vi vill att alla våra kunder ska känna! Att du lyfter fram vårt teams effektivitet och gästvänlighet är den bästa belöningen vi kan få. Vi skickar en extra stor tack-hållning till flyttteamet som hjälpte dig - de kommer bli jätteglada att höra att de gjorde din flytt till en positiv upplevelse! Välkommen att rekommendera oss till vänner och kollegor, och kom gärna tillbaka till oss om...
Väldigt nöjd med flytten, fick hjälp av William och Jovanny - profesionella, trevliga och hjälpsamma. Gjorde betydligt mer än vad som var överenskommet. Rekommenderas starkt
Hej Mohammed, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att William och Jovanny kunde ge dig en så bra upplevelse och att de kunde hjälpa till utöver vad som var överenskommet. Det är precis så vi vill att vårt team ska arbeta – professionellt, trevligt och hjälpsamt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Fint bemötande, mycket trevliga, punktliga och snabba. Mycket nöjda både med flytt och städ. Kan varmt rekommendera Transport Cars Flytt & Städ..
Hej Irene, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig med både flytt och städning på ett punktligt och effektivt sätt. Din rekommendation betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Snabba, supertrevliga och proffsiga! Pga sjukdom hade vi inte hunnit få allt packat men det var inget problem, killarna hjälpte till och med att flytta in djuren i bilen medans jag höll på. Helt enkelt prisvärt!!
Bästa Amy Amanda Kristina Madelén, Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! 💙 Vi på Transport Cars Stockholm AB är verkligen glada att du upplevde vår service som snabb, supertrevlig och proffsig – trots den stressiga situationen med packningen. Det gör oss extra glada att killarna kunde hjälpa till med att flytta in även dina djur i bilen under tiden du höll på. Att kunna vara flexibla och hjälpsamma när det behövs som mest är precis vad vi strävar efter! Att du dessutom tycker att det var prisvärt är den finaste...
Allt var kanonbra!!! Stort tack för hjälpen
Bästa Barbro, Tack för ditt härliga omdöme! 💙 Vi på Transport Cars Stockholm AB är verkligen glada att allt var "kanonbra" med din flytt - precis så ska det vara! Ett extra stort tack för dina fina ord. Det gör oss jättenöjda att vi kunde hjälpa till på ett bra sätt. Välkommen åter närhelst du behöver flytt- eller städhjälp! Vänliga hälsningar, Transport Cars Stockholm AB
Underbart upplevelse med fina och glada människor som jobbar med ett stort engagemang, jag rekommenderar det här företaget till alla. Stor tack!
Hej Constance, Stort tack för ditt underbara omdöme! Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vårt team och att vårt engagemang motsvarade dina förväntningar. Din rekommendation betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Ordning och reda. Två personer som jobbade hårt under 4 timmar upp och ned för många trappor. Jag kände fullt förtroende för dem.
Hej Katarina, Stort tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt teams hårda arbete och att du kände fullt förtroende för oss under flytten. Din feedback är värdefull och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Bra service och trevlig personal.
Hej Giovanni, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår service och fann vår personal trevlig. Din feedback uppmuntrar oss att fortsätta vårt arbete. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Jag är supernöjd med Transportcars! De var professionella, ordentliga och väldigt hjälpsamma och trevliga genom hela flytten. Allt gick smidigt och de hanterade mina saker med omsorg. Kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en pålitlig flytthjälp!
Hej Isabelle! Tack för ditt fantastiska omdöme – vi blir verkligen glada av att höra att du var supernöjd med vår flyttservice! Att vara professionella, hjälpsamma och omsorgsfulla är vår ambition, så det känns jättebra att det kom fram under hela flytten. En stor tack även för din rekommendation – det är det bästa betyget vi kan få! Hoppas allt känns perfekt på din nya plats, och välkommen att höra av dig om du eller någon i din närhet behöver flytthjälp igen. Varma hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Extremt nöjd med allt från första kontakt till betalning efter att jobbet var klart. Killarna dök upp på precis på avtalad tid. De packade lastbilarna snabbt, effektivt och med försiktighet. Känsligare möbler plastades in ordentligt. Mycket erfarna, samspelta och duktiga flyttkillar. Inga möbler eller saker skadades, inga konstigheter, och allt till ett mycket bra fast pris. Rekommenderar starkt Transport Cars Flytt och Städ, vi kunde inte vara nöjdare.
Hej Johan! Tusen tack för ditt utförliga och positiva omdöme – det gör oss otroligt glada att du är så nöjd med hela flytten, från första kontakt till slutbetalning! Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och professionell upplevelse, så det är fantastiskt att du upplevde vår punktlighet, effektivitet och omsorg (särskilt med de känsligare möblerna!). Att höra att ni inte kunde vara nöjdare är det bästa betyget vi kan få – och vi uppskattar verkligen din starka rekommendation! Hoppas allt känns perfekt på det...
Mycket proffsiga både vad gäller flytt och städning.
Hej Harald, Tack för ditt omdöme! Vi är stolta över att kunna erbjuda en service som lever upp till dina förväntningar både vid flytt och städning. Det är en ära att få vara din pålitliga partner, och vi jobbar ständigt för att hålla våra höga standarder. Med vänlig hälsning, Transport Cars Flytt & Städ
Jag är väldigt nöjd! Mycket tillmötesgående och jag kämpade in i de sista :)
Hej Chanel! Tack för ditt trevliga omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med vår service. Det var ett sant nöje att hjälpa dig med flytten - din positiva inställning och energi gjorde hela processen ännu roligare! Extra tack för att du nämnde vår tillmötesgående inställning. Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter våra kunders behov, även när det gäller de sista detaljerna. Du var en riktig flyttninja själv! Hoppas allt känns perfekt på det nya stället nu. Välkommen att höra av dig igen om du någonsin behöver hjälp i framtiden! Varma hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Mycket nöjd! Jag beställde en komplicerad flytt och med flera ömtåliga föremål. Medarbetarna var erfarna och mycket noggranna. Rekommenderar Transport Cars! Gunilla L
Kära Gunilla, Tack för ditt förtroende och dina fina ord! Vi är verkligen glada att höra att du var mycket nöjd med vår hantering av din komplicerade flytt, speciellt när det gällde de ömtåliga föremålen. Vårt team tar stor stolthet i att vara noggranna och använda sin erfarenhet för att säkerställa att varje flytt går smidigt - oavsett komplexitet. Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse och rekommenderar vår service. Hoppas att alla dina värdefulla saker har hittat...
Snabbt och smidigt. Med en bra kvalité.
Hej Carl, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba och smidiga service med hög kvalitet. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda utmärkt service. Vänliga hälsningar, Transport Cars Flytt & Städ
Superbra! Helt fantastiskt! Så trevliga killar och snabbt gick det. Hade enbart hjälp med flytt och det gick så smidigt! Offert med fast pris innan känns tryggt! Kan rekommendera detta företag som ”snabb och smidig flytt med bra pris”.
Kära Yvonne! Tusen tack för ditt fantastiska 5-stjärniga omdöme – vi är så glada att du hade en så bra upplevelse! Kul att du upplevde vårt team som trevligt och effektivt, och att hela flytten kändes smidig. Att kunna erbjuda en tydlig offert med fast pris innan flytten är viktigt för oss – så du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen! Tack än en gång för din varma rekommendation – det betyder allt för oss. Hoppas allt känns perfekt på det nya stället, och välkommen att höra av dig igen om du eller någon...