Transport Cars Flytt & Städ

www.transportcars.se
  • BadgeNineYears
1 482
4.8

Välkommen till Transport Cars Stockholm AB! Vi har flera års erfarenhet och har utfört över 20 000 flyttar. När du ger oss förtroendet för din flytt får du en professionell flyttfirma som arbetar med noggrannhet och effektivitet. Genom att planera din flytt tillsammans med dig säkerställer vi att du får en bra och kostnadseffektiv...

1482 omdömen om Transport Cars Flytt & Städ

Sedan starten hos Reco 2018

Alexandra E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket bra proffesionella killar som var noga med att vara försiktiga och att allting hamnade på rätt plats.

Matilda T
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Toppen! Enkelt, bra kvalitet och bra kommunikation!

Vinicius M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

The crew was excellent, being very careful while moving everything on both places, whilst being very fast overall.

Jan T
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Väldigt nöjd med både kontakten innan flyttning och under flyttning. Snabba och en bra genomförande av flyttning

Marcus A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Andra gången vi använde oss utav Transport Cars. Otroligt professionella, service minded och lösningsorienterade. Rekommenderar dem starkt.

Maria K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Allt gick bra, konsekvens och ansvar. Tack så mycket

Lilly-Anne B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jättebra flyttfirma! Vänliga och duktiga. Dennis som är chef är otroligt tillmötesgående, trevlig och serviceminded. Rekommenderar dem varmt och kommer definitivt att ta hjälp av dem i framtiden om/när jag ska flytta.

Gunilla A
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jag är mycket nöjd, de var positiva och mycket hjälpsamma. Jag hade enbart beställt hjälp med flytt av möblerna. Mannen som talade svenska, var trevlig och hade humor, det gick på någon timme. Tack så mycket!

Julio O
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vi är super nöjda med flytt grabbarna och städarna. Rekommenderar detta bolag starkt. Tack

Fernando K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Super bra, duktiga killar och professionell

Natalia F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Great communication, clear process, reasonable price! Guys came on time, did everything very quickly and efficient. Moving never been that easy!

Amanda K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Över förväntan! Riktigt trevliga och bra killar som kom. Använt flera olika firmor tidigare men måste säga att dessa var dom bästa vi haft. Stort plus från oss, supernöjda med flytten. Kom exakt enligt utsatt tid, jätte trevliga, höll sig inom prisuppgifterna vi fått. Allt flöt på klockrent.

Raad J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

De var duktiga och snabba på att flytta Hela huset

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Raad, Kul att höra att vår service kändes snabbt och att insatsen kändes bra. Tack för omdömet och för att du valde vår hjälp för din flytt! Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Emil E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Anlitade dem för packning, flytt och städ. Tydliga i sin kommunikation från början till slut och till tydligt fast pris på offert.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Emil, Fint att få höra att vår kommunikation under hela service kändes begripligt och bra, viktigt att du som vår kund får det bemötande av oss. Det är även bra att du kände att du fick ett klart fast pris från vårt team. Vi uppskattar ditt omdöme och val av vår hjälp! Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Tommy L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket nöjd med flytthjälpen. Effektiva och trevliga! Flytten förflöt väldigt smidigt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Tommy, Att flytten kändes effektivt och det utförande arbetet gick smidigt låter fantastiskt, det är så servicen ni valde ska kännas. Dessutom att vårt bemötande kändes trevligt är väldigt viktigt för oss och uppskattas. Tack att ni valde oss! Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Martin E
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Proffsigt och effektivt, rekommenderas!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Martin, Vad kul att det kändes effektivt och att utförandet blev proffsigt för dig. Vi kontinuerligt jobbar för att kunna förbättra vårt bemötande med er kunder som väljer vår service. Tack för rekommendationen! Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Maria H
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Hela lyan bara skiner! Jättefint och noga städat. Ventiler och golvbrunnar helt spotless. Smidigt att kunna lämna in nyckeln i förväg och inte behöva vara hemma-tid e pengar. Bäst!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Maria, Vad kul att höra att det gick så bra och underlättade dig! Det är viktigt för oss att det går smidigt och blir noggrant städat, vilket verkar illustreras genom ditt fina omdöme. Tack att du valde vår service! Med vänlig hälsning Team/Transport Cars Flytt & Städ

Roger R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Hej Det kom 4 män med två bilar, de kom i tid. De fyllde ena bilen med kartonger på en timma, de var effektiva och jobbade väldigt systematiskt, det fanns en lagledare. När möblerna skulle flyttas så fick de huvudbry. Alla möbler fick inte plats utan det blev en runda till. I transporten så gick kristallkronorna sönder. några möbler fick jack skador. hela flytten tog tio timmar. de var seriösa killar som tog hand om flytten, jag är imponerad över hur effektiva de var. Så duktiga.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Roger, Tack för att du delar med dig så utförligt. Bra att höra att du upplevde teamet som effektiva, strukturerade och seriösa, det är en viktig del av arbetet. Samtidigt ska inget gå sönder eller få skador under en flytt, det ska fungera hela vägen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Merja K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Allt fungerade toppenbra. Kundtjänst svarar snabbt. De kom i tid och var trevliga, efektiva och försiktiga med varorna. Kan recommendera.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Merja, Kul att höra att allt funkade så bra. Snabba svar, i tid på plats och ett bra jobb hela vägen, så ska det vara. Tack för att du rekommenderar oss. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Dipmoy G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

De var riktigt bra. Gjorde ett exceptionellt jobb och var noggranna med detaljer. Rekommenderas starkt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Dipmoy, Kul att läsa att du är nöjd och att jobbet höll en hög nivå. Att du uppmärksammar detaljerna betyder mycket, det gör skillnad i helheten. Fint att du rekommenderar oss vidare. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Vitor P
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Tack för bra service, jag rekommenderar företaget

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Vitor, Kul att höra att du är nöjd med servicen. Fint att du rekommenderar oss vidare, det betyder mycket. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Lena L

Bra…………………………………………………………………………

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lena, Kul att höra att du är nöjd, det uppskattas. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

klara j
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Väldigt bra! Snabba och effektiva!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Klara, Vad roligt att höra att du är så nöjd. Snabbt och effektivt är precis så det ska fungera, kul att det märktes. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Linda R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Smidigt och relativt snabb …………..

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Linda, Bra att höra att allt gick smidigt och i ett bra tempo. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Maud J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket proffsigt och bra service Väldigt nöjd.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Maud, Vad roligt att höra att du är så nöjd. Att du upplevde servicen som proffsig betyder mycket, det är så det ska kännas hela vägen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Nader N
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jag är nöjd med servicen och kan varmt rekommendera dem.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Nader, Kul att höra att du är nöjd med servicen. Fint att du också vill rekommendera oss vidare, det uppskattas. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Casey C
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Amazing service! I got a call, received a quote, and everything was sorted out quickly and smoothly. The whole process was hassle-free, and the team was professional and efficient. I would definitely recommend them to anyone looking for a reliable moving company!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Casey, Nice to hear everything was sorted quickly from the first call to the finished job. A smooth and hassle free process is how it should be, and it’s good to know that came through along with the team’s professionalism and efficiency. Appreciate you recommending us to others. Kind regards, Team / Transport Cars Flytt & Städ

Pernilla M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket snabba, flexibla och trevliga. Gjorde ett väldigt bra jobb och plastade in möblerna. Absolut prisvärda.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Pernilla, Kul att du lyfter både tempot och flexibiliteten, det gör stor skillnad under en flytt. Att möblerna plastades in ordentligt är en självklar del av jobbet, bra att det märktes. Fint att du också upplevde det som prisvärt. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Jeanette F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Trevliga vänliga ”flyttgubbar” som är snabba och effektiva. Kan inte tänka mig att anlita någon annan flyttfirma Detsamma gäller städet

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Jeanette, Härligt att höra att både flytten och städningen fungerade så bra. Att du lyfter både tempot och bemötandet hos teamet betyder mycket, det är så det ska vara. Att du inte kan tänka dig att anlita någon annan säger allt. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Emelie R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vi bokade en flytt mellan olika städer, och allt gick toppen! Trevligt bemötande på telefon då vi hade funderingar innan, och trevligt och hjälpsamt bemötande på plats. Prissättningen kändes rimlig också. Rekommenderar!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Emelie, Kul att höra att allt fungerade som det ska genom hela flytten. Bra också att både kontakten innan och bemötandet på plats kändes rätt, det är en viktig del av helheten. Att du upplevde priset som rimligt och vill rekommendera oss vidare uppskattas. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Diana K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Försiktiga med alla möbler, snabba och trevliga! Rekommenderar varmt

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Diana, Kul att höra att du uppskattade hur möblerna hanterades, det är en viktig del av flytten. Snabbt, trevligt och utan krångel är så det ska fungera. Tack för att du rekommenderar oss vidare. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Marita S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jättetrevliga killar. Ingenting var omöjligt för dem. De packade bra och stuvade bra. Har ingenting att anmärka på. Kommer att rekommendera firman till andra.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Marita, Kul att höra att du upplevde killarna som så trevliga och att allt löstes smidigt under flytten. Att packning och lastning fungerade så bra är så vi jobbar, det ska flyta på utan krångel. Fint att du vill rekommendera oss vidare. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Frans Janos V
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bra änd till slutet då de stressade så kartonger hamnade i fel rum

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Frans Janos, Tack för att du delar med dig. Bra att höra att det fungerade fram till slutet. Att kartonger hamnade fel i slutet ska såklart inte hända, det ska bli rätt hela vägen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Melinda S
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

trevlig och hjälpsamt personal, som utförde sina uppgifter smidigt o snabbt

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Melinda, Trevligt att höra att du upplevde teamet som både hjälpsamma och enkla att ha att göra med. Att arbetet flöt på smidigt och snabbt är precis så det ska fungera. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Yutong X
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Jag är mycket nöjd med flyttservicen. Flyttpersonalen kom i tid, var väldigt vänlig och arbetade mycket effektivt. Samuel, som jag hade kontakt med under hela processen, svarade alltid väldigt snabbt och var både hjälpsam och trevlig. Jag rekommenderar dem varmt!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Yutong, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det märks att allt fungerade smidigt från första kontakt till avslutad flytt. Kul att höra att både teamet på plats och Samuel gav ett så bra intryck, det gör stor skillnad när kommunikationen flyter på hela vägen. Fint att du rekommenderar oss vidare. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Christian T
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Enkla och smidiga att ha att göra med. Gjorde ett fint jobb med både flytt och städ, och hade bättre pris än de konkurrenter jag jämförde med. Nöjd!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Christian, Kul att höra att du är nöjd med både flytten och städningen. Att du lyfter hur enkelt det var att ha med oss att göra och att du upplevde priset som bättre än andra alternativ betyder mycket. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Linnéa L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Trevliga och såg till att klämma in min flytt trots att de hade ganska tight schema den specifika veckan. Allt var helt och rent när flytten var avklarad.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Linnéa, Skönt att vi kunde få in din flytt trots ett tight schema den veckan, det är inte alltid helt enkelt men vi försöker lösa det när det går. Härligt att höra att allt kom fram helt och rent, och att du upplevde teamet som trevliga under dagen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Lisa L
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Fantastisk service, kan varmt rekommendera dem!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Lisa, Vad roligt att höra, fantastisk service är precis den känslan vi vill att man ska få. Kul att du rekommenderar oss vidare, det uppskattas verkligen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Maria C
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bra bemötande vid bokningen, men blev rejält oroad när firman dagen innan flytten sa att alla mina saker kanske inte skulle kunna komma med i flytten! Det ordnade sig och flytten gick bra med skickliga och snabba flyttkillar. Flyttstädningen fick åtgärdas då en hel del inte var gjort. Lite besviken.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Maria, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är förståeligt att du blev orolig när beskedet kom dagen innan, så ska det inte kännas inför en flytt. Skönt att höra att allt ändå löste sig och att flytten gick bra med snabba och skickliga killar. När det gäller städningen är det självklart inte meningen att något ska behöva åtgärdas i efterhand, den feedbacken tar vi med oss. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Beata W
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Väldigt smidigt att beställa och vi fick en jättesnabb tid! Uppskattas mycket. Trevliga flyttkarlar som verkligen försökte vara varsamma och noggranna. Kanon. När jag vid beställning berättade att de hjälpt oss också för några månader sedan att flytta saker mellan samma adresser bestämdes att samma personal skulle komma igen. Jättebra.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Beata, Vad roligt att läsa ditt omdöme. Smidiga bokningar och snabba tider gör stor skillnad, så kul att det uppskattades. Extra härligt att ni fick samma team igen och att det fungerade lika bra den här gången, det skapar en trygghet när man redan känner igen varandra. Fint också att du lyfter hur varsamma och noggranna de var under flytten. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Abgirl J
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Väldigt duktig personal som levererar riktgt service. Personalen från flyttfirman var guld värda, det var väldigt tungt och slitsamt men de bemöter oss fortsatt med en positiv och trevlig attityd. Vi är lika nöjda med städfirman som gjorde ett super jobb med vår lägenhet. Jag rekomenderar starkt denna flyttfirma har bara positiva saker att säga. Flyttat innan med andra firmor men ingen som levererat som denna!!

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Abgirl, Vilket omdöme, det märks verkligen att ni haft en riktigt bra upplevelse. Kul att höra att både flytten och städningen fungerade så bra hela vägen. Att du lyfter inställningen hos teamet betyder mycket, de håller en bra ton och ett gott humör även när arbetet är tungt, precis som det ska vara. Att du dessutom jämför med tidigare flyttar och tycker att detta var på en helt annan nivå uppskattar vi verkligen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Marianne
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Bra dialog vid beställning av uppdraget, vilket var flytthjälp. Snabb och smidig flytt. Allt gick väldigt smidigt.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Marianne, Bra att höra att dialogen inför flytten kändes tydlig, det sätter ofta tonen för resten. Skönt också att allt gick snabbt och smidigt på själva flyttdagen, precis som det ska. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Krisnendu M
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Mycket nöjd med deras service. Allt gick enligt plan. Jag kommer gärna att använda deras tjänster igen.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Krisnendu, Kul att höra att allt gick enligt plan och att du är nöjd med hur det fungerade. Att du kan tänka dig att använda oss igen betyder mycket, det är det bästa betyget man kan få. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Carina F
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Allt gick smidigt och bra enligt tid. Trevliga fyttgubbar.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Carina, Skönt att höra att allt flöt på smidigt och att tiderna höll som de skulle. Kul också att du upplevde killarna som trevliga, det är viktigt att hela upplevelsen känns bra från början till slut. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Eva C
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Hej! Det var två toppen duktiga killar som fixade flytten. Trevliga killar. Trist att de blev försenade med att få in mitt bohag i nya lägenheten tack vare det flyttbolaget som skötte den andra hyresgästens lägenhets-flytt. Fullständigt Kaos. Den var under all kritik. Så era killar skall ha all positivt beröm. Vänligen Monica C.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Monica, Vilken dag det låter som, och vad skönt att höra att våra killar ändå lyckades hålla ihop allt på ett bra sätt trots situationen runt omkring. Vi förstår att det måste ha varit frustrerande med förseningen, men det betyder mycket att du lyfter fram deras insats och bemötande i jämförelse. Det är precis den nivån vi vill ligga på i varje uppdrag. Vi ska självklart föra vidare dina ord till dem. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Ari B
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Vi hade jättebra upplevelse med Transport Cars. Flytten skedde smidigt med hjälp av professionell personal.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Ari, Vad roligt att höra att ni haft en så bra upplevelse. Skönt att flytten gick smidigt och att teamet gjorde ett professionellt intryck. Hoppas ni kommit i ordning bra i det nya. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Amparo R
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Fantastisk bemötande av chaufförernas och andra

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Amparo, Vad glad man blir av att läsa det här. Att bemötandet fungerar så bra hos både chaufförerna och resten av teamet betyder mycket. Kul att det märktes i ditt fall. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Anastos K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Effektiva, snabba och duktiga på att göra så att allt får plats i lastbilen på ett säkert sätt :)

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Anastos, Det där är lite av en konst, att få in allt på ett säkert och smart sätt i lastbilen, så det är kul att du uppmärksammar just den delen. Härligt att höra att du upplevde teamet som effektiva och snabba också, det gör stor skillnad under en flytt. Du är välkommen att höra av dig igen när det blir aktuellt nästa gång. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ

Miika K
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

11/10. Absolutely no problems. The guys arrived on time and we were done much faster than planned! Would hire again.

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hello Miika, 11 out of 10, we like the sound of that. Really glad everything went smoothly and that the team could get it done even faster than expected. Punctuality and efficiency make a big difference on moving day, so it’s great to hear that stood out. You know where to find us next time. Kind regards, Team / Transport Cars Flytt & Städ

Maria G
Skrev om Transport Cars Flytt & Städ

Fantastisk flyttservice! Personalen var väldigt vänlig, effektiv och noggrann med alla detaljer under flytten. Allt gick smidigt och professionellt. Rekommenderas varmt! ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Transport Cars Flytt & Städ

Hej Maria, Vad roligt att läsa din feedback, det gör oss verkligen glada. Härligt att höra att du upplevde flytten som både smidig och professionell, och att personalen gjorde ett bra intryck genom hela processen. Att du lyfter fram både vänlighet och noggrannhet betyder mycket, det är just den känslan vi vill lämna efter oss. Kul att du rekommenderar oss vidare, det uppskattas verkligen. Med vänlig hälsning Team / Transport Cars Flytt & Städ