Välkommen till BVTLER!

Känner du att du vill ha tid över till annat än vardagssysslor som att städa, tvätta bil, byta glödlampa och dylikt? Var inte butter - hyr en butler!
Vi på Bvtler ser till att alla möjliga vardagssysslor blir gjord, stora som små.

Som företagare kan du till exempel ha hemstädning som löneförmån, avlasta ledningsgruppen och öka produktiviteten på företaget genom att ge dem tillgång till en butler.

Som privatperson kan vi hjälpa dig med… ja i princip ALLT. Både i och utanför hemmet. Hemstädning, personlig concierge eller varför inte en handyman som fixar de där små sakerna som en snickare både är för krånglig och dyr för att anlita.

Som bostadsrättsförening har hela föreningen tillgång till sin alldeles egen butler. Förutom att hjälpa till med hushållsnära tjänster kan vi även bistå med trädgårds-och fastighetsskötsel, trapphusstädning, entrémattor och liknande.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något. Ja i stort sett vadsomhelst!

Utmärkelser

422 omdömen om BVTLER AB

Sedan starten hos Reco 2018
    2023-03-18 Verifierad kund
    Vi har varit kunder till BVTLER under lång tid och känner stort förtroende för samtliga som jobbar där. Oavsett vad vi behöver hjälp med så har de hjälpt oss.
    Tack Peter! Vi är så tacksamma för ert förtroende år efter år! BVTLER AB
    2023-03-17 Verifierad kund
    Professionalism är ordet jag söker för BVTLER!
    Snabba i både respons innan uppdraget och väldigt duktiga på plats. Vi körde en lite allt-i-allo-hjälp där vi behövde få ordning på luckor som blivit sneda, lampor som skulle placeras om, montering av elektriskt skrivbord, ett oidentifierbart illaluktande i badrummet. Sköna människor som dessutom är kompetenta på många sätt. Gillar skarpt!
    Hej Andreas! Tackar ödmjukast! Sköna människor möter sköna människor då blir det bra helt enkelt <3 BVTLER AB
    2023-03-14 Verifierad kund
    Att BVTLER är ett företag med stor kompetens, fingertoppskänsla och fokus på att göra mig som kund nöjd var uppenbart redan efter 1a städningen. Har varit lika nöjd efter varje tillfälle och fått exemplariskt bemötande av all personal. Att anlita städhjälp för att skapa tid och kraft för annat i vardagspusslet är ett av mina bästa beslut!
    Hej Anna! WOW, tack för de fina orden! BVTLER AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    100% på service och personal- mycket nöjd!
    Hej Filip! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och din feedback betyder mycket för oss. Tack för att du väljer oss! BVTLER AB
    2023-03-03 Verifierad kund
    Bvtler är rakt igenom glimrande. Allt från bemötande från alla inblandade till nivån av utförda tjänster är helt outstanding.
    Städningen är på en ny nivå!
    Hej Pär! Tack så mycket för dina vänliga ord och positiva feedback! Vi är glada över att höra att du uppskattar vårt team's bemötande och höga standard på utfört arbete. Det är vår prioritet att fortsätta leverera enastående service till alla våra kunder. Tack för att du valde BVTLER! BVTLER AB
    2023-03-02 Verifierad kund
    Städning en gång i månaden.
    Verkligen nöjd med våra städerskor, både gammal och ny, de gör
    ett fantastiskt jobb och är trevliga.
    Hej Kjell! Tack så mycket för att du delar med dig av din positiva upplevelse! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vårt arbete och medarbetarnas attityd. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en högkvalitativ städning varje månad! BVTLER AB
    2023-02-17 Verifierad kund
    Sätter kunden i första rummet!
    Hej Baris! Tack för att du uppskattar vår kundorienterade inställning. Vi strävar alltid efter att sätta våra kunder i första rummet! BVTLER AB
    2023-02-14 Verifierad kund
    mkt bra. bra kommunikation, bra utfört arbete till bra pris.
    Tack Fredrik för ditt omdöme! =) BVTLER AB
    2023-02-10 Verifierad kund
    Bra service, trevliga och artiga killar, varsamma med prylarna som skulle fraktas och med lägenheten, hiss och farstu.
    Hej Per! Tack för ditt omdöme och de fina orden om våra flyttkillar. De är väldigt bra och har alltid kunden i focus! =) BVTLER AB
    2023-02-08 Verifierad kund
    Använt firman 7 Trappor Utan Hiss vid alla mina flyttar… riktigt nöjd. Ärliga snubbar, flexibla. Tyvärr ser det ut som att de gick i konkurs och blivit (uppköpta?) av Bvtler. Första intryck är flyttfirma i samma anda, använder dem gärna igen till kommande flyttar. Varmt rekommenderade.
    Hej Giorgos! Vad kul att du var nöjd med både senaste och tidigare flyttar!

Aktiebolaget som drev 7 trappor gick i konkurs och då vi såg att det fanns så mycket bra att driva vidare tog BVTLER över varumärket och gjorde det ännu starkare =)
    2023-02-07 Verifierad kund
    Hjälpsamma och serviceminda
    Xxxxxxxxcc
    Tack Peter för ditt omdöme och ditt betyg om oss! =) BVTLER AB
    2023-01-31 Verifierad kund
    Supernöjd på alla vis! Snabbt och enkelt! Jag hörde av mig i början på veckan och fick hjälp med flytt redan samma vecka, otrolig service! Jag ger de allra varmaste rekommendationer!
    Hej Lina! Vi var så glada att vi kunde lösa det så snabbt och bra för er. Tack för att du vill rekommendera oss vidare! =) BVTLER AB
    2023-01-29 Verifierad kund
    Bra och trevligt bemötande. Ordnade lite special efter mina önskemål. Flexibla och bra.
    Hej Ann! Tack så mycket för ditt omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2023-01-23 Verifierad kund
    Hade hört av andra att Bvtler var bra så mailade lite frågor, och fick snabb återkoppling. Bokade flyttstäd, allt fungerade perfekt! Mycket nöjd. Kan varmt rekommendera!
    Vad kul att höra att vi har ett bra rykte där ute och tack för att du hörde av dig till oss. Vad kul att även du känner att kan rekommendera oss vidare! =) BVTLER AB
    2023-01-19 Verifierad kund
    Bra bemötande och service. Trevliga!
    Tack så mycket för ditt omdöme om oss! =) BVTLER AB
  • 2023-01-03 Spontant omdöme
    Från första kontakt till slutligt utförande är vi så toppennöjda! Trevliga, serviceinriktade och snabba killar som utförde min dotters flytt.
    Tack
    Hej Kicki! Vad kul att höra att ni är så nöjda med oss! =) BVTLER AB
    2022-12-28 Verifierad kund
    Bra ochhelt i sin ordning. Jag är nöjd
    Hej Lennart! Tack för det! Gott nytt år! BVTLER AB
    2022-12-27 Verifierad kund
    Tycker att samarbetet fungerat bra!
    Tack Uno, det tycker vi också =) // Martin BVTLER AB
    2022-12-24 Verifierad kund
    Jag ar köpt flyttjänst. Jag har fått ett bra bemötande med ett besök från Bytler. Flyttjänsten genomförs senare på datum som vi kommit överens om. Först därefter kan jag ge ett bestämt omdöme.
    Hej Ragnar! Vad kul att du uppskattade bemötandet. Anledningen till att du fick frågan innan uppdraget var utfört var en miss i API-kopplingen mellan Reco och vårt affärssystem. Vi ser fram emot att höra vad du tycker även efter utfört uppdrag =) / Martin BVTLER AB
    2022-12-23 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande såväl av Martin som var vår första kontakt och av Emelie (tror jag hon heter) som var med vid första besöket.

Theresa som har städat hos oss har gjort ett bra jobb.

Jag har vari tlite förvånad över den lite långsamma uppföljningen efter första besöket. Vi har till exempel inte sett någon nyckelkvittens ännu och vi har inte fått någon förklaring till hur det går till att göra ett uppehåll på en vecka.
    Hej Lotta! Vad kul att du gillar Theresa, hon är en klippa! Vi tar till oss feedbacken ovan =) Nu är allt löst med nyckelkvittens! // Martin BVTLER AB
    2022-12-21 Verifierad kund
    Otroligt bra och proffsig service somv ar över min förväntan! Jag hade bokat flytthjälp och i bekräftelsen stod mellan kl. 8-9. Kl. 8.04 var BVTLER där och gav även en heads up 10 min innan att de var på väg. Detta bidrog till en väldigt smidig flytt för mig, jag kan varmt rekommendera BVTLER och kommer anlita dem igen om jag behöver hjälp med liknande tjänster.
    Hej Zara! Tack så mycket för detta fina omdöme om oss och att ni kan rekommendera oss vidare. Du är varmt välkommen tillbaka! =) BVTLER AB
    2022-12-19 Verifierad kund
    Mycket omsorgsfullt snabbt vänligt proffsigt initiativrikt kommunikativt och hjälpsamt gäng!
    Bästa rekommendationer! 🌺
    Tack så jättemycket Anne för ditt fina omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-19 Verifierad kund
    Otrolig service.
    Noggranna och superproffs i alla led.
    Kan varmt rekommendera!
    Tack för hjälpen och kommer själkvklart anlita er igen!
    Mvh
    supernöjd kund
    Hej Rachel! Åh vad kul att höra! Klart vi hjälper till! Då hörs vi snart igen! =) BVTLER AB
    2022-12-18 Verifierad kund
    Mkt bra bemötande, lösningsorienterade 10 av 10!!!
    Flyttning, magasinering samt städning
    Hej Britta! Tack för det topp betyget! =) BVTLER AB
    2022-12-15 Verifierad kund
    Jag kan bara säga att företaget var effektivt och snabbt att utföra tjänsten. Trevligt och professionellt bemötande. Bara bra ö h t.
    Tack Inger för dessa fina orden! =) BVTLER AB
    2022-12-14 Verifierad kund
    Behövde hjälp med allt och det fick jag.
    Hej Margit! Tack för ditt omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-13 Verifierad kund
    Allt har varit super från start till mål, personligt bemötande och professionellt utförande. Rekommenderas varmt!
    Tack Julia för att ni vill rekommendera oss till andra! Tack för ert omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-12 Verifierad kund
    Otroligt bra bemötande och superb service
    Hej Anders! Tack för ditt omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-08 Verifierad kund
    Otroligt välplanerat och proffsigt bemötande från första till sista kontakt. Vi hade aldrig kunnat tro att vår flytt skulle vara så smidig. Vi beställde packning samt flytt och allt funkade toppen. Packningen av våra saker kunde vi själva inte gjort bättre. Väldigt trevlig personal så jag rekommenderar dessa starkt!
    Hej Elin! Vad kul att höra att ni kände att allt fungerade så bra. Tack era fina ord om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-04 Verifierad kund
    Väldigt smidigt bokat, väl på plats var det otroligt professionella och gjorde ett ypperligt jobb inklusive det beställda tunglyftet. Blev väldigt imponerad, rekommenderas.
    Hej Magnus! Tack så mycket för dina fina ord om oss! =) BVTLER AB
    Jättesmidig onboarding
    Toppen att det är samma person som kommer löpande
    Bra och trevlig personal
    Bra pris
    Hade uppskattat ett avtal färre besök, varannan vecka är ändå rätt ofta
    Tack Stina för ditt omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-02 Verifierad kund
    Smidigt, proffsigt, snabbt, artigt. Sjukt nöjd helt enkelt.
    Hej Måns! Tack så jättemycket för dessa fina ord om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-02 Verifierad kund
    Jättetrevliga killar! Tack för bra hjälp.
    Tack Kristina för ert fina omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-12-01 Verifierad kund
    Min flytt blev i snöstormen som var i november, dit jag flyttat är det en brant backe och inga plogbilar tillgängliga. Så flyttbilarna kunde omöjligt komma upp. Bvtler löste detta på ett bra sätt. Trevlig och bra personal.
    Hej Eva! Ja, vi hade tyvärr lite otur med vädret vid er flytt fast det löste våra gymma flyttkillar. Tack så mycket för ert omdöme! =) BVTLER AB
    2022-11-30 Verifierad kund
    Trevliga flyttkillar som jobbade på i skaplig takt. Bra förberedda med packmaterial och annat.
    Hej Lotta! Tack så mycket för ditt omdöme! =) BVTLER AB
    2022-11-27 Verifierad kund
    Snabb återkoppling och fin respons om jag upplever brister i städningen. Tillmötesgående och snabba i återkopplingen.
    Hej Johanna! Tack för ditt fina omdöme om oss och det är precis så vill vill att det ska vara. Är det något man inte känner sig nöjd med att man återkopplar till oss så vi kan följa upp och åtgärda. =) BVTLER AB
    2022-11-24 Verifierad kund
    Hej! Toppen och maxbetyg 5/5! Bra i både det praktiska i form av utförd städning samt för all relevant personal, support och förtroende!
    Hej Christian! Tack så jättemycket för dina fina ord om oss! =) BVTLER AB
    2022-11-16 Verifierad kund
    Alltid proffsiga och väl utförda jobb!
    Tack Maria för ert fina omdöme om oss! =) BVTLER AB
    2022-11-11 Verifierad kund
    Väldigt proffsiga! Rekommenderas starkt!
    Tack Caroline för ert omdöme och att ni vill rekommendera oss! =) BVTLER AB
  • 2022-11-10 Spontant omdöme
    Vi har använt oss av Bvtler i 4 års tid och vi är såå nöjda. Alla är otroligt trevliga och professionella. Attityden ”allt går att fixa” har gjort att vi också anlitat elektriker från bolaget. Allt med hög service och kvalitet. Bästa Bvtler!
    Hej Katarina! Stort stort tack för dina fina ord om oss! Ni är en fantastisk kund till oss! =) BVTLER AB
    2022-11-08 Verifierad kund
    Så flexibla och lätta att ha att göra med. Rekommenderar starkt!
    Hej Niklas! Tack så mycket för ert omdöme! =) BVTLER AB
    2022-10-26 Verifierad kund
    Bästa fönsterputsen jag någonsin varit med om! Aldrig haft så rena fönster någonsin!
    Hej Johanna! Vad kul att höra! Tack för de fina omdömet! =) BVTLER AB
    2022-10-26 Verifierad kund
    Bra killar, noggranna, snabba, trevliga. Kan varmt rekommendera!
    Hej Maria! Tack så mycket för ert fina omdöme! =) BVTLER AB
    2022-10-25 Verifierad kund
    Tycker att Bvtler bemötte mig jyst och pålitligt hela tiden.

Jag hade förväntningar som Bvtler levde upp till i hög grad. Har fört fram min nöjdhet till både chefen och till medarbetarna.

Det var mycket att hålla reda på under flytten där medarbetarna också
    packade upp. De hade då redan packat allt föregående dag, även tagit hand om piano.
    Det är superbra att inte någon eller något
    skadats utan att allt har gått bra.
    Hej Lena! Tack så jättemycket för ditt fina omdöme! =) BVTLER AB
    2022-10-18 Verifierad kund
    Bvtler har varit mycket tillmötesgående, flexibla och gjort ett utmärkt jobb med både flytt och flyttstädning!
    Hej Ernest! Tack för ert omdöme! =) BVTLER AB
  • 2022-10-16 Spontant omdöme
    Professionella och artiga, betalade min sambo trots att hon inte klarade av att städa mer efter 3 dagar
    Hej Victor! Tack så mycket! Det är viktigt för oss på BVTLER att betala för det arbete och tid som en städerska har lagt ner med oss under provjobbstiden. Vi är väldigt tacksamma för alla som vill börja jobba hos oss vare sig man jobbar kvar eller inte. =) BVTLER AB
    2022-10-13 Verifierad kund
    Fint bemötande och det gick fint att ändra tider under semestern vilket uppskattades mycket!
    Vi får alltid bra information och snabb återkoppling på frågor vi har.
    Hej Joanna! Tack så mycket för de fina orden! =) BVTLER AB
  • Maria S
    skrev om BVTLER AB
    2022-10-07 Verifierad kund
    Alltid lika nöjd och glad över mina skinande rena fönster 🤗!
    Tack Bvtler
    Hej Maria! Vad kul att höra! Jag ska hälsa vår fönsterputsare att ni är så nöjd och glad över hans arbete med era fönster =) BVTLER AB
    2022-10-07 Verifierad kund
    Vi hade en stor flytt av ca 100 kubik lösa prylar från en fastighet på Södermalm i Stockholm. Allt gick väldigt bra och smidigt samt att man anpassade sig utan problem till en del hinder som kom upp under projektet. Rekomenderar!
    Hej Christoffer! Tack för omdömet! =) BVTLER AB
    2022-10-03 Verifierad kund
    Bvtler ger bra support kring sina tjänster!
    Enkelt att boka, administrera och beställa.
    Tack Per för ditt fina omdöme! =) BVTLER AB