BVTLER AB
Välkommen till BVTLER!
Känner du att du vill ha tid över till annat än vardagssysslor som att städa, tvätta bil, byta glödlampa och dylikt? Var inte butter - hyr en butler!
Vi på Bvtler ser till att alla möjliga vardagssysslor blir gjord, stora som små.
Som företagare kan du till exempel ha hemstädning som löneförmån, avlasta ledningsgruppen och öka produktiviteten på företaget genom att ge dem tillgång till en butler.
Som privatperson kan vi hjälpa dig med… ja i princip ALLT. Både i och utanför hemmet. Hemstädning, personlig concierge eller varför inte en handyman som fixar de där små sakerna som en snickare både är för krånglig och dyr för att anlita.
Som bostadsrättsförening har hela föreningen tillgång till sin alldeles egen butler. Förutom att hjälpa till med hushållsnära tjänster kan vi även bistå med trädgårds-och fastighetsskötsel, trapphusstädning, entrémattor och liknande.
Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något. Ja i stort sett vadsomhelst!
Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något. Ja i stort sett vadsomhelst!
Utmärkelser
422 omdömen om BVTLER AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om BVTLER AB
Vi har varit kunder till BVTLER under lång tid och känner stort förtroende för samtliga som jobbar där. Oavsett vad vi behöver hjälp med så har de hjälpt oss.
skrev om BVTLER AB
Professionalism är ordet jag söker för BVTLER!
Snabba i både respons innan uppdraget och väldigt duktiga på plats. Vi körde en lite allt-i-allo-hjälp där vi behövde få ordning på luckor som blivit sneda, lampor som skulle placeras om, montering av elektriskt skrivbord, ett oidentifierbart illaluktande i badrummet. Sköna människor som dessutom är kompetenta på många sätt. Gillar skarpt! -
skrev om BVTLER AB
Att BVTLER är ett företag med stor kompetens, fingertoppskänsla och fokus på att göra mig som kund nöjd var uppenbart redan efter 1a städningen. Har varit lika nöjd efter varje tillfälle och fått exemplariskt bemötande av all personal. Att anlita städhjälp för att skapa tid och kraft för annat i vardagspusslet är ett av mina bästa beslut!
skrev om BVTLER AB
100% på service och personal- mycket nöjd!
skrev om BVTLER AB
Bvtler är rakt igenom glimrande. Allt från bemötande från alla inblandade till nivån av utförda tjänster är helt outstanding.
Städningen är på en ny nivå! -
skrev om BVTLER AB
Städning en gång i månaden.
Verkligen nöjd med våra städerskor, både gammal och ny, de gör
ett fantastiskt jobb och är trevliga. -
skrev om BVTLER AB
Sätter kunden i första rummet!
skrev om BVTLER AB
mkt bra. bra kommunikation, bra utfört arbete till bra pris.
skrev om BVTLER AB
Bra service, trevliga och artiga killar, varsamma med prylarna som skulle fraktas och med lägenheten, hiss och farstu.
skrev om BVTLER AB
Använt firman 7 Trappor Utan Hiss vid alla mina flyttar… riktigt nöjd. Ärliga snubbar, flexibla. Tyvärr ser det ut som att de gick i konkurs och blivit (uppköpta?) av Bvtler. Första intryck är flyttfirma i samma anda, använder dem gärna igen till kommande flyttar. Varmt rekommenderade.
Hjälpsamma och serviceminda
Xxxxxxxxcc -
skrev om BVTLER AB
Supernöjd på alla vis! Snabbt och enkelt! Jag hörde av mig i början på veckan och fick hjälp med flytt redan samma vecka, otrolig service! Jag ger de allra varmaste rekommendationer!
skrev om BVTLER AB
Bra och trevligt bemötande. Ordnade lite special efter mina önskemål. Flexibla och bra.
skrev om BVTLER AB
Hade hört av andra att Bvtler var bra så mailade lite frågor, och fick snabb återkoppling. Bokade flyttstäd, allt fungerade perfekt! Mycket nöjd. Kan varmt rekommendera!
skrev om BVTLER AB
Bra bemötande och service. Trevliga!
skrev om BVTLER AB
Från första kontakt till slutligt utförande är vi så toppennöjda! Trevliga, serviceinriktade och snabba killar som utförde min dotters flytt.
Tack -
skrev om BVTLER AB
Bra ochhelt i sin ordning. Jag är nöjd
skrev om BVTLER AB
Tycker att samarbetet fungerat bra!
skrev om BVTLER AB
Jag ar köpt flyttjänst. Jag har fått ett bra bemötande med ett besök från Bytler. Flyttjänsten genomförs senare på datum som vi kommit överens om. Först därefter kan jag ge ett bestämt omdöme.
skrev om BVTLER AB
Väldigt trevligt bemötande såväl av Martin som var vår första kontakt och av Emelie (tror jag hon heter) som var med vid första besöket.
Theresa som har städat hos oss har gjort ett bra jobb.
Jag har vari tlite förvånad över den lite långsamma uppföljningen efter första besöket. Vi har till exempel inte sett någon nyckelkvittens ännu och vi har inte fått någon förklaring till hur det går till att göra ett uppehåll på en vecka. -
skrev om BVTLER AB
Otroligt bra och proffsig service somv ar över min förväntan! Jag hade bokat flytthjälp och i bekräftelsen stod mellan kl. 8-9. Kl. 8.04 var BVTLER där och gav även en heads up 10 min innan att de var på väg. Detta bidrog till en väldigt smidig flytt för mig, jag kan varmt rekommendera BVTLER och kommer anlita dem igen om jag behöver hjälp med liknande tjänster.
skrev om BVTLER AB
Mycket omsorgsfullt snabbt vänligt proffsigt initiativrikt kommunikativt och hjälpsamt gäng!
Bästa rekommendationer! 🌺 -
Otrolig service.
Noggranna och superproffs i alla led.
Kan varmt rekommendera!
Tack för hjälpen och kommer själkvklart anlita er igen!
Mvh
supernöjd kund -
skrev om BVTLER AB
Mkt bra bemötande, lösningsorienterade 10 av 10!!!
Flyttning, magasinering samt städning -
skrev om BVTLER AB
Jag kan bara säga att företaget var effektivt och snabbt att utföra tjänsten. Trevligt och professionellt bemötande. Bara bra ö h t.
skrev om BVTLER AB
Behövde hjälp med allt och det fick jag.
skrev om BVTLER AB
Allt har varit super från start till mål, personligt bemötande och professionellt utförande. Rekommenderas varmt!
skrev om BVTLER AB
Otroligt bra bemötande och superb service
skrev om BVTLER AB
Otroligt välplanerat och proffsigt bemötande från första till sista kontakt. Vi hade aldrig kunnat tro att vår flytt skulle vara så smidig. Vi beställde packning samt flytt och allt funkade toppen. Packningen av våra saker kunde vi själva inte gjort bättre. Väldigt trevlig personal så jag rekommenderar dessa starkt!
skrev om BVTLER AB
Väldigt smidigt bokat, väl på plats var det otroligt professionella och gjorde ett ypperligt jobb inklusive det beställda tunglyftet. Blev väldigt imponerad, rekommenderas.
Jättesmidig onboarding
Toppen att det är samma person som kommer löpande
Bra och trevlig personal
Bra pris
Hade uppskattat ett avtal färre besök, varannan vecka är ändå rätt ofta -
skrev om BVTLER AB
Smidigt, proffsigt, snabbt, artigt. Sjukt nöjd helt enkelt.
skrev om BVTLER AB
Jättetrevliga killar! Tack för bra hjälp.
skrev om BVTLER AB
Min flytt blev i snöstormen som var i november, dit jag flyttat är det en brant backe och inga plogbilar tillgängliga. Så flyttbilarna kunde omöjligt komma upp. Bvtler löste detta på ett bra sätt. Trevlig och bra personal.
skrev om BVTLER AB
Trevliga flyttkillar som jobbade på i skaplig takt. Bra förberedda med packmaterial och annat.
skrev om BVTLER AB
Snabb återkoppling och fin respons om jag upplever brister i städningen. Tillmötesgående och snabba i återkopplingen.
skrev om BVTLER AB
Hej! Toppen och maxbetyg 5/5! Bra i både det praktiska i form av utförd städning samt för all relevant personal, support och förtroende!
skrev om BVTLER AB
Alltid proffsiga och väl utförda jobb!
skrev om BVTLER AB
Väldigt proffsiga! Rekommenderas starkt!
skrev om BVTLER AB
Vi har använt oss av Bvtler i 4 års tid och vi är såå nöjda. Alla är otroligt trevliga och professionella. Attityden ”allt går att fixa” har gjort att vi också anlitat elektriker från bolaget. Allt med hög service och kvalitet. Bästa Bvtler!
skrev om BVTLER AB
Så flexibla och lätta att ha att göra med. Rekommenderar starkt!
skrev om BVTLER AB
Bästa fönsterputsen jag någonsin varit med om! Aldrig haft så rena fönster någonsin!
skrev om BVTLER AB
Bra killar, noggranna, snabba, trevliga. Kan varmt rekommendera!
skrev om BVTLER AB
Tycker att Bvtler bemötte mig jyst och pålitligt hela tiden.
Jag hade förväntningar som Bvtler levde upp till i hög grad. Har fört fram min nöjdhet till både chefen och till medarbetarna.
Det var mycket att hålla reda på under flytten där medarbetarna också
packade upp. De hade då redan packat allt föregående dag, även tagit hand om piano.
Det är superbra att inte någon eller något
skadats utan att allt har gått bra. -
skrev om BVTLER AB
Bvtler har varit mycket tillmötesgående, flexibla och gjort ett utmärkt jobb med både flytt och flyttstädning!
skrev om BVTLER AB
Professionella och artiga, betalade min sambo trots att hon inte klarade av att städa mer efter 3 dagar
skrev om BVTLER AB
Fint bemötande och det gick fint att ändra tider under semestern vilket uppskattades mycket!
Vi får alltid bra information och snabb återkoppling på frågor vi har. -
skrev om BVTLER AB
Alltid lika nöjd och glad över mina skinande rena fönster 🤗!
Tack Bvtler -
skrev om BVTLER AB
Vi hade en stor flytt av ca 100 kubik lösa prylar från en fastighet på Södermalm i Stockholm. Allt gick väldigt bra och smidigt samt att man anpassade sig utan problem till en del hinder som kom upp under projektet. Rekomenderar!
skrev om BVTLER AB
Bvtler ger bra support kring sina tjänster!
Enkelt att boka, administrera och beställa.