BVTLER AB

bvtler.se
  • BadgeNineYears
  • BestInSweden2026
4.7

Välkommen till BVTLER! Känner du att du vill ha tid över till annat än vardagssysslor som att städa, tvätta bil, byta glödlampa och dylikt? Var inte butter - hyr en butler! Vi på Bvtler ser till att alla möjliga vardagssysslor blir gjord, stora som små. Som företagare kan du till exempel ha hemstädning som löneförmån, avlasta...

928 omdömen om BVTLER AB

Sedan starten hos Reco 2018

Martin B
Skrev om BVTLER AB

Bra och snabb service när vi bokade städning efter renovering/byggdamm.

Gerd E
Skrev om BVTLER AB

Supernöjd! Hade 25 fönster med 4 sidor. Efter 11/2 timma var han klar. Har aldrig haft Såå rena fönster.

Anita J

Proffsigt och trevligt bemötande

Carin R
Skrev om BVTLER AB

Blev bemött på ett trevligt sätt, som jag förväntar mig av ett företag jag anlitar. Fönstertvätt av alla sidor , vilket blev ett strålande slutresultat. Viktigt för mig är att skorna åker av vid entre dörren, vilket gjordes, trots att jag sade att det inte behövdes p.g.av att balkonggolvet inte var rengjort. Duktig fönster tvättare!

Irene F
Skrev om BVTLER AB

Snabb och bra service av killen som tvättade våra fönster.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Irene! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och fönsterputsningen! 🪟✨ Vi blir glada att höra att vår medarbetare gav ett snabbt och bra intryck. 😊 Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🙌 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Ingrid L
Skrev om BVTLER AB

Trevlig kille som tvättade mina fönster. Han flyttade det som stod nära fönstren och ställde tillbaka. Snabbt och med toppenbra resultat! Jag har anlitat denna firma förut,då var det en flicka som jobbade. Hon tyckte att det gick så snabbt med fönstren att hon tog en sväng med dammsugaren !

Svar från BVTLER AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Ingrid! 🌟 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både resultatet och servicen! 🪟✨ Att visa omtanke om kundens hem, som att flytta saker försiktigt och ställa tillbaka dem, är en självklar del av vårt arbete. 😊 Det värmer också att höra att du haft så fina upplevelser även tidigare – och vilken härlig bonus med en extra sväng med dammsugaren! 🤩 Tack för ditt fortsatta förtroende, det betyder mycket för oss. 🙏 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Erik Klasson L

Butler levererar, men inget som står ut som toppkvalitet

Svar från BVTLER AB

Tack för ditt omdöme, Erik! 💙 Vad roligt att höra att du tycker att vi levererar. 🙏 Samtidigt uppskattar vi verkligen din ärliga feedback – vårt mål är alltid att ge en upplevelse som verkligen känns som toppkvalitet. 🌟 Vi tar med oss dina synpunkter och hoppas få möjligheten att överträffa dina förväntningar nästa gång. 😊 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Yvonne N
Skrev om BVTLER AB

Rent, snyggt, snabbt! Mycket nöjd!

Svar från BVTLER AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Yvonne! 🌟💙 Vad roligt att höra att du är så nöjd och att du uppskattade att det blev rent, snyggt och gick snabbt! ✨ Det är precis den upplevelsen vi vill leverera varje gång. 😊 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🙌 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Sandra F

Alltid effektiva och proffsiga! ✨

Svar från BVTLER AB

Stort tack för dina fina ord, Sandra! 🌟💙 Det betyder mycket för oss att höra att du upplever oss som effektiva och proffsiga. ✨ Det är precis den känslan vi vill att varje besök ska ge! 😊 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🙌 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Johanna V
Skrev om BVTLER AB

Jättenöjd! Förstår dock inte varför många som utför fönsterputs inte har bra redskap för att putsa fönster som öppnas utåt. Killen som putsade löste det jättebra ändå men det var ingen garanti från företaget.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för ditt fina omdöme, Johanna! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är jättenöjd och att vår fönsterputsare kunde hitta en bra lösning för dina utåtgående fönster. 🪟✨ Tack också för att du delar med dig av din feedback kring utrustningen – den uppskattar vi och tar med oss i vårt arbete för att bli ännu bättre. 🙏 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 😊 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Hanna S
Skrev om BVTLER AB

Vi är väldigt nöjda med bemötande och utförts arbete.

Svar från BVTLER AB

Hej Hanna, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att ni är väldigt nöjda med både bemötandet och det utförda arbetet. 😊 Tack för ert förtroende, och vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! ✨ Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Yvonne N
Skrev om BVTLER AB

Väldigt trevligt bemötande. Beställt fönsterputs blev mycket nöjd. Kan tänka mig att återkomma.

Svar från BVTLER AB

Hej Yvonne, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och fönsterputsningen. Att du kan tänka dig att anlita oss igen är det bästa betyget vi kan få. 😊 Tack för ditt förtroende, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! ✨🪟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Pia S
Skrev om BVTLER AB

Fint utförd arbete, rena fönster och nöjda boende.

Svar från BVTLER AB

Hej Pia, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att fönstren blev rena och att de boende är nöjda med resultatet. Det är precis den upplevelse vi vill leverera till våra kunder. 😊 Tack för förtroendet, och varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen! ✨ Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Christer B

Punktlig o duktig Verkligen nöjd

Svar från BVTLER AB

Hej Christer, Stort tack för ditt fina betyg! 🌟 Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar både punktligheten och resultatet. 😊 Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! ✨ Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Vivian F
Skrev om BVTLER AB

Fönstren blev väl tvättade. Men mannen kom över en timme försenad Utan att meddela om det.

Svar från BVTLER AB

Hej Vivian, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 😊 Vi är glada att höra att du blev nöjd med fönsterputsningen och resultatet. ✨🪟 Samtidigt beklagar vi att vi kom för sent utan att meddela dig i förväg. Det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi tar med oss din feedback för att bli bättre framöver. Tack för ditt förtroende, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen. 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Pia J
Skrev om BVTLER AB

BVTLER uppfyllde alla mina önskemål & förväntningar vid min flytt nyligen. Flexibla, snabba, noggranna & väldigt sympatiska ”flytt gubbar” där inget var omöjligt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från BVTLER AB

Hej Pia, Stort tack för ditt fina 5/5-betyg! ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete. Din uppskattning motiverar oss att fortsätta leverera service av högsta kvalitet. 😊✨ Tack för ditt förtroende, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Triin G
Skrev om BVTLER AB

Bra kommunikation, snabbt utförande och helnöjd med resultatet (skinnande rena fönster)!

Svar från BVTLER AB

Hej Triin, Stort tack för ditt fina omdöme! ⭐ Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kommunikationen, det snabba utförandet och resultatet. Skinande rena fönster är precis vad vi strävar efter! ✨🪟 Tack för förtroendet, och varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen. 😊 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Mikaela K
Skrev om BVTLER AB

Väldigt nöjd med Bvtler. Väl utfört jobb. Kan varmt rekommendera för hemstädning.

Svar från BVTLER AB

Hej Mikaela, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med vår hemstädning och vårt arbete. Tack också för din varma rekommendation – det betyder mycket för oss. 😊 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 🏡✨ Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER 💙

Gunnel Maria H

Väl utförd fönsterputs. Trevligt bemötande.

Svar från BVTLER AB

Tack snälla Gunnel för dina fina ord! 😊✨ Vad roligt att du är nöjd med både fönsterputsningen och vårt bemötande. Tack för förtroendet, och varmt välkommen åter! 🪟🌞 Vänliga hälsningar, Eric & Team BVTLER

Ann-Christine B

Jag är nöjd med det arbete och de kontakter jag har haft med BVTLER och kommer att anlita er i fortsättningen.

Svar från BVTLER AB

Hej Ann-Christine, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊✨ Det gläder oss att höra att du är nöjd både med arbetet och kontakten med oss. Extra roligt att du vill anlita oss även framöver – det uppskattar vi verkligen. 🪟💙 Tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Jan Å
Skrev om BVTLER AB

Helt ok av putsaren. Saknade bekräftelse på uppdraget när jag bokade och hade gärna fått påminnelse om uppdraget tidigare än 1 dag före

Svar från BVTLER AB

Hej Jan, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! 🌟 Det gläder oss att själva putsningen kändes bra utförd. 🪟✨ Vi uppskattar också din feedback kring kommunikationen. Att få tydlig bekräftelse och lite tidigare påminnelser är viktigt, och det är något vi tar med oss för att kunna göra bokningsupplevelsen ännu smidigare framöver. 😊 Tack för förtroendet och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Majvor R
Skrev om BVTLER AB

Jag tycker att ni är jättebra har haft er i många år Rekommenderar till nyinflyttade i huset. Hälsningar Majvor

Svar från BVTLER AB

Hej Majvor, Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt långvariga förtroende! 😊✨ Det betyder mycket för oss att du haft oss i många år och fortfarande tycker att vi gör ett bra jobb. Vi uppskattar också att du rekommenderar oss till nyinflyttade i huset – det värmer verkligen. 🪟💙 Tack för att du fortsätter välja oss, och varmt välkommen åter! Hälsningar Eric & Team BVTLER

Christian Erik R

Mycket erfaren och pålitlig med det jobb som utfördes. Jag är mycket nöjd . Kan absolut rekomendera dom till andra som är i behov av fönsterputs.

Svar från BVTLER AB

Hej Christian, Stort tack för ditt fina omdöme och för din rekommendation! 🌟😊 Det gläder oss att höra att du upplevde oss som erfarna och pålitliga, och att du är mycket nöjd med det arbete som utfördes. 🪟✨ Att du dessutom kan tänka dig att rekommendera oss till andra betyder extra mycket för oss. Tack för förtroendet, och varmt välkommen att anlita oss igen! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Anneli O
Skrev om BVTLER AB

Bra putsat behövs ingen mer beskrivning 👍

Svar från BVTLER AB

Hej Anneli, Stort tack för ditt omdöme! 😊✨ "Bra putsat" är ett fantastiskt betyg i sig – ibland behövs det faktiskt ingen längre beskrivning. 🪟👍 Vi är glada att du är nöjd med resultatet! Tack för förtroendet och varmt välkommen åter. Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Maria M

Tillmötesgående och hjälpsamma.

Svar från BVTLER AB

Hej Maria Tack för samtalet idag Det är inte den standard vi vill leverera och vi tar både bristerna i städningen och skadan på krukan på största allvar. Som vi har kommit överens om kommer vi att återkomma för att utföra en ny storstädning för att säkerställa att hemmet blir ordentligt genomgånget. Vi kommer även att ersätta den trasiga krukan med en ny kruka och en nyplanterad blomma.😊 Göran - BVTLER

Yvonne F
Skrev om BVTLER AB

Som alltid så gör James ett superbra jobb med våra fönster. Trevlig och väldigt smidig att ha och göra med Tack

Svar från BVTLER AB

Hej Yvonne, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad härligt att höra att du är så nöjd med James arbete och att han, som alltid, levererar ett superbra resultat. 🪟✨ Vi blir också glada att höra att du uppskattar hans trevliga bemötande och smidiga sätt att arbeta. 😊 Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom. Tack för ditt fortsatta förtroende, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Torbjörn H
Skrev om BVTLER AB

Blev mycket nöjd med fönsterputsen från BVTLER. Noggrant utfört på alla sätt.

Svar från BVTLER AB

Hej Torbjörn, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att du blev mycket nöjd med fönsterputsen och att du uppskattade det noggranna arbetet. 🪟✨ Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och det är extra roligt när det märks hos våra kunder. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter! 😊 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Eva L
Skrev om BVTLER AB

Abonnemang fönsterputs. Alltid nöjd.

Svar från BVTLER AB

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Det betyder mycket för oss att höra att du alltid är nöjd med din abonnemangsfönsterputs. 🪟✨ Vi uppskattar ditt fortsatta förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig hålla fönstren skinande rena även framöver. Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Prosper A
Skrev om BVTLER AB

Jag blev bemött på ett mycket bra sätt. Förväntningarna var ett bra städat hem och ni levde upp till dem och mer därtill.

Svar från BVTLER AB

Hej, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du blev väl bemött och att vi inte bara levde upp till dina förväntningar, utan även överträffade dem. 😊✨ Att få lämna efter oss ett välstädat hem och nöjda kunder är precis det vi strävar efter varje dag. Tack för ditt förtroende, och varmt välkommen att anlita oss igen! 🏡💙 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Björn R
Skrev om BVTLER AB

Fönstren blev fint putsade och vi blev nöjda med resultatet.

Svar från BVTLER AB

Hej Björn, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att ni är nöjda med resultatet och att fönstren blev fint putsade. 🪟✨ Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden. Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Anki E
Skrev om BVTLER AB

Bra service och trevligt bemötande.

Svar från BVTLER AB

Hej Anki, Tack snälla för ditt fina omdöme! 💙 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. 😊 Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen framöver. ✨ Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Kristina N
Skrev om BVTLER AB

Bästa fönsterputsare James, rena och klara fönsterrutor. Blev vänligt bemött. Önskar James nästa år också att han tar mina fönster. Kristina

Svar från BVTLER AB

Hej Kristina, Stort tack för ditt fina omdöme och för de värmande orden! 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med resultatet och att du uppskattade James vänliga bemötande. 😊🪟 Vi ska självklart framföra din hälsning till James, och vi gör vårt bästa för att kunna hjälpa dig med samma fönsterputsare även nästa gång. Tack för ditt förtroende, och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Barbro G
Skrev om BVTLER AB

Den fönsterputsare vi hade från Bvtler i år var ytterst noggrann och torkade hela tiden upp efter sig, det tog lite längre tid än vanligt, men ett bra jobb är värt beröm

Svar från BVTLER AB

Hej Barbro, Stort tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 🌟 Vi är glada att höra att du uppskattade vår fönsterputsares noggrannhet och omsorg. Att leverera ett riktigt bra resultat är alltid vårt mål, även om det ibland får ta lite extra tid. 😊🪟 Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att anlita oss igen! Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Yvonne L
Skrev om BVTLER AB

Snabbt effektivt och trevlig personal 🤩

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina recension, Yvonne! 😊🤩 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både snabbheten, effektiviteten och vårt trevliga team. ✨ Dina fina ord betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera service av högsta kvalitet. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Ragnhammar Peter Charles R

Mycket nöjd med utförandet. En duktig kille! Jag erbjöd faktiskt handukar att lägga på golv (inglasade balkong samt i lägenheten) för att förhindra dropp av vätska.

Svar från BVTLER AB

Tack för din recension, Peter! 😊 Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med utförandet och att du uppskattade vår medarbetares arbete. ✨ Tack också för din omtanke och för att du erbjöd handdukar för att skydda golven. Det uppskattas verkligen, även om vi alltid strävar efter att arbeta så varsamt och noggrant som möjligt i våra kunders hem. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Gunilla I
Skrev om BVTLER AB

Bra service. Snabb återkoppling. Trevligt bemötande. Duktig fönstertvättare.

Svar från BVTLER AB

Hej Gunilla, Stort tack för ditt fina omdöme! 🤗 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen, återkopplingen och bemötandet. Extra roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen, jag ska självklart föra vidare dina fina ord till vår fönsterputsare. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER 🌸

Tommy R
Skrev om BVTLER AB

Trevliga, noggranna och kunniga. Rekommenderas varmt.

Svar från BVTLER AB

Hej Tommy, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Det är väldigt roligt att höra att du uppskattar vårt arbete. Att upplevas som trevliga, noggranna och kunniga är precis det vi strävar efter varje dag. Tack också för din rekommendation och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER

Viveka W
Skrev om BVTLER AB

Snabbt, noggrant och bra! Tyvärr har priset höjts väldigt mycket efter brf Landmärkets tidigare avtal med Clean (f d ägare?)

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina recension, Viveka! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både snabbheten och noggrannheten i vårt arbete. ✨ Vi uppskattar också din kommentar kring priset. I samband med att vi tog över verksamheten har vi anpassat priserna för att kunna fortsätta erbjuda hög kvalitet, god service och schyssta villkor för våra medarbetare. Vi är därför extra glada över att du fortfarande upplever att resultatet håller hög klass. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Anette L
Skrev om BVTLER AB

Trevligt och tillmötesgående bemötande i kontakter. Städning och fönsterputs kom på utsatt tid. Allt bra gjort, tyckte kanske fönsterputsen blev dyr med tanke på nedlagd tid.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina recension, Anette! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet, punktligheten och resultatet av städningen och fönsterputsningen. ✨ Vi uppskattar också din ärliga feedback kring priset på fönsterputsningen. Vår ambition är alltid att leverera hög kvalitet och ett resultat som motsvarar våra kunders förväntningar, och dina synpunkter hjälper oss att fortsätta utvecklas. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Lena A
Skrev om BVTLER AB

Besviken på att de inte höll vad de lovat. Bett om samma kille som tidigare och väntade ganska länge för att få samma. Kom sedan en helt annan person som var ganska oerfaren på min typ av fönster.

Svar från BVTLER AB

Tack för din recension, Lena. Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar den här gången och har full förståelse för att du blev besviken när det inte blev som vi hade kommit överens om. Tack för att du tog dig tid att prata med oss. Som vi kom överens om per telefon har vi nu bokat in ett nytt besök nästa vecka med den fönsterputsare som du önskade från början. Vi uppskattar möjligheten att få rätta till situationen och säkerställa att du får det resultat du förväntar dig. 😊 Tack för din återkoppling och...

Åsa M
Skrev om BVTLER AB

Mitt första besök blev tyvärr inte som förväntat på grund av ett missförstånd kring tjänsten som bokats. Efter att jag kontaktade företaget tog de dock situationen på stort allvar, återkopplade snabbt och erbjöd en ny tid för fönsterputsning. Fönsterputsaren som kom idag gjorde ett utmärkt arbete och resultatet blev precis så bra som jag hade hoppats på. Jag uppskattar särskilt att företaget tog ansvar för det som gått fel och gjorde sitt bästa för att rätta till situationen.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina och utförliga recension, Åsa! 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att det uppstod ett missförstånd kring den bokade tjänsten vid det första besöket, men vi är glada att höra att du upplevde att vi tog situationen på allvar och kunde hitta en bra lösning. ✨ Det är också mycket roligt att höra att du blev nöjd med det slutliga resultatet och med arbetet som utfördes vid det andra besöket. Att ta ansvar när något inte blir rätt från början är...

Pras AB S
Skrev om BVTLER AB

Fantastiskt företag att anlita! De är snabba, noggranna och levererar alltid arbete av hög kvalitet. Inget verkar vara omöjligt för dem – de hittar lösningar på alla utmaningar. Dessutom möts man alltid av ett vänligt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt!

Svar från BVTLER AB

Hej, Tack för ett mycket fint omdöme. 🤗 Vi är stolta över att få hjälpa våra kunder och det är särskilt glädjande att höra att du upplever oss som både lösningsorienterade och professionella. Det är värderingar som genomsyrar hela vårt arbete. Tack för ditt förtroende och för din rekommendation. Med uppskattning, Rebecka & Team BVTLER

Göran S
Skrev om BVTLER AB

Ställer alltid upp. Hjälper alltid till, även vid personalbrist.

Svar från BVTLER AB

Hej Göran, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Det gläder oss att höra att du uppskattar vår flexibilitet och att vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa till, även när vi ställs inför utmaningar. Att finnas där för våra kunder och hitta lösningar är en viktig del av det vi gör. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER

Caitlin H
Skrev om BVTLER AB

Vi har använt Bvtler i flera år och är supernöjda. Pålitlig, kommunikativ, och bra service!

Svar från BVTLER AB

Hej Caitlin, Stort tack för ditt fina omdöme! ☀️ Det betyder mycket för oss att ni har valt att anlita oss under flera år och att ni fortfarande är så nöjda. Att upplevas som pålitliga, kommunikativa och serviceinriktade är precis det vi strävar efter varje dag. Tack för ert fortsatta förtroende och för att vi får hjälpa er i vardagen. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER

Ulla K
Skrev om BVTLER AB

Fönsterputsning. Trevlig kille, men stressad över om han skulle få böter för parkeringen. Snabb men ändå ordentlig och noggrann.

Svar från BVTLER AB

Stort tack för din fina recension, Ulla! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen och att du uppskattade både noggrannheten och det trevliga bemötandet. ✨ Vi tar också till oss din kommentar och arbetar alltid för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra medarbetare, så att de kan fokusera fullt ut på att leverera ett riktigt bra resultat. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

louise s
Skrev om BVTLER AB

Bra kontakt med företaget men tyvärr blev våra fönstren inte väl putsade. Randiga och missade hörn.

Svar från BVTLER AB

Tack för din recension, Louise. Vi är glada att höra att du är nöjd med kontakten med vårt företag, men samtidigt ledsna att putsningen inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den kvalitet vi strävar efter att leverera. Vi har kontaktat dig för att erbjuda en kostnadsfri korrigering av de missar som uppstått, så att vi kan säkerställa att resultatet blir som det ska vara. Tack för att du uppmärksammade oss på detta – din feedback hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas få möjlighet att rätta till detta...

Olle T
Skrev om BVTLER AB

Snabbt, trevlig fönstertvättare, omgående leverans, bra utfört arbete men möjligen lite dyrt jämfört med tidigare utförare.

Svar från BVTLER AB

Tack för din recension, Olle! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet, den snabba leveransen och bemötandet från vår fönsterputsare. ✨ Vi uppskattar också din ärliga feedback kring priset. Vår ambition är alltid att erbjuda hög kvalitet och god service, och vi är glada att du upplevde att arbetet blev väl utfört. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen! 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER

Eva A
Skrev om BVTLER AB

Kom i tid och gjorde ett bra jobb!

Svar från BVTLER AB

Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det gläder oss att höra att du är nöjd med städningen. Att komma i tid och göra ett riktigt bra jobb är precis det vi strävar efter vid varje besök. Tack för ditt förtroende och för att du är kund hos oss. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER

Patrik H
Skrev om BVTLER AB

Levererar vad de lovar och detta i rätt tid.

Svar från BVTLER AB

Hej Patrik, Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🌻 Det gläder oss att höra att du upplever att vi levererar det vi lovar och gör det i rätt tid. Att vara pålitliga och hålla hög kvalitet är något vi värdesätter väldigt högt. Tack för ditt förtroende och för att du är kund hos oss. Varma hälsningar, Rebecka & Team BVTLER

Henrik U
Skrev om BVTLER AB

Fönsterputs blev bra men snickerier och fönsterbrädor och fönsterbleck gjordes ej som tidigare skett av era medarbetare. Mvh Henrik

Svar från BVTLER AB

Tack för din recension, Henrik! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen och resultatet på fönstren. ✨ Tack också för att du uppmärksammar oss på att snickerier, fönsterbrädor och fönsterbleck inte blev rengjorda som vid tidigare tillfällen. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att säkerställa att vi levererar en så bra och konsekvent service som möjligt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver. 🌟 Vänliga hälsningar Eric & Team BVTLER