Helena M:
Perfekt och proffsigt jobb!
Vid offert hade vi några ändringar och de svarade supersnabbt. De var noga med att allt skulle bli rätt och var ”on top of it”.
Storstädningen utfördes dessutom helt perfekt! Vi fick allt gjort som vi bad om plus det lilla extra. Tack för hjälpen när vi som mest behövde den!
Helena & Adam
Andreas F:
Jag har provat flera som hämtar och lämnar tvätt. Men Hämttvätt är överlägsen alla. Ovärderlig för oss som bor i Gamla Stan och saknar tvättstuga! Får man önska något litet så vore det om det hade egna tvättsäckar och inte IKEA säckar.
Donald B:
Tog med min älskade ärvda frack, sjuttiofem år gammal, till Kungsateljén där den mästerlige skräddaren Said Bahhi gjorde underverk med den. Han är en trollkarl! Skavanker är nu åtgärdade och och passformen ändrad så att fracken sitter perfekt överallt på min kropp vars fason ändrats något under åren. Hantverksskickliga skräddare av Said Bahhis kaliber är sällsynta nuförtiden. /Donald Broady
Jonas R:
Snabb som vinden och Ara(?) själv är mycket trevlig! Han lagade ett par rejält trasiga jeans nästan spårlöst på 1 dag för 200 kronor!
Ska tillägga att jag var på Timmermansgatan 17 i Stockholm.
Orgnr matchar så vet inte om adressen i tumba stämmer!?
Karl Martin Kristoffer J:
Jag är mycket nöjd med denna kemtvätt. Servicen är alltid professionell och personalen bemöter mig på ett trevligt och hjälpsamt sätt. Kläderna blir rena, fräscha och väl omhändertagna varje gång, och leveranstiderna hålls alltid som utlovat. Det känns tryggt att lämna in både vardagsplagg och mer känsliga material, då resultatet alltid är av högsta kvalitet. Rekommenderas.
Mono M:
Mycket trevligt bemötande och bra arbete på en lättsmutsad rock med hål bredvid fickan. Lodenkappan blev fin igen och sömmen är helt osynlig. Lite rörigt i butiken, men jag återkommer gärna.
Carlos A:
Trevlig och proffsig personal. Har alltid varit nöjd med resultatet. Anser också att kemtvätten är den fräshaste i Vasastan vilket är ett klart plus.
Micke o:
jag som personligen har aldrig kännt mig så trygg kan inte tro att jag lämnade in kläderna och när jag skulle ta emot dom det var rena klädbutiken med bästa kvalitet och dessutom billigt inget snack om saken jag är stamkund från och med nu!
mvh micke
Martin W:
Kemtvätten är alltid ren men det är inte det som ger 5 plus. Här finns en skräddare som räddat en onödigt dyr kostym åt mig genom riktigt skickligt hantverk. Här syr jag alltid upp och in.
Jakob J:
Efter att ha sprungit runt stan till professionella tapetserarfirmor insåg jag att klä om en dyna med valfritt tyg var en riktigt dyr historia.
Lite uppgiven gick jag till den lokala skräddaren som i mitt fall var Kellas Skrädderi & Kemtvätt och fråga om han gjorde sådana saker. Inge problem var svaret. Kom med dynan och 1.5m tyg så kör vi till halva priset av vad tapetserarna vill ha!
Sagt och gjort, jag lämnade in en plain vanilla Ikeadyna och lite tyg som jag hade köpt.
Inte nog med att dynan som jag fick tillbaka var riktigt fin så fick jag även en kudde av tyget som blev över.
Fantastiskt!