Vi är jättenöjda! Allt funkade precis som det skulle, flyttstädningen blev professionellt utförd och det var väldigt prisvärt! Det hade inte kunnat bli bättre, rekommenderas starkt!
Albatros 24/7
Albatros 24/7 är en flytt- och städtjänst som tar stressen ur din vardag och frigör tid för det som verkligen räknas. Vi är mer än bara en tjänst - vi är en förlängning av ditt hem eller företag. Med våra kunniga och erfarna medarbetare, alla fullt försäkrade och bundna av sekretessavtal, kan du känna dig trygg i vetskapen om...
265 omdömen om Albatros 24/7
Sedan starten hos Reco 2021
Snabb och smidig flytthjälp samt noggrann flyttstädning. Vi är mycket nöjda med Albatros!
Vi fick en väldigt bra o proffsig hjälp. Dom hade en tuff dag med en trasig hiss o körde fast i lera men allt löste sig väldigt bra till slut. Mycket nöjd!
Vänliga och tillmötesgående! Lyssnade in vad vi ville och utförde enligt önskemål.
Mitt bemötande av Albatros. Mycket vänlligs och kunniga. - man fick förtroende på en gång! Jag bestämde mig för både flyttning och Flyttstäd Och till ett rimligt pris. Och jag är helnöjd med det!
Mycket bra gjort arbete, var så himla nöjd efter att det var klart. Duktiga killar dom fiste vad dom gjorde, snabbt och smidigt, flyttade över 60 mil var så oroliga att jag skulle inte fått allt med,eftersom åkte först fram och mötte upp men verkligen bra jobbat är så nöjd
Väldigt nöjd med städningen. Smidigt att boka och servicen var väldigt bra!
Mycket tacksam och nöjd med flytten. Mycket serviceinriktad firma med trevlig personal. Rekommenderar verkligen denna firma till 100%.
Inget att klaga på! Trevliga flyttkillar som var noggranna och snabba med flytten!
Bra service och proffsiga flyttkillar. Jag är mycket nöjd.
Företaget gjorde precis vad det lovade, killarna som gjorde flyttning var väldigt professionella och trevliga, jag rekommenderar dem
Nöjd med både flytt och städning, kompetent och trevlig personsl, rekommenderas
Beställde flyttstäd men fick avslag på spishäll golv i badrum och lister, så det var lite trist. Hade dåligt med tid så fick städa själv. Tyvärr ingen rabatt.
Best service! Super quick response. Nata is the best! :)
Kom i tid, snabba, och trevliga
Katastrof. Dåligt städat och dessutom förstörda inventarier vid flyttstäd. Skulle inte rekommendera till min värsta fiende.
Jag är mycket nöjd med flytt hjälp. Det blev som jag ville; gott om lådor, punktligt, expert hantering av ömtåliga objekt, lyhördhet, tydlig faktura. Professionellt genomgående.
Punktlighet, mycket trevliga och snabba. Allt löstes galant. Supernöjd!!
Ett seriöst och bra företag som jobbar snabbt och ordentligt, inga konstigheter. Trevlig personal.
Snabbt , effektivt, kunnigt, bra kundbemötande, säkert hanterande av möblerna. Grabbarna samarbetade på ett imponerande sätt. Jag är en mycket nöjd kund som kan rekommendera Albatross.
Så himla nöjda!! Snabba och effektiva killar! Trevliga och duktiga, de var proffesionella och skötte flytten galant! Kommer definitivt använda igen om vi ska flytta!!
Hade bra bemötande med företaget och kunde komma i kontakt via telefon vid behov. Flytt killarna gjorde ett bra jobb och hade en bra dialog hela dagen med dem.
Super snabba, och i helhet gjorde ett jätte bra jobb!
Vi är så otroligt nöjd med denna flyttfirma! Killarna som hjälpte oss var väldigt effektiva, trots att det blev en extra runda för att vi hade mer saker än vi trodde så jobbade dom på snabbt som bara den. De va dessutom väldigt väldigt trevliga och ödmjuka. De var väldigt varsamma med alla våra saker, trots ömtåliga möbler vart det inte ens en skråma. Flyttar jag igen kommer jag att boka samma!
köpte både packning och flytt med Albatros. Trevliga killar som dök upp på utsatt tid och packade effektivt och bra med tydlig märkning på var lådorna skulle. Smidig och bra flytt in nya huset med saker på rätt ställen. Rekommenderas.
Smidig flytt och fint kundbemötande. Jag uppskattar att vi blev mötta med flexibilitet när våra förutsättningar förändrades.
Allt gick bra med flytten (förutom en lätt skada på en tavla). Trevliga och bra bemötande. Det kom två personer istället för tre och ingen förklaring gavs.
Perfekt flyttning snabba flyttkarar lastning och lossning gick perfekt.även cervisen vid beställning och hämtning av flyttlådor tack till all hälsningar Roland
Inget skyddades. Nästa allt i vårt hem blev skadat/smutsigt. De lät faktura som de själv bekräftat fel gå till inkasso trots flera påminnelser. Deras kompensation en bråkdel av vad de förstörde. De vägrade använda sitt försäkringsbolag. De andra som svarar är försäljningen. De direkt ljuger om skador trots motbevis och dokumentation. Går det fel tar de inget ansvar och man måste vara beredd att bestrida i tingsrätten. Vi har småbarn så fyra veckors tjat räckte för oss. Total mardröm.
Otroligt snabb och effektiv flytt! Så imponerad! Killarna var noggranna och tog väl hand om våra saker. Bra kontakt vid bokning. Var även flexibla och kunde hämta upp lånade flyttkartonger tidigare än planerat. Hade även flyttstäd. Jättefint och noggrant städat. Bra kommunikation före, tider hölls och hon gjorde även det lilla extra som att skrapa bort klistermärken som vi tyvärr glömt att ta bort. Supernöjd med både flytt och städ, rekommenderas!
it was a nice and smooth experience from everything. Thanks to everyone involved in it.
Väldigt professionell flyttstädning. Mycket nöjd👍
Lät kranar stå på rinnande när dom lämnade huset, skruvade inte åt rengjorda vattenlås så vattnet läckte ner i badrumsskåp och på golv, slarvade när sil osv skulle placeras tillbaka i diskmaskinen så att den slutade att producera varmvatten osv. Dessutom otroligt oproffsigt bemötande när vi bad om hjälp att åtgärda det som blivit fel. Skulle verkligen inte rekommendera den här firman!!!! Dom är supertrevliga när dom säljer in tjänsten men du kommer bli besviken
Allt var jättebra, inga konstigheter!
Undvik Albatros vid flyttstäd. Total avsaknad av förståelse för dig som kund. Städningen under all kritik.
Utmärkt bemötande och utmärkt utförande.
Bokade flytt med kort varsel. Fungerade utmärkt!
Snabba och ordentliga! Rekommenderar starkt
Katastrof dåligt. Boka ej. Super slarviga när det kommer till stöd och extremt dåligt bemötande när man säger till. Skulle aldrig rekommendera till någon.
Mycket bra flyttfirma! Snabba och tålmodiga. Flyttstädningen var väldigt fint gjord. Rekommenderas!
Riktigt missnöjda, både med personalen som städade och hanteringen efteråt! Bokade Albatros för flyttstäd. Vi var inte alls nöjda med resultatet. När vi framförde vår kritik sa de att ”det inte ingick och kostar extra”. De påstod även att de har 14 dagars garanti men skulle då ta 500kr för att komma tillbaka och åtgärda missarna. Nej nästa gång anlitar vi något annat bolag.
Kom och packade allt och flyttade på en och samma dag. Prisvärt och smidigt!
Flyttkillarna var kanon, gick jättesmidigt! Betalade tyvärr för både flytt och städ, i förväg, då vi skulle ha städ nästan 2 månader senare. En tjej! "Städar" vår trerummare i 10 timmar, sen skall man, enligt deras sida, ringas upp 1 timme innan det är klart, för att gå igenom städlista tillsammans, hon satt i bilen och lämnade nycklar sen åkte. Vi fick "backning" och massor av kort av bostadsinspektören, på icke städat! Bakom element, lister, fläckar, damm, ostädat golv, badrum, m.m. Hon fick komma tillbaka och vi...
Hej Christine Birgitta Elisabeth R Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du var nöjd med flyttkillarnas insats. Vi beklagar däremot att du inte var nöjd med flyttstädningen och att vi inte återkopplat till dig för att hantera situationen. Det är självklart inte så vi vill att våra kunder ska uppleva våra tjänster. Vi strävar alltid efter att hålla en hög standard och det är tydligt att vi inte levde upp till förväntningarna i detta fall. För...
Super bra service! blev jättenöjda , rekommenderar starkt.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Tack så mycket för din vänliga feedback! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi strävar alltid efter att göra varje kund nöjd och din positiva erfarenhet är vår belöning. Om du någonsin behöver våra tjänster igen, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Ha en fantastisk dag!"
Smidigt att boka, funkade fint. Kom på utsatt tid, bra hantering av bohag. Bra kontakt.
Effektivt. Smidigt. Prisvärt. Bra information och dialog inför.
Jättebra service, Rafael var hjälpsam och trevlig!
Superbra flytt, rädda om alla våra grejer och effektiva till ett väldigt bra pris.
Riktigt bra och nogsamt städat! Trevlig och tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera!
Punktlig, flexibel och vänlig 😊!