Albatros 24/7

Albatros 24/7

albatros24.se
  • Badge2023
4.7

Albatros 24/7 är en flytt- och städtjänst som tar stressen ur din vardag och frigör tid för det som verkligen räknas. Vi är mer än bara en tjänst - vi är en förlängning av ditt hem eller företag. Med våra kunniga och erfarna medarbetare, alla fullt försäkrade och bundna av sekretessavtal, kan du känna dig trygg i vetskapen om...

38 omdömen om Albatros 24/7

Sedan starten hos Reco 2021

Felicia J
Skrev om Albatros 24/7

Mycket bra kommunikation! Anlitade för flyttstäd. Kom i tid och utförde ett bra jobb. Däremot några små missar men det åtgärdade albatross snabbt! Skulle rekommendera.

Evelina R
Skrev om Albatros 24/7

Tillförlitliga och noggranna! Jag är mycket nöjd med flytt städningen, och det var hyresvärden också. Perfekt städning till jättebra pris. Rekommenderas!

Svar från Albatros 24/7

"Tack så mycket för din vänliga feedback! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi strävar alltid efter att göra varje kund nöjd och din positiva erfarenhet är vår belöning. Om du någonsin behöver våra tjänster igen, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Ha en fantastisk dag!"

Yaya G
Skrev om Albatros 24/7

I moved from my old apartment in Nacka to my new apartment in Sundbyberg and I have hired Albatros 24/7's services of moving and moving cleaning. The service was good and I am very happy with both moving and cleaning. I noticed that Albatros employs Ukrainians and being a refugee myself I am very moved and it is very important for employers to trust and employ those seeking jobs to survive in another land. Great job Albatros 24/7 and I will keep on recommending and keep up the good work!

Evelina L
Skrev om Albatros 24/7

Snabba och proffsiga killar som kom igår för att hjälpa mig flytta. De ringde före så att jag var beredd på att de kom. Utmärkt pris! Enda negativa var att de inte alls brydde sig om vilka rum lådorna skulle till. Men å andra sidan hade jag inte markerat upp alla lådor. Språkbristen störde inte, de utförde jobbet utan problem ändå. Tusen tack!

Jens G
Skrev om Albatros 24/7

Fick precis det jag förväntade mig: En perfekt städad lägenhet att lämna ifrån mig till nästa hyresgäst. Tack!

Olivia J
Skrev om Albatros 24/7

Följde inte en bråkdel av vad som stod på checklistan. Tvingades betala fakturan och ny städfirma…

Svar från Albatros 24/7

Hej Olivia Vi har nyligen mottagit din återkoppling angående din upplevelse med vår flyttstädningstjänst. Vi tackar för att du tog dig tid att dela dina synpunkter med oss och vill förtydliga situationen så att det inte råder något missförstånd. Vid varje städuppdrag, inklusive flyttstädning, är vår främsta prioritet att leverera en tjänst av högsta kvalitet som överensstämmer med våra kunders förväntningar. För att säkerställa detta inkluderar vi alltid en 14-dagars nöjdkundgaranti som ger våra kunder möjlighet att rapportera...

Markus Z
Skrev om Albatros 24/7

Stort tack till Ray och co för en riktigt bra samt smidig flytt! Grymt jobbat!

Sonja P
Skrev om Albatros 24/7

Perfekt utförd service, allt enl planen, trevliga och professionella killar. Rekommenderar starkt!

Karolina G
Skrev om Albatros 24/7

Vi har fått jättebra service och en säker och smidig flytt. Killarna var trevliga och duktiga, och var försiktiga med ömtåliga föremål. Vi kommer att använda oss av Albatros 24/7 ifall vi behöver flytta igen/Karolina

Wasim M
Skrev om Albatros 24/7

Jag upplevde flytten som mycket professionell. Förutom att det gick fort så tog man hand om möbler a på ett varsamt och omtänksamt sätt. Rekommenderas definitivt!

Don P
Skrev om Albatros 24/7

Inget fuffens här. De ringer dig och kollar läget, bokar datum, dyker upp, har bra kommunikation. Gör jobbet. Rekommenderar!

Naureen N
Skrev om Albatros 24/7

The two men who came weee very kind and although they did not have all needed they managed to pack everything really well and deliver it very properly io many stairs.

Sergei B
Skrev om Albatros 24/7

Jättebra och snabbt flyttade min 520 l akvarium från en villa till lägenheten på andra våningen. Mycket trevliga och professionella arbetare!

Sanna B
Skrev om Albatros 24/7

Jag bokade Albatros för flyttstädning av min lägenhet. Resultatet var perfekt, inklusive fönsterputsen! Det gick snabbt och smidigt att boka, och jag fick ett mycket bra bemötande och snabba svar på mejl och sms.

Mark T
Skrev om Albatros 24/7

Alltså, vilken superstäderska, vilket proffs. 7 timmar utan rast!! Tyckte lite synd om henne. Men är så nöjd, kunde inte blivit renare. Och såå trevlig. Tack, tack, tack. Är såå nöjd. 😀😀😀🌹🌹

Rickard A
Skrev om Albatros 24/7

Lätta att ha och göra med, bra pris på flyttstäd. Skinande rent resultat!

Ster K
Skrev om Albatros 24/7

Kunde inte valt en bättre flyttfirma! Grabbarna var oerhört hjälpsamma och trevliga. Mina möbler var i ett tryggt förvar och allting gick super smidigt, jag är jätte nöjd! Tveka inte på Albatros 24/7 flyttfirma, de håller vad de lovar.

Amanda W
Skrev om Albatros 24/7

Supergulliga och tillmötesgående människor, noggrannt pch fint städat!

Jessika G
Skrev om Albatros 24/7

Mycket bra! Både flytt och städ va felfritt. Trevligt bemötande både från den jag bokade med och dom som kom o bar möblerna.

Anna-Karin L
Skrev om Albatros 24/7

Beställde flytthjälp, hade packat lådor själv innan. Det kom två väldigt trevliga och duktiga personer som pratade bra engelska. Lyhörda, packade in möbler, TV och bildskärm ordentligt, var försiktiga med allt, både att bära och lasta. Toppen!

Thai S
Skrev om Albatros 24/7

Väldigt försiktiga och effektiva. De plastade in alla möbler innan flytt. Till det nya boende dumpade de inte bara av bohaget utan de vår måna att sätta möbler i ordning på en gång. Kommer boka Albatros igen vid nästa flytt!

Kirsi D
Skrev om Albatros 24/7

Mkt trevligt och professionellt bemötande.mycket flexibilitet.

Sanjay Kumar K
Skrev om Albatros 24/7

I was really amazed by there responsiveness over weekend and it was emergency need for me. Thorough professional and pleasant and accommodative in service. I would recommend as well as use the services in future as well

Don Michael T
Skrev om Albatros 24/7

Bästa flytten hittills. Grabbarna var professionella, nogranna och försiktiga. Dom var också väldigt trevliga och roliga.

Grace J
Skrev om Albatros 24/7

Proffsiga, snabb och trevliga! Utmärkt service till ett bra pris! Jag har flyttat många gånger och Albatross är utan tvekan den bästa firman jag anlitat.Fick en positiv upplevelse från första kontakten tills dess att flytten var klar. Flytten från 95kvm från södra sidan Stockholm till norra sidan 142kvm tog endast 6h. Alla möbler och dyra föremål var väl paketerade, skyddade och försäkrade under flytten. Tack!

Niklas K
Skrev om Albatros 24/7

Vi tyckte Nicholas och de andra killarna från Albatross va noggranna, mycket trevliga, och snabba.

Petra T
Skrev om Albatros 24/7

Supernoga, flexibla och väldigt trevliga att ha att göra med!

Sofia L
Skrev om Albatros 24/7

Jag har städ varannan vecka och är jättenöjd. Det är samma städerska som kommer varje gång och resultatet är strålande och hon är väldigt pålitlig. Jag har även använt mig av fönsterputs och storstädning. Kan varmt rekommendera.

Britta S
Skrev om Albatros 24/7

Städningen utförs snabbt och resultatet blir bra.

Oskar Mathias B
Skrev om Albatros 24/7

Städerskan kommer på avtalad tid och gör ett bra arbete. Hon är noggrann med framförallt kök och badrum. Enkelt att få tag i kontoret vid fakturafrågor som de löst omgående.

Vibeke R
Skrev om Albatros 24/7

Snabba på att ta kontakt och skicka offert. Allt flöt på super bra från första kontakt till genomfört uppdrag. Vi använde företaget för att hjälpa oss flytta. Bra och proffsiga. Kan absolut rekommenderas 😊

Aritma A
Skrev om Albatros 24/7

Dom har trevligt bemötande , trevlig personal och städar bra dessutom!!

Linn K
Skrev om Albatros 24/7

Flexibla, oavsett önskemål tex fönsterputs, städning eller flyttstädning. Punktliga och pålitliga med snyggt och rent resultat.

Tomas T
Skrev om Albatros 24/7

Håller tiderna. Hög kvalitet. Duktiga tjejer. Rena drömmen.

Thomas V
Skrev om Albatros 24/7

Bra utförd städning lätt att få tider prisvärt

Omid R
Skrev om Albatros 24/7

Använder bolaget för löpande städ. Fantastiskt jobb när ordinarie städerska kommer. Andra är inte lika duktiga men det kan ju absolut bero på att de inte känner igen sig. Kommunikation kan vara sisådär och städdagen byttes utan förvarning (bara en dag så det var ju inga som helst problem)

Future A
Skrev om Albatros 24/7

Alltid lika trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda med Albatros och deras personal!

Alecander R
Skrev om Albatros 24/7

Dom överträffade mina förväntningar min råge! Riktigt professionella, kan starkt rekommendera.