Albatros 24/7

• Badge2024
  • BestInSweden2025
1 592
4.1

Albatros 24/7 är en flytt- och städtjänst som tar stressen ur din vardag och frigör tid för det som verkligen räknas. Vi är mer än bara en tjänst - vi är en förlängning av ditt hem eller företag. Med våra kunniga och erfarna medarbetare, alla fullt försäkrade och bundna av sekretessavtal, kan du känna dig trygg i vetskapen om...

1592 omdömen om Albatros 24/7

Sedan starten hos Reco 2021

Ingrid Maria A
Skrev om Albatros 24/7

Dålig uppskattning av behov. Skickade 3 personer att packa och flytta en villa på 180 kvm. Begärde mer pengar för "extra vända" med flyttbilen, trots att offerten inte specificerade antal vändor. Uselt packat. Flyttstädning under all kritik. Ingen vill ta ansvar, bara beklagande. Anonym mailkorrespondans.

Erik Andreas L
Skrev om Albatros 24/7

Fick superbra hjälp av Albatros! De packade, flyttade och städade vår lägenhet på ett väldigt professionellt sätt. Arman var till stor hjälp genom hela processen och gjorde ett jättefint jobb. Ett extra stort plus var att vi alltid fick snabba svar på våra frågor under en så pass rörig period i livet som en flytt faktiskt är. 🙂

Md Ashraful A
Skrev om Albatros 24/7

Very good and very affordable price. I recommend them

Hassan T
Skrev om Albatros 24/7

Jag har beställt flytt och städ från Albatros flytt var jag välldigt nöjd , Killarna kom i tid och de var väldigt snabba.de gjort otroligt bra jobb :) allt var som är planerat , städ .. jag fick synpunkter av hyrsvärd , jag ringde och fick städa om vissa grejer. kan säga jag hade bra upplevelsa med Albartros och jag skulle rekommendera de .

John Gustav Teodor S

Vi betalade 7500kr för flyttstädning av ett dödsbo. Det dök upp en städerska med en liten dammsugare från biltema. Hon städade ointresserat i 4h och snodde med sig våra städsprayer när hon gick. Ingen från ledningen är intresserad av att åtgärda felet, vi har blivit erbjudna ett presentkort på 500kr som kompensation... När vi nu hotat med att anmäla stöld och bristfälligt arbete så har dom slutat svara oss.

Marie G
Skrev om Albatros 24/7

Ett fruktansvärt oseriöst företag som hade sönder mina saker. Krävde mer betalt efterhand de höll på. Istället för en dag tog det flera dagar innan flytt och städ var avklarat. Ingen i ledningen som ville ta något ansvar.

Karin B
Skrev om Albatros 24/7

Den information jag fick före flytten stämde inte eller var bristfällig. Jag blev inte kontaktad 30 min innan flyttbilen anlände (vilket hade utlovats) och jag fick ingen information om att flyttkillarna inte förstod svenska.

Petra L

Snabba, noggranna och trevliga

Dahui Y
Skrev om Albatros 24/7

Jätte nöjd med flytten! Så smidigt och med bra pris, varmt rekommenderat.

Björn K
Skrev om Albatros 24/7

Flyttgubbarna var mycket snabba, trevliga och försiktiga med mina saker. Den administrativa avdelningen på företaget är dock under all kritik. I kontraktet som skickades framgår "fast pris", "komplett bohagsflytt, och "inga dolda avgifter". Företaget skickar en för liten bil och försöker sedan klämma ut 1800 kronor från mig för att flytta över det sista av mina saker. De säger att min lägenhet var "övermöblerad" och tog inget som helst ansvar för deras felberäkning. Inte alls tillmötesgående när jag ifrågasätter detta....

Paulus R
Skrev om Albatros 24/7

Bra och positiv kundbemötande Suzanne är positiv och engagerad och försöker hela tiden att göra så att kunderna blir nöjd och leverera så bra hon kan.

Jeanette M
Skrev om Albatros 24/7

"Snabbt, smidigt och prisvärt" Jag kommer att rekommendera Albatros till alla.

Eva Margareta S
Skrev om Albatros 24/7

Om det är väsentlig för dig att alla kartonger i flytten därefter också återfinns på nya adressen, då är mitt råd att du överväger en annan flyttfirma.

Mostaba N
Skrev om Albatros 24/7

Oerfarna personal, har ni lovat att montera men de har inte gjort det. Oförsiktiga med möbler och mer.

Lennart A
Skrev om Albatros 24/7

Det fungerade perfekt med flytten, punktligt, snabbt och problemfritt.

Alexander A
Skrev om Albatros 24/7

Så lätta att boka in, två glada snabba killar. Flytten gick snabbare och smidigare än förväntat. Rekommenderar verkligen!

Huai-Tse Y
Skrev om Albatros 24/7

Mycket bra service och personalen är riktigt trevlig.

James M
Skrev om Albatros 24/7

Professional and understanding when details and times of my move changed.

Sergei V
Skrev om Albatros 24/7

Anlitade firman för flytt och städ. Flyttpersonalen skulle starta 08.00 men kom först vid 10-tiden. Vidare var flyttpersonalen inte kompetent/erfaren nog för att skruva av sängbenen på en säng (vilket vi fick säga till om till slut) och repade väggarna i huset när de skulle bära upp sängen. Även matbordet (nyvärde 15 000 kr) skrapades upp under flytten. Skadorna reklamerades men firman ansåg inte att skadorna var värda mer än 1 000 kr i ersättning. Städningen blev inte utförd i enlighet med bolagets checklista och underkändes...

Lena L
Skrev om Albatros 24/7

Lite irriterad då jag fick ett sms om att flyttbilen skulle komma 30 minuter senare då jag svarade att det är inte ok då min särbo var på plats och skulle hjälpa mig i min nya lägenhet och han skulle åka hem och jobba! Jag hade bokat mellan 13.00-15.00 flyttbilen kom ca 15.05 och killarna var väldigt proffsiga plastade in samtliga saker och det flöt på bra.

Maija M
Skrev om Albatros 24/7

Simply the best! Tack så mycket. Allt gick väldigt smidigt med trevliga Vlad och Aladdin. Rekommenderar att anlita Albatrossen. Mvh: Maija Mäki.

Uno L
Skrev om Albatros 24/7

Helt okay, killarna får 10 poäng av 10. Men om beställningen är kl 9 bör ni inte till killarna ange ankomsttid 8.

Faraz N
Skrev om Albatros 24/7

Gick väldigt bra. Garabbarna var ordentliga och försiktiga.

Sandra J
Skrev om Albatros 24/7

Killarna var snälla och hjälpsamma

Carolina K
Skrev om Albatros 24/7

Jättetrevlig inför flytt. Allt ordnar sig sas det. Men på plats kom två stackars ungdomar o slet i 10 timmar och blev inte klara med det jag beställt. Vi ringde o bad om mer personal men fick bara besked att vi har ett övermöblerat hem. Jag hade bett om hembesök för att det skulle bli rätt inför flyttdagen men då sa de att de jobbar inte så. Men det borde de för flyttdagen vart KATASTROF! Vi fick betala mer för att ens få iväg lite extra utanför vad de tänkt av våra grejer på flyttdagen. Sen fick vi ändå hyra släp o åka...

Philip S
Skrev om Albatros 24/7

Jätte bra kundservice och de som hjälpte flytta var väldigt professionella. Önskar er all lycka i framtiden. Tack / Philip

Linnéa N
Skrev om Albatros 24/7

Tyvärr en genomgående oprofessionell upplevelse från början till slut. Flyttkartonger som skulle levereras kom sent på kvällen - ingen kommunikation om tid. Själva flytten var bokad kl. 13–14 men teamet anlände runt kl. 16 vilket gjorde oss sena till hisstiden jag informerat om. Förseningen bidrog till att hissen hann gå sönder (efter hisstiden vi skulle haft) och allt fick bäras upp manuellt, vilket jag dessutom debiterades 800 kr extra för. Något jag förstår, men som inte hade behövt hända om man kommit till utsatt tid....

Simon J
Skrev om Albatros 24/7

Bra upplevelse generellt. Något många samtal kanske.

Madelene A
Skrev om Albatros 24/7

Snabbt smidigt, bra kommunikation.

Sara Erika B
Skrev om Albatros 24/7

Under all kritik… skulle hjälpa en person få sin lägenhet tömd men de gjorde fel flera gånger och var tvungen att ringa och ringa. Nej skulle ha valt något annat där de lyssnade på tydliga instruktioner i skrift..

Lineah S
Skrev om Albatros 24/7

Dom kom på utsatt tid, var effektiva o var väldigt trevliga, vad mer kan man begära ?

Martine T
Skrev om Albatros 24/7

Jättebra från början till slut💯🌟

Karin Margareta B
Skrev om Albatros 24/7

Flytten utfördes professionellt och utan några skador. Avdrag för miss i kommunikation

Ida Linnea B
Skrev om Albatros 24/7

Väldigt trevlig kontaktperson och flytten var effektiv och gick som planerat!

Elisa V
Skrev om Albatros 24/7

Fick snabb hjälp och killarna som kom till oss var väldigt duktiga och snabba, har ingenting att klaga på med dem. Samma med städningen. Bodde i en liten lägenhet, bokade endast flyttstäd och flytt med Albatross. Städningen dagen innan tog ca 3 h. Flytten dagen efter gick på ca 2 h. Däremot av andra anledningar tycker jag arbetsgivaren borde ge dem bättre förutsättningar kring vissa punkter och hoppas personalen har en arbetsgivare som inte sliter ut dom och tar hand om dom. Det drar ner mitt betyg. Hade nog valt en annan firma nästa gång p.g.a. det och hellre betalat lite mer.

Alexander A
Skrev om Albatros 24/7

Otroligt snabba flyttkillar. Väldigt trevliga också. Super nöjd med jobbet.

Johanna Lovisa Armida G

Supertrevlig och bra bemötande! Alltid tillgänglig och svara på mina frågor.

Sarah C
Skrev om Albatros 24/7

Mycket effektivt, från första samtal till själva flyttning. Alla som jag träffade (telefon och irl) var vänliga och positiva hela tiden, viktigt hjälpte mycket med att minska stressen av en riktig livsförändring! Mycket bra value for money. Ett stort tack!!

Marleny Elisabeth S
Skrev om Albatros 24/7

Super bra service på telefon av Susanna, och vilka arbetsmyror som hjälpte till med att få in min lägenhet som jag bott i 8 år på 2 körningar. Rekommenderar starkt denna flyttfirma och super pris. Mvh mkt nöjd kund från flemingsbergs till brandbergen

David E
Skrev om Albatros 24/7

Är inte alls nöjd med Albatross 24/7, dålig kundservice och tar inte ansvar. När man bokat låter allt superbra och dom ska sköta allt och göra en smidig flytt bla bla bla. Flytten var schemalagd för att flyttkillarna skulle komma emellan kl 13-15 samt höra av sig ca 1 timme i förväg. När kl var 15 och vi fortfarande inte hade fått information om när flyttkillarna anländer så ringde jag till kundservice. Är då på plats nummer 1 i 10 minuter innan en inspelad röst säger ”tyvärr kan vi inte ta emot ditt samtal just nu, var...

Julia C
Skrev om Albatros 24/7

Mixed feelings about this experience. The contact with the company was good, the team is responsive and helpful. It was a two-day move and while the first team was exceptional (friendly, on-time, thorough), the other one was a total disaster. They arrived two hours after the scheduled time (I had to call Albatros to ask if they would come at all), all grumpy, left without removing the foil from the furniture and without a word. Perhaps Albatros should either preevaluate their future employees, or conduct some trainings to improve the quality of service.

Hannah Cassandra M
Skrev om Albatros 24/7

Jag bokade flytthjälp- och städhjälp hos Albatros 24/7. Min kontaktperson Arman var trevlig och hjälpsam. Jag fick ett bra paketpris av honom. Flytthjälpen gick bra, killarna kom dock 20 min efter avtalad tid men de hörde av sig innan och meddelade det. Städningen, dagen efter, gick också bra och de kom i tid. Har inget att anmärka på varken städningen eller flytthjälpen. Jag rekommenderar företaget till alla. Tack! Hannah

Liz J
Skrev om Albatros 24/7

Bra service. Duktiga grabbar. Jobbar på bra.

Pernilla A
Skrev om Albatros 24/7

Vi är jättenöjda! Killarna var duktiga, snabba, försiktiga med sakerna och trevliga.

Marja E
Skrev om Albatros 24/7

Trevliga killar som tog hand om flytten åt mig. Jag behövde bara säga vart lådorna skulle, i bostaden eller förrådet. Snabba va de också, kommer anlita Albatross vid nästa flytt också. Supernöjd😊

Frough M
Skrev om Albatros 24/7

Ni är bästa på många sätt : Sussane är mycket tydliga och hon gör vad hon säger och personalen som flyttade våran lägenhet var underbar mycket försiktigt jobbade mer hjärtat

Birgitta S
Skrev om Albatros 24/7

De som kom för att bära och flytta allt gjorde ett fantastiskt jobb. Snabba och duktiga. Däremot hade de inte fått rätt förutsättningar från sin arbetsgivare; jag har ett piano och var väldigt tydlig när jag bokade att de som ska flytta pianot MÅSTE ha remmar och veta hur man gör. Flyttkillarna hade inte fått den informationen men lyckades få tag på en kollega som, efter ett par timmar, kom med remmar.

Jara H

Professionella och trevliga! Väldigt nöjda

Daniel M

Snabba, försiktiga, prisvärt!!

Emma C
Skrev om Albatros 24/7

Personalen befann dig på fel adress och blev 30 minuter sen. Hon talade varken svenska eller engelska men uppvisade god vilja att kommunicera genom att använda translate men översättningen blev ändå obegriplig vid två tillfällen. Hon rörde sig oförsiktigt och många smällar kunde höras under tiden som städningen pågick, i kombination med vad jag antar var svordomar, på ett för mig, okänt språk. När hon gått upptäckte vi att vår kran i badrummet fått repor som inte går att få bort. Kommunikationen under dagen för städningen...