Snabb o smidig personal,kom på överenskommen tid. Mycket nöjd.
Starcycle
Vi på Starcycle har i raketfart blivit ett mycket omtyckt företag med många återkommande kunder som uppskattar vårt personliga engagemang, vår flexibilitet och vår snabba service. Med vårt breda tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning anpassad efter just ditt behov. Som kund behöver du bara ha en leverantör att ha kontakt...
1657 omdömen om Starcycle
Sedan starten hos Reco 2014
Mycket bra och snabb service. Jättebra kommunikation när man har frågor eller ändringar i offerten. Kan starkt rekommendera Starcycle! Vi hade bortforsling och städning, det var klart på två dagar.
Mycket fint bemötande. Flexibla och tillmötesgående. Rimligt pris. Och ett bra jobb! Bra städat. Tack!
Mycket trevligt bemötande. Både vid beställning av tjänst och utförande. Kom i tid. Totalt prisvärt. Rekommenderas.
Hej Judit, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och utförandet, och att allt genomfördes enligt plan. Extra roligt att du upplevde tjänsten som prisvärd. Tack också för rekommendationen! /Starcycle teamet
Bortforslandet utav en byrå var en lättnad. Jag är helt nöjd, hej då - Astrid Ramen.
Hej Astrid, Stort tack för ditt omdöme. Skönt att höra att vi kunde hjälpa till med bortforslingen av byrån och att du är nöjd med hjälpen. Ibland är det just den där lättnaden som betyder mest. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Trevlig första kontakt. Soffan hämtades snabbt dagen därpå. Punktligt.Trevliga killar. Kan rekommenderas. Mycket nöjd
Hej Mare, Stort tack för ditt fina omdöme. Det är härligt att höra att allt fungerade smidigt, från den första kontakten till upphämtningen dagen därpå. Extra kul att du uppskattade punktligheten och bemötandet från teamet på plats. Tack också för rekommendationen! /Starcycle teamet
Snabbt och effektivt. Tog med allt jag önskade, även sådant jag kom på i sista minuten.
Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att allt gick snabbt och effektivt, och att vi även kunde hjälpa till med det som tillkom i sista minuten. Vi försöker alltid vara så flexibla som möjligt. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Snabbt, Enkelt och Smidigt Mycket nöjd
Hej Eva, Stort tack för ditt omdöme. Snabbt, enkelt och smidigt – precis så vill vi att det ska kännas. Härligt att höra att du är mycket nöjd. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Jag är supernöjd med deras insats, killarna var jättetrevliga och allt gick väldigt smidigt och snabbt.
Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är supernöjd och att allt gick både smidigt och snabbt. Extra kul att du uppskattade teamet på plats. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Beställde en bohagstömning och en flyttstädning och fick exakt det jag beställt. Väl utfört arbete. Kundtjänsten är jättebra, svarar snabbt och löser problem. Fakturan överensstämde med offerten. Rekommenderar starkt detta företag.
Hej Jaan, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att både bohagstömningen och flyttstädningen levde upp till dina förväntningar. Extra roligt att du lyfter vår kundtjänst och att hela processen, från offert till faktura, fungerade som den skulle. Tack också för rekommendationen – den betyder mycket för oss. /Starcycle teamet
Jätte bra hjälp! Är mycket nöjd.
Hej Maija, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är så nöjd med hjälpen. Det betyder mycket för oss. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Snabb och bra service. Lite förvirrat när det gäller att hålla utlovade tider. Tur att jag var hemma.
Hej Bertil, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med servicen. Vi tar samtidigt till oss din synpunkt kring kommunikationen om tiderna. I det här uppdraget hade vi meddelat ett ankomstintervall mellan 07.30 och 11.00 och var på plats strax efter 07.40, men vi förstår att det ändå kan upplevas otydligt om förväntningarna inte är helt samstämmiga. Tack för återkopplingen – den hjälper oss att bli ännu tydligare framöver. /Starcycle teamet
Jätte bra service och bemötande i telefon. Bra priser och bra uppföljning.
Hej Ninos, Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, bemötandet och uppföljningen. Kul också att du uppskattade prisbilden och kontakten med oss från start till mål. /Starcycle teamet
Mycket bra service , pålitliga, gjorde ett bra jobb . Trevliga killar. Kan rekommenderas. Tack!
Hej Ann, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och arbetet som utfördes. Extra kul att du lyfter teamet på plats – det ska vi se till att de får höra. Tack också för rekommendationen! /Starcycle teamet
Proffsigt bemötande, hjälpsamma, rimliga priser
Hej Tommy, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du uppskattade både bemötandet, hjälpen och vår prisbild. Det är en kombination vi jobbar hårt för att leverera. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Lätt att få kontakt och snabb och bra service. Prisvärt.
Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme. Det är alltid kul att höra när kunder upplever att det är enkelt att komma i kontakt med oss och att hjälpen levereras snabbt och smidigt. Extra roligt att du tycker att tjänsten var prisvärd. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Är jättenöjd, ni gjorde som ni skulle. Hälsningar Karin Heurling
Hej Karin, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är jättenöjd och att allt blev utfört enligt dina förväntningar. Ibland är det just det som är det bästa betyget man kan få. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Bra bemötande, snabbt och effektivt,
Hej Åsa, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du uppskattade bemötandet och att allt gick snabbt och effektivt. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
👍🏻😃 Dom kom i tid och forslade bort all skräp snabbt!
Hej Kjell, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att vi höll tiden och att bortforslingen gick snabbt och smidigt. Precis som det ska vara! 👍🏻😃 /Starcycle teamet
Punktliga. Gjorde ett snabbt och snyggt jobb. Mycket trevlig personal. Jag är mycket nöjd med jobbet!!
Hej Thomas, Stort tack för ditt fina omdöme. Det är glädjande att höra att du är så nöjd med jobbet. Punktlighet, ett väl utfört arbete och ett trevligt bemötande är precis det vi strävar efter i varje uppdrag. Tack för de fina orden! /Starcycle teamet
Snabbt och effektivt och jag är nöjd med resultatet
Hej Maria, Stort tack för ditt omdöme. Skönt att höra att allt gick snabbt och effektivt och att du är nöjd med resultatet. Tack för att du tog dig tid att skriva. /Starcycle teamet
Fick hjälp med flyttstädning och det fungerade perfekt.
Hej Gunnar, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att flyttstädningen fungerade perfekt och att allt gick enligt plan. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Punktliga Trevliga duktiga effektiva
Hej Carl-Magnus, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du uppskattade både punktligheten, bemötandet och effektiviteten. Det är en kombination vi är stolta över att kunna leverera. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Allt fungerade perfekt. Fick även hjälp med att ta isär en pallkrage som jag inte själv lyckades med. Trevliga personer som kom och hämtade. Kan verkligen rekommenderas.
Hej Anneli, Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att allt fungerade perfekt och att vi även kunde hjälpa till med pallkragen. Det är ofta de små extra insatserna som kan göra stor skillnad. Tack också för rekommendationen och de fina orden om teamet på plats. /Starcycle teamet
Toppen bokar dom varje gång jag behöver hjälp
Hej Ann-Sofi, Stort tack för ditt omdöme. Det är svårt att få ett bättre betyg än att du väljer att återkomma till oss när du behöver hjälp. Det uppskattar vi verkligen. Tack för de fina orden! /Starcycle teamet
Väldigt väl utfört arbete, kom i tid och jobbade väldigt snabbt
Hej, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med arbetet och att allt genomfördes både punktligt och effektivt. Det är precis så vi vill att det ska fungera. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
De kom i tid och allt fungerade bra
Hej Danny, Stort tack för ditt omdöme. Skönt att höra att vi höll tiden och att allt fungerade bra. Precis så ska det vara. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Jättebra trevliga killar som inte tappade modet trots besvärlig bäddsoffa och trångt utrymme.Mer än nöjd Tack tack
Hej Liliane, Stort tack för ditt fina omdöme. Det är härligt att höra att teamet höll humöret uppe trots en besvärlig bäddsoffa och trånga utrymmen. Ibland dyker det upp utmaningar, men då gäller det att hitta lösningar och fortsätta framåt. Tack för de fina orden – och extra kul att du är mer än nöjd! /Starcycle teamet
Snabba svar och håller utlovade tider Summa bra service
Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme. Att hålla vad vi lovar och återkoppla snabbt är något vi lägger stor vikt vid, så det är extra kul att läsa din feedback. Tack för de fina orden om servicen. /Starcycle teamet
Bra bemött från samtal med Zandra till ” jobbargubbarna” som dök upp på morgonen Snabbt jobb , jag behövde inte sitta och vänta hela dagen eftersom de var 4 gubbar som jobbade så de var raskt jobbat trots mkt grejer att ta hand om. Tusen tack Med vänlig hälsning, Susanne Engström
Hej Susanne, Stort tack för ditt fina omdöme. Det är extra roligt att höra att du är nöjd hela vägen från kontakten med Zanna till teamet som utförde jobbet på plats. Kul också att du uppskattade att vi kunde vara flera på plats och få arbetet gjort snabbt trots att det var mycket att ta hand om. Tusen tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Bra och snabb kontakt vid bokning. Flyttstädningen som utfördes skedde med personal som inte kunde svenska och endast begränsad engelska, vilket försvårade kommunikationen på plats och vid avstämning. Rengöring bakom spis (som var väldigt enkel att dra fram) gjordes inte och angavs efter reklamation inte tillhöra en "vanlig" flyttstädning. Utifrån tidsåtgången var städningen högt prissatt vid jämförelse med andra städtjänster där jag har anlitat andra städbolag och debitering istället har skett per timme.
Hej, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som du upplevde kunde ha varit bättre. Det gläder oss att höra att bokningsprocessen och återkopplingen fungerade smidigt. Samtidigt tar vi till oss dina synpunkter kring kommunikationen på plats och upplevelsen av städningen. Återkoppling som denna är värdefull för oss i vårt arbete med att utveckla både våra rutiner och kundupplevelsen. Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse så utförligt. /Starcycle teamet
Professionellt, hjälpsamt, pedagogiskt och snabbt
Hej Adam, Stort tack för ditt omdöme. Det är riktigt kul att höra att du upplevde oss som professionella, hjälpsamma och pedagogiska. Att dessutom kunna leverera snabbt är något vi alltid strävar efter. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Snabbt proffsigt och bra pris. Enkelt att boka upphämtningen
Hej Angelica, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du upplevde både bokningen och upphämtningen som enkel och smidig. Extra roligt att du uppskattade både priset och det professionella utförandet. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Trevligt och effektivt bemötande. Snabbt och punktligt utförande av dödsbotömning och städning. Trevlig ich pålitlig arbetsledare och rimliga priser. Smidig kommunikation.
Hej Dimiter, Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att både dödsbotömningen och städningen genomfördes på ett sätt som levde upp till dina förväntningar. Extra kul att du lyfter arbetsledaren, kommunikationen och att du upplevde processen som smidig från start till mål. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Smidigt, trevliga, bra pris. Kom i tid och allt gick snabbt.
Hej Ulla, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att allt gick smidigt och att du uppskattade både bemötandet, priset och att vi höll tiden. Kul att vi kunde hjälpa till. /Starcycle teamet
Snabb kontakt och upphämtning.Trevliga bud.
Hej Sylvia, Stort tack för ditt omdöme. Skönt att höra att både kontakten och upphämtningen gick snabbt och smidigt. Extra kul att du uppskattade vårt team på plats. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Var punktliga, snabba och pålitliga.
Hej Cinzia, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du upplevde oss som punktliga, snabba och pålitliga. Det är egenskaper vi arbetar hårt för att leva upp till varje dag. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Väl utfört och trevligt bemötande.
Hej Yvonne, Stort tack för ditt omdöme. Det är alltid uppskattat att höra att både utförandet och bemötandet levde upp till förväntningarna. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Snabbt , trevligt helt enkelt toppen
Hej Mia, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att läsa att du upplevde hjälpen som både snabb och trevlig. Enkelt och toppen – det tar vi gärna med oss! /Starcycle teamet
Otroligt bra bemötande av personalen. Proffsiga. Positiva, inget var omöjligt De hjälpte till att tömma ett helt källarplan med bildelar. Där det var trångt, smutsigt och trappor. De var positiva och uppmuntrande hela tiden. Snabba
Hej Irene, Stort tack för ditt fantastiska omdöme. Det låter som att det var ett riktigt krävande uppdrag, så det är extra roligt att höra att teamet mötte det med både positiv inställning och professionalism. Att vara lösningsorienterad även när förutsättningarna är tuffa är något vi värdesätter högt. Tack för att du tog dig tid att lyfta våra medarbetares insats så fint. /Starcycle teamet
Snabba svar. Adekvata priser. Vänlig arbetsstyrka. Upp till förväntningarna
Hej Irina, Stort tack för ditt omdöme. Det är glädjande att höra att du upplevde både återkopplingen, prisnivån och vårt team som positiva delar av upplevelsen. Härligt att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Smidigt och funkade superbra! 👌🏻
Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att allt fungerade så bra och att upplevelsen blev smidig från start till mål. Tack för de fina orden! 👌🏻 /Starcycle teamet
Utmärkt bemötande, service och punktlighet
Hej Paolo, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du uppskattade både bemötandet, servicen och att vi höll tiden. Det är sådant vi arbetar hårt för varje dag. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Snabba, effektiva och trevliga. Kom punktligt vid uppgjord tid. Mycket bra sätt att bli av med saker som ska slängas.
Hej Peder, Stort tack för ditt omdöme. Kul att läsa att du uppskattade både punktligheten och effektiviteten. Det ska vara enkelt att bli av med saker man inte längre behöver, så det är extra roligt att höra att du upplevde det så. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Mycket bra hjälp med att röja ut och kasta skräp odyl o förråd grabbarna var efektiva och trevliga .stort tack
Hej Lars-Åke, Stort tack för ditt omdöme. Skönt att höra att utröjningen av förrådet gick bra och att teamet upplevdes som både effektiva och trevliga. Sådana uppdrag blir mycket enklare när allt flyter på som det ska. Stort tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Allt gick snabbt och smidigt! Absolut inget att klaga på.
Hej Anna, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med hela upplevelsen. Tack för återkopplingen. /Starcycle teamet
Smidigt bortforsling av soffa. Höll utlovad tid. Mycket bra rekommenderas
Hej Johan, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att bortforslingen av soffan gick smidigt och att vi höll den utlovade tiden. Precis så vill vi att det ska fungera. Tack också för rekommendationen! /Starcycle teamet
smidiga och starka arbetare so utförde jobbet.
Hej Zofia, Stort tack för ditt omdöme. Kul att läsa att du är nöjd med jobbet och att teamet kunde hjälpa till på ett smidigt och effektivt sätt. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
Jag är helnöjd med städningen , tack för allt
Hej Paul, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är helnöjd med städningen. Det är alltid roligt att få sådan återkoppling efter ett avslutat uppdrag. Tack för de fina orden. /Starcycle teamet
jättebra tack för hjälpen vi hörs betyg 5 hoppas jag gjort rätt
Hej Bernt, Stort tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med hjälpen. Det verkar som att allt blev helt rätt, och vi är glada att vi kunde hjälpa till. Vi hörs igen när det är dags! /Starcycle teamet