Starcycle

Starcycle

www.starcycle.se
  • BadgeTenYears
4.7

Vi på Starcycle har i raketfart blivit ett mycket omtyckt företag med många återkommande kunder som uppskattar vårt personliga engagemang, vår flexibilitet och vår snabba service. Med vårt breda tjänsteutbud kan vi skräddarsy en lösning anpassad efter just ditt behov. Som kund behöver du bara ha en leverantör att ha kontakt...

960 omdömen om Starcycle

Sedan starten hos Reco 2014

Leif L
Skrev om Starcycle

Mycket trevligt bemötande, jag kan mycket väl tänka mig att använda mig av Starcykle flera gånger då jag har fler flyttar att utföra.

Svar från Starcycle

Hej Leif! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Eva C
Skrev om Starcycle

Mycket trevligt bemötande av alla inblandade från beställning till utförande. Företaget levde upp till mina förväntningar. Tömning av vind, källare och en hel del från lägenheten bl a möbler, säckar med textilier och böcker i ett hus utan hiss. Tack!

Svar från Starcycle

Stort tack för 5:a i betyg! Det glädjer oss att vi fick möjlighet att hjälpa dig med uppdragets alla delar och att du är nöjd över utförandet. Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver oss igen. Allt gott! /Team Starcycle

Helena P
Skrev om Starcycle

Bra bemötande ifrån början till slut! Håller vad de lovar Svarar snabbt!

Svar från Starcycle

Tack Helena för ditt fina omdöme och rekommendation! Vi finns ett samtal bort när ni behöver vår hjälp igen! /Team Starcycle

Gunilla B
Skrev om Starcycle

Trevligt bemötande och bra och snabb service.

Svar från Starcycle

Hej Gunilla! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Tiiu M

Mycket vänligt bemötande ! Jobbade snabbt utan problem ! Bortforsling av möbler

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tiiu, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde vår service som snabb och att du är nöjd med utförandet. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver hjälp igen i framtiden! Må gott /Team Starcycle

Therese E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Anlitade Starcycle för bortforsling av en garderob. Bokade via deras hemsida, informationen var tydlig så det gick mycket smidigt, själva bortforslingen gick snabbt och lätt. Och priset var rimligt. Kommer absolut att anlita dem igen.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Therese! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Inger P
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Positiva killar hjälpte oss att ”tömma” en villakällare - proppfull med gamla möbler. Snabbt fixat! Jättebra jobbat!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Inger och tack för ditt trevliga omdöme. Vi är glada att du var nöjd med vår service. Vi ser sällan problem - istället roliga utmaningar! Du vet var vi finns när du behöver hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Carita N
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Otroligt fint bemötande Tydliga och snabb hjälp Super proffsigt Kan verkligen rekommendera dom Nöjd kund

Svar från Starcycle - Privat

Tack Carita för ditt fina omdöme och rekommendation! Vi finns ett samtal bort när du behöver vår hjälp igen! Må gott, /Team Starcycle

Carita F
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Hela förfarandet var toppen! Jag rekommenderar dem gärna.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Carita! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Catharina S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt svar på förfrågan, kom punktlig för att hämta möbeln.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Catharina, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Märtha L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag bokade bortforsling och flytthjälp hos Starcycle. Mycket trevligt kundbemötande på bokningen. Supertrevliga, noggranna och effektiva herrar som flyttade mina saker. Rekommenderar varmt!!

Kent  L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Använd Marcus o hans grabbar/tjejer.

Svar från Starcycle - Privat

Tack Kent för 5 starta stjärnor och rekommendation! Vi finns ett samtal bort när ni behöver vår hjälp igen! /Team Starcycle

Lena L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

På rid, tillmötesgåendåe,kunde sina saker. En liten brist i städningen åtgärdades kvick och utan krusiduller.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Paula C
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb svar på min fråga om hämtning av möbler och mycket serviceinriktad och hjälpsam personal. Allting gick väldigt smidigt.

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Paula! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Stiftelsen N

Perfekt Kommer i tid Trevlig personal.

Svar från Starcycle - Företag

Tack för 5 fina stjärnor! Nöjd kund gör oss på Starcycle nöjda. Allt gott, /Team Starcycle

Susanne N
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

De hämtade upp min tvättmaskin. Allt gick snabbt och smidigt, klart på typ 5 minuter, rekommenderar tjänsten.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Susanne, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Siv J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Anlitade Starcycle för bortforsling av några möbler. Blev vänligt och proffsigt bemött vid beställningen av tjänsten. Hämtningen av möblerna genomfördes snabbt och säkert.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Siv, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde vår service som snabb och att du är nöjd med utförandet. Vi finns endast ett samtal bort när du behöver hjälp igen i framtiden! Må gott /Team Starcycle

Marita T
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra bemötande och mycket proffsiga. Supernöjd med allt. De hjälpte till att tömma och städa en lägenhet.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Marita och stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att få ha hjälpt er. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för de fina orden. Du vet var vi finns om du behöver få hjälp i framtiden! /Team Starcycle

Ulrika H
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket nöjd med den väl utförda servicen. Smidigt och professionellt.

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Ulrika! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Mari K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Fungerade toppenbra! Har anlitat Starcycle tidigare och är väldigt nöjd!

Anette J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt och trevligt bemötande. Så skönt att få hjälp när det finns så mycket att ta hand om. Jag har redan rekommenderat er Vänligen Anette

Svar från Starcycle - Privat

Tack snälla för ditt omdöme om oss här på Reco - Nöjet var helt på våran sida! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Allt gott. /Team Starcycle

Elizaveta Faina Lisa M

Anlitat Starcycle för äldreflytt och tömning och städning av lägenhet. Allt sköttes snabbt, proffsigt och till rimligt pris. Rekommenderas varmt!

Svar från Starcycle - Privat

Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att vi fick möjlighet att hjälpa dig med uppdragets alla delar och att du är nöjd över utförandet. Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver oss igen. Allt gott! /Team Starcycle

Ingegerd B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Trevligt bemötande och väl genomfört arbete.

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Ingegerd! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Robert S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

För andra gången på 10 år kontaktade jag Starcycle för hjälp med bortforsling och för andra gången fick jag snabbt svar, kompetent hjälp och trevligt bemötande. Företaget rekommenderas Varmt!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Robert Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig igen! Du vet vart vi finns när du behöver oss! /Team Starcycle

Frideborg S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jätte bra mycket hövliga och ordentliga

Svar från Starcycle - Privat

Hej! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Nenad S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Alla var mycket trevliga och proffessionella.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Nenad, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Lene M
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Proffsigt och bra bemötande och handläggning!

Ornatchara L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket trevligt bemötande, mycket hjälpsam. Vi är super nöjda. Vi varmt rekommenderar detta företag.

Ann-Sofi J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Har anlitat er flera gånger för bortforsling av möbler till välgörenhet har blivit trevligt bemöt och mycket snabb hantering prisvärt återkommer till er när det blir dags igen framöver.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Ann-Sofi, Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! Vi finns endast ett samtal eller mail bort när du behöver hjälp igen i framtiden. / Team Starcycle

Pernilla K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt svar och mycket prisvärt. Bra kontakt hela vägen från prisfråga, via beställning till utförande. Kunde inte vara mer nöjd och rekommenderas till alla som vill bli av med ett piano.

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Pernilla! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Helen C
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb återkoppling och proffsigt bemötande, bra pris för att forsla bort min gamla diskmaskin. Kan verkligen rekommendera detta företag!

Svar från Starcycle - Privat

Tack Helen för ditt fina omdöme och rekommendation! Vi finns ett samtal bort när ni behöver vår hjälp igen! /Team Starcycle

MILENA B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

I have get help quickly. The staff was very friendly and did the job carfully. I highly reccomend Starcycle.

Svar från Starcycle - Privat

Hey Milena! Thank you so much for your nice review! We thank you for your trust and look forward to helping you again in the future! Take care! /Team Starcycle

Mathias W
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket bra bemötande. Snabb och effektiv hantering. Klart nöjd med tjänsten.

Svar från Starcycle - Privat

Tack Mathias för ditt fina omdöme och rekommendation! Vi finns ett samtal bort om du behöver vår hjälp igen! /Team Starcycle

Maria L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bra bemötande. uppskattar att saker kan gå till secondhand, inte bara köras till tippen.

Anders E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabbt och effektivt! Tre killar kommer in och bär bort min tvättmaskin utan något som helst krångel.

Birgitta L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi behövde göra oss av med ett piano och få hjälp att flytta en annan tung möbel. Allt gick snabbt och perfekt samt med trevligt bemötande!

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Birgitta! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver hjälp med något annat. / Team Starcycle

Hedvig W
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Smidigt, enkelt och snabbt - både gällande att få en tid och när de plockade upp mina saker! Mycket nöjd :)

Svar från Starcycle - Privat

Hej Hedwig! Tusen tack för ditt trevliga omdöme! Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Ha det fint så länge! /Team Starcycle

Therese F
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb, enkel och smidig kontakt och utfört arbete.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Therese, Tack för ditt fina omdöme och 5:a i betyg. Vi hoppas du anlitar oss igen i framtiden. Må gott! /Team Starcycle

Anne E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag är en återkommande kund som har använt mig av företaget i flera omgångar då de tillhandahåller det mesta som är behövligt som bl. flytthjälp, städning, servicetekniker för de flesta funktionerna, renovering, bortforsling av saker du inte behöver mm. I mitt tycke har jag alltid blivit nöjd med god service och bra utfört arbete till vettiga priser med rot -och rut avdrags hjälp. // Anne

Svar från Starcycle - Privat

Tack så mycket Anne! Vi uppskattar ditt omdöme och kul och höra att du är nöjd med oss! Du vet vart vi finns när du behöver våran hjälp. / Team Starcycle

Riitta J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag har haft kontakt med Christoffer, som varit oerhört hjälpsam och väldigt lätt att ha kontakt med. Det har varit enkelt att nå företaget, alltid tillgängliga och återkommit som lovat. Jag hade inga speciella förväntningar eftersom jag aldrig behövt anlita den här typen av tjänster, men korrekt information även på papper samt tydliga offerter har gjort mig imponerad. Jag har fått de tjänster jag frågade efter d.v.s. totalt omhändertagande av bohag, försäljning av en del av möblemanget, smärre flytt till annan bostad samt flyttstädning. Jag är jättenöjd!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Riitta! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig med uppdragets alla delar! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Brf F
Skrev om Starcycle - Företag en del av Starcycle

Så trevliga och lätta att kommunicera med. Det var en riktig misärtömning som vi aldrig skulle klarat själva, men det gick som en dans. De visste precis vad de skulle göra. Han som kom efteråt och städade var otroligt duktig. Han fixade två fönster när han putsade dem, som vi trodde var bortom räddning. Nu går de att stänga igen och vädringsfunktionen fungerar. Och han trollade med både spisen och fläkten. Vi skulle vända oss till dem igen om vi skulle behöva. Mvh, Brf Råmärket3

Svar från Starcycle - Företag

Stort tack för 5:a i betyg! Det glädjer oss att vi fick möjlighet att hjälpa er med uppdragets alla delar och att ni är nöjd över utförandet. Vi finns endast ett samtal eller mail bort när ni behöver oss igen. Allt gott! /Team Starcycle

Maria S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Bokning och kontakt med deras admin var toppen. Tyvärr var killarna som sen skötte flytten på dåligt humör och slog i saker när de flyttade saker in och ut. De lämnade även tidigt då de var på dåligt humör och vi kände att vi inte ville tvinga dem att fortsätta. Vi gjorde klart flytten själva.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Maria! Vad roligt att du upplevde kontakten från kontorets sida som positiv! Trots att uppdraget växte under tidens gång löste vi så att vi hade möjlighet att hjälpa er även med de tillkommande sakerna samt att vi var klara tidigare än uppskattat. Det som lämnades kvar var en hylla som ni själva tog ansvaret för. Allt gott / Team Starcycle.

Anna S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Professionellt bemötande och snabbt och smidig service. Vi anlitade Starcycle för bortforsling av diverse bråte på tomten och är mycket nöjda. Kan varmt rekommendera dom.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Anna! Tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation och 5 starka recos! Vi är glada att du är nöjd med hur uppdraget utfördes och att vi fick möjligheten att hjälpa dig! Du vet vart vi finns när du behöver oss igen! /Team Starcycle

Karin J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Helt perfekt! Enda negativa kommentar jag har är att ni kan tala om att de är engelsktalande. Det var inget problem den här gången.

Tack Karin, alltid så himla kul med nöjda och glada kunder! /Team Starcycle

Anette D
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Företaget har gjort en flyttstäd. Ingen bemötande med företaget. I stort sett nöjd förutom en detalj.

Svar från Starcycle - Privat

Tack Anette för ditt omdöme. Då detta uppdrag kom via en samarbetspartner så kan vi inte besvara kring kommunikationen du haft med det företaget. Men kul och höra att du är nöjd med städningen! /Team Starcycle

Susanne Z
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi valde mellan flera företag och fastnade för trevliga Zanna som kom på besök. De har hållit allt, kom i tid, packade bra flytten gick fint. De tömde lägenheten och städningen var utmärkt!

Tack Susanne för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma! /Team Starcycle

Dödsbo 1
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Trevligt bemötande vid offert och bokning. Noggrann flyttstädning av trevlig personal!

Svar från Starcycle - Privat

Tack för ditt omdöme, uppskattas! Vi hjälper till med hela kedjan kring dödsbostädningar. /Team Starcycle

Katarina J
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket bra bemötande och service.

Tack Katarina, det värmer att höra så fina ord! /Team Starcycle

Bernt S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och bra service.........................................

Tack Bernt, uppskattar att omdöme! /Team Starcycle

Gunilla S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

allt utfördes på ett bra sätt, trevliga killar, som arbetade snabbt med att ta hand om våra grovsopor.

Tack Gunilla, hör av dig när du behöver oss nästa gång! /Team Starcycle