Flyttgiganten - Säker, trygg, välplanerad och professionell service för både företagskunder och privatpersoner
Rasmus H:
Wow! Vilken smidig flytt. Oerhört proffsiga i sin approach och utförde jobbet på ett kanonsätt. Skulle sammanfatta det hela som snabbt och noggrant.
Välkomna till Stockholms Stadsbud - En del av Stockholm!
Anette S:
Trevligt bemötande hela vägen.
Proffsiga och trevliga var de två personer som utförde uppdraget.
Uppdraget sköttes precis efter våra önskemål när det gällde datum och klockslag när vi ville att det skulle ske.
Jag som kund kände mig viktig och jag kände mig trygg.
Uppdraget gällde att flytta en tung lädermaskin på ca 400 kg från en adress till en annan.
Flytt, återvinning, magasinering, bohagsflytt, tunga lyft, avveckling av material och inventarier, dödsbo, upp och nedmontering av möbler m.m
Max A:
Extremt effektiva och väldigt trevliga. Killarna som kom hade stenkoll på vart allt skulle vara och var sjukt proffesionella. De sprang upp för tre trappor utan hiss utan några problem. När vi stötte på utmaningar så var de lösnings orienterade och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Jag blir alltid skeptiskt när ett företag har så bra omdömen, men i detta fall var det helt rättfärdigat. Rekommenderar STARKT EkoFox!
Juste, städarna var grymma också!
Anna-Lena D:
Jättefin kontakt med samordnare Catrin, hon ser alltid till att svara snabbt, och tillgodose våra önskemål. Killarna är suveräna! De är snabba och väldigt " händiga". Allt går smidigt och det finns ingenting de inte kan fixa!
Högsta betyg!
IBRAHIM A:
Jättetrevliga, fick låna ett berg flyttkartonger av dom hur länge som helst (som jag till slut köpte av dom till en rimlig peng). Papper för att packa porslin och glas ingick, och jag fick rabatt hos en städfirma genom dom (som gjorde ett jättebra jobb och kan rekommenderas).
José Miguel V:
Stop looking !! You HAVE found your moving company!!
I sounds like an ad but I promise you that I’ve tried moving companies before but never this good. This guys are super professionals. The moving went SO good and smooth with them, that I’m sure any other customers will think exactly same.
They came earlier to the apartment and we were done in 4 hours. No because they were trying to do things faster, it was because they were very organised.
And by the way, worth to mention that they were SUPER careful with our stuff and also that they took away 30 minutes from the bill because another apartment was doing the moving at the new place.
I don’t wanna move again but if I do I will definitely call them back.
Thank you guys😉
-ProTip: They offer the possibility of borrowing moving boxes.
Marie A:
Tacksam för snabb återkoppling då jag var ute i sista stund i samband med flytt. Fick hjälp med bortforsling av större saker som jag hoppas kommer till återanvändning eller återvinning. Den överenskomna tiden hölls och miljömedvetenheten är ett plus.
Stefan E:
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
VIKTOR M:
Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här.
Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E.
Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå.
Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
Magnus L:
Det överlägset bästa återvinningsföretag jag använt. De har ganska mycket att göra men hittar en tid. Jag har använt dem två gånger hittills. Lätta att få tag på, jobbar snabbt, väldigt professionellt bemötande och bra priser. Jag konmer att använda dem igen.
Karl Fredrik G:
Riktigt uselt.
Fått ett avtal, kommer inte o hämtar.
skickar fakturor fast ingen varit här o hämtat.
Går inte att få tag på på telefon.
Tog 2 månader att få soptunnor men sedan gått upp i rök
Går inte att få tag på dom längre
Anders N:
Vi har haft Smart Recycling som återvinningsleverantör på vårat kontor och vi är mycket nöjda med den höga servicenivån, de snygga kärlen och framförallt den trevliga personalen. Vi kan varmt rekommendera Smart Recycling!
CHRISTIAN O:
Jag beställde hämtning av ca 10 kubikmeter byggavfall från en badrumsrenovering. Det var såväl sopsäckar, storsäckar som löst virke. Jag är imponerad av hur noggrant detta togs bort från min gräsmatta, stort tack!
Emily L:
Varning!!!
Va precis påväg att bli lurad av köpare som ville använda Tiptapp. Fick en länk skickad , men för att det skulle gå igenom så skulle jag lämna kortnummer och kontosaldo.
Läste sen att riktiga Tipptapp aldrig ber om detta vid försäljning. LÄMNA EJ UT KORTNUMMER!!
Anders M:
Tidningshämtningen fungerade medan vi abonnerade. Min brf sade sen upp avtalet men har Tåv AB ännu inte avlägsnat kärlet, trots flera påminnelser under många veckor. Oproffsigt.
ASHKAN N:
Jag borde lyssnat till andra omdömen.
Jag rekommenderar att undvika DPJ om det finns andra alternativ till hands. De har flera svagheter som nämnts i andra omdömen, men en av deras största styrkor ligger i prismatchningen. Dock visar det sig att prismatchingen är väldigt svår att få igenom, eftersom de aktivt letar ursäkter till att hala sig ur löftet.
Jag fick prata med deras kundtjänst i en månad, innan jag till slut gav upp eftersom de hela tiden undvek att besvara enkla frågor och motsade sig själva från dag till dag. De försökte bland annat använda ursäkten att prismatchning inte gäller, eftersom DPJ:s produkt har SÄMRE anpassningsbarhet än samma produkt hos konkurrenten.
Det var minst sagt en absurd och frustrerande upplevelse, så jag rekommenderar istället företag som prioriterar kunden och sina löften till dem, framför att spara småslantar.