Active Recycling Scandinavia AB

Active Recycling Scandinavia AB

activerecycling.se
  • BadgeFourYears

Välkommen till Active Recycling! Vi är det innovativa återvinningsföretaget som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar/samfälligheter kostnadseffektiva återvinningslösningar där miljön och kunden alltid står i fokus. Våra tjänster innefattar: - Avfallscontainer / Container - Försäljning och upphämtning...

357 omdömen om Active Recycling Scandinavia AB

Sedan starten hos Reco 2019

Anna A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Supernöjd! Snabbt och smidigt! Kan varmt rekommenderas!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla Anna för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme!

Susanne S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb och bra service, mycket trevligt bemötande. Vi köpte tjänsten där ni kom och hämtade säckar med skräp.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skoj att höra Susanne! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Johan J
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra bemötande, lyssnade, frågade och kom med förslag på lösning. Levererad i tid och ett bra pris. Kanoners

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbar läsning! Tack Johan för att du tog dig tiden för denna feedback.

William B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Fick bra med hjälp för att för att välja rätt container. Bra kommunikation, bra pris och allting gick felfritt under projektet. Kommer att använda igen!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skoj att höra William! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme. Du är alltid välkommen åter!

Emil H

Smidig hantering Utställd enligt överenskommelse

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Precis som vi vill att det ska vara, smidigt och enligt överenskommelse! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Emil.

Anders L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Smidigt, prisvärt och enligt överenskommelse

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Härligt att höra Anders! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Erik L

Snabb och bra återkoppling via Mail. Perfekt service

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra Erik! Tack för din fina feedback.

Åke S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

All kontakt var bra dom gjorde precis dom. I kommit överens om

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Härligt att höra Åke! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Linda L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Active Recycling är ett företag med kunden i fokus! Offerten var mycket tydlig. Kommunikation med företaget var trevlig, professionell och otroligt snabb återkoppling. Chauffören som levererade container var superproffs och lyhörd för placering. Var tvungen att be om en extra tömning och det var inga problem och löstes direkt. Från offertförfrågan - utskick av faktura har jag varit 100% nöjd.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Det värmer enormt att få läsa något sådant här! Tack snälla Linda för dina fina ord och för att du tog tid tiden för att skriva detta. Alla inblandade har fått till sig detta. Allt gott!

Ulf F
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Det mesta fungerade jättebra utom placeringen av containern da det var för trangt !

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för din feedback Ulf! Det händer tyvärr att det är lite för trångt med en container även om vi tydligt visar mått och bilder innan beställning. Skönt att det lösa sig ändå!

Peter K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevligt o proffsigt bemött. Som ovan kund av container blev jag hjälpt hela vägen även när jag ändrade tider mm. Helt nöjd med samarbetet - från beställning till hämtning och faktura. Mvh/Peter Kvant, f d borrbybo.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla Peter för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme. Skoj att du var nöjd med allt!

Sören R
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Alltid trevligt bemötande och snabba leveranser.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla Sören. Alltid lika trevligt att hjälpa Er med avfallshanteringen!

Charlotte D
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Dom är mycket pålitliga med punktliga lite dyra.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Charlotte!

First-Name L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra service och försökte möte mina önskemål trots kort framförhållning av mig. Lämning och hämtning av container gick smidigt och trevligt bemötanande från chaufför.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback!

Jan H
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket trevliga som jag hade kontakt med

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skoj att höra Jan! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme.

Gunnar B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Allt fungerade som det skulle. Enkelt att boka

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Härligt att höra Gunnar. Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!

Peter W

Bra bemötsnde Höll vad de lovade Höll tiden

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skönt att höra Peter. Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Suvi M
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Har inget att anmärka på. Vi kommer att anlita dem igen, som vanligt :)

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla Suvi, ni är alltid välkomna! :) Och tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Kristian L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra service och trevligt bemötande.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Precis som vi vill upplevas! Tack snälla Kristian för att du tog dig tiden för denna feedback.

Björn K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra och trevligt bemötande. Beställde en container för blandat avfall för en storröjning hemma. Containern både lämnades och hämtades enligt överenskommelse utan krångel och till ett mycket rimligt pris. Rekommenderas!!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbar läsning Björn! Tack snälla för denna fina feedback.

Katarina Appelgren A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevligt bemötande. Trots att det bestämda datumet för leverans av container inte gick att genomföra bemöttes det med att det inte var några problem. Vår bostadsrättsförening hyrde en mindre container för sopor.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Alla problem går att lösa :) Tack snälla för denna feedback Katarina, ni är alltid välkomna åter!

Louise Skogby L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabba och bra svar, väldigt hjälpsamma och smidigt med både leverans och hämtning.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra Louise! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Stefan D
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Superbra att ha att göra med. Hjälpte oss med kort varsel med mycket hög service.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skoj att du är nöjd Stefan! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback.

Ulla E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabbt service och gott bemötande. Lätt att få kontakt vid frågor och funderingar.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Precis som vi vill upplevas. Tack snälla Ulla för dina fina ord och feedback!

Staffan L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket hjälpsamma och kommunikativa. Dessutom med en helt acceptabel prislapp.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för dina fina ord Staffan och även för att du tog dig tiden!

Anders E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Punktligt, service inriktade och trevliga.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme Anders!

Börje A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Proffsiga, lösningsorgenterade, snabba och trevliga! Alexander var kanon!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för dina fina ord Börje, det uppskattas enormt!

Rickard O
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Blev uppringd och vi kom överens på telefon när byggsäcken skulle hämtas. Och inga som helst problem, Hämtad enligt ök. Rekommenderas verkligen

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra Rickard! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Kristofer W
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Personligt och trevligt första bemötande. Snabb effektiv hantering av ärendet. Dessutom toppenpris!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för denna fina recension Kristofer, det uppskattas!

Adnexus Aktiebolag A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra. De gör jobbet bra. Inga problem.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme!

Elit installationer Gbg AB
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mobilen ringer för ofta angående webb side över allt men dessa gubbar verkar båda kunnig och seriösa för kunna anlita de! Rekommenderar stark speciellt Onur-Adam bästa! Hälsningar Elit Installationer AB

Katja P
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Otroligt bra och snabb hantering av mitt ärende. Trevligt bemötande och helt utan krångel. Rekommenderas starkt.

Active Recycling gillar detta
Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra Katja! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme.

Joakim O
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabbt, enkelt och informativt.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Precis som vi vill uppfattas! Tack för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback Joakim.

Olle L

Allt fungerade perfekt. Trevligt bemötande

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skönt att höra Olle! Tack snälla för det fina omdömet och för att du tog dig tiden till det.

Krister W
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra bemötande och proffsig t utförande till rätt pris.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Skoj att höra Krister! Tack snälla för det fina omdömet och för att du tog dig tiden.

Hans E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Köpte tomma säckar som skickades hem och de fyllda hämtades sedan snabbt.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för dina fina ord Hans och för ditt tålamod när det dröjde lite i kommunikationen från vår sida.

ELIN G
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Fantastisk service! Jättetrevliga att ha att göra med och leverans och hämtning gick snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera detta företag!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för de fina orden och rekommendationen Elin!

Asko S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Allting funkade bra! Containern var lagom stor för oss.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Härligt att höra Asko! Då vet du precis vilken ni ska ha till nästa gång :) Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Christer F

Helt nöjd med leverans och avhämtning av container 10 kubik

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Härligt att höra Christer! Tack snälla för att du tog dig tiden för att skriva denna recension.

Jonas S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Ypperlig service och snabb respons på frågor innan beställning.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna denna feedback Jonas!

Linda R
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket trevligt bemötande, snabb återkoppling på alla frågor, hjälpsam, bra kommunikation, punktlig och mycket bra priser! Rekommendera dem starkt!

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för dessa fina ord Linda, uppskattas enormt!

Arnold T
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Väldigt smidigt, allt var bokat och klart inom ett dygn och containern kom dagen efter.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Arnold, uppskattas enormt!

Brf E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

En sopcontainer skulle levereras och hämtas, fylld med sopor, tre dagar senare. Schauffören meddelade i god tid. Kom tillbaka och tog bort en kedja som fastnar under containern. Erbjöd även buntband i utbyte mot våra lås som skulle tas bort kvällen innan hämtning. Allt fungerade mycket bra.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för denna feedback! Vi har visat detta för chauffören som även tackar för dina fina ord.

Martin F
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra upplägg att man betalar för ex antal ton och dygn. Blir väldigt mkt billigare än era konkurrenter som tar ett fast pris. Bra service, fick snabbt svar på förfrågan. Väl utfört arbete helt enkelt 👌

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Visst är det bra! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Martin.

Fredrik Å
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

grym service, lätt att testa tjänsten för att se hur det fungerar, riktigt bra kvalitet

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbar läsning Fredrik! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme.

Linnea W
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb leverans av beställning. Mycket hjälpsamma vid frågor.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack snälla för detta fina omdöme Linnea och för att du tog dig tiden!

Kristina S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb och enkel kontakt. Trevliga, vänliga och kompetenta

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Tack för dina fina ord Kristina!

Bosse A

Nöjd! Fungerade utmärkt. Vänligen Bosse Allinger

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra Bosse! Tack för att du tog dig tiden för att lämna detta fina omdöme.

Maria K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevligt bemötande. Hjälpsamma. Snabb återkoppling. Vi hyrde en container en helg för trädgårdsbråte till en förening. Allt fungerade utmärkt. Mycket nöjd. Vi återkommer.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Vilken underbar läsning! Tack snälla Maria för detta och ni är alltid välkomna åter.

Tommy B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Vi beställde container för trädgårdsavfall. Mycket trevligt bemötande och smidig hantering av lämning/hämtning.

Svar från Active Recycling Scandinavia AB

Underbart att höra! Tack snälla för att du tog dig tiden för att lämna detta omdöme Tommy!