Active Recycling Scandinavia AB

Active Recycling Scandinavia AB

activerecycling.se
  • BadgeSevenYears

Välkommen till Active Recycling & Dincontainer.se! Vi är det innovativa återvinningsföretaget som erbjuder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar/samfälligheter kostnadseffektiva återvinningslösningar där miljön och kunden alltid står i fokus. Våra tjänster innefattar: - Avfallscontainer / Container - Försäljning...

743 omdömen om Active Recycling Scandinavia AB

Sedan starten hos Reco 2019

M
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Har bara positivt att säga, mycket trevligt bemötande. Beställde en 22 kubiks container. Allt som gällde gick att läsa på orderbekräftelsen, bland annat vad du får resp inte får kasta, mått mm. Chauffören ringde och meddelade på bokningsdagen att han var på gång. Allt klaffade, mycket nöjd.

Dan S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket snabba och trevliga och jättebra leverans!

Ulrika L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb återkoppling på offertförfrågan. Trevligt bemötande. Snabb och smidig leverans av beställt grus. Mycket nöjd.

Valeriu C

Det gick jättebra! Utmärkt! Rätt tid ! Good plats ! 100 av 10 👌👍

Sterner A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Från början till slut bra bemötande och tydliga prissättningar. Kommer anlita igen!

David B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Every single part of this service was fantastic. The customer service from the guy I ordered from, the delivery driver who took the time to look at a few different placement spots and the nice person who picked it up. I had been looking at either driving it all to the dump myself or having a giant bonfire, but with that dumpster in place, I was able to focus more on the things I needed to get rid of rather than the problem of transport. Furthermore, the price was very reasonable! I'll be patronizing Active Recycling in...

Karl Stefan K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Pålitlig leverans och smidigt beställningsförfarande Allt var smidigt hela vägen och till ett rimligt pris Rekommenderar verkligen Active Recycling

Lill S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb service att hämta upp big bag. Tråkigt att vem som helst kan köpa dessa big bag och sortera säckar och sen bara dumpa dem var som helst.

Eva H
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb leverans, allt enligt plan och vad jag beställt! Toppen ! Trevlig personal!

Maria B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra. Första kontaminering killen var sur. Hämtning var trevlig. Bra utbud på kontainer.

Erik R
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb och smidig service. Kommer använda dem igen.

Lars B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Snabb service, hämtar snabbt, rekommenderas!

Patrick S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevliga att ha att göra med, rimliga priser och allt gick smidigt

Bengt B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Lite segt att få ut en container hämtning storsäck gick däremot nra

Michael E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

bra och snabbt service! trevlig personal!

Lina S

Snabb hantering, trevligt bemötande

Carina S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Efter vissa svårigheter att få kontakt flöt allt på väldigt bra. Trevligt bemötande både i telefon och av chauffören.

Ann D
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Chauffören var punktlig, noggrann o mkt artig. Kändes tryggt använda Active recycling. Kommer definitivt använda dom nästa gång jag rensar upp i trädgården.

Kjell L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra bokningssystem, trevliga och noggranna medarbetare och konkurrenskraftigt pris

Anna D
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Svarar snabbt! Trevliga och informativa. Positivt överraskad över hur smidigt allt gick.

Ab S
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Det gick snabbt att beställa container, allt gick smidigt. Besitter ingen nästa gång.

Kaj F

Mycket trevligt bemötande!!!!!

Lars B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Kunde inte önska mig mer av tjänsten, supertrevligt bemötande.

Birgitta Ehrnlund E

Trevliga chaförer ,allt i sin ordning. Tack

Tommy R
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Enkelt, billigt o bra. Trevlig kuntjänt o chaufför. Smidig hanteringvo billigare än konkurenterna.

Patrik V
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Jättebra! Jag fick ett samtal 10 min efter jag skickade in offertförfrågan på en fredag em och det gick att lösa en container redan nästkommande måndag morgon. Punktlig leverans av containern och smidig hämtning. Det enda problemet är att jag saknar containern! Rekommenderas.

Klas O
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Toppentrevlig chaufför som ställde ut och hämtade! Rekommenderas varmt!

Ulla-Britt A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevligt bemötande och snabb respons!

Kf R
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra service, trevlig personal och smidig hantering. Rekommenderas varmt!

Inger T
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Allt fungerade bra både bokning, leverans och upphämtning.

Tomas L
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra bemötande och snabba svar vid frågor. Utställning och hämtning fungera mycket bra. Vi är mycket nöjda.

Iren B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Lätta att nå vid frågor angående hyra av container. allt har fungerat väldigt bra, och vi är mycket nöjda.

Martin T
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Bra på alla sätt men ack så dyrt. 6926kr för att få bort 6m2 ren jord (låg schaktcontainer, 1 vecka).

susanna s
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Utmärkt! Proffsiga och flexibla!

Elisabeth B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra på alla sätt väldigt nöjd

Christer C
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Klockren, super service, vänligt bemötande

Karin A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Väldigt bra och snabb service, trevlig personal

Esko K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Väldigt positivt på alla plan.

Lennart K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket bra information och bra service

Robert O
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Allt funkade bra, flexibel utkörning och hämtning med kort varsel!!

Marc K
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Tydlig, snabb och trevlig kommunikation i samband med bokning. Leverans och upphämtning enligt överenskommelse (och chauffören ringde innan och meddelade sin ankomst). Jag har inget att klaga på, en föredömligt levererad tjänst!

Anita J
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Vi renoverade vårt förråd och anlitade Active Recycling för bortforsling av brädorna. Vi valde storsäck som vi fyllde helt. Allting gick jättesmidigt. När vi ringde så fick vi snabbt svar på frågorna. Storsäcken hämtades snabbt. Vi är mycket nöjda och har tipsat också våra grannar om Active Recycling.

Sara W

Punktliga och trevliga.

Martin E
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Personlig och bra service! Konkurrensmässiga priser och snabb upphämtning efter överenskommelse.

Jana Vendela Erika Maria P
Skrev om Din Container  en del av Active Recycling Scandinavia AB

Bra bemötande, snabb återkoppling och lätta att komma i kontakt med vid behov.

Klas W
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Trevligt bemötande och snabb service!

Michael B
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycke bra, trevlig personal, dem fixade extra tömning, utan problem. Höll tiderna.

Bo G
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Mycket trevligt bemötande.Snabbt arbetat och hänsynsfull hantering av det som kunde återvinnas. Mycket nöjd😊

Francisco A
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Det var jätte bra, punktlig med att lämna och hämta.

Gunnel C
Skrev om Active Recycling Scandinavia AB

Proffsigt och vänligt bemötande såväl i telefon som på plats. Skulle definitivt hyra en container av er igen. Supernöjd.