EKOFOX
Välkommen till EKOFOX!
Se till att din flytt blir en miljövänlig flytt! Vi tar hand om din flytt oavsett om du är privatperson eller företag och flyttar i hela Stockholms län. Vi är ett ungt företag med stor miljömedvetenhet och lång erfarenhet inom branschen.
Tjänster: Flytt, återvinning, magasinering, bohagsflytt, tunga lyft, avveckling av material och inventarier, dödsbo, upp och nedmontering av möbler m.m
Ingen flytt är för liten eller för stor för oss så tveka inte att höra av dig till oss idag!
Utmärkelser
136 omdömen om EKOFOX
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om EKOFOX
Trevligt bemötande och informativa specifikationer!
Effektiv och trevlig personal Vi kan varmt rekommendera detta företag! -
skrev om EKOFOX
Jag är jättenöjd med Ekofox! Ända från första kontakt med dem till att allt var klart fick jag ett jättebra bemötande och utmärkt service. De är snabba på att svara på mail, svarar alltid på telefon och de utförde ett utmärkt jobb med både flytthjälp och flyttstäd. Helt enkelt, allt var toppen! Kan verkligen rekommendera Ekofox!
skrev om EKOFOX
Vi flyttade en bättre möbel, allt gick bra. Offerten blev tydligen lite fel och kommunikationen om upphämtningsplats gick inte helt fram men företaget tog ansvar. Skulle inte tveka att använda mig av företaget igen.
skrev om EKOFOX
Dök upp +3h senare än avtalat och var otydliga om detta i sin kommunikation, vilket var en dålig start. Därtill ville de ha extra OB för kvällsjobbet trots att de var de som orsakat förseningen av arbetstimmarna. Riktigt (!) drygt bemötande från den unge teamledaren. Men grejerna levererades och inga grejer kom till skada. Hade dock inte anlitat dem igen.
skrev om EKOFOX
Otroligt bra bemötande och hjälpsamhet, 9 våningar med liten hiss och det gick oväntat fort! Använder dom garanterat vid nästa flytt igen.
skrev om EKOFOX
The individuals who moved our belongings were professional, congenial and careful in the execution of the job.
Superbra bemötande och professionell hjälp - kan verkligen rekommendera EKOFOX
skrev om EKOFOX
Flytthjälp och flyttstäd gick mycket bättre än förväntat . Bra personal trevliga och tillmötesgående. Helt nöjd att ha med dom att göra . Kan rekommenderas varmt /Håkan
skrev om EKOFOX
I was a bit doubtful about 5.0 rating but their service was superb. They were careful with objects and treated them delicately with wraps even when I had not mentioned. They were fast too without dragging unnecessary hours which made the service cost effective too. Will hire them again.
skrev om EKOFOX
Andra gången på kort tid som jag anlitat EKOFOX till att flytta vår gamla mammas möbler och andra ägodelar.
Från första samtalet till sista handskakningen, har företaget bjudit på ett otroligt fint och respektfullt bemötande.
Även möbler och prylar har hanterats lika väl och omsorgsfullt.
Man känner sig väldigt trygg om man väljer att låta EKOFOX sköta ens flytt och jag rekommenderar dem varmt! -
skrev om EKOFOX
Vi är väldigt nöjda med servicen från Ekofox från när vi flyttade från Stockholm till Västerås. Redan i första mailkontakten var de tydliga och trevliga i sin kommunikation. På själva flyttdagen arbetade de snabbt och effektivt. Vi hade samtidigt trevligt under flyttandet. Vi kan varmt rekommendera dem till er som söker en bra och pålitlig flyttfirma!
skrev om EKOFOX
Smidiga, tydliga och tillmötesgående!
Hej!!
Jag vill först be om ursäkt för min sena feedback på den service jag fått från EKOFOX. Mycket att stå i. Om företaget kan jag säga att jag blivit bemött på allra bästa tänkbara sätt. De förstod exakt mina behov och den stress jag befann mig i under flytten till en ny lägenhet. Ett 100% proffsigt bemötande och en service på högsta nivå. Dom underlättade för mig oerhört under en tid då det var kaotiskt. Jag har använt mig av EKOFOX två gånger och kommer att fortsätta göra så. Känns skönt att inte behöva leta efter flytthjälp nästa gång!! Jag hoppas att ni alla på företaget får en fin Jul och en lika fint Nyår!! Än en gång, tusen tack för all hjälp!!
Med vänliga hälsningar
Mark -
skrev om EKOFOX
Snabba, professionella och trevliga. Har flyttat med dem privat samt i jobbet och rekommenderar dem i båda fallen 🙏🏼 Full pott!
skrev om EKOFOX
Behövde denna gång hjälp med en flytt och fick snabbt hjälp med min bokning hos Ekofox. Hade missat att välja rutavdrag i min bokning - blev uppringd direkt och fick frågan igen - vilket ger ett vaket och genuint intryck!
Ville ha en snabb, effektiv men noggrann flytt vilket jag fick av två trevliga killar.
Är supernöjd med Ekofox och kommer definitivt att använda deras tjänster igen!
// Hanna -
skrev om EKOFOX
Bra bokningsformulär på hemsidan och grabbarna gjorde ett bra jobb!
skrev om EKOFOX
frå allra början, tydliga informationer om tid och kostnader, leverans, och allt annat viktigt,etc......
om flyttgubbarna ,otroligt trots trötthet i kroppen,var de snälla och trevliga och glatt bemötande,så fick jag uppleva den känslan och intryck.Avslutningsvis, superbra Firma och personal och all info runtomkring som berör kundernas önskemål/intresse.jag kommer att rekommendera den här firman till mina vänner och bekanta.🙏😀🌹 -
skrev om EKOFOX
Supernöjd med både bemötande och effektivitet.
skrev om EKOFOX
Schyssta grabbar. Proffsigt bemötande och utförande av flytt. De var försiktiga och snabba.
Väldigt nöjd! -
Helt ok.
skrev om EKOFOX
Utmärkt, pålitlig och snabb service till ett mycket bra pris. Trevliga anställda och gott bemötande
skrev om EKOFOX
De gör alltid jättebra jobb för ett bra pris vilket är uppskattat.
skrev om EKOFOX
Vi använde Ekofox till både flytt och flyttstäd - proffsigt, enkelt & bekvämt!
skrev om EKOFOX
Ekofox kom innan flytten för att ge en offert. Fick ett bra pris och flytten gick väldigt smidigt. De kom på utsatt tid och allt kom fram oskadat. Det var en flytt från Stockholm till Skåne.
skrev om EKOFOX
Proffsigt och trevligt att jobba med dom. Rekommenderas!
skrev om EKOFOX
Bohagsflytt: Effektiv, trevlig och skicklig personal! Vi är nöjda med precis allt. Proffsigt att firman först kom till lägenheten och tittade för att avgöra hur stor bil samt antal personal som behövdes. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
skrev om EKOFOX
Toppen killar och kvalitet supernöjda!
Mvh Fredrik -
skrev om EKOFOX
Tillmötesgående och proffsigt i alla led vid hjälp med flytt och flyttstädning. Kan varmt rekommenderas!
skrev om EKOFOX
Punktliga, supersnabba och schyssta. Jag är mycket nöjd!
skrev om EKOFOX
Punktliga, effektiva och oerhört trevliga! Har flyttat med flyttfirma tidigare i Stockholm och det har inte varit i närheten av denna upplevelse. Behöver jag flytta igen så ringer jag garanterat EKOFOX. 5/5!
skrev om EKOFOX
Snabb återkoppling och bra service, rekommenderas!
skrev om EKOFOX
Vi bokade Ekofox för flytt mellan Stockholm och Göteborg. Allting har fungerat utmärkt från början. Snabba svar på mail, bra svar på de frågor vi ställde, billigast av de offerter vi tog in och väldigt trevliga. De kom och tittade på vårt bohag innan flytten, fick in och ut allt i lastbilen på ett smidigt sätt trots att vi inte hade hiss. Restiden till Göteborg gick snabbare än planerat och allt som allt gjordes hela flytten på en dag, mycket professionellt! Vi köpte även flyttstäd via Ekofox vilket var både billigt och bra, vi fick inte några anmärkningar från vår hyresvärd. På det stora hela en mycket bra flyttfirma som jag absolut rekommenderar!
Allt flöt på punktligt och smidigt. Kan absolut rekommendera Exofox
skrev om EKOFOX
Glada och sammarbetsvilliga som arbetade hårt och fick fram alla våra grejer utan problem. Bra jobbat!
skrev om EKOFOX
Bra kommunikation, bra flytt, smidigt, jag är mycket nöjd och kan rekommendera!
skrev om EKOFOX
Superbra! Väldigt nöjd med hur smidigt hela processen varit med Ekofox från första kontakt. Väldigt trevliga killar som hjälpte till med flytten, väldigt hjälpsamma och snabba. Vi hade många roliga snack också under flytten. också nöjd med flyttstädningen. Rekommenderar Ekofox-gänget starkt!
skrev om EKOFOX
Jag är supernöjd. Tjänstvilliga snabba och effektiva trevliga. Och noga med möblerna m.m. Försiktiga med bohaget. Vid ankomsten fråga vad jag ville ha möblerna. Vilket rum etc. Kan rekommendera dom till vänner. Tack/Eva
Bra bemötande , bra service . Flytthjälp
skrev om EKOFOX
Blev väldigt trevligt bemött på alla sätt. Företaget levde upp till mina förväntningar.
Flytt killarna var väldigt noggranna och försiktiga för att undvika skador.
Och var uppmärksamma på att jag fick möbleringen precis som jag ville!
Tack för jättebra jobb -
skrev om EKOFOX
Vi har använt städtjänsten flera gånger och är väldigt nöjda.
skrev om EKOFOX
Extremt effektiva och väldigt trevliga. Killarna som kom hade stenkoll på vart allt skulle vara och var sjukt proffesionella. De sprang upp för tre trappor utan hiss utan några problem. När vi stötte på utmaningar så var de lösnings orienterade och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Jag blir alltid skeptiskt när ett företag har så bra omdömen, men i detta fall var det helt rättfärdigat. Rekommenderar STARKT EkoFox!
Juste, städarna var grymma också! -
skrev om EKOFOX
Det har gått mycket smidigt med min flytt. Killarna var punktliga, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderar!
skrev om EKOFOX
Great people, great knowledge, respectful and effective.
I am very happy with the service and will use your services again.
I will strongly recommend you to friends. -
skrev om EKOFOX
The best ever move I have done. All contact I have had with Ekofox has been excellent. The three strong men who carried out the move were experts and did the job so efficiently. Warmly recommend this company!
skrev om EKOFOX
Fick hjälp med flytt och flyttstäd och allt gick supersmidigt! Killarna var trevliga och snabba vid flytten. Strålande flyttstäd av lägenheten också. Jag är mycket nöjd.
skrev om EKOFOX
Superproffsiga, och enkla att ha att göra med!
skrev om EKOFOX
Utmärkt flyttföretag. Snabba, supertrevliga o omtänksamma flyttkillar. Starka och fokuserade på sitt jobb. Rekommenderar Ekofox till alla som ska flytta.
skrev om EKOFOX
Jag är väldigt nöjd med eran flytthjälp.
skrev om EKOFOX
Flytten gick toppen från första kontakt till hämta upp lånekartongerna: trevligt bemötande och snabb och omsorgsfull flytt!
skrev om EKOFOX
Duktiga, trevliga och ingenting är omöjligt! Jag hade packning, flyttbil med tre personer och flyttstädning. Om jag ska flytta igen är det självklart att välja Ekofox./Ruth