FlyttGiganten

www.flyttgiganten.se
  • BadgeFourteenYears
1 394
4.7

Vi på FlyttGiganten fixar flytten! Vi utför alla sorters flyttjänster, exempelvis privatflytt, kontorsflytt och flyttstädning. Vi kan dessutom transportera stora möblemang eller t.ex. pianon och vi har möjlighet till magasinering. Vi erbjuder även hjälp med städning av både hem och kontor. Främst jobbar vi i Stockholmsområdet,...

1394 omdömen om FlyttGiganten

Sedan starten hos Reco 2012

Irina L
Skrev om FlyttGiganten

Mycket tydlig kommunikation både när det gäller offert och svar på oändliga frågor från min sida. Både hjälp med packningen och flytt till magasinering har gått smidigt och snabbt.

Björn A
Skrev om FlyttGiganten

Jag är alltid lika nöjd när jag använt mig av Flyttgiganten. Supertrevliga att ha o göra med, varje gång är det jätteduktiga och snabba killar som hjälpt till. Kan inte ge ett högre betyg eller rekommendera mera!

Jennifer R
Skrev om FlyttGiganten

De är snabba, noggranna och väldigt serviceminded och trevliga att ha att göra med!

Sören A
Skrev om FlyttGiganten

Punktliga o snabba, serviceminded, bra flyttbil

Ulrika H
Skrev om FlyttGiganten

Pålitliga, ordning och reda. God service och mkt trevliga!!

Ludvig C
Skrev om FlyttGiganten

Super bra flytt och städ, håller vad de lovar!

Zara O
Skrev om FlyttGiganten

Jättebra och supersnabba killar som kom och hjälpte till. De erbjöd sig t.o.m. att hjälpa mig att montera benen på ett köksbord. Har bara gott att säga och skulle absolut anlita igen.

Emil W
Skrev om FlyttGiganten

Usel upplevelse. Tog dubbelt så mycket betalt som de offererat. Pianot som skulle flyttas släpade dom på golvet vilket skapa repor i parkettgolvet. När dessa brister påpekades var dom överhuvudtaget inte tillmötesgående.

Svar från FlyttGiganten

Hej Emil, Tack för ditt omdöme Vi beklagar att du inte är nöjd Vi använder alltid rullplatta med gummi däck Sedan påstår du även att de skulle ha gjort stora hål i betongen utanför vilket inte är möjligt, då skulle även pianot vara trasigt. Inför flytten har vi frågat dig om det finns några trappor, du sa att det bara är bv samt en halvtrappa Det var även många trappor utomhus som inte gick att se på kartvyn som även de räknas Du fick uppgiften om att vi har ett trapptillägg där pianon ska bäras. Med Bästa Hälsningar FlyttGiganten

Karolin S
Skrev om FlyttGiganten

Trevliga killar som kom och flyttade åt oss. De tog väl hand om alla våra möbler kartonger och allt var helt o rent när det kom fram till nya lägenheten! Väldigt bra att man får låna obegränsat med flyttkartonger i 1,5 månader utan extra kostnad, det gör att flytten blir mer prisvärd! Allt som allt, väldigt nöjd med min flytt!

Cesar Alejandro R
Skrev om FlyttGiganten

On time, easy and dynamic, Thanks!

Per H
Skrev om FlyttGiganten

Proffsiga och trevliga att ha att göra med!

Pär R
Skrev om FlyttGiganten

Mycket bra service inför flytten och kanon bra jobb av killarna under flytten.

Elisabeth K

Så trevligt bemötande. .Super proffs . Rekommenderar till alla

Anders A
Skrev om FlyttGiganten

De genomförde en flyttstädning av min tvåa och det var mycket smidigt, snyggt genomfört och bra resultat.

Laura L
Skrev om FlyttGiganten

Jag är mycket nöjd med flyttstädningen som gjorts av FlyttGyganten i min lägenhet. Jag rekommenderar detta företag och kommer att kontakta dem igen om jag behöver det igen.

Alix B
Skrev om FlyttGiganten

I can definitely recommend this company ! We did plan a moving (900 kms !) two months before the moving date, and we had planned to go with another company. But the other company called us the day before the move to say that they couldn't do the move anymore ! I called Flyttgiganten to asked if they could do the move, knowing that it was surely hard or impossible because it was for the day after. But they did gave me a positive answer and an estimate very quickly. The move was well done. They were very flexible and professional....

Eva J
Skrev om FlyttGiganten

Noggranna städare, snabb kontakt vid behov, lättillgänglig personal.

Carl Aj E

Snabba och effektiva :) Alla supertrevliga och hjälpsamma

Magnus F
Skrev om FlyttGiganten

Proffsigt under hela processen ! Allt stämde med vår överenskommelse.

Magnus G
Skrev om FlyttGiganten

toppenfin service och bra kommunikation och ett bra pris.

Nicole R
Skrev om FlyttGiganten

Superbra på alla sätt, inget krångel, snabb och bra respons och kanon service på plats.

Erika G
Skrev om FlyttGiganten

Vi är så nöjda med FlyttGiganten! Vi har använt dem i samband med flytt vid två tillfällen i år och de har varit flexibla, trevliga, proffsiga och otroligt effektiva. Källarförråd, specialmöbler och ömtåliga föremål har inte varit några som helst problem att lösa. Toppen med lån av flyttkartonger. Vi kommer använda dem igen och rekommenderar dem verkligen.

Jessica R
Skrev om FlyttGiganten

Blev väldigt fint bemött! Andrei och flyttkillarna var snabba, försiktiga och väldigt trevliga. Även tjejerna som flyttstädade var proffsiga. Så rent och fint! Vi kommer vilja ha städning av den även i vårt nya boende! Mvh Jessica

Jin W
Skrev om FlyttGiganten

Bra service till bra pris! Rekommenderar klart! Proffsiga starka flyttkillar som gjorde ett snabbt o rent jobb. Slog in ömtåliga möbler. Lånade flyttlådor gratis. Snabb kundservice.

Denise J
Skrev om FlyttGiganten

Bra kommunikation, bra resultat. Vi blev nöjda och kan rekommendera deras flyttstäd.

Robert L

Punktliga och ett väldigt bra resultat. 100%

Inga-Lill Å
Skrev om FlyttGiganten

Mycket bra arbete med duktiga medarbetare

Malin S
Skrev om FlyttGiganten

Enkla att jobba med, snabb och smärtfri flytt vilket är värt oerhört mycket för mig.

Helene J
Skrev om FlyttGiganten

FlyttGiganten är verkligen ett trevligt företag med snabb service. Vi flyttade till en ny lägenhet men föregående hyresgäst hade inte städat. Vi städade själva vardagsrum och sovrum för vi måste ju få plats med oss själva och alla våra grejer. Därefter beställde vi flyttstäd till köket, badrummet och balkongen. Det är äckligt med främmande människors smuts i sådana utrymmen och vi ville inte ta i det. Städarna som kom imponerade på oss. De var mycket noggranna och lade mer tid på städningen än vad vi hade förväntat oss....

Carl F
Skrev om FlyttGiganten

Trevlig personal och effektiv flytt från Stockholm till Göteborg. Flyttstädningen kunde varit något ordentligare men bra överlag.

Mattias K
Skrev om FlyttGiganten

Snabbt, smidigt och bra pris! Bra flyttkillar som jobbade snabbt, noga och var trevliga! Städningen var helt perfekt också, blev mycket imponerad.

Bhuvanesh K
Skrev om FlyttGiganten

I have used the FlyttGiganten for my last move and they are always super professional. It goes quickly, they are communicative with the attitude that everything can be solved. That job was also super thorough. I can really recommend the FlyttGiganten! 100% service

Aristote J
Skrev om FlyttGiganten

Jag flyttade in en lägenhet som förra hyresgästen, hade inte städat efter sig, i hur länge vet jag inte, men den var knas. Jag då bokade flyttgiganten, jag är på fjärde dagen av att kolla runt och se om det finns något jag kan klaga på ( då kunden har 7 dagar garanti ) fortfarande hittar jag absolut ingen ställe som inte rengjordes. Allt ytor tydligen gjordes, och huset är helt Fresh igen. Om det bara finns en grej, som jag tycker kan förbättras är att, om någon är hemma, skulle det vara bra om städpersonal kan säga...

Fredrik B
Skrev om FlyttGiganten

Bra och professionellt bemötande gällande flytt samt flyttstädningen. Jag är nöjd!

Daniel E
Skrev om FlyttGiganten

Köpte flyttstäd till en lägenhet. Mycket nöjd med kontakten och ett väl utfört arbete. Ugn, diskmaskin, tvättmaskin, fönster mm, allt var bra städat. Jag rekommenderar.

Gunilla B
Skrev om FlyttGiganten

Använder alltid Flyttgiganten vid flytt, både personlig och företag. Jag är känd i företaget sedan start och vet vilka förväntningar jag har. Och dom uppfylldes igen!

Madelen Z
Skrev om FlyttGiganten

Så effektiva och proffesionella både flyttning och flyttstädning gjordes med ett fantastiskt resultat!

Anita E
Skrev om FlyttGiganten

Flytt. Det gick snabbt och smidigt och trevliga killar som slet i värmen. Mycket nöjd!

Sohil P
Skrev om FlyttGiganten

The moving and cleaning both were done with very good price. They have big truck and heavy trolley to transfer boxes in quick manner. Great part is that they gave cardboard boxes as well for a month which i used for packing everything.

Allan S
Skrev om FlyttGiganten

Bra bemötande och proffsigt utförd flytthjälp.

Anita M
Skrev om FlyttGiganten

Bra och trevligt bemötande. Städningen över förväntan.

Sofia Y
Skrev om FlyttGiganten

Bra, snabb och tydlig kommunikation, allt utfört säkert och enligt överenskommelse. Sofia

Peter John Filip S
Skrev om FlyttGiganten

De ringde först och kom sedan precis i tid. Två jättetrevliga, proffesionella och extremt effektiva. Inget var nåt problem. Jag anlitade FlyttGiganten efter en rekommendation och, jag i min tur, rekommenderar dem varmt! Kommunikationen mellan mig och kontoret var också perfekt. Snabba svar och lösningar

Lena B
Skrev om FlyttGiganten

Väldigt nöjd med resultatet Rekommenderar detta städbolag

Birgitta Ö
Skrev om FlyttGiganten

Mycket punktliga och trevliga och starka.

Marie N
Skrev om FlyttGiganten

Allt gick supersmidigt! Jag rekommenderar absolut Flyttgiganten.

Lioudmila K
Skrev om FlyttGiganten

.Proffsiga, effektiva och mycket trevliga. Jag kunde slapna av medans killarna gjorde jobbet. Pålitliga!!!

Jan M
Skrev om FlyttGiganten

Lätt att få kontakt, tydlig prisinformation. Arrangerade samleverans för bästa pris (blev en mycket tidig morgon leverans). Pianoflytt. Trevliga killar som levererade.

Per Erik B
Skrev om FlyttGiganten

Allt fungerade fint av tung transport

Ali F
Skrev om FlyttGiganten

jag har fått mail offert från flyttfirma FlyttGiganten att hjälpa min huvudman att flytta och hans lägenhet blir flyttstädning. på offerten erbjuda de att man kan låna flyttkartonger. När har jag begärt leveras 15 flyttkartonger fick svar måste jag betala 345kr för levererans. På dagen som ska de städa har de ringt mig och sa att lägenheten är större 30 kvm och de vill ha 500 kr extra. Men jag har skrev på begäran av offert lägenheten är ca 30-40 kvm. Tillslut jag har godkänna att betala 250 kr extra för städningen....

Svar från FlyttGiganten

Hej Ali, Tack för ditt omdömeVi har upplyst dig om alla villkor i förväg, inget har ändrats. Angående flyttkartonger så lånar man dem kostnadsfritt, sen kan man hämta på vårt kontor och det är ingen extra kostnad då.Du fick ett tydligt pris för 30 kvm och har valt att inte upplysa oss om den faktiska storleken på bostaden.Priset för flytten har beräknats efter dina uppgifter om bohaget. Samt villkor att eventuellt merarbete tillför extra kostnader.När vi kom dit var det dubbelt så mycket att flytta och mer krävande flytt...