Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget Stockholm AB

www.stadsbudsbolaget.se
  • Badge2023
4.7

Välkommen till Stadsbudsbolaget Stockholm - Vi är ditt personliga flytt-, transport- och bemanningsföretag! Stadbudsbolaget startades 1954 som ett av de första bemanningsföretagen i Sverige. Idag erbjuds även tjänster som flytt åt privatpersoner och företag, flyttstädning, magasinering och andra servicetjänster. Vid bohagsflytt...

115 omdömen om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2016

Eva Christina U
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Väldigt nöjd. Väldigt trevliga. Lösningsinriktade.

Kersti S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra mottagande när jag ringde och bokade. . Snabb service, bra kommunikation när dom ville ändra tid. Snabb och fin leverans.

Ann W
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket trevliga, proffsiga och hjälpsamma och glada med humor!!! Ingenting verkade vara för jobbigt. Trevligaste flyttfirma jag haft!

Lennart E
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänligt bemötande och snabbt utförande av uppdraget.

Catherine E
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket trevlig personal. Snabb ut- och inflytt

Jennie H
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget funkade snabbt, smidigt och enkelt. Från bokning till leverans.

Kristina R
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Alldeles utmärkt! Trevligt bemötande bra jobb! Det handlade om transport av både kristallkronor stora tavlor o matsalsbord med 14 stolar. Svettigt uppdrag so utfördes på bästa sätt. Hälsningar Elisabeth

Helene M
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Noggranna, försiktiga och snabba. Kan inte bli bättre!

Ellinor L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Proffsighet hela vägen! Trevligt bemötande, smidigt och kunnigt genomförande av hela flytten! Rekommenderas varmt!

Bo F
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

De var lite ostrukturerade i packningen på bilarna men duktiga på att bära. Även ett kassaskåp till billig penning.

Margreth L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket professionellt med vänlig personal. Jag var mycket nöjd Hälsningar Margreth

Gunilla S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Punktliga, smidiga, trevliga! Kan varmt rekommenderas!

Emmy O
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabb och bra hjälp! Väldigt trevligt och flexibelt

Karolina W
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Allt flöt på så bra, glada, trevliga & serviceminded. Kan verkligen rekommendera Stadsbudsbolaget!

Helena J
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket service minded och väldigt trevlig personal. Väldigt bra och enkla att ha att göra med. Mycket lösnings orienterade.

Elin O
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Använde stadsbudsbolaget när jag bytte bostad. Valde bolaget utifrån att de hade kollektivavtal och var miljömedvetna. Trevligt bemötande såväl vid bokning som vid utförande. Serviceminded personal som lyssnade in hur jag ville ha det.

Hans K
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Smidig och trevlig erfarenhet. Jag kommer att ta kontakt igen

Lars L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mkt trevliga, duktiga ansvarsfulla och på alla sätt bra! Anlitar dem/er gärna igen!! Hälsningar Margareta o Lars Lindén

Svenska Handelsbanken Ab S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Blev omhändertagen på ett helt fantastiskt sätt. Proffesionellt och otroligt serviceminded samt trevligt. Kan varmt rekommenderas.

Anita E
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket professionellt! Lika bra som vid förra flytten.

Lars N
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra kommunikation med kontor och transport. Vänlig och hjälpsam personal. Flyttade ett par möbler. Bilen fastnade i trafikkaos men killarna tappade inte humöret för det och jag fick lite kompensation också.

Tandi A
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabba, flexibla och vänliga! Stort tack för hjälpen!

Eva Z
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Kontakten med kontoret var positiv initialt. Fick ett mycket vänligt bemötande. Offerten jag fick visade sig, när jag fick fakturan, otydligt skriven. Min beräkning var långt ifrån den faktiska kostnaden (har även testat den på god vän!). Packning (inget porslin etc skadades) och flytt gick smidigt. Dock tyckte jag att de valde att ”klämma” in saker i hissen som jag gärna sett att se burit upp (jag flyttade högst upp!). Med påföljd att bl a soffan fick klädseln smutsad /nött.

Carl J
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag fick bra kontakt inför min beställning, men de som körde var dels ganska sena och när fakturan kom var den minst 50% extra på tiden mot vad det borde ha tagit, vilket visade sig på fakturan efteråt.

Göran Y
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevliga. Noggranna. Effektiva. .

Märta J
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra bemötande vid min flytt. Duktiga tappra killar.

Kerstin S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Bra bemötande och bra utfört arbete

Karin E
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevligt bemötande och perfekt genomförd flytt. Kan varmt rekommendera dem.

Harri S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vi har ingenting att klaga på. Trevlig personal är lätt att kontakta.

Gunilla B
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Hej! Min flytt avlöpte smidigt och snabbt. Det är bara en sak som gjort mej ledsen. . Mitt ärvda gamla väggur vill inte gå längre, varför vet jag inte. Inga synliga skador finns. Vänliga hälsningar Gunilla Backgård

Kerstin S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Punktlig och pålitlig. Dock ovana bärare gällande stora konstverk I sin okunskap (och välmening) tog de av pappen i bilen och bar oljemålningen med bara händer… Bättre att bära in med pappen på för att inte skada tavlan..

Urban L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Uppdraget gällde reparation av en transportskadad kristallkrona (annan transportör) och därefter leverans till min bostad samt montering därstädes. Detta utfördes perfekt och därtill av väldigt trevlig personal, såväl på kontoret som i transportdelen.

Nicolas L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabb och superbra service till en vettig prislapp!

Eriksson K
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag tog kontakt med Stadsbudsbolaget för att få hjälp med flytt av en del möbler och föremål samt magasinering av dessa. Redan vid första telefonsamtalet var bemötandet positivt. Man hade en lucka i schemat så allt ordnades med kort varsel. Fick till och med tack för att ha valt just dem. Vid själva flytten, då man även bistod med packning, var det likaså duktiga och trevliga män som hjälpte till. Allt gick smidigt. Företaget levde mer än väl upp till mina förväntningar och gav ett seriöst intryck.

Jenny B
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Punktliga, snabba, supertrevliga killar!

Annika L
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Alltid trevlig, lyhörd och bästa service!

Erik W
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Väldigt bra service och trevliga!

Cecilia E
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Vänligt noggrant och omtänksamt bemötande i kontakten med kontoret. Trodde att dom skulle vara bra och på plats löste dom uppgiften helproffisigt och var mucket vänliga. Jag blev mer en nöjd!

Stefan H
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag blev mycket väl bemött Jag är nöjd med utförandet Dyrt att flytta kassaskåp

Matti  B
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Jag ser framemot att anlita er igen. Ett stort tack!

Kate S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Proffsiga och trevliga rekommenderas varmt

Jan B
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande hela vägen. Hjälpte till med att varsamt lyfta in kollit och tog med sig emballaget för återvinning.

Victoria B
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Otroligt fint bemötande från början till slut av alla involverade. Susanne samordnade allt på ett exemplariskt sätt. Praktiska garderobkartonger underlättade packningen mycket. Flytten gick mycket smidigt. Kommer absolut anlita Stadsbudsbolaget vid nästa flytt. Kan varmt rekommendera dem. Vänligen Victoria

Ib O
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Toppen finns absolut ingenting att klaga på. Jag är helt nöjd .

Lena Ingegerd S
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevliga och snabba roller bra pris!

Gustaf H
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket professionellt och omtänksamt bemötande.

Leg. A
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Utmärkt! Vänligt! Respektfullt! Professionellt!

Christina M
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Mycket snabbt och bra info före leverans. Tack !

Boije J
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Sökte upp den för att de har tjänsterna transport och förvaring av piano. Blev bra bemött. Önskar dock att fakturorna kunde bli elektroniska samt att sista betalningsdag för fakturor är i slutet av månaden precis som alla andra fakturor. Hoppas det kan genomföras.

Jan R
Skrev om Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Trevliga och starka killar utförde beställt arbete på tid och kostnad.