Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
Jonas M:
Kanon på alla sätt. För det första svarade en riktig person direkt när jag ringde. Inga automatiserade svarsmeddelanden med en massa knappval och skit. Bara en pigg trevlig kvinna som på ett enkelt sätt tog sig an min begäran. De kunde komma redan kl.08 dagen efter meddelade hon. ”Ok, är det typ mellan 08-10 eller kommer de 08?” frågade jag. ”De bör kunna vara hos dig ganska precis 08”. Och nästa dag ringde en trevlig man prick kl.08 och meddelade att de var på plats. Tre stadiga trevliga snubbar kom fram och tog i hand och presenterade sig. Tio minuter senare var vårt enormt tunga 1700-talsskåp bortforslat.
Service, proffsighet och effektivitet!
Välkommen till Rozen Clean AB om du vill ha städhjälp av bästa kvalitet! Vi jobbar i hela Stockholm, Uppsala och Nyköping och har som mål att alltid ge den bästa servicen.
Caroline Kerstin G:
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt!
ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK