Clean Casa

Clean Casa

www.cleancasa.se
  • BadgeFiveYears

Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade! Välkommen att höra av dig oavsett om det gäller flyttstäd, veckostäd, professionell fönsterputs, konstorstäd, trappstäd eller om du haft fest och inte orkar röja! Vårt mål är alltid...

195 omdömen om Clean Casa

Sedan starten hos Reco 2018

Maria M
Skrev om Clean Casa

Punktlighet , bra service, glad och trevlig personal och mycket fint hemma efter att Clean Casa har varit på besök.

Johan J
Skrev om Clean Casa

Min känsla är att kunden är viktig och man är engagerad för att få till en bra nivå och service. Har det varit några detaljer som varit mindre bra, så har det gått att lösa. Några minus då? svårt att hitta faktiskt, men att personalen inte pratar / förstår svenska är väl en lågt hängande frukt kan jag tycka. Brukar även beställa fönsterputsning, vilket är smidigt att kunna göra. Jag kan rekommendera att prova Clean Casa. Dom har hjälpt mig med städning sedan snart 2 år tillbaka.

Daniel F
Skrev om Clean Casa

Har använt mig av Clean Casa ett år nu både privat och på företaget. Riktigt nöjd med städningen och deras sätt arbeta med att vara flexibla.

Ingela G
Skrev om Clean Casa

Jag har varit kund hos Clean Casa i flera år och alltid varit nöjd. Jag har städning varannan vecka och kompletterar med fönsterputs två ggr/år. Det är väldigt lätt att kommunicera med dem om man vill ändra eller lägga till något, de svarar så gott som omgående på sms, mejl och telefon och de är alltid sakliga och trevliga. Jag har fått byta personal vid några tillfällen, ibland för att någon slutar och vid ett tillfälle pga allergi mot pälsdjur, men det har aldrig varit något problem. Ägaren Helena följer alltid med och...

Svar från Clean Casa

Underbart att höra Ingela. Vi är så glada över att få detta förtroende från dig och ser fram emot ett långt fortsatt bra samarbete.

Emil F
Skrev om Clean Casa

Först får man inse sina egna begränsningar. Det gäller både att ha tid, men också kompetens att kunna städa. Utifrån det hade jag vissa förväntningar på slutresultatet efter att ha beställt storstädning. Kan säga att alla förväntningar överträffades. Här handlar det om städning på absolut högsta nivå. Upptäcker fortfarande, efter två månader, detaljer som man vanligtvis inte tänker som är skinande rent. Det blir högsta betyg och varma rekommendationer.

Svar från Clean Casa

Otroligt härligt att höra. Stort tack Emil för att du tagit din tid att recensera oss :)

John W
Skrev om Clean Casa

Snabb kommunikation och supertrevlig personal. Jättefint städat! Rekommenderas!

Ida D
Skrev om Clean Casa

Fick otroligt bra hjälp av Juan och hans team. Jättetrevligt bemötande och bra resultat. Kan varmt rekommendera.

Karolina T
Skrev om Clean Casa

Mycket nöjda med städning och kontakt med företaget.

Johanna G
Skrev om Clean Casa

Mycket bra mottagande och kontakt med företaget. Den ordinarie städning är extremt väl utförd och vi är väldigt nöjda med den. Det som kan göras bättre är att vikarier har bättre koll på vad som ska göras och hur.

Christina S
Skrev om Clean Casa

Alltid trevligt bemötande och dom är punktliga

Jon M
Skrev om Clean Casa

Jättenöjda efter flera år som kund!

Navid K
Skrev om Clean Casa

Det finns en drös av olika städbolag på marknaden där Clean Casa sticker ut både i form av kvalitet och service! Grymt nöjd kund!

Hampus H
Skrev om Clean Casa

Bra bemötande, alltid välstädat. Valde också Clean Casa för att dem är en av få som har kollektivavtal!

Sture F
Skrev om Clean Casa

Personligt bemötande och alltid hjälpsamma. De städar åt min mor som är över 95 år och som är ovan med hemtjänster. Det fungerar utmärkt. Bra städat och framförallt så meddelar de när de byter städare m.a.a. sjukdom eller andra oförutsedda händelser.

Mazan A
Skrev om Clean Casa

Snabb service och ett utmärkt arbete. Resultatet blev kanon bra. Andra gånger på två år jag använt mig av dom och kommer garanterat bli flera gånger.

Svar från Clean Casa

Superkul att höra. Stort tack Mazan för att du tog dig tid att ge oss betyg :)

Emma H
Skrev om Clean Casa

Generellt så var allt väldigt fint och städat, många ytor som jag inte räknat med var också dammat och putsat (tex högt upp på bokhylla!) Upplevde också kundtjänsten som väldigt trevlig! Svarar på alla mail med hundra frågor :) Även städaren hade bra kommunikation kring behov av extra timmar, ringde och stämde av vilket kändes bra och seriöst. Mina minus är att jag hade påtalat för kundtjänst innan att mina persienner var i dåligt skick och att de inte går att dra upp, tänkte att det var en viktig sak att nämna för fönsterputsningen....

Svar från Clean Casa

Hej Emma. Tack för ditt utförliga omdöme. Superkul att höra att vi upplevs trevliga och proffsiga. Tråkigt förstås att det inte blev som du förväntat dig med kalkavlagringarna. Det kan vara riktigt knepigt med kalk och går inte alltid bort men vi hade förstås kunnat flagga för det innan du kom hem. Det tar vi med oss framöver. Gällande persiennerna: Juan är alltid noggrann med att lyfta skador han upptäcker och ville nog i detta fall förtydliga vilka specifika persienner som var trasiga så att det fanns en enighet kring...

Dagmara J

Toppenbra! Våra fönster har aldrig varit så rena 😁👍

Wow vad kul att höra. Juan är väldigt noggrann :D

Clara E
Skrev om Clean Casa

Alltid nöjd med Clean Casa. Företaget är lätt att ha kontakt med och mycket trevliga tjejer som städar.

Svar från Clean Casa

Vilket fint omdöme. Stort tack Clara!

Malin F
Skrev om Clean Casa

Noggrann, höll tiden och finfina fönster!

Svar från Clean Casa

Precis så vi vill uppfattas. Vad kul att höra att det blev så bra. Välkommen åter! :)

Monica P
Skrev om Clean Casa

Alltid lika trevligt bemötande vid bokning och utförande av fönsterputsning.

Svar från Clean Casa

Vad fint att höra. Stort tack Monica. Varmt välkommen åter!!

Fatima O
Skrev om Clean Casa

Excelente servicio! Gracias a Juan y Helena! Estuvieron atentos a todo. Súper recomendamos ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Clean Casa

Me alegra mucho escuchar eso. Muchas gracias por confiar en nosotros. Siempre bienvenidos!

Andreas S
Skrev om Clean Casa

Fantastisk bra städning,vi är mkt nöjda.Ska anlita dom fler gånger. Andreas oAnnika. Värmdö

Clean Casa gillar detta

Vad roligt att höra. Tack snälla ni för ert omdöme <3

Maria L
Skrev om Clean Casa

Lätt att kommunicera med. Trevlig personal!

N'te A
Skrev om Clean Casa

Fönsterputs, bra priser och villkor. Noga och professionell personal. Perfekt resultat!

Svar från Clean Casa

Superkul att höra. Stort tack för ditt omdöme.

Ulla S
Skrev om Clean Casa

Det första samtalet för tidsbokning gav ett förtroendeingivande intryck. Arbetet med våra fönster var otroligt noggrant och fint utfört. Vi uppskattade också det personliga mötet med killen som utförde arbete. José tror jag hans namn var. Allt var TOPPEN

Lars E
Skrev om Clean Casa

Fönsterputsning. Väl genomfört arbete.

Svar från Clean Casa

Kul att höra. Stort tack Lars!

Malin A
Skrev om Clean Casa

Väldigt professionellt och kunnigt bemötande. Det kändes som att komma hem till ett nytt hem! Allt städat utan anmärkning och fönsterna putsade. Vi hade beställt storstädning med fönsterputsning.

Svar från Clean Casa

Låter som en dröm. Precis så vill vi upplevas också. Stort tack för ditt omdöme Malin!

Lena R
Skrev om Clean Casa

I tid, glatt humör och perfekt resultat

Svar från Clean Casa

Jättekul att höra. Tack för att du tog dig tiden till omdöme Lena. Vi ser fram emot nästa gång!

Elin T
Skrev om Clean Casa

Superbra service och tillmötesgående. Noggrann städning.

Svar från Clean Casa

Vad kul att höra Elin. Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!

Åsa D
Skrev om Clean Casa

Mycket nöjda med utfört arbete av storstädning och fönsterputs- personligt och professionellt bemötande - flexibla utefter våra önskemål. Vi kommer absolut anlita Clean casa igen.

Svar från Clean Casa

Magiskt att höra. Vi kommer gärna tillbaka :)

Loyd L
Skrev om Clean Casa

Trevligt bemötande av ledningen. Bra utfört arbete. Dåligt, personal som varken kan svenska eller engelska.

Svar från Clean Casa

Tack Loyd för ditt omdöme. Vad kul att höra att arbetet är väl utfört. Vi är medvetna om utmaningarna med språkkunskaperna hos vissa anställda (gäller i hela branschen) och finns därför alltid tillgängliga ett snabbt samtal bort som stöd om något skulle uppstå. Och vid uppstarten hos varje ny kund är jag alltid med personligen för att gå igenom alla detaljer med kund och städerska så att båda parter ska känna sig trygga innan vi påbörjar arbetet. Bästa hälsningar, Helena

Clara L
Skrev om Clean Casa

Otroligt bra och trygg uppstart av service, och Nila gjorde ett strålande jobb. Mitt kök och badrum har aldrig varit så rent!

Svar från Clean Casa

Underbart att höra Clara. Tusen tack för ditt omdöme.

Eva S
Skrev om Clean Casa

Utmärkt fönstertvätt. Punktlig och treclig i alla kontakter. Vi är mycket nöjda.

Svar från Clean Casa

Jättekul att höra. Stort tack för ditt omdöme Eva!

Karl E
Skrev om Clean Casa

Helproffsig-såväl utfört arbete som bemötande

Gun Ingeborg O
Skrev om Clean Casa

Trevlig. kunnig, och ansvarstagande ledning och personal. Kan varmt rekommenderas.. Gun Bromma

Svar från Clean Casa

Tack Gun det var fint att höra.

Anni H
Skrev om Clean Casa

Clean Casa bästa städfirma jag har haft! Både bemötandet, städning och fönsterputs över förväntan. Tack!

Åh vad kul att höra Anni! Det tackar vi för

Isaac E
Skrev om Clean Casa

Använt Clean Casa vid 2 flytter nu och det är alltid anmärkningsfritt, går fort och personalen är flexibla och hjälpsamma. Guldstjärna

Svar från Clean Casa

Underbart att höra. Stort tack för ditt omdöme Isaac. Välkommen åter!

Daniel J
Skrev om Clean Casa

Väldigt proffsigt, väldigt enkelt, väldigt flexibelt och prisvärt. Inget att klaga på.

Svar från Clean Casa

Vad kul att höra! Precis så vi vill uppfattas och fint att det inte fanns några anmärkningar. Tack!

Gunnar B
Skrev om Clean Casa

Bra bemötande, lyhörda om önskemål och professionellt utfört arbete.

Svar från Clean Casa

Tack Gunnar för ditt fina omdöme. Det uppskattas verkligen!

Katrin T
Skrev om Clean Casa

Ett jättebra företag med en fantastisk hjälpsam personal

Sean P
Skrev om Clean Casa

Tydliga i sitt bemötande. Inledde kontakten med en offertförfrågan. Fick lite kontrollfrågor och en checklista inför städning. Jag fick också telefonnummer till de som skulle komma och städa så att vi kunde hålla kontakten. Smidigt. Resultatet blev bra. Nöjd!

Vilket toppenomdöme. Stort tack Sean. Varmt välkommen åter! /Helena

Cecilia E
Skrev om Clean Casa

Clean Casa är så himla bra! Supertrevliga och ger exceptionell service.

Mathilda E
Skrev om Clean Casa

Vi är jättenöjda med Clean Casa, både utav bemötande och arbetet! :)

Carl-gustaf H
Skrev om Clean Casa

Positiva, professionella, stolta - en fröjd att komma hem till en städad och ren lägenhet

Kristina S
Skrev om Clean Casa

Mycket trevligt bemötande, effektiv och flexibel hantering av mina önskemål, och så rent och fint det blev sen. Vanlig städning!

Ann-Charlotte S

Jag fick städhjälp av en super duktig och gullig tjej. Tack

Charlotte I

Jattebra service! Nila är fantastisk

Ann-sofi Viola M

Väldigt kundfokuserade och lyhörda. Bra dialog och mycket bra städare! Bästa städfirman ever!

Kajsa L
Skrev om Clean Casa

Superbra service! Smidiga att samarbeta med, snabba svar på frågor. Visningsstädningen gick till och med snabbare än vad som uppskattats och blev därmed billigare. Städningen levde upp till mina förväntningar! Kommer använda Clean Casa även till flyttstädningen och när jag har behov av städning framöver

Svar från Clean Casa

Vad roligt att höra Kajsa. Stort tack för ditt omdöme. Vi ser fram emot kommande flyttstädning då ;)

Bengt F
Skrev om Clean Casa

Bra punktliga fönster mkt bra övriga delar lite små missar kan bero på första gången hos oss

Svar från Clean Casa

Hej Bengt. Tack för ditt omdöme. Maila gärna oss feedback gällande de missarna även om de upplevdes små. Det hjälper oss att bli bättre så det är bara uppskattat. Allt gott, Helena