Har haft både Julia och Katty hos mig och städat och blir alltid lika glad att komma hem och se hur fint de har gjort det!
Clean Casa
Städ och fönsterputs till bra pris och villkor. Kollektivavtal • Kvalitetsgaranti • Ingen bindningstid • Miljövänligt • Självklart försäkrade! Välkommen att höra av dig oavsett om det gäller återkommande hemstäd, enklare hantverkartjänster, flyttstäd, professionell fönsterputs, konstorstäd, trappstäd eller varför inte om du...
360 omdömen om Clean Casa
Sedan starten hos Reco 2018
Har hemstädning varannan vecka sedan flera år tillbaka och är otroligt nöjd. Alla i företaget är väldigt trevliga och ytterst professionella. Alltid snabb återkoppling om man mejlar eller ringer upp. Köper också fönsterputs 1-2 ggr/år och Clean Casa är de som gör det bäst (har tidigare erfarenhet av slarviga företag). Kliniskt rena fönster och inget dropp på vare sig golv eller fönsterbrädor. De är också helt mottagliga för kritik/återkoppling ifall man inte är helt nöjd med något, faktiskt insisterar de på det för att kunna...
Vi har varit kunder hos Clean Casa i 6 år och 2 bostäder. Vi har alltid varit supernöjda med allt från städarna, som alltid gör ett fantastiskt jobb, och kommunikationen med kontoret, där man alltid får svar snabbt och där de är väldigt tillgodoseende med vad man än har för önskemål.
Lätta att få kontakt med o alltid ett trevligt bemötande. Och framförallt så fint städat 😊
Mycket bra bemötande, förträdfligt resultat och god kommunikation från start till slut.
Mycket trevlig och professionell. Mina fönster blir rena och jag behöver inte vara hemma och passa några tider om jag bara har utsidorna som ska putsas. Fungerar alltid.
Jag är supernöjd med Clean Casa. De är pålitliga och mycket trevliga. Ordning och reda i alla kontakter med dem. Hälsningar från en nöjd kund
Sköter fönsterputsen på ett utmärkt sätt av en mycket trevlig fönsterputsare. Till detta också till ett attraktivt pris. Har nu anlitat dem i ett antal år och aldrig varit besvikna. Kan absolut rekommendera dem.
Bra flyttstädning! De gjorde ett mycket noggrant jobb. Lägenheten blev riktigt ren och allt såg fint ut. Jag är nöjd och kan rekommendera dem!
Snabbt att få kontakt och komma igång med hemstädning. Enkelt att anpassa och trevligt bemötande. Finns inget att anmärka på.
Mycket bra bemötande båda via mail och vid fönsterputsning! Har nog aldrig haft så rena fönster ! Väldigt nöjd! Rekommenderas varmt!
Smidig kommunikation både vid bokning av städ och även under städning. Jag bokade flyttstädning som jag blev nöjd med.
Duktig på att putsa fönster. Bra bemötande
Vi är väldigt nöjda med den fönsterputs som Juan och Abo utförde hos oss. De var mycket professionella och dessutom trevliga. Detsamma gäller bemötandet av Helen på kundservice. Vi uppskattar också att företaget har kollektivavtal och schysta personalvillkor för sina anställda.
Camelia cleans my small 60sqm 3:a every two weeks. She does a great job and it's such a pleasure to come home to a clean flat. On the customer service side, Michelle and Helena always deal with any issues quickly and effectively. Highly recommended. :-)
Jag har alltid blivit väl bemött av Helen och hennes medarbetare när jag behövt komma i kontakt med dem. Hittills har jag fått utfört det jag har beställt. Jag har städning en gång i månaden. Utöver det har jag utnyttjat fönsterputsning och ungsrengöring.
Tusen tack Anita! För de fina orden – vi uppskattar det verkligen. :)
Jag är mycket nöjd med städningen. Skulle gärna rekommendera.
Kommunikativa, noggranna och trevliga!
Städtjänsterna börjar prissättas som mer kvalificerade hantverkstjänster, det är synd. Trots Rut så är det lite för dyrt helt enkelt. Städningen i sig är bra.
Tack för din feedback. Vi uppskattar att du säger att städningen är bra samtidigt som det är tråkigt att höra att du upplever oss för dyra. Jag ska försöka förklara prisbilden: Vårt timpris är i skrivande stund 259 kr/h efter RUT (249 för befintliga kunder sedan tidigare). Det är ett av de billigaste timpriserna du kan hitta i Stockholm från ett städbolag med kollektivavtal (som vi självklart har och följer). Vi har dessutom samma pris oavsett varje, varannan eller var 4:e vecka. Om vi jämför med Hemfrid som tar 369 kr/timme...
Jag blir alltid väl bemött av Clean Casa! Snabba i svar, lösningsorienterade och proffsiga. Vi är mer än nöjda med de tjänster vi har - städning och fönsterputs. Kan varmt rekommendera dom!
Tack snälla Lena för de fina orden! Det värmer <3
Proffsiga och nogranna. Lyssnar och tar till sig.
Tack för att du tog dig tid att skriva några ord. Det är superkul att höra att vi upplevs precis så som vi önskar upplevas :)
Väldigt nöjd med resultatet av både fönsterputsning och städning. Båda var noggranna och tillmötesgående.
Mycket trevlig och personlig service.
Vi är väldigt nöjda med städningen och bemötandet från Clean Casa.
Vad roligt att höra Karolina. Tack!
Alltid proffsigt jobb och vänligt bemötande!
Köpte flyttstäd. Väl bemött, lätta att ha att göra med. Förklarade väl vad de gjorde och hade gjort och varför det tog mer tid (och pengar) än offerten. Smidigt med räkning via mejl etc. Skulle absolut rekommendera dem.
Vad roligt att höra Ulla. Stort tack för ditt omdöme!
Kommunikativa och professionella, väl utfört och avdrag på summan då något inte blev som tänkt. Väldigt nöjda!
Clean Casa utför sitt uppdrag superproffsigt i alla avseenden!
Jag har ingenting att klaga på. Alltså är jag till 100% nöjd.
Wow vilket betyg! Tack så mycket för att du delar med dig.
Fantastiskt nöjd, rekommenderar till alla jag känner. Har varit kund i 4 år snart.
Stort tack för dina fina ord Sofia och för att du varit med oss så länge! 🌟
Alltid tillmötesgående och trevliga och utför ett fint arbete. Har förlitat mig på deras tjänster i många år och är alltid lika nöjd. Har det varit någonting att anmärka på så har de löst det professionellt och utan gnissel.
Jag har anlitat Clean Casa två gånger för flyttstädning och kan varmt rekommendera dem. Båda gångerna har lägenheterna lämnats helt skinande rena. Kommunikationerna har varit effektiva och trevliga, och deras bemötande är både professionellt och vänligt. Jag bokar gärna med dem igen och rekommenderar ofta Clean Casa till vänner.
Tack Bergný så mycket för ditt fina omdöme! Vi ser fram emot fler skinande rena möten :)
Lyhörda, inlyssnande och kompetenta. Jättenöjda så här långt.
Snabb återkoppling på förfrågan om fönsterputs, mamma är väldigt nöjd med resultatet 👍
Tusen tack Fredrik så glada vi blir att din mamma är nöjd med fönsterputsningen.
Alltid en fröjd att anlita Clean Casa för storstädning?
Efter att ha läst rekommendationerna här på Reco valde jag att använda mig av Clean Casa vid flyttstädning och jag vart INTE besviken. Allt var superbra städat och med ett team på fyra personer gick det också väldigt snabbt. Hade väldigt bra kommunikation med Clean Casa både innan och under städdagen. Jag har verkligen inget att klaga på och kommer absolut att använda Clean Casa igen för framtida städuppdrag!
Tack Amanda för ditt omdöme! Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.
Har använt CC för storstädning med fönsterputs årligen i flera år nu. Helt krångelfritt, pålitligt, supertrevligt bemötande och mkt bra resultat.
Bra städning. Dock lite dyrt.
Gott bemötande, snabb service och fläckfri städning.
Vad kul att höra Pia. Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme :)
Camelia är väldigt duktig, känns alltid fantastiskt att komma hem när hon varit där. Gör det lilla extra; som att sätta på påslakan om det ligger framme, vattna växter som ser ledsna ut. Även när Camelia har varit ledig har andra som kommit för städning varit väldigt duktiga. Priset är bra vilket gör att man känner att man kan unna sig städningen lite oftare. Riktigt nöjd och skulle absolut rekommendera!
Väldigt bra service och alltid bra städat. Har använt Clean Casa i 4 år nu och extremt nöjd. Kan varmt rekommendera Clean Casa!
Underbart att höra. Stort tack för ditt omdöme Gustav. Vi uppskattar verkligen förtroendet från er och ser fram mot många fler år :)
Professionella i sina kontakter, förstående för mitt individuella kundbehov, och såklart allra viktigast; en fläckfri städleverans i såväl faktisk som bildlig betydelse.
Hatr inte fått någon faktura annars helt nöjd
Vad kul att du är så nöjd Karl. Vi beklagar om vi varit lite sena på faktureringen under sommarmånaderna. Många på semester :)
Underbar tjänst. Skulle kunna förbättra automatiserad betalning av fakturor - de har en lösning för den men den fungerade inte för mig.
Jag har ingenting att klaga på så länge de städar bättre än jag kan.
Hehe vad fint att höra Gunnar. Vi ser fram emot fortsättningen!
Helnöjd med Clean Casa sedan många år. Flyttstädning, storstädningar, fönstertvätt - allt perfekt. Och trevlig personal.
Jag är jättenöjd! De är trevliga och jag har hittills aldrig haft några problem
Har inget att anmärka på alls. Det har fungerat klockrent hela vägen. Bra företag att ha o göra med.
Tryggt, enkelt, trevligt o tillmötesgående, men framförallt supervälstädat! Ensamstående med småbarn som haft städ varannan vecka, och känslan av att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent, och med renbäddad säng som grädde på moset, har varit oslagbar! Rekommenderar Clean Casa å det varmaste! Hälsningar från Tina & Louie
Wow vilka fina ord Tina. Stort tack!!!!
Förstklassig service! Utmärkt resultat!