Ett företag som vi kommer att anlita i framtiden på grund av, dels god kommunikation med ledningen och duktiga, noga, pålitliga medarbetare. Detta omdöme är efter en första gång upplevelse med förhoppning av vidare goda relationer/tjänster.
RUTrent.se
Välkommen till RUTrent.se – Din städpartner i hela Stockholm och Uppsala! Letar du efter pålitlig och professionell städhjälp? RUTrent.se är här för att göra din vardag enklare! Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för både hem och företag, alltid med fokus på kvalitet, flexibilitet och kundnöjdhet. Vad vi erbjuder: Hemstädning:...
108 omdömen om RUTrent.se
Sedan starten hos Reco 2023
Bra bemötande & information vid bokning. Toppentjej som kom & städade. Mycket noggrann! RUTrent kan varmt rekommenderas.
Jag är verkligen nöjd med städfirman! De är proffsiga, noggranna och väldigt flexibla. Allt anpassas efter mina önskemål! Känslan i hemmet efter städningen är alltid fantastisk. Jag rekommenderar dem varmt!
Har hemstäd. Alltid trevligt bemötande. Lyhörd och professionella städare. Fördelen med samma personal är att de kan lägga krut på ett rum i taget (om det behövs). För att nästa gång ta lite extra i ett annat nästa gång. De ser själva vad som behöver lite extra omsorg. Är väldigt nöjd med "min" städerska! Att det dessutom är rimliga priser är ett plus!
Riktigt proffsiga och rent blev det!
Hej Fredrik, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att resultatet på er flyttstädning blev riktigt rent, precis som det ska vara! Vänligen, Jonas
Proffsigt och håller det dom lovar.
Hej Marieanne, Tack snälla för ditt omdöme! Det gläder oss att du upplever oss som proffsiga och att vi levererar det vi lovar – det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha! Vänligen, Jonas
Tanijana 100 % Så jävla duktig allt va perfekt!! Ursäkta min stavning!
Hej Lars, Vilket härligt omdöme – tack! Jag ska absolut hälsa Tetiana, hon kommer bli jätteglad att höra din recension! Vänligen, Jonas
Det var mycket bra kvalité på städning de flesta månanderna, men sen började det bli sämre och sämre. Det som är bra är dock att varje gång jag inte varit nöjd har jag mailat till den ansvarige och talat om vad vi önskar så har de tagit till sig det. Men jobbigt ibland att bedöva påpeka vissa saker som tex att inte byta plats på täckena eller att använda rätt medel till tex ett glasbord. Men väldigt trevliga och seriöst företag.
Hej Caroline, Tack för att du tog dig tid att skriva en så ärlig och utförlig recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling – både det positiva och det du lyfter som kan förbättras. Det hjälper oss att hålla en jämn och hög kvalitet. Jag är glad att du upplever att vi tar till oss av din feedback, det betyder mycket! Vänligen, Jonas
Härligt att komma hem till ett ny städat hem!
Hej Nina, Tack för ditt fina omdöme! Det är precis den känslan vi vill skapa – att det ska vara härligt att komma hem till ett nystädat hem! Vänligen, Jonas
Vi är väldigt nöjda med RutRent. Bra och noggrann personal och lätt att kommunicera med Jonas som håller i det hela.
Hej Brittmarie, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda både med städningen och kontakten med oss. Jag uppskattar samarbetet med er och ska hälsa personalen – de blir glada för den feedbacken! Vänligen, Jonas
Hade en jätteduktig tjej som var här hos mig och städade. Supereffektiv och trevlig på alla sätt. Är väldigt nöjd med hur jobbet utfördes.
Hej Carina, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med städningen och bemötandet – precis så vill vi att det ska kännas. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med städningen fortsättningsvis varannan vecka! Vänligen, Jonas
Rekommenderas varmt! Det var puts och studs. Fint och skönt att de städade där man själv glömt av att torka och damma. Underbart med rena lakan i sängen som en bonus. Förväntade mig ett lite renare badrum, men som jag pratade med ansvarig personal om, det kommer ge med sig med tiden. Så jag ser fram emot fler städningar så skiner det snart igen!
Hej Elin, Stort tack för din fina och detaljerade recension! Vad roligt att höra att du uppskattade helheten – från puts och studs till rena lakan i sängen. Vi tar också med oss din feedback om badrummet och, precis som vi pratade om, blir resultatet ännu bättre när vi fått möjlighet att komma regelbundet och bygga upp en jämn nivå på städningen. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig så att hemmet får den där extra lystern du önskar! Vänligen, Jonas
Mycket trevligt bemötande avJonas i telefonen som även ringde upp dagen efter och hörde sig för om vi var nöjd med städningen,vilket vi verkligen är.Det var så skönt att äntligen ha hittat en firma som städar så proffsigt och ordentligt . Vi har bokat upp städning varannan vecka,vilket blir bra för oss som är äldre och inte orkar så mycket själva.
Hej Anita, Stort tack för ditt varma och fina omdöme! Det betyder mycket att höra att både bemötandet och städningen motsvarade era förväntningar. Det känns extra roligt att vi får förtroendet att hjälpa er framöver på återkommande basis – vi ser fram emot att underlätta vardagen för er! Vänligen, Jonas
Mycket bra städning och punktlighet.
Hej Hans Ture, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både städningen och vår punktlighet – två saker vi alltid strävar efter att leverera. Trevlig helg! Vänligen, Jonas
Dom gör ett väldigt bra arbete med städningen. Agneta tyckte det var jättebra. Jag tycker det också.
Hej Hans, Stort tack för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att både du och Agneta uppskattade vårt arbete. Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa dig i vardagen med din hemstädning. Vänligen, Jonas
Väldigt professionellt, både i kontakten med ansvarig person samt städarna själva. Ett extra plus för att byte av sängkläder ingår. Det är också bra att de är två stycken (om inget hinder uppstår) och har med sig alla produkter inklusive dammsugare. Prisvärt.
Hej Jessica, Stort tack för din fina och utförliga recension! Vi är glada att du uppskattar både kommunikationen och det arbete som våra städare utför. Att kunna erbjuda helhetsservice – inklusive sängklädesbyte och alla produkter – är något vi lägger stor vikt vid, så det är extra roligt att du lyfter det! Tack för förtroendet för återkommande hemstädning! Vänligen, Jonas
Trevlig tjej Camilla, rent och fint efter städning, luktade såprent, såpa luktar att nu är det rent!
Hej Hans, Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att du är nöjd med Camillas städning – och visst är det något särskilt med doften av ett nystädat hem! Vi ser fram emot att hjälpa er igen med er återkommande städning! Vänligen, Jonas
För det mesta tillförlitligt och väl utfört. Lyhördhet för ändringar och tillägg.
Hej Mats, Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket att höra att du tycker vi gör ett bra jobb och att vi är lyhörda för dina önskemål och ändringar. Vi vill alltid att det ska kännas tryggt och smidigt att anlita oss – och att du ska kunna lita på att vi levererar varje gång! Vänligen, Jonas
Jag hade ett skinande rent hem när jag kom hem! Det var en fröjd och se hur bra städat det var. Jag har absolut ingenting att anmärka på!
Hej Margrethe, Tusen tack för dina fina ord! Det gläder oss att du kom hem till ett skinande rent hem – precis som det ska vara! Vänligen, Jonas
Snabb o bra service , vi rekommenderar dem
Hej Henric, Stort tack för din rekommendation! Vi är glada att ni är nöjda med vår snabba och bra service. Hör gärna av er när ni behöver oss igen! Vänligen, Jonas
Jag fick ett mycket trevligt bemötande. En utförlig beskrivning av företaget och dess inriktning. Det var en mycket kunnig och duktig personal som kom och utförde arbetet mycket exemplariskt. Detta företag vill jag varmt rekommendera.
Hej Margareta, Tack snälla för ditt varma och generösa omdöme! Det betyder mycket att du uppskattade både bemötandet och personalens arbete. Vi blir glada att höra att du gärna rekommenderar oss – det är det bästa betyg vi kan få! Vänligen, Jonas
Mycket bra, noggrann och proffessionell. Finns ingenting att klaga på. Kan jag verkligen rekommendera.
Hej Ulf, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med vårt noggranna och professionella arbete. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! Vänligen, Jonas
Mycket trevligt och professionellt bemötande! Perfekt utförd fönsterputsning. Vi anlitar dem gärna igen! Carolina och Fredrik Alpin
Hej Carolina och Fredrik, Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet och fönsterputsningen. Vi hjälper er gärna igen när det är dags nästa gång! Vänligen, Jonas
Bra tycker jag xxx. Gf hi ich du j
Hej Annette, Tack för din recension! Det verkar som något blev tokigt i texten – men vi tolkar det som att du är nöjd! Hör gärna av dig om du vill utveckla något. Allt gott! Vänligen, Jonas
Perfekt hjälp!!! Absolut inget att klaga på , känner bara stor tacksamhet!!!
Hej Lena, Tusen tack för dina värmande ord! Vi blir så glada att få hjälpa till och att du känner dig nöjd och tacksam – det är precis så vi vill att våra kunder ska känna. På återseende! Vänligen, Jonas
Bra och genomtänkt kontakt med kontoret. Veckostädning som alltid är till belåtenhet!
Hej Ann-Charlotte, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kontakten och städningen. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem varje vecka! Vänligen, Jonas
Mycket nöjd. Bra kontakt med Jonas. Uppfyllde våra förväntningar med städning och fönsterputsning. Inget att klaga på
Hej Alexander, Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att ni är nöjda och att vi kunnat leva upp till era förväntningar. Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa er med er hemstädning och fönsterputs! Vänligen, Jonas
Jag är imponerad: Bra kontakt och tydligt när de skulle komma. Jag har ett gammalt kök och det var som nytt när de hade varit där! Är så glad.
Hej Lena, Stort tack för dina varma ord! Vad roligt att höra att du är så nöjd – och särskilt att vi lyckades få ditt kök att kännas som nytt. Det gör oss riktigt glada! Vi ser fram emot nästa tillfälle att hjälpa dig. Vänligen, Jonas
Jag köpte en städtjänst och blev mycket nöjd med resultatet. Utförandet levde mer än väl upp till mina förväntningar. Bemötandet var seriöst och jag hoppas att kontakten kommer att fungera även i fortsättningen.
Hej Gunnel, Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att vi överträffade dina förväntningar och att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi ser fram emot att ha fortsatt kontakt och att få hjälpa dig med din återkommande hemstädning framöver! Vänligen, Jonas
Bra städat och ett trevligt bemötande!
Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och bemötandet. Det betyder mycket för oss! På återseende var fjärde vecka! Vänligen, Jonas
Allt fungerade mycket väl och det var två trevlig a flickor som kom. De var vänliga och gjorde ett bra jobb. Hälsningar Gunilla
Hej Gunilla, Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du blev nöjd med både städningen och bemötandet från våra medarbetare. Vi ser fram emot att få ta hand om din städning på regelbunden basis! Vänligen, Jonas
Det är fyndet mesta till stor belåtenhet när dom varit här
Hej Helena, Tusen tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunnat bidra till din belåtenhet. Vi ser fram emot att fortsatt få hjälpa dig med återkommande hemstädning! Vänligen, Jonas
Behövde hjälp med städning och fönsterputs. De personer som kom var trevliga och gjorde jobbet bra. Ska anlitas flera gånger.
Hej Solveig, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med städningen och fönsterputsen och att vår personal gjorde ett bra jobb. Det betyder mycket att du planerar att anlita oss igen! Vänligen, Jonas
Köparen var mycket nöjd med flyttstädningen!
Hej Yvonne, Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att köparen är nöjd med flyttstädningen. Det är alltid roligt att höra att vårt arbete uppskattas. Hoppas vi kan hjälpa dig igen framöver! Vänligen, Jonas
Jag har anlitat RUTrent för hemstädning. Väldigt bra kommunikation inför och avstämning efter.Städningen utfördes över förväntan och jag är väldigt nöjd. Jag har beslutat att anlita RUTrent för återkommande städning varje månad.
Hej Martin, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att du är så nöjd med både kommunikationen och städresultatet. Det betyder mycket att du väljer oss för återkommande städning, och vi ser fram emot att fortsätta leverera över förväntan varje månad! Vänligen, Jonas
Den srädre som kom till oss både gjorde fint och var lyhörd för. våra önskrmål
Hej Susanne! Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med städningen och att vår personal var lyhörd för era önskemål. Vi ser fram emot nästa besök för att hålla ditt hem lika fint! Vänligen, Jonas
Jag upplever RUTrent som ett seriöst företag, som intresserar sig för mig som kund. Min uppfattning avseende städningen är, att denna första städning är väl genomförd & jag ser fram emot nästa, som infaller om 4 veckor.
Hej Gunnel! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen och är nöjd med första städningen. Ser fram emot att leverera lika bra resultat om fyra veckor! Vänligen, Jonas
Mycket noggrant arbete. Trevligt bemötande
Hej Ingalill! Tack för dina vänliga ord! Det gläder oss att du är nöjd med fönsterputsningen! Vänligen, Jonas
Företaget har ett mycket servi snfiktat sätt. Kommer på kort varsel,, Gör ett mycket bra, professionellt jobb.
Tack för ditt fina omdöme, Metta! Vi uppskattar verkligen att du värdesätter vår service och vårt professionella arbete. Vi ser fram emot att fortsätta leverera ett rent och fräscht hem till dig! Vänligen, Jonas
Grymt ! 10/10 jag är jätte nöjd med allt
Hej! Stort tack för dina fem stjärnor och ditt grymma omdöme! Vi är så glada att du är supernöjd och ser fram emot nästa besök! Vänligen, Jonas
Bra bemött bra konversation samt flexibla
Tack för ditt omdöme, Monica! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och vår flexibilitet. Hoppas vi kan fortsätta göra dig nöjd med våra tjänster! Vänligen, Jonas
Min kontakt med RUTrent var genomgående mycket positiv. Städning och rengöring av fönster gjordes omsorgsfullt. Vi är mycket nöjda med arbetet.
Hej Marie Louise! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både städningen och fönsterputsningen. Ser fram emot att fortsätta leverera hög kvalitet till dig! Vänligen, Jonas
Mycket trevlig service och det blev riktigt rent, ser fram emot nästa besök.
Tack för dina vänliga ord, Ossian! Vi är glada att du är nöjd med både service och resultat. Vi ser likaså fram emot nästa besök och att hålla ditt hem skinande rent! Vänligen, Jonas
Fantastisk service! Mycket hjälpsam, noggranna och professionella. Alltid trevligt bemötande och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
Hej Arameh! Stort tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss att få fem stjärnor från dig och vi ser fram emot att fortsättningsvis leverera professionell hemstädning till dig! Vänligen, Jonas
Så här långt är magkänslan ok, har endast haft en Provstädning så därför svårt att svara långsiktigt på städresultatet Men bra tjejor som kom första gången och städjobbet godkänt Fick utmärkt kontakt med Jonas och Toppen att Ni sponsrar Barncancerfonden Lovar Gott !
Tack för ditt fina omdöme Siw, det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att få fortsatt leverera ett städat hem hos dig! Vänligen, Jonas
Mycket bra städat! Rekommenderar RUTrent starkt
Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen er rekommendation och är glada att ni är nöjda med städningen! Vänligen, Jonas
Trevligt och professionellt bemötande. Vänlig och respektfull personal som jobbar metodiskt, noggrant och som jag kan lita på. Professionell städning efter mina önskemål. Allt går, dem löser de städproblem jag vill ha hjälp med. Rent och snyggt efter genomfört uppdrag. Får alltid städhjälp på önskade datum och tider. Smidig dialog emellan företaget och mig som kund. Jag är mycket nöjd. Bra pris. Det fungerar över förväntan, bästa städhjälp man kan få.
Stort tack för din fina rekommendation Carina! Det betyder mycket för oss att ha haft nöjet att arbeta med dig under så lång tid. Vi uppskattar verkligen det förtroende du har för oss, och det är alltid en glädje att kunna leverera ett städresultat som möter dina förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt långvariga samarbete och att hjälpa till med alla dina städbehov framöver! Vänligen, Jonas
Allting har varit jättebra! Mycket god kommunikation med företaget.
Tack för ditt omdöme och fem stjärnor Hampus! Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsättningsvis göra dig nöjd med städning och kundservice! Vänligen, Jonas
Trevligt bemötande, proffsigt städat och lyhörda. Uppskattar att företaget är flexibelt och kan anpassa städningen efter mina behov: Mycket nöjd.
Hej Barbro, Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Vi ser fram emot att fortsatt göra dig lika nöjd med din regelbundna återkommande städning hos oss! Vänligen, Jonas
I alla avseenden perfekt; vårt hus har nog inte varit så genomstädat sedan vi flyttade in 2008
Hans-Olov, Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket! Vi ser fram emot att få fortsätta leverera högklassig städning till er på regelbunden basis och hålla ert hus i samma genomstädade skick som nu och 2008! Vänligen, Jonas