Alla kategorier Återvinning Stockholms län Stockholm Norrmalm Pantaluren.se

Pantaluren.se

Box 16416, 103 27 Stockholm — Visa karta

3.7 i betyg av 82 rekommendationer
Har du en gammal smartphone som ligger och skräpar? Se till att den kommer till användning istället! Med hjälp av oss på Pantaluren.se kan du återvinna modern elektronik smidigt och enkelt. Vi ser till att din smartphone återanvänds, istället för att den bara tar upp plats i din skrivbordslåda.

Vi är är en oberoende aktör och köper elektronik från privatpersoner, myndigheter och företag. När vi har raderat data, renoverat och återställt enheten till användbart skick får den ett nytt liv hos en ny användare!

Återvinn din smartphone på ett hållbart och säkert sätt. Panta luren!

Läs vad 82 kunder tycker om Pantaluren.se

 • Jenny
  Jenny skrev om Pantaluren.se
  Kasst företag! De lovade mig 1258 för min samsung S7 och omvärderade den till 258kr påstod att de skärmen var "bränd" vilket den inte var. Superbesviken! Men bad dem att skicka tillbaka telefonen. Ska sälja den till ett seriösare företag! Ni som ska sälja eran lur gör det INTE via pantaluren Läs mer
  gillar detta
 • Adde S
  Adde S skrev om Pantaluren.se
  Vilka skojare, skickade in min Samsung-lur och fick sedan nästan 500:- avdrag för "onormala slitage" trots att telefonen nästan var i nyskick. AVRÅDES! Använd hellre andra tjänster. Läs mer
  gillar detta
 • Robin S
  Robin S skrev om Pantaluren.se
  Skickade in min iphone 6 (1300kr) och min iphone 5 (150kr). Priset på 6an blev sänkt till 508 kr alltså mer än 50 procent och för 5an fick jag ingenting. Orkade inte krångla med att få hem dom igen så jag sålde dom. Men tycker ändå det är ett oseriöst företag! Läs mer
  2017-12-08 Robin V svarar Robin S
  Hej Robin,

  Du hade lagt in din iPhone 6 som normalt sliten. När vår tekniker testade telefonen så visade det sig att Touch-ID på telefonen inte fungerar och detta går inte att laga så då kan vi inte sälja den vidare som en vanlig iPhone 6 och då måste vi lägga den som defekt.

  Din iPhone 5 hade problem med touchen vilket vi gör att vi måste byta skärmen på telefonen för att kunna sälja den vidare och eftersom att det är en ganska gammal modell så kan vi då inte erbjuda någon ersättning för telefonen.

  Vi erbjuder alltid oss att skicka tillbaka telefonerna kostnadsfritt om man inte är nöjd med vår värdering.

  Trevlig helg.

  Med vänliga hälsningar,
  Pantaluren-teamet
  gillar detta
 • Emma D
  Emma D skrev om Pantaluren.se
  Varning för lockpriser!

  Negativt: Missvisande värdering av telefonen. Priset på min telefon sänktes med över 50% av vad den preliminära värderingen sa trots att jag upplevde mig ha fyllt i rätt kategori av slitage. Då var det för mig inte längre aktuellt att sälja den och det slutade med en fraktkostnad på 199kr och en fördröjd försäljning.

  Positivt: Snabb service. Läs mer
  2017-11-23 Robin V svarar Emma D
  Hej,

  Tråkigt att du inte är nöjd. Vi måste lita på vad våra tekniker säger och enligt dem sitter skärmen lite löst och vi måste åtgärda detta för att kunna sälja telefonen vidare.
  Vi erbjuder oss alltid att skicka tillbaka telefonen kostnadsfritt men vill man att vi ska skicka tillbaka den med rekommenderad post så får man stå för frakten.

  Ha en fortsatt trevlig dag.

  Med vänliga hälsningar,
  Pantaluren-teamet
  2017-11-23 Emma D svarar Robin V
  Kanske vore det bättre då att ha en noggrannare preliminär värdering för att slippa dessa omständigheter som jag inte verkar ensam om att drabbas av.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Rami M
  Rami M skrev om Pantaluren.se
  Sände in en Galaxy S8 i nyskick. Fick värderat till 4000 kr. Sedan 92 kr för rekommenderat brev. Skickar in med skal och skydd för jag litar ju inte på PostNord. Sedan får man e-post och det värderats om till 2608 kr. Första och sista gången jag använder svensk företag. Bättre vända sig till utländska företag som Envirofone där man faktiskt får det pris man lovats i första början.

  Nej jag rekommenderar inte Pantaluren. Lurendrejare! Läs mer
  2017-10-25 Robin V svarar Rami M
  Hej Rami,
  Då vi ska sälja telefonen vidare måste vi alltid gå efter vad vi kan sälja telefonen för och då justeras priset en gång i månaden eller om något speciellt har hänt på marknaden.
  Vår servicepartner har lagt din telefon som "lätt sliten" det vill säga att den är i nyskick som du beskriver det och då kan vi i dagsläget inte erbjuda mer än 2608 kronor. Är man inte nöjd med detta erbjuder vi oss självklart alltid att skicka tillbaka telefonen helt kostnadsfritt.

  Med vänliga hälsningar,
  Pantaluren
  gillar detta
 • Sofia P
  Sofia P skrev om Pantaluren.se
  VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!

  Jag och pojkvännen skickade in våra mobiler, han skulle få 500 kr och jag 550 kr. När vi skickat in mobilerna fick vi mail om stt de omvärderats, vilket jag läst har hänt väldigt många som anlitat pantaluren, och våra mobiler vart omvärderade till 0 kr respektive 14 kr. Min var en IPhone 5 i nyskick.

  Så anlita INTE detta företag är mitt tips! Läs mer
  gillar detta
 • Linnea G
  Linnea G skrev om Pantaluren.se
  Skickade in min telefon som är i princip nyskick och fick enligt hemsidan reda på att den skulle vara värd 1400 kronor så skickade in den. De värderade sedan ner den till 588 kronor pga tappskador vilket jag aldrig sett några av i alla fall. Fick då välja mellan att ta pengarna eller få telefonen tillbakaskickad. Valde att få tillbaka telefonen och enligt pantaluren skickade de tillbaka den den 4:e oktober men inte har jag sett röken av min telefon. Ifrågasatte detta och mailade dem och skrev att jag hoppats att de skickat den rekommenderat. Men icke. Det fick man i så fall själv säga till om, något de aldrig nämnt när jag valde att få tillbaka telefonen. Ger dem en vecka till, får jag inte telefonen då kommer jag gå vidare med ärendet. Väldigt missnöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Thomas L
  Thomas L skrev om Pantaluren.se
  Dom erbjuder ett bra pris, sen påstår dom att din beskrivning inte stänmer, så sänker dom priset med 30%, dom erbjuder faktiskt att skicka tillbaks enheten men man blir väl inte så förvånad eller?!??! Läs mer
  gillar detta
 • Daniel
  Daniel skrev om Pantaluren.se
  Det positiva : Bra tjänst med enkel funktionalitet och snabb kommunikation via mejl.

  Det negativa : Deras värderingsrutin är väldigt ogynnsam för kunden.

  Jag skickade in en Iphone 6S 128 Gb i normalt begagnat skick som av självklara skäl hade en del repor på skärmen, då den är just begagnad.

  I deras tabell väljer man mellan, "nyskick, lätt slitage, normalt slitage, sprickor och defekt". Jag angav att mobilen hade normalt slitage och fick ett preliminärt erbjudande om ca 2 700 kr. Ett erbjudande som känns ganska rimligt för aktuell modell på andrahandsmarknaden. Därför väljer jag att skicka in den till dem och får själv stå för rekommenderad fraktkostnad.

  När mobilen väl ankommer till deras icke namngivna servicepartner, meddelas jag att erbjudandet ändrats till ca 1500 kr istället. Detta eftersom att servicepartnern värderat om den enligt deras tabell till "sprickor" och menar på att ett skärmbyte är nödvändigt. Trots att den alltså inte har en tillstymmelse till en spricka, och att reporna de syftar på inte påverkar eventuell användbarhet alls.

  Enligt deras tabell bör ju en begagnad mobil utan några vidare skavanker alls klassas som "lätt sliten", och en i nyskick bör ju rimligen i princip vara ny i kartong. Det blir ju då självklart att en mobil med repor men i allmänt bra begagnat skick anges till "normalt sliten". För den är ju inte defekt utan fullt fungerande, och utan sprickor.

  När jag påtalar att det inte känns rimligt är de obevekliga, trots att jag skickar in foton till dem där de själva kan se skicket på mobilen. De vidhåller deras servicepartners värdering, trots att de alltså själva uppenbarligen inte sett enheten själva.

  Något som är extra tragiskt och som de inte ens bemötte är att mobilen värderas högre (ingen jättesumma iofs men ändå) om jag hade skickat in den som "sprickor". Nu har den alltså inga sprickor och är fullt fungerande, men likväl erbjöds det mindre ersättning.

  Summa summarum, jag godkände tillslut deras erbjudande då jag ändå har en annan telefon och skulle behövt bekosta returfrakten själv. (Det ska nämnas att de kan skicka tillbaka den kostnadsfritt MEN endast med vanlig post, dvs ej spårbart eller försäkrat).

  Det kan ju till och med vara en del av deras affärsidé. Det är säkerligen många som skickar in mobiler med något mer än vad som anses vara obefintligt slitage och då erbjuds en avsevärt lägre ersättning än vad de ursprungligen "lockades in" med. Och för att slippa behöva betala rekommenderad returfrakt så går man med på erbjudandet.

  Ett tips till pantaluren är att vara tydligare med slitageangivelser, lägg t ex upp foton på de olika nivåerna och ange med större tydlighet i erbjudandet att det är en överhängande risk att om enheten graderas ner så sjunker beloppet med ca 50%. Läs mer
  gillar detta
 • Anneli P
  Anneli P skrev om Pantaluren.se
  Mycket smidigt förfarande.Rekommenderas varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Tomas L
  Tomas L skrev om Pantaluren.se
  Snabb och bra service. Bra feedback på frågor m m Läs mer
  gillar detta
 • Inga-britt G
  Inga-britt G skrev om Pantaluren.se
  Svarade inte upp mot mina förväntningar.
  Fick "god dag yxskaft" svar.
  Inte trovärdigt. Läs mer
  gillar detta
 • Vania E
  Vania E skrev om Pantaluren.se
  Jätte smidigt och bra! Fick fort svar på att telefonen stämde med uppgifterna och pengarna satt snabbt inne på kontot.
  Rekommenderar verkligen! Läs mer
  gillar detta
 • Johan A
  Johan A skrev om Pantaluren.se
  Skönt att bli av med elektronik som man har liggandes hemma och dessutom få betalt också. Enkelt, smidigt och pengar på kontot. Läs mer
  gillar detta
 • Linda J
  Linda J skrev om Pantaluren.se
  Det var toppen, allt funkade perfekt. Läs mer
  gillar detta
 • Carl P
  Carl P skrev om Pantaluren.se
  Sålde en begagnad Iphone 4S, inga konstigheter ! Läs mer
  gillar detta
 • Oskar K
  Oskar K skrev om Pantaluren.se
  Enkelt och miljövänligt sätt att bli av med sin telefon och samtidigt få några extra kronor in på kontot. Läs mer
  gillar detta
 • Kevin G
  Kevin G skrev om Pantaluren.se
  Känns som att de drar ner "skicket" på telefonen bara för att testa om man fortfarande vill sälja till dem. Läs mer
  gillar detta
 • Marcus C
  Marcus C skrev om Pantaluren.se
  Jag sålde en mobiltelefon till Pantaluren. Processen gick mycket snabbt och smidigt och jag upplevde att det var lätt att kommunicera med Pantaluren. Det som man skulle kunna förbättra är beskrivningen av produkternas skick. Det var lite svårt att veta vad man skulle ange för skick för mobiltelefonen. Läs mer
  gillar detta
 • Peter B
  Peter B skrev om Pantaluren.se
  Det gick bra tycker jag. Jag vill att det bli bättre kontakt Läs mer
  gillar detta
 • Lillemor J
  Lillemor J skrev om Pantaluren.se
  Snabbt smidigt och enkelt bra betalt för luren 👍 Läs mer
  gillar detta
 • Kerstin A
  Kerstin A skrev om Pantaluren.se
  Bra och snabbt. Dock tror jag man som regel får mindre betalt än vad som utlovas från blrjan Läs mer
  gillar detta
 • Lisa J
  Lisa J skrev om Pantaluren.se
  Riktigt bra tjänst, snabb service och allmänt fint arbete Läs mer
  gillar detta
 • Åke P
  Åke P skrev om Pantaluren.se
  Fick bara 100 kr för en av telefonerna trotts att båda var likadana Läs mer
  gillar detta
 • Charlotte P
  Charlotte P skrev om Pantaluren.se
  Snabb service. Kuvertet kom i brevlådan redan efter 2 dagar och sedan jag sänt in telefonen så tog det bara 2-3 dagar så satt pengarna på mitt konto. Jag är jättenöjd med pantaluren Läs mer
  gillar detta
 • Joel H
  Joel H skrev om Pantaluren.se
  Lurar folk med att omvärdera telefonen när man väl skickat in den och väsentligt sänka ersättningen. Läs mer
  Sofia P gillar detta
 • André J
  André J skrev om Pantaluren.se
  Missnöjd med att jag från början skulle få ca 450 kr för min telefon, men fick endast 8 kr. Trots att jag skrivit vad problemet var med den, samt att den var olåst. Tyvärr orkar jag inte klydda och stå på mig riktigt, och det känns som att Pantaluren tjänar lätta pengar genom att folk är som mig, lata. Läs mer
  Sofia P gillar detta
 • Jonas Z
  Jonas Z skrev om Pantaluren.se
  Snabba, bra kontakt, bra priser Läs mer
  gillar detta
 • Hans K
  Hans K skrev om Pantaluren.se
  Oseriöst företag man blev plåst Läs mer
  Sofia P gillar detta
 • Dennis U
  Dennis U skrev om Pantaluren.se
  Jättebra tjänst som pantaluren erbjuder, gick väldigt fort och smidigt att skicka in sin telefon till ett rimligt pris! Skulle absolut rekommendera er till andra! Läs mer
  gillar detta
 • Eleonore E
  Eleonore E skrev om Pantaluren.se
  Enkelt och smidigt sätt att återvinna sin gamla telefon. Läs mer
  gillar detta
 • Elin H
  Elin H skrev om Pantaluren.se
  Mycket smidigt sätt att göra sig av med sin gamla mobil på, trevligt bemötande från personal med perfekt service rekomenderas verkligen! Läs mer
  gillar detta
 • Laine W
  Laine W skrev om Pantaluren.se
  Snabbt o enkelt att sälja o få pengar in på kontot Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik T
  Fredrik T skrev om Pantaluren.se
  Nöjd. Nöjd. Nöjd. Nöjd. Nöjd. Nöjd. Nöjd. Nöjd. Läs mer
  gillar detta
 • Torgny E
  Torgny E skrev om Pantaluren.se
  Snabbt Professionelt hyfsad ersättning Läs mer
  gillar detta
 • Roine S
  Roine S skrev om Pantaluren.se
  Dålig förklaring på prutat pris på min iPhone Läs mer
  gillar detta
 • Erika B
  Erika B skrev om Pantaluren.se
  Tycker det var helt okej, men lite sämre att man måste betala för "brevet" själv. tror det är många som slänger sina mobiler i vanliga sopor då man inte vill betala. Läs mer
  gillar detta
 • Fredrik D
  Fredrik D skrev om Pantaluren.se
  Smart lösning, men värderingen var usel. Telefonen jag skickade in var i nyskick. Inte ett enda märke och knappt använd, ända värderades den lägre. Läs mer
  gillar detta
 • Linda Z
  Linda Z skrev om Pantaluren.se
  Bra tjänst använt den några gånger. Är nöjd med allt från värdering till pengarna på kontot. Läs mer
  gillar detta
 • Anna H
  Anna H skrev om Pantaluren.se
  Bra bemötande, sålt iphone, när det var problem med den telefonen fick jag snabb hjälp att lösa problemet Läs mer
  gillar detta
 • Sandra S
  Sandra S skrev om Pantaluren.se
  Snabb och effektivt. Känns bra att elektroniken kommer till användning istället för att bara kasseras! Läs mer
  gillar detta
 • Johanna E
  Johanna E skrev om Pantaluren.se
  Bra och snabbt. Enkelt och smidigt. Lite tid för att få svar på mail. Läs mer
  gillar detta
 • Jihan S
  Jihan S skrev om Pantaluren.se
  Jättebra! Fick rek kuvertet snabbt och jag kunde skicka in mina gamla mobiler utan krångel 😊❤ Läs mer
  gillar detta
 • Gabriélla S
  Gabriélla S skrev om Pantaluren.se
  Riktigt bra. Fick pengar för min gamla iPhone 4s och 6an. Kanon, bättre än att slänga och förhoppningsvis går de att återanvända på ett eller annat sätt. Läs mer
  gillar detta
 • Kjell J
  Kjell J skrev om Pantaluren.se
  Helt ok priset kunde vara något högre. Läs mer
  gillar detta
 • Pär R
  Pär R skrev om Pantaluren.se
  Hej jag fick ett bra bemötande. Hemsidan var tydlig och enkel att följa.. Pengarna utbetalades snabbt Läs mer
  gillar detta
 • Jill A
  Jill A skrev om Pantaluren.se
  Det fungerar bra tycker jag.rekommenderas varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Tommy L
  Tommy L skrev om Pantaluren.se
  Ljög om priset man skulle få för sin IPhone. Läs mer
  gillar detta
 • Mariana k
  Mariana k skrev om Pantaluren.se
  Snabbt och skickligt, bra respons med snabb insättning 😃 Läs mer
  gillar detta
 • Sofia L
  Sofia L skrev om Pantaluren.se
  Smidigt att slippa slänga eller gå till butik och lämna in en telefon! Bra att man kan få en slant för den istället!
  Opålitligt att själv värdera sin gamla telefon, för självklart kommer "ni" värdera ner den kraftfullt! Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Box 16416, 103 27 Stockholm
Kategorier