Återvinning på Norrmalm

3 rekommenderade återvinningsfirma på Norrmalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från återvinningsfirma nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • VIKTOR M
    VIKTOR M: Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här. Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E. Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå. Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
  • Driver du återvinning i Norrmalm?

• Emily L
    Emily L: Varning!!! Va precis påväg att bli lurad av köpare som ville använda Tiptapp. Fick en länk skickad , men för att det skulle gå igenom så skulle jag lämna kortnummer och kontosaldo. Läste sen att riktiga Tipptapp aldrig ber om detta vid försäljning. LÄMNA EJ UT KORTNUMMER!!
  • Driver du återvinning i Norrmalm?

• ASHKAN N
    ASHKAN N: Jag borde lyssnat till andra omdömen. Jag rekommenderar att undvika DPJ om det finns andra alternativ till hands. De har flera svagheter som nämnts i andra omdömen, men en av deras största styrkor ligger i prismatchningen. Dock visar det sig att prismatchingen är väldigt svår att få igenom, eftersom de aktivt letar ursäkter till att hala sig ur löftet. Jag fick prata med deras kundtjänst i en månad, innan jag till slut gav upp eftersom de hela tiden undvek att besvara enkla frågor och motsade sig själva från dag till dag. De försökte bland annat använda ursäkten att prismatchning inte gäller, eftersom DPJ:s produkt har SÄMRE anpassningsbarhet än samma produkt hos konkurrenten. Det var minst sagt en absurd och frustrerande upplevelse, så jag rekommenderar istället företag som prioriterar kunden och sina löften till dem, framför att spara småslantar.