Excellent Moving Sweden AB

• BadgeSevenYears
  • BestInSweden2025
2 309
4.6

Välkommen till Excellent Moving Sweden AB! Är det dags att flytta igen? Eller är det kanske första gången du står inför en flytt. Vi på Excellent Moving Sweden AB hjälper dig med flyttjänster i Stockholm med omnejd. Vi kan även hjälpa dig vid längre flyttar till andra städer. Vi hjälper dig självklart även med flyttstädning...

2309 omdömen om Excellent Moving Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2019

Nancy O
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Mycket bra service jag är mycket nöjd Tack för det!

Petra N
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jätte fint bemötande. Trevlig personal. Fick även bra råd. Proffessionellt utfört arbete. Tack.🙂

Jennie R
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Över förväntan, allt gick väldigt smidigt från början till slut. Toppen att man kunde låna flyttlådor! Väldigt trevligt bemötande och snälla och hjälpsamma killar. 10/10 och återkommer när det är dags!

Emma Å
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Snabba och bra service Noggranna och duktiga killar

Marita M
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Trevliga killar som kom och tog hand om flytten. Emballera bra, inga skador på möblerna. Mycket nöjd.

Ajna E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Fantastisk bra! Jag är så nöjd.

Johan S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Fungerade utmärkt med flytten, jag tog en delvis flytt så jag slapp ta mina tunga möbler och det var inga konstigheter och mycket prisvärt, slutstädningen synade jag inte av själv men har inte hört något negativt , allt fungerade topp

Nils W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra flyttpersonal och trevlig koordinator. Inga problem att diskutera olika problem och hitta lösningar.

Åsa Karolina V
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Mycket bra, smidig och effektiv flyttfirma. Lätt att kommunicera med både kontoret och flyttkillarna. Allt gick helt enligt plan. Rekommenderas!!

Fatima Y
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Suveränt! Trevlig och hjälpsam personal.

Aryan S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flytthjälpen kom i tid och skötte allting excellent. Tack Yaroslav,Morman och Roslav för ert tillmötesgående och vänlighet. Ni är fantastiska ! Ett stort tack till Hamide och Farokh som gjorde en otorlig noggran flyttstädning . Ni är bäst. Tack Gustav som gjorde kommunikationen lätt och smidigt. Jag rekommenderar er till alla som vill flytta. Aryan Shokrai

Carl Harry Christian P
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Ni omvandlade flyttstress till nöje genom er professionella, trevliga personal. Yaroslav ,Morman, Roslav var mkt tillmötesgående, duktiga och fantastiska . Flyttstädningen var mkt bra huset har aldrig varit så rent🫢 Hamide och Farokh var mkt duktiga och gjorde verkligen ett bra jobb . Rekommenderar er verkligen till alla som vill ha excellent arbete, Tusen tack 🤗

Pia M
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Så proffsiga! Vi är jätte nöjda!

Mohammed Z
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Lite svåra att få tag på dem när man ringer. Flytten gick jätte bra, de plastar in allt och flyttar försiltigt, de kom bara 30 min senare utan att ens meddela oss. Städningen gick bra också, jag kände bara att de var lite snålla med information om vad som ingår och inte ingår i städtjänsten. Vi städade vår frys själva för att det skulle kosta extra vilket vi inte visste.

Linda A
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Kom två timmar sent, de hörde inte av sig utan vi fick ringa och efterlysa dem. De lämnade en dyr dator utan uppsikt ute i trapphuset på en smutsig entrématta. Tömde inte förrådet trots att vi visat dem och de sagt att de skulle göra det. Svarar inte på mail när man hört av sig och klagat.

Pleione L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Smidig och trygg flytt, trevligt personal!

Iklas A
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bästa priset för bästa servicen.

Jamila A
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Excellent Moving är bäst och perfekt.

Anita O
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Fantastiska flytt killar Yunis och Taha ! Åkte från Stockholm till Jönköping och inget extra betalt för flytten. Billigt och smidigt kan varmt rekommendera Excellent Moving . Även eloge till Oliver som tog imot mitt samtal. Anita

Sisko Helena S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jättenöjd med flyttfirman.Gick smidigt och killarna var tillmötesgående fick allt på plats till det rummet det skulle vara i nya lyan.Dom plastade in alla möbler ,allt var helt då jag packat upp alla saker.Bra val av flyttfirma säger jag bara😃

Veronica H
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Super trevliga, bra kommunikation, kändes tryggt!

Lee Charlie Å
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Anlitade Excellent Moving och Cleaning i samband med flytt i november. Är mycket nöjd med både planeringen innan och personalen som var på plats för flytt och städ. Rekommenderas varmt!

Ann-Sofie Å
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jag kan rekommendera den här flyttfirman som trots lite missförstånd löste det galant /Ann-Sofie

ÅSA E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra pris, gick fort att få offert. Trevlig personal som flyttade och städade. Kom i tid. Nogranna. Smidig betalning med Swish. Andra gången jag flyttar med excellent moving och kommer göra det framöver med.

Erik C
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Förra gången jag bokade flytt var jag jätte nöjd. Inte lika nöjd denna gång tyvärr. Jag bokade flytten till tidig morgon kl. 07:00 eftersom det var viktigt att komma iväg tidigt. Kl. 07 ringde de och meddelade att de skulle bli en timme sena. Under lossningen bad jag personalen att stänga bildörrarna när de inte var vid bilen, för att ingen förbipasserande skulle ta något värdefullt. De avfärdade min oro och sa att det aldrig händer stölder och att de måste ha dörrarna öppna för att slippa betala parkering. När jag upprepade...

Jenny L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Jättebra service från beställning till utförd flytt. Trevligt och lösningsfokuserat bemötande och mycket bra medarbetare. Vi är mycket nöjda kunder!

Anne-Marie Å
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Mycket trevlig personal! Bra återkoppling från kontoret! Flyttstädning var mycket bra! Kan verkligen rekommendera detta flyttbolag.

Brita S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra bemötande i telefon. Flytten gick snabbt och smidigt. Jag tyckte städningen gick ganska bra, men fel att endast en person fick ta hela städningen, som dessutom var ny.

Hans S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bra flytt och städens, enligt avtal!

Arne Gunnar L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Flytten gick perfekt och smidigt. Allt var ordentligt inpackat. Vi var helt nöjda.

Eduard L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Nöjd med Excellent Moving Sweden AB.

Julia K
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Otroligt flexibla när jag ändrade flyttdag flera gånger. Proffsiga, varsamma med mina möbler och väldigt hjälpsamma. Snabba och väldigt trevliga. Har redan rekommenderat dem vidare.

Ola I
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Snabba och trevliga flyttkillar. Städningen ok.

Taina S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Snabba, trevliga och lite hårdhänta.

Lars E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Gubbarna var väldigt snabba och utförde ett toppenjobb. Även slutstädningen var toppen.

Lorna G
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Everything was very smooth and fast! The guys were amzing! Very happy with the service

Mahshid N
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Prisvärd😌Väldigt professionella, omtänksamma, duktiga och försiktiga. De jobbade snabbt o effektivt . Hjälpte mig även att packa de lösa grejerna, fick ta/ låna flyttkartonger från de. Rekommenderar starkt

Mikael S
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Yunis och hans vän gjorde ett exemplariskt arbete! Mycket spring i vårt hus som består av tre våningsplan. Rekommenderar dem varmt!

Preo Express
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Vi har anlitat Excellent Moving i många år och har alltid varit mycket nöjda med deras tjänster. Proffsiga, punktliga och erfarna – varje gång! Vi rekommenderar varmt detta företag. Vänliga hälsningar, Maxim

Gustaf L
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Vi anlitade den här flyttfirman och är verkligen supernöjda. De kom i tid, kommunikationen var enkel hela vägen och offerten var klar och lätt att förstå. På själva flyttdagen jobbade de stenhårt och samtidigt väldigt varsamt. Allt plastades in och hanterades med omsorg, och det märktes att de verkligen ville göra ett bra jobb. Resultatet blev precis så bra som vi hoppades. Rekommenderas varmt.

Yvonne E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Pålitliga, ett uppkommet hack i en dörrkarm fick jag omedelbart ersättning för eftersom jag sa att jag kunde laga detta själv. Rekommenderas!

Ove C
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Trevlig personal och bra flyttgubbar. 👍

Håkan O
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Bemötandet var oklanderligt - mycket sakligt och vänligt. Framtagande av offerten var mycket transparent och genomförandet av dess överenskommelser var komplett och mycket professionellt och komplett. Sammanfattningsvis är vi mycket imponerade av Excellent Moving Sweden AB.

Anna G
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Anlitade de för både flytt och städ, båda dagarna kommer de 1 timme tidigare än bestämd tid och undrar var jag är någonstans. När jag mailar en fråga om fakturan i efterhand får jag inget svar. Bra inplastade möbler, endast 1 Vinglas som var trasigt. I övrigt sliskiga engelsktalade flyttgubbar.

Tomas E

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Adam D
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Till en början var de bra, men väldigt sura över att jag inte löst en parkering till dom utanför porten? Sen ringde dom två gånger veckan efter och begärde mer pengar för att de fått gå 15m längre än vad vi kommit överens om? Jag bestred och betalade aldrig något tillägg. Kändes som att de satt i system och efterfakturera kunder.

Maj W
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Det var två män som kom som var mycket proffsiga och snabba. Gjorde klart jobbet på ett par timmar och var noggranna med att paketera alla möbler och mattor. Ömtåliga saker så som tv och spegel behandlades varsamt och det kändes tryggt. Rekommenderar!

Gulevi Ann Viktoria Ö

Trevliga killar Yunis och Shaman, Snabb och smidig flytt, Mvh Gullevi Öström

Emma B
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Stort tack jag fick ett mkt bra flytt.

Jesper E
Skrev om Excellent Moving Sweden AB

Toppen från start till mål! Vi är så nöjda!