Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

4.7 / 5 baserat på 115 omdömen
Sedan 2005 erbjuder Strykfritt Stockholms mest prisvärda städhjälp. Med fokus på kvalitet och miljö samt kompetent personal hjälper 80 städhjälpare i dagsläget ca 2000 privatkunder med regelbunden hemstädning och engångsuppdrag i form av flyttstädning, visningsstädning, storstädning och andra former av engångsstädningar runt hela Stockholm.

Vid regelbundna uppdrag jobbar vi med en fast städhjälpare under hela uppdragstiden hos dig. Vi enstaka tjänster jobbar vi med professionella team som är specialiserade på den tjänst dem utför.

Vi lämnar alltid ett bra resultat och har 100% nöjdkundgaranti våra engångsuppdrag.

Tio skäl till varför du ska välja just Strykfritt för din städhjälp.

Fast ordinarie pris på din städtjänst - från 229 kr/tim
Experter på städhjälp sedan 2005
Högsta kreditvärdighet hos UC
Ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor
Fast egen städhjälpare vid regelbundna uppdrag
Egen kontaktperson
Miljöcertifiering – ISO 14001
Kvalitetscertifiering– ISO 9001
Inga bindningstider vid regelbundna uppdrag
Avgiftsfria avbokningar

Utmärkelser

115 omdömen om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2017
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2023-02-02 Spontant omdöme
  Vi är otroligt nöjda med Sylwia och Iwona som städar hos oss. De gör ett kanonjobb och huset känns alltid rent och fräscht och de gör alltid det lilla extra! Tack!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2023-01-16 Spontant omdöme
  Elvira har varit hos oss sedan 2011 och vi är super nöjda. Hon är helt fantastiskt ! Noggrann och gör allt det där lilla extra. Sängarna är bäddade som ett hotell när vi kommer hem. Kan varmt rekommendera Strykfritt och Elvira. // Elise Granqvist Danderyd
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-12-19 Spontant omdöme
  Jag är mycket nöjd med Strykfritt. Bra kommunikation och service och vår städerska Paulina är trevlig, effektiv, ordentlig, snabb och nogrann och det är alltid en fröjd att komma hem efter hon varit hos oss!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-12-12 Spontant omdöme
  Vi är otroligt nöjda med Strykfritt och rekommenderar dem varmt! Pålitliga, bra kommunikation och ett trevligt bemötande. Särskilt tacksamma är vi för Liudmila som utför städningen och alltid gör det både noggrant och med hög kvalitet. Att hon dessutom ger ett otroligt trevligt och glatt bemötande är en fin bonus!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-11-14 Spontant omdöme
  Vi är så nöjda med allt vad gäller kundkontakt via Joanna och städning utförd av Orysia. Tusen tack för er proffsighet!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-08-22 Spontant omdöme
  Jag har varit kund hos Strykfritt i 11 år och är så utomordentligt nöjd, tack vare Strykfritts toppklassiga personal! Varje gång jag kommer hem efter att Strykfritt har varit hos mig så är mitt hem så fantastiskt välstädat, sängarna är hotellbäddade osv osv. Jag har haft många olika städhjälpare genom årens lopp och de håller så hög och jämn kvalitet. Sist behövde jag byta städtid och jag fick en fantastisk vikarie som hette Joanna! Trots att hon inte kände till mitt hem sedan tidigare så lämnade hon det i absolut toppskick. Jag vill också lyfta fram min ordinarie städerska Angelika som vecka efter vecka gör ett så fint arbete. Slutligen vill jag nämna Johanna som är min kundkontakt och alltid, med sina kollegor, är hjälpsam och tillmötesgående när jag har frågor runt semestrar, extra städtillfällen osv. Jag ger Strykfritt 10/10!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-07-01 Insamlad av företaget
  .................................
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-07-01 Insamlad av företaget
  Jag kan rekommendera Strykfritt som hemstädsleverantör. Pålitliga, smidiga och prisvärda. Samma person kommer varannan måndag och gör vårt hem skinande rent. Mycket nöjd kund sedan flera år.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-07-01 Insamlad av företaget
  Otroligt noggrann och effektiv städning! Rekommenderas verkligen!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-07-01 Insamlad av företaget
  Vi är mkt nöjda med Strykfritt och vår städerska.
  Vi kan varmt rekommendera Strykfritt.
  Vi har städning varannan vecka (4h)
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-06-01 Spontant omdöme
  Anlitade Strykfritt för en flyttstädning och är så otroligt nöjd, så proffsigt genomförd av Stanislaw, Sylwia och Martyna!!!
  Var inte det minsta orolig för att nya ägaren skulle ha något annat än positivt att säga om den flyttstädningen.
  Trevligt och proffsigt bemötande hela vägen, STORT TACK!!!
  Hej Monika.

  Våra städteam som sköter flytt och storstädningar har ofta full fart på sina uppdrag som alltid utförs enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Även om Stanislaw, Sylwia och Martyna är duktiga gör även dem misstag ibland. Strykfritt har dock alltid en nöjdkundgaranti som gör att du som kund alltid vet att nästa hyresgäst eller bostadsägare blir nöjd. Om inte så åtgärdas det av oss helst kostnadsfritt!

  Ännu en gång - stort tack för ditt recension! Vi är mycket hedrade över ditt trevliga betyg. Tack ska du ha! Med vänlig hälsning - Kundtjänsten på Strykfritt Städhjälp Stockholm AB.
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-04-05 Spontant omdöme
  Vi har haft Strykfritt i kanske tio år (eller längre, minns inte riktigt). Inte en enda gång under dessa år har vi varit missnöjda, utan tvärtom har vårt hem alltid varit över förväntan när Marzena varit hos oss. Hon utför underverk!

  Dessutom hjälper Strykfritt oss med städning i bostadsföreningen. Trapphus och tvättstuga är skinande rent när de varit hos oss. Så enkelt med de helhetslösningar som Strykfritt kan erbjuda!
  Hej Åse.

  Känns helt underbart att läsa det du skrivit. Och det första vi gjorde var att skicka ett sms med din recolänk direkt till Marzena. Vi skrev att vi är mycket stolta över hennes insats och påpekade att det är så här kunderna uppfattar henne och hennes arbete.

  Vi månar om våra anställda , speciellt städhjälparna som är ute på fältet och får saker gjorda helt enkelt.

  Vårt mål är att alltid vara schysta arbetsgivare. Det är egentligen förutsättningen för att kunna leverera en bra tjänst. Vår personal trivs hos oss och det resulterar i en låg personalomsättning.

  Vi tror att nyckeln till framgång är att ha kvar, vidareutbilda och behålla sina anställda då detta skapar kontinuitet och trygghet i uppdragen och är det som våra kunder uppskattar mest. Resultatet blir då ofta som i det här fallet.

  Tack så mycket för det du skrev om oss Åse och om Marzena!. Känns väldigt roligt att kunna hjälpa dig och er förening . Tackar för ditt och ert förtroende.

  Mvh, Mikael på Kundtjänsten.
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-01-12 Spontant omdöme
  Super trevligt bemötande både under bokningsprocessen och under själva städningen. Trots att det var ett lite knepigt uppdrag med en del möbler och packning som stod kvar i lägenheten lyckades Kinga och Rafal att få det precis så bra som jag hoppats på! Nu kan jag med gott samvete lämna över lägenheten till nästa hyresgäst! Stort tack Strykfritt!
  Vårt städteam som sköter flytt och storstädningar har ofta full fart på sina uppdrag. Dock gillar just Kinga och Rafal när det händer saker. De tycker just om omväxling och därför passar engångsuppdragen dem bra. Våra städteam och städhjälpare specialiserar sig på allt från regelbunden städhjälp till fönsterputs eller andra engångsuppdrag. Sjävklart gör en del oförutsedda moment att vi presenterar sämre under en del insatser ( som sjävklart uppstår ibland pga oförutsedda saker ). Vi gör då allt för att hitta en lösning som gör att kunden blir nöjd. Du får gärna återkomma per mail till oss Maggi och berätta vad vi kunde ha gjort för att få en full pott. Vi är dock redan nu mycket hedrade över ditt trevliga betyg. Tack ska du ha! Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2022-01-11 Spontant omdöme
  Vi har fått hjälp av Strykfritt med hemstädning varannan vecka i några år och även flyttstädning. Angelika som kommer till oss är trevlig, hjälpsam, flexibel, noggrann och effektiv, allt blir så rent. Vi får även väldigt bra service i kontakten med arbetsledare Maria. Rekommenderas varmt och vi fortsätter gärna med denna firma.
  Angelika blev jätteglad över dit beröm. Vi som bolag tycker det är jättekul att få hjälpa dig och vi är är sjävklart mycket nöjda med er som kunder. Då vi jobbar med en och samma städhjälpare hos dig skapas trygga och fasta rutiner som ger oss alla stora fördelar. Trygghet fram för allt men även bra, snabb och effektiv kommunikation. Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-11-16 Spontant omdöme
  Efter att Henia varit här så behöver vi bara öppna ytterdörren så vet vi att hon trollat med sin yrkeskunskap. Det hon gör i vårt hem på de timmarna skulle ta mig 2dagar.
  Sängen känns som på ett lyxhotell.
  Detta är vardagslyx på riktigt.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-09-17 Spontant omdöme
  Behövde snabb hjälp med storstädning inför försäljning av vår bostad. 2 fantastiska tjejer kom hem till oss och skapade magi. Kommer definitivt anlita de igen.
  Lena - tack ska du ha för att vi fick ditt förtroende och kunde hjälpa dig! Du är välkommen tillbaka närhelst du önskar, vi erbjuder dig gärna valfri engångstjänst eller om intresse finns - regelbunden hemstädning.

  Trots ett stort intresse för våra tjänster har vi fem arbetsledare som lägger scheman på så sätt att man ibland häpnar. De gör att kunderna får snabb hjälp när det behövs. Och om vi inte kan ställa upp så får man ett snabbt svar och förslag på en eventuell lösning. Vi har den möjligheten då vi är ett stort men samtidigt familjeägt företag som växt organiskt med och med hjälp av tydliga och fasta rutiner hjälper idag 80 städhjälpare våra kunder med svåra, lätta, stora och små uppdrag!
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-09-10 Spontant omdöme
  Vi har städning varannan vecka, och är så himla nöjda! Snabb och bra service, bra kommunikation med arbetsledare. Och vår fantastiska städerska Halina är verkligen så bra på sitt jobb, det är verkligen en fröjd för ögat och sinnet när hon varit hos oss. Hon piffar och gör det där lilla extra som får en att bli så glad, hon är helt enkelt bäst!
  Hej Jannica. Underbart kul att läsa hur du upplever vår tjänst. Sedan ett tag tillbaka så vet våra städhjälpare att kunder ofta lägger in omdömen om deras insats. De ger dem extra motivation att alltid hålla en hög städnivå hos dig. Halina blev jätteglad när hon läste vad du sagt om henne. Tack ännu en gång för det fina orden. Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-08-10 Spontant omdöme
  Vi har städning varannan vecka och är otroligt nöjda, både med städningen och det personliga bemötandet hos de som städar och deras chefer. Extra-cred till Sandra som är vår ordinarie och Agata som varit vikarie under sommaren. :-)
  Hej Marianne och tusen tack för de varma orden, det känns skönt att höra att du är nöjd, Det är ditt omdöme som gör att vi håller motivationen uppe. Glada och nöjda kunder gör att vi vill prestera bättre helt enkelt. Jag meddelar både Agata och Sandra att du är mycket nöjd med deras hjälp.

  Mvh Mikael på Kundtjänsten - Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • FREDRIK S
  skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-08-06 Spontant omdöme
  Otroligt bra service och bemötande av Eva! Kan varmt rekommendera!
  Fantastiskt kul att även kundtjänsten och arbetsledarna får en eloge av dig! Känns alltid kul att hjälpa kunderna och ge dem en bra städupplevelse men också väldigt kul att kommunikationen fungerar bra och att vi uppfattas som hjälpsamma och lyhörda.

  Mvh Mikael på Kundtjänsten - Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-06-10 Spontant omdöme
  Superbra städ och fönsterputs som jag fick . Alltid snabb och bra återkoppling från kontaktpersonen Maria, Tack! Kommer att anlita de igen framöver. Tack till Maria och personalen Agata som utförde jobbet.
  Hej Ethel.

  Som ett stort fast "litet" företag gör vi allt för att kunderna ska uppleva att vi ger en mycket bra och personlig service. Närheten till din kontaktperson och till din fasta städhjälpare när du har regelbunden städhjälp är ett viktigt inslag i vårt arbetssätt som skapar trygga och fasta rutiner och en effektiv och nära kommunikation med den person som leder arbetet hos dig. Samma filosofi har vi även vid engångsuppdrag, även om du inte har en fast städhjälpare ( då det är en engångstjänst) får du en egen kontaktperson direkt som hjälper dig med alla frågor och funderingar kring din tjänst.

  Vi tackar så mycket för din recension och uppskattar tiden du la ner för att ge oss ett ärligt och varmt omdöme som alla har tagit del av..

  Mvh Mikael på Kundtjänsten - Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-05-14 Insamlad av företaget
  Vår kontakt på Strykfritt kommunicerar tydligt, är enkel att ha med att göra. Strykfritts medarbetare som städar vårt hem är mycket noggrann och omtyckt av oss alla. Kommer alltid i tid och är sällan borta från arbetet. Detta uppskattar vi som helst inte har vikarier, vilket vi har erfarenhet från andra bolag, där det också varit stor omsättning på personal. Vi är mycket nöjda.
  Hej Maria och tusen tack för din tid du lagt ner på en ärlig och rak rekommendation på vår städhjälp.

  Vårt mål är alltid att vara en av de bästa arbetsgivarna i branschen. Vi satsar mycket på friskvårdsbidrag inom organisationen. Sjävklart är en hög ersättning viktigt för våra anställda men också saker som bra försäkringar, fri kollektivtrafik och bra och nära kommunikation med sina överordnande samt egna kunder som verkligen värdesätter men också bedömer ens insats.

  Det ger en mycket bra sammanhållning över lag i organisationen men även en stor motivation för den enskilda städhjälparen som återspeglas i en mycket låg personalomsättning i jämförelse med branschen i stort.

  Trygghet och kontinuitet i vårt samarbete bygger man genom en fast städhjälpare knuten till kunden under hela uppdraget som lär sig kundens behov och kan ta sig till feedback på ett bra och naturligt sätt. Städhjälparen har sina fasta kunder och känner till deras behov väl. De skapar harmoni. Och inte bara för kunden utan städhjälparen trivs också med ett tydligt mål och ett stort eget ansvar.

  Så har vi jobbat sedan 2005 och har på så sätt lyckats skapa 80 duktiga heltids-städhjälpare som hjälper dig och tusentals andra kunder med deras hemstädning.

  Mvh Mikael Kundtjänsten - Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-05-14 Insamlad av företaget
  Bra städat, gör som överenskommet, bra att kommunicera med om ändringar etc
  Hej Martin. Tusen tack för din kommentar. Vi skulle hemskt gärna uppskatta vad vi behöver göra för att få full pott. Återkom om du känner för att ge oss lite mer feedback.

  Som sagt är kommunikation en viktig del i vårt samarbete så tveka inte att påtala om något inte känns 100% eller skulle kunna förbättras.

  Beröm är bra med kritik är minst lika viktigt.

  Mvh Mikael - Kundtjänsten Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-05-14 Insamlad av företaget
  Haft Strykfritt i vår förra lägenhet och nu i vårt nya radhus och har alltid varit supernöjda! Kanonbra städning och tillmötesgående kundtjänst. Riktigt bra pris också. Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-04-23 Spontant omdöme
  Har precis haft fönsterputs från styrkfritt, jag är mycket nöjd. Kommer använda dom fler gånger.
  Tusen tack för din recension. Det känns väldigt roligt att kunna hjälpa till och vi är stolta att vi får ett sådant högt betyg! Tack Catharina;-).. Vi hjälper dig och alla andra kunder med allt från regelbundna eller enstaka hemstädningsuppdrag till engångstjänster som fönsterputs och storstädning. Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-20 Insamlad av företaget
  Väldigt bra kundservice samt städning.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-17 Insamlad av företaget
  Trevlig och duktig personal. Vi är jätte nöjda med dom
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-17 Insamlad av företaget
  Hos mig sköter Strykfritt både städning och tvätten, de tvättar dessutom fönster vid behov. Jag är mycket nöjd med hela upplägget. Jag har en kontaktperson på kontoret som är snabb och tydlig i sin återkoppling Dorota som utför tjänsterna i hemmet passar vår familj perfekt! Hon är punktlig och väldigt effektiv, vi är väldigt nöjda.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-16 Insamlad av företaget
  Har använt mig av Strykfritt i flera år och skrivit nytt avtal pga flytt. Har hemstädning varannan vecka. Blir alltid bra bemött av dem. Vi är också mycket nöjda med den person som utför städning hos oss. Som med alla serviceyrken kan det ju skifta med personalen i fråga. Men vi är helnöjda!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-16 Insamlad av företaget
  Mycket bra och pålitlig städning av villa varannan vecka. Alltid bra och snabb info från företaget. Haft dem i ungefär 12 år.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-15 Insamlad av företaget
  Bra och snabb service från administratörer och utmärkt städning från trevlig städhjälp.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-15 Insamlad av företaget
  Städning
  Superbra bemötande
  Städningen är på topp!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-15 Insamlad av företaget
  Mycket nöjd. Ordning och reda och alltid mycket bra resultat.
  Marzena är superproffsig!

  //Sara Gillerlöv
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-15 Insamlad av företaget
  Snabb och bra kontakt. Återkoppling inom någon timme.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2021-01-15 Insamlad av företaget
  Jag har valt att vara kvar i Strykfritt endast pga av den fantastiska städerskan vi har - Agnes!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-20 Spontant omdöme
  Mycket fokus på kvalitet (blir alltid rent) och lätta att kommunicera med och även öppna för feedback! Rimliga priser.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-15 Spontant omdöme
  Hemstädning varannan vecka. Första städerskan var jättebra, hennes ersättare har varit okej. När hon hade semester i somras fick vi en vikarie som var toppen och vi fick snabbt och smidigt byta så hon numera ska vara ordinarie.
  Kommunikation med handledare via Mail och sms sköts bra.
  Tusen tack för din rekommendation Elin. Vill bara snabbt svara på ditt inlägg som faktiskt tar upp en sak som är värt att tänka på.

  Vårt mål är alltid att hålla en mycket hög lägstanivå och en standard som efterföljs av varje städhjälpare. Vårt städteam består av 80 duktiga städhjälpare och med så pass stor personalstyrka är det en utmaning att få alla att prestera lika bra - varje gång. Det är svårt.

  Du som kund har alltid möjlighet att byta ut din städhjälpare mot någon annan. Vi hjälper dig alltid om du har synpunkter utan att ifrågasätta.

  Det finns situationer som gör att upplevelse av en städhjälpare inte är 100% på en gång. Det handlar främst om att vi som alla företag ibland måste anställa ny personal. Vi har hårda rekryteringskrav och väljer oftast personer med erfarenhet och kompetens. Men även en mycket duktig städhjälpare kan ha jobbat på en annorlunda sätt än du är van vid hos sin förra arbetsgivare och det tar ett tag att komma in i våra och dina rutiner.

  Även ett byte till en erfaren städhjälpare som jobbat hos oss ett bra tag kräver en viss inlärning av dina önskemål. Vi vill också påpeka att oberoende hur bra snittstandard vi har generellt är det givet att vi har en del städhjälpare som är helt outstanding. Ett byte av en sådan person till en duktig städhjälpare gör att ditt betyg gällande vår tjänst trots allt kan dras ner. Oberoende hur bra den nya städhjälparen är.

  Men precis som du skriver gör vi allt för att vara så kundorienterade företag som möjligt och lägger stor vikt för att välja den allra mest passande städhjälparen för dig som det bara går.
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-15 Insamlad av företaget
  Företagsstäd utanför kontorstid. Städar vårt kontor varje helg. Bra resultat under många år. Snabb respons om det är något vi påpekar.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-15 Spontant omdöme
  Fantastiskt fint bemötande, utmärkt städning.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-14 Insamlad av företaget
  Vi har haft en städning bara men var så nöjda, Ewa som var hos oss var trevlig och härlig människa att ha i sitt hem och hon utförde ett strålande jobb.
  Kontaktpersonen på strykfritt har bemött mig otroligt trevligt och hjälpsamt, med snabba svar och bra lösningar.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-12 Spontant omdöme
  Bra service, det lilla extra görs.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-12 Spontant omdöme
  Köper hemstädning varje vecka. Myckert nöjd med bemötande och med det arbete som utförs
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-12 Spontant omdöme
  Flyttstädning i min mammas lägenhet. Mycket nöjda med städning och trevlig bemötande. Kontrollerade även detaljer när fönstret inte gick att öppna.
  Stort tack 😊
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-12 Insamlad av företaget
  90% av upplevelsen kommer från personen som städar. Och där är det just nu en fantastiskt duktig person, men vi har också via Strykfritt haft personer som inte varit lika bra och då har upplevelsen varit betydligt sämre. Överlag ett bra och kundorienterat städföretag.
  Tack Lotta för din uppriktighet och nyttig kritik som vi måste ta till oss.

  Vårt mål är alltid att hålla en mycket hög lägstanivå och en standard som efterföljs av varje städhjälpare. Vårt städteam består av 80 duktiga städhjälpare och med så pass stor personalstyrka är det en utmaning att få alla att prestera lika bra - varje gång. Det är svårt.

  Du som kund har alltid möjlighet att byta ut din städhjälpare mot någon annan. Vi hjälper dig alltid om du har synpunkter utan att ifrågasätta.

  Det finns situationer som gör att upplevelse av en städhjälpare inte är 100% på en gång. Det handlar främst om att vi som alla företag ibland måste anställa ny personal. Vi har hårda rekryteringskrav och väljer oftast personer med erfarenhet och kompetens. Men även en mycket duktig städhjälpare kan ha jobbat på en annorlunda sätt än du är van vid hos sin förra arbetsgivare och det tar ett tag att komma in i våra och dina rutiner.

  Även ett byte till en erfaren städhjälpare som jobbat hos oss ett bra tag kräver en viss inlärning av dina önskemål. Vi vill också påpeka att oberoende hur bra snittstandard vi har generellt är det givet att vi har en del städhjälpare som är helt outstanding. Ett byte av en sådan person till en duktig städhjälpare gör att ditt betyg gällande vår tjänst trots allt kan dras ner. Oberoende hur bra den nya städhjälparen är.

  Men precis som du skriver gör vi allt för att vara så kundorienterade företag som möjligt och lägger stor vikt för att välja den allra mest passande städhjälparen för dig som det bara går.

  Om du inte redan har gjort detta så återkom gärna med info till mig personligen via mail på mikael@strykfritt.se så går jag igenom med rätt arbetsledare om vad för brister du upplevde med dina förra städhjälpare. Det är viktigt för oss att ta del av dina synpunkter och hur du känner. Det är det som kommer att ge oss chansen att utvecklas utifrån den feedback vi fått från dig. Och detta vill vi.

  Tack ännu en gång för din feedback Lotta - Mvh - Mikael Majkut - Kundtjänstansvarig Strykfritt AB
  Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-10 Spontant omdöme
  Använder Strykfritt för städning varannan vecka och även flyttstädning. Alltid mycket nöjd med resultatet!
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-10 Insamlad av företaget
  Bästa städbolaget jag varit med om.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-10 Spontant omdöme
  Seriös och bra städfirma och trevligt och proffsigt bemötande.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-09 Insamlad av företaget
  Jag tycker allt är toppen med Strykfritt
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-08 Spontant omdöme
  Mkt bra service och förträfflig städning!
  Gilla
 • Dahuang G
  skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, flexibla (viktigt när man har två små barn hemma) och resultatet har varit enastående! Inget annat än gott att säga om Strykfritt.
  Gilla
 • skrev om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
  2020-09-08 Insamlad av företaget
  Städning varannan vecka. Alltid välgjort.

  Ärliga och uppriktiga.

  Företaget har levt upp till mina förväntningar.
  Gilla