Väldigt bra bemötande både vidinitial kontakt och vid utförandet Jag har stora förväntningar på att man uppfyller sitt avtal och jag har inget att anmärka på. Tjänsten ifråga var förnsterputsning och jag är bara positiv till utförandet och resultatet
Service Lösningar Stockholm
Service Lösningar i Stockholm erbjuder smarta helhetslösningar inom fönsterputs, städning och flytt, som hjälper dig till en smidigare vardag! Fönsterputs och hemstädning är vårt främsta verksamhetsområde, men vi har även många års erfarenhet av flytt, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och trappstädning mm. Du kan anlita...
1075 omdömen om Service Lösningar Stockholm
Sedan starten hos Reco 2014
Bra service och fint resultat!
En fönsterputsning som blev bra. Fick ändring av fakturan som först blev fel.
Hej Wilhelm, Tack för att du har tagit dig tid att ge oss feedback. Vi är glada över att du är nöjd med resultatet. När det gäller fakturan, har du helt rätt - det har inträffat ett fel, och vi ber om ursäkt för detta. Vi har redan makulerat fakturan och skickat en ny version så snart vi fick informationen från dig. Om du fortfarande upplever några problem eller om något inte stämmer, tveka inte att kontakta oss. Tack och ni är varmt välkomna att kontakta oss så fort det blir dags att få hjälp igen med fönsterputsning...
Perfekt utförande på kort varsel.
Det var bra men jag har ännu inte fått fakturan
Kom i tid, gjorde exakt vad dom skulle snabbt och effektivt. Kan varmt rekommendera!
Ett företag som alltid försöker hjälpa till att få mitt önskemål på dag Gör ett jättefint jobb Trevliga killar som utför jobbet
Easy and prompt communication.
Visar alltid en personlig service och är lösningsorienterade. Vi har anlitat dem från flyttstädning till vardaligstädning och även fönsterputs. Alltid professionellt utförda arbeten.
Har en inglasad balkong där regn under årens lopp orsakat kalkutfällningar från betong ovanifrån. Går ej bort i vanlig fönstertvätt utan måste slipas bort. Googlade fram företaget. De var positiva och tillmötesgående och hade ett bra priserbjudande. Personerna som utförde arbetet var professionella och metodiska och resultatet blev näst intill perfekt. Kan varmt rekommenderas! /Thomas B.
Vi är jättenöjda med fö sterputsen!
Det var bra. De kom som uppgjort och gjorde allt utan anmärkning.
Vi beställde en flytt till Lund och är nöjda med tjänsten. Personalen var artiga och professionella. Tack för hjälpen
Snabb respons, mycket väl utfört hantverk och väldigt trevliga. Rekommenderas starkt
Utmärkt bemötande Klara fönster säger allt om företaget. Fönsterputs på ett 10 tal fönster i övrigt talar putsen för sig självt, Snabbt bra.
Bra bemötande, fick snabbt tid. Fint resultat efter fönsterputsningen!
Väldigt proffsiga i sitt uppdrag. Kommer definitivt anlita dom igen.
Jag är nöjd med fönstertvätten. Det gick snabbare än vad jag trodde då det var två som hjälptes åt och allt gick snabbt och smidigt.
Fick snabbt svar på min förfrågan om fönsterputs och en tid bokad den dag jag önskade. Fönsterputsaren kom på utsatt tid och gjorde ett jättbra jobb. Jag är helnöjd
Fick kontakt med företaget genom Offerta, och en tid för fönsterputsning ordnades på kort varsel genom tydlig och rapp kommunikation. Killen som kom och utförde jobbet var enormt skicklig, noggrann och effektiv - dessutom väldigt trevlig. Kommer absolut anlita igen!
Alltid bra service men denna gången var långsammare återkoppling och mycket dyrare än innan Covid.
Jag är som vanligt mycket nöjd med fönstertvättningen Alltid lika trevlig personal som kommer hit
Trots att de visste förutsättningarna från början, både via skriftlig info och foton, så kunde de inte tvätta ett av våra treluftsfönster pga att det öppnas utåt (som alla våra fönster gör) och sitter svårtillgängligt åt. Det är ju därför vi behöver hjälp med fönstertvätt. I övrigt var de proffsiga och utförde ett bea arbete..
Hej Mimmi, Stort tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara helt nöjda med våra tjänster och vi hoppas att du är helt nöjd nu efter vi har tvättat även fönstret som du nämnde. Tack ännu en gång och du är varmt välkommen att kontakta oss när det blir dags att få hjälp igen med fönsterputsning eller andra städtjänster. Med vänliga hälsningar, Marius Puiu ServiceLösningar
Alltid proffsiga, punktliga och serviceminded, allt detta till ett bra pris. Återkopplar alltid snabbt vid förfrågan! Rekommenderas varmt!
Mycket nöjd med arbetet som utfördes mannen var duktig fick fina fönster. Övrig kontakt OK
Fantastiskt service och resultat
Allt bra på topp, bemötande, utförande och deras service! kan varmt rekommendera!
Snabb återkoppling, bra utförd service (fönsterputs)
Snabb respons på förfrågan och bra resultat av fönsterputsen.
Har använt Service Lösningar Stockholm för fönsterputsning flera gånger. Trevligt bemötande och snabb återkoppling vid bokningen. Vi har lite trixiga fönster med små spröjs och välvda överfönster. Det fixar de galant och är noga med att hålla torrt på fönsterbrädorna och golvet. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.
Trevligt bemötande från första kontakt. Mycket nöjd med fönsterputsningen
Snabbt. Prisvärt och Supertrevlig personal!
Jättebra Företaget levde upp till förväntningarna fönster putsning vilket vi är nöjda med
Bra jobb och hyfsat pris Onget att anmärka på
Proffsigt och bra! Vänligt bemötande!
Bra bemötande och för det mesta bra städat
Bra pris, bra utfört jobb. Kommer i tid och jobbar snabbt !
Det var svårt att få kontakt och svar när de kunde komma.ja g har anlitat de tidigare och varit riktigt nöjd. Denna gång inte lika bra.jag beställde fönsterputs på 12 fönster.
Hej Ingegärd, Tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback. Vi är väldig ledsna att du känner att svaret dröjde. Jag kan se i vårt system att förra gången tjänsten beställdes innan högsäsongen drog igång och jag har fullförståelse att det är stor skillnad på svarstiderna. Vi gör vårt bästa att svara så fort som möjligt men ibland svaret kan dröja pga. olika anledningar så som: -om tjänsten beställs under högsäsong (från 1/ april och framåt, då alla vill få rena fönster igår) -vi får för få alternativ på datum...
Fönsterputs av lägenhetsfönster och inglasad balkong. Fönsterputsarna kom i tid och arbetet utfördes snabbt och med god kvalitet.
Proffsigt arbete vid fönsterputsning. Snabba lösningar.Trevligt bemötande.
Snabbt och noggrant genomfört arbete. Tydlig kommunikation.
Vi beställde fönsterputs och karmtvätt. Supernöjda! Bra med information innan. De var självgående, lämnade bara ut nycklarna. Prisvärt och klanderfritt resultat. De hade dessutom bra koll på själva glasen, hur man ska undvika skador och snygga till repor osv, vilket jag fick info om i samband med jobbet. Rekommenderas varmt!
Bra,duktig kille säkert ganska ny på jobbet långsam men resultat mycket bra👍😃
Alltid lika bra som vanligt, trevligt bemötande och bra service.
Mycket bra, inga konstigheter, de tvättade mina fönster som avtalat. Nu har jag en förfrågan inne hos er som jag ej fått svar på, nytt uppdrag, vill gärna ha svar till den 7/6. Tack
Flyttade tiden pga sjuk personal men löste uppgiften galant. Bra service och supernöjd med resultatet! Rekommenderas!
Mycket bra . Duktigz kommer som puisard och snabbt och effektivt
Superfina, rena fönster! Enda smolken i bägaren var att låsanordningen för ett av fönstren hade gått sönder och det var trist att fönsterputsarna inte berättade om skadan som uppstått. Ärlighet uppskattas. Marius svarade snabbt och tydligt, pluspoäng för det :)
Vi är mycket nöjda med kommunikationen, utbudet och genomförandet, det ihop med professionell personal ger vårt högsta betyg. Magnus Carlsson Sundbyberg
Bra service och återkoppling, som vanligt 👍