Dom gör alltid ett jättebra jobb 👍 Snabba och noga är dom 🌞Dom är trevliga och lugna🌞
Service Lösningar Stockholm
Service Lösningar i Stockholm erbjuder smarta helhetslösningar inom fönsterputs, städning och flytt, som hjälper dig till en smidigare vardag! Fönsterputs och hemstädning är vårt främsta verksamhetsområde, men vi har även många års erfarenhet av flytt, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och trappstädning mm. Du kan anlita...
1368 omdömen om Service Lösningar Stockholm
Sedan starten hos Reco 2014
Mycket nöjd med fönsterputs 2 ggr/år! Bra pris. Rekommenderas.
jag är mycket nöjd med ert arbete.
Proffs jobbar effektivt. Perfekt utfört arbete med fönsterputsning👍
Vi är mycket nöjda med fönsterputsningen och de killar som gjorde den, även med kontakten jag hade från beställningstillfället till allt var klart.
Rena fina fönster väldigt smidigt
Snyggt putsade rutor, proffsig och trevlig personal
Bra utfört jobb. Bra och tydlig kommunikation vid både beställning och utförande. Kunde dessutom hitta tid på kort varsel.
Vi har regelbunden städning var 14:e dag och har haft det i snart 10 år. Vi är nöjda med städningen men har flera gånger framfört att vi skulle vilja ha en städerska som antingen kan engelska eller svenska. Det känns så oartigt att inte kunna säga någon personlig kommentar när några av de som städat hos oss inte kan varken engelska eller svenska. Det är ju också svårt att framföra åsikter om man inte kan kommunicera med varandra. Uppskattar mycket hur lätt det är att nå er när man mailar samt er flexibilitet när man vill ändra eller hoppa över någon städning ex pga resa.
Har regelbunden hemstädning varannan vecka samt fönsterputs en gång per år. Dett har vi haft i många år. Är mycket nöjd med både städning, fönsterputs och bemötandet från kontoret.
Jag har anlitat företaget i över 10 års tid. Någon enstaka gång har jag prövat en annan städfirma, men alltid gått tillbaka till den här. De svarar alltid snabbt och ger goda råd kring städningen och närliggande frågor som kan dyka upp som de själva kanske inte har tjänster till. Oftast löser de tjänsten själva. Själva städningen är jag såklart väldigt nöjd med eftersom jag har stannat kvar som kund så länge. Vi har flera känsliga ytor i hemmet och det har fungerat utan problem. Är det något vi vill ha extra hjälp med...
Har haft fönsterputsning o är jättenöjd med det, blev så fint, har bara positiva omdömen
Riktiga proffs. Snabba och bra pris
Snabb hjälp och bra resultat.
Riktigt snabba och proffsiga fönsterputsare. Smidigt att boka, tydlig information innan uppdraget genomfördes.
Blev väldigt fint. Kan inte göra så bra själv 🙏
Dom kom i tid, och gjorde ett bra jobb.
Trevlig personal. Bra utfört arbete
Så nöjd med fönsterputsning! Anlitat ServiceLösningar för detta under flera års tid och kommer anlita dem igen. Fönsterputsarna är noga duktiga och trevliga!
Ordentligt utförd fönsterputs. Har anlitat dom tidiagre och kommer anlita dom igen. Rekomenderas
Jag är mycket nöjd med jobbet som görs.
Aldrig något krångel. Samma person kommer varje gång och städar lika noggrant varje gång. Har haft olika firmor, men detta är den klart bästa!
Bra service och pålitliga. Utför tjänsten tillfredsställande.
Snabbt och enkelt att beställa fönsterputs, samma gäller för utförandet !
Tjänst Fönsterputs Enkel och snabb bokning av tid Proffesionellt utförande Snabbt och effektivt Trevliga utförare som återkommer gång på gång.
Kan varmt rekommendera detta företag . Snabb och bra kommunikation på mail. Kom på exakt avtalad tid. Arbetet bestod av fönsterputs . Detta utfördes med bästa resultat . Trots att det var lite ” svåråtkomligt ” på vissa ställen . Smidiga och trevliga ”gubbar”! Kommer att anlita dem igen.
Effektiva och trevliga. Fina rena fönster.
Perfekt utförd arbete av Adrian, snyggt och effektiv. Adrian är en mycket trevlig, ordentlig och noggrann man. Han är mer än välkommen tillbaka till oss.
Duktiga fönsterputsare och perfekt service.
Jag har använt Servicelösningar många gånger, dels för fönstertvätt, dels för storstädning. Är mycket nöjd både med bemötandet av städarna och noggrannheten i deras arbete. Ulla-Britt
Jättefina fönster och snabb service
Två trevliga städare. Lite svårt att tala om vad jag inte ville ha hjälp med. T ex dammtorka tavlor. Annars ok. Christina Ramstedt
Bra service och bra arbete. Tack
Jag har använt mig av Servicelösningar i flera år för att tvätta alla mina fönster i vår villa. De gör ett fantastiskt jobb, snabbt, effektivt men också med utmärkt resultat (som jag aldrig skulle kunna göra själv).
Jag är fantastiskt nöjd med jobbet teamet gjorde hemma hos mig. De lyckades få rent fönster som var skadade av puts, vilket ingen tidigare lyckats med. Även städningen var mycket bra gjord, kommer anlita dem igen!
Mycket nöjd med utförda uppdrag, personalens agerande och bemötande. Jättefina resultat! Fem stjärnor 🌟
Fönsterputs. Helt nöjd, allt var bra.
Bra priser, trevlig personal, i det här fallet hade jag beställt fönsterputsning.
Trevlig person och väldigt bra resultat
Proffsigt genomförande! Goda förberedelser, tydligt vad man betar för!
Fungerade bra från beställning till utförande
Snabbt och effektivt jobbat. Trevliga putsare.
Snabbt smidigt och bra gjort!!
Beställde fönsterputs som utfördes på utsatt tid och på bästa sätt. Mycket trevlig och tillmötesgående personal!
Snabb och bra respons vid beställning. Resultatet blev bra , kommer att återkomma som kund.
Jag är nöjd med tjänsten och trevliga personal
Mycket bra och pålitligt städföretag som städat åt mig i många år. Trevlig personal! Flexibla om man någon gång behöver byta städdag. Kan varmt rekommenderas!
De var mycket smidiga att ha kontakt med. Kom exakt i tid. Badrummen blev fina. Golven hade tyvärr damm kvar på flera ställen så som i ett hörn under ett bord och under en säng.
Hej Kristin, Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme! Vi är glada att höra att du i stort sett är nöjd, både med kontakten och med det arbete vi utförde. Vi beklagar att golven inte blev helt dammfria på vissa ställen. Det är självklart något vi vill åtgärda och undvika framöver. Din feedback hjälper oss att förbättra vårt arbete, och vi kommer att vara extra noggranna vid liknande ytor nästa gång. Ärendet har nu lämnats till en av våra teamledare, som kommer att ta kontakt med dig. Vi vill säkerställa om det...
Bra och snabb service, de lämnade ett rent och snyggt arbete när de storstädade min lägenhet1 jag har använt mig av dem i ånga år! Rekommenderar verkligen!
Alltid så serviceminded personal och blir alltid fint och noggrant städat. Kan varmt rekommendera dem!