Service Lösningar Stockholm

• BadgeTenYears
1 075
4.7
Ring 2021-11 01 Dela

Service Lösningar i Stockholm erbjuder smarta helhetslösningar inom fönsterputs, städning och flytt, som hjälper dig till en smidigare vardag! Fönsterputs och hemstädning är vårt främsta verksamhetsområde, men vi har även många års erfarenhet av flytt, flyttstädning, golvvård, kontorsstädning och trappstädning mm. Du kan anlita...

1075 omdömen om Service Lösningar Stockholm

Sedan starten hos Reco 2014

Mats S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Väldigt bra bemötande både vidinitial kontakt och vid utförandet Jag har stora förväntningar på att man uppfyller sitt avtal och jag har inget att anmärka på. Tjänsten ifråga var förnsterputsning och jag är bara positiv till utförandet och resultatet

Gustav N
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra service och fint resultat!

Wilhelm K
Skrev om Service Lösningar Stockholm

En fönsterputsning som blev bra. Fick ändring av fakturan som först blev fel.

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Wilhelm, Tack för att du har tagit dig tid att ge oss feedback. Vi är glada över att du är nöjd med resultatet. När det gäller fakturan, har du helt rätt - det har inträffat ett fel, och vi ber om ursäkt för detta. Vi har redan makulerat fakturan och skickat en ny version så snart vi fick informationen från dig. Om du fortfarande upplever några problem eller om något inte stämmer, tveka inte att kontakta oss. Tack och ni är varmt välkomna att kontakta oss så fort det blir dags att få hjälp igen med fönsterputsning...

Jesper E
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Perfekt utförande på kort varsel.

Gunilla S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Det var bra men jag har ännu inte fått fakturan

Cattis Ö
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Kom i tid, gjorde exakt vad dom skulle snabbt och effektivt. Kan varmt rekommendera!

Eva S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Ett företag som alltid försöker hjälpa till att få mitt önskemål på dag Gör ett jättefint jobb Trevliga killar som utför jobbet

Shiva H
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Easy and prompt communication.

Rickard
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Visar alltid en personlig service och är lösningsorienterade. Vi har anlitat dem från flyttstädning till vardaligstädning och även fönsterputs. Alltid professionellt utförda arbeten.

Thomas B
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Har en inglasad balkong där regn under årens lopp orsakat kalkutfällningar från betong ovanifrån. Går ej bort i vanlig fönstertvätt utan måste slipas bort. Googlade fram företaget. De var positiva och tillmötesgående och hade ett bra priserbjudande. Personerna som utförde arbetet var professionella och metodiska och resultatet blev näst intill perfekt. Kan varmt rekommenderas! /Thomas B.

Ann-Sofie T
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Vi är jättenöjda med fö sterputsen!

Gunilla L
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Det var bra. De kom som uppgjort och gjorde allt utan anmärkning.

Anthony R
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Vi beställde en flytt till Lund och är nöjda med tjänsten. Personalen var artiga och professionella. Tack för hjälpen

Henrik K
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Snabb respons, mycket väl utfört hantverk och väldigt trevliga. Rekommenderas starkt

Leif S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Utmärkt bemötande Klara fönster säger allt om företaget. Fönsterputs på ett 10 tal fönster i övrigt talar putsen för sig självt, Snabbt bra.

Clara B
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra bemötande, fick snabbt tid. Fint resultat efter fönsterputsningen!

Magnus H
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Väldigt proffsiga i sitt uppdrag. Kommer definitivt anlita dom igen.

Emilia L
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Jag är nöjd med fönstertvätten. Det gick snabbare än vad jag trodde då det var två som hjälptes åt och allt gick snabbt och smidigt.

Fredrik R
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Fick snabbt svar på min förfrågan om fönsterputs och en tid bokad den dag jag önskade. Fönsterputsaren kom på utsatt tid och gjorde ett jättbra jobb. Jag är helnöjd

Andreas B
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Fick kontakt med företaget genom Offerta, och en tid för fönsterputsning ordnades på kort varsel genom tydlig och rapp kommunikation. Killen som kom och utförde jobbet var enormt skicklig, noggrann och effektiv - dessutom väldigt trevlig. Kommer absolut anlita igen!

Stephanie O
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Alltid bra service men denna gången var långsammare återkoppling och mycket dyrare än innan Covid.

Yvonne A
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Jag är som vanligt mycket nöjd med fönstertvättningen Alltid lika trevlig personal som kommer hit

Mimmi N
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Trots att de visste förutsättningarna från början, både via skriftlig info och foton, så kunde de inte tvätta ett av våra treluftsfönster pga att det öppnas utåt (som alla våra fönster gör) och sitter svårtillgängligt åt. Det är ju därför vi behöver hjälp med fönstertvätt. I övrigt var de proffsiga och utförde ett bea arbete..

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Mimmi, Stort tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara helt nöjda med våra tjänster och vi hoppas att du är helt nöjd nu efter vi har tvättat även fönstret som du nämnde. Tack ännu en gång och du är varmt välkommen att kontakta oss när det blir dags att få hjälp igen med fönsterputsning eller andra städtjänster. Med vänliga hälsningar, Marius Puiu ServiceLösningar

Eva Maria Wanda I
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Alltid proffsiga, punktliga och serviceminded, allt detta till ett bra pris. Återkopplar alltid snabbt vid förfrågan! Rekommenderas varmt!

Britt H
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Mycket nöjd med arbetet som utfördes mannen var duktig fick fina fönster. Övrig kontakt OK

Lisa H

Fantastiskt service och resultat

Alexandra F
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Allt bra på topp, bemötande, utförande och deras service! kan varmt rekommendera!

Rickard J
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Snabb återkoppling, bra utförd service (fönsterputs)

Mikael W
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Snabb respons på förfrågan och bra resultat av fönsterputsen.

Eva-karin L
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Har använt Service Lösningar Stockholm för fönsterputsning flera gånger. Trevligt bemötande och snabb återkoppling vid bokningen. Vi har lite trixiga fönster med små spröjs och välvda överfönster. Det fixar de galant och är noga med att hålla torrt på fönsterbrädorna och golvet. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.

Britt-Marie S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Trevligt bemötande från första kontakt. Mycket nöjd med fönsterputsningen

Krobbe K
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Snabbt. Prisvärt och Supertrevlig personal!

Berit Anitha N
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Jättebra Företaget levde upp till förväntningarna fönster putsning vilket vi är nöjda med

Ann H
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra jobb och hyfsat pris Onget att anmärka på

Åsa R
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Proffsigt och bra! Vänligt bemötande!

Siv T
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra bemötande och för det mesta bra städat

Anders B
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra pris, bra utfört jobb. Kommer i tid och jobbar snabbt !

Ingegärd S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Det var svårt att få kontakt och svar när de kunde komma.ja g har anlitat de tidigare och varit riktigt nöjd. Denna gång inte lika bra.jag beställde fönsterputs på 12 fönster.

Svar från Service Lösningar Stockholm

Hej Ingegärd, Tack för att du har tagit dig tid att komma med feedback. Vi är väldig ledsna att du känner att svaret dröjde. Jag kan se i vårt system att förra gången tjänsten beställdes innan högsäsongen drog igång och jag har fullförståelse att det är stor skillnad på svarstiderna. Vi gör vårt bästa att svara så fort som möjligt men ibland svaret kan dröja pga. olika anledningar så som: -om tjänsten beställs under högsäsong (från 1/ april och framåt, då alla vill få rena fönster igår) -vi får för få alternativ på datum...

Anita S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Fönsterputs av lägenhetsfönster och inglasad balkong. Fönsterputsarna kom i tid och arbetet utfördes snabbt och med god kvalitet.

Inge
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Proffsigt arbete vid fönsterputsning. Snabba lösningar.Trevligt bemötande.

Bo L
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Snabbt och noggrant genomfört arbete. Tydlig kommunikation.

Anna B
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Vi beställde fönsterputs och karmtvätt. Supernöjda! Bra med information innan. De var självgående, lämnade bara ut nycklarna. Prisvärt och klanderfritt resultat. De hade dessutom bra koll på själva glasen, hur man ska undvika skador och snygga till repor osv, vilket jag fick info om i samband med jobbet. Rekommenderas varmt!

Kjell Ö
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra,duktig kille säkert ganska ny på jobbet långsam men resultat mycket bra👍😃

Barbro S
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Alltid lika bra som vanligt, trevligt bemötande och bra service.

Gunilla L
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Mycket bra, inga konstigheter, de tvättade mina fönster som avtalat. Nu har jag en förfrågan inne hos er som jag ej fått svar på, nytt uppdrag, vill gärna ha svar till den 7/6. Tack

Eva Y
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Flyttade tiden pga sjuk personal men löste uppgiften galant. Bra service och supernöjd med resultatet! Rekommenderas!

Solveig H
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Mycket bra . Duktigz kommer som puisard och snabbt och effektivt

Anna N
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Superfina, rena fönster! Enda smolken i bägaren var att låsanordningen för ett av fönstren hade gått sönder och det var trist att fönsterputsarna inte berättade om skadan som uppstått. Ärlighet uppskattas. Marius svarade snabbt och tydligt, pluspoäng för det :)

Magnus C
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Vi är mycket nöjda med kommunikationen, utbudet och genomförandet, det ihop med professionell personal ger vårt högsta betyg. Magnus Carlsson Sundbyberg

Ulla Elisabeth A
Skrev om Service Lösningar Stockholm

Bra service och återkoppling, som vanligt 👍