Jag är mycket nöjd. Alltid bra utfört arbete .
Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Lindalens Städ och Tilläggstjänster har underlättat vardagen för stockholmare sedan 1989! Vi tar oss an alla typer av städuppdrag för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och hotell. Med 35 års erfarenhet av professionell städning och många nöjda återkommande kunder kan du lita på att du erbjuds den bästa städservicen...
204 omdömen om Lindalens Städ och Tilläggstjänster AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra till ett bra pris. Jag har städning varannan vecka. Det kommer nästan alltid två och efter en timme är min trerummare skinande ren.
++++++++++++++++++++++++++++++
Fungerar bra,kan variera lite i tid men inget som stör,resultatet är bra så jag är nöjd
Hej! Vi är glada att du är nöjd med resultatet. Tack också för din förståelse kring att tiderna kan variera något. Vi uppskattar dig som kund och finns här om du behöver något. Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Trevliga människor och effektiv städning!
Hej Ingalill ! Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och städningen. Varmt välkommen igen Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Alltid positivt bemött och mycket hjälpsamma och flexibla. Vi har alltid varit nöjda.
Hej! Tusen tack för de fina orden! Det betyder mycket att ni alltid känner er positivt bemötta och väl omhändertagna. Vi uppskattar ert förtroende och är glada att ni är nöjda. Varmt tack! Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Hade haft ett uppehåll på era tjänster Tryggt att personal fanns kvar
Hej Olof! Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du känner trygghet i att vår personal finns kvar även efter ett uppehåll. Varmt välkommen tillbaka – vi uppskattar ditt förtroende. Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Fint putsad inglasning xxxxxxxxxxxxccccccccc
Hej Karin! Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att du är nöjd med den fönsterputs. Vi uppskattar ditt omdöme. Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
jag ha städning 1 x i månaden, det kommer olika personer och en del är väldigt duktiga men det finns en och annan som inte är det. i det stora hela är jag nöjd
Hej Ursula! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att du i det stora hela är nöjd med städningen. Vi tar gärna med oss din feedback kring variationen mellan olika medarbetare – det hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för ditt förtroende! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Lindalens städar hos oss var 14:e dag. Hela villan i två plan. Vi har anlitat dem i många år. Jag har fått den städerska som jag önskat mig. Hon är artig och vänlig och städar mycket noggrant. Jag skulle inte kunna göra det bättre själv! Därför är jag mycket nöjd.
Hej Gullevi! Tusen tack för ditt fina omdöme och för att ni har valt att anlita oss under så många år! Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda och att er städerska möter era förväntningar både i bemötande och noggrannhet. Vi är väldigt glada över ert förtroende och ser fram emot att fortsätta ta hand om ert hem på bästa möjliga sätt. 🌿✨ Varmaste hälsningar, Lindalens Städ
Vi har nu haft städning från Lindalens en gång i månaden under drygt ett år. Vi är mycket nöjda! Städerskorna talar svenska så vi kan förstå varandra. Städningen går undan och blir bra😊 våra tre våningar blir rena och fina på tre arbetstimmar. Två städare kommer kl 10.00 och de är klara kl 11.30. De är alltid glada och hjälpsamma. Då de någon gång är lite sena arbetar de ändå sina timmar. Jag är så glad att flickorna hjälper oss att kunna bo kvar i huset!
Stort tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss verkligen att ni är så nöjda med städningen och att kommunikationen fungerar bra. Vi uppskattar att ni lyfter både effektiviteten, noggrannheten och det trevliga bemötandet från våra medarbetare. Det betyder mycket för oss att kunna bidra till att ni kan fortsätta bo kvar i ert hem och trivas. Tack för ert förtroende och för att ni delar med er av er upplevelse! Mvh Katerina Meletis Lindalens Städ
Funkar alltid bra och de är alltid på tid
Hej Åsa, tack för din värdefulla omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid och vi är väldigt glada över att få hjälpa dig med din hemstädning. Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Har anlitat dem i många år och alltid varit nöjd med företaget. Det har hänt att man måst ändra tid pga sjukdom men vi har aldrig blivit utan hjälp. Städningen och fönsterputs alltid utan anmärkningar. Tjänstvilliga om vi har behövt något extra eller annorlunda än den vanlig städningen två gånger per månad.
Hej Lena! Tusen tack för din fina och lojala feedback! Det gläder oss att du har varit nöjd under alla år och att både städningen och fönsterputsen motsvarar dina förväntningar. Vi uppskattar också att du lyfter vår flexibilitet och vilja att hjälpa till när något extra behövs. Tack för ditt långvariga förtroende – det betyder verkligen mycket för oss! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Mycket nöjd med storstädning inför fotografering och försäljning.
Hej Per Ove! Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med storstädningen inför fotograferingen och försäljningen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och önskar lycka till med försäljningen! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Fick hjälp med fönster puts på ett mycket bra sätt, så nöjd
Hej Katarina, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är så nöjd med fönsterputsningen. Vi uppskattar verkligen din feedback! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
I telefon hade vi gjort upp att ni skulle ha med material, damsugare etc. Men när de kom hade de inte med sig något. Efter ett tag gick mannen (de var två) och kollade i bilen och det visade sig då att en damsugare fanns där. Men jag upptäckte senare att de hade rotat fram en trasa att torka med som fanns i en hink. Det hade jag gärna tagit fram själv om de frågat. Kvinnan var väldigt vänlig men pratade tyvärr ingen svenska alls vilket innebar att kommunikation med henne var omöjlig. Fönstren var rena, men några lister hade de missat.
Hej Anna! Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att kommunikationen och hanteringen av material inte fungerade som överenskommet vid ert städtillfälle. Det är självklart vår personal som ska ta med sig all nödvändig utrustning, och de ska alltid fråga innan något används i hemmet. Vi tar även till oss feedbacken gällande språkbarriären – vi strävar efter att kommunikationen ska vara smidig och trygg för alla våra kunder. Det gläder oss att fönstren blev fina, men vi ber om...
Städningen utförs till full belåtenhet. Däremot önskas mer kunnighet i svenska språket. Vissa förstår ingenting,låtsas förstå.
Hej Grethel Dagmar! Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är fullt nöjd med städningen. Tack också för att du lyfter språkaspekten – vi tar detta på största allvar och arbetar kontinuerligt med att stärka kommunikationen. Din synpunkt hjälper oss att bli ännu bättre. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Städningen är alltid noggrant utförd och drssutom snabb. Vi är mycket nöjda.
Hej Göran! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att ni uppskattar både noggrannheten och snabbheten i städningen. Det betyder mycket för oss att ni är så nöjda. Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Bättre fönsterputsare än Daniel finns inte. Alltid mycket nöjda när han varit hos oss!!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi håller med – Daniel gör ett fantastiskt arbete och vi uppskattar att du lyfter honom. Härligt att höra att ni alltid är nöjda efter hans besök Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Bra, punktliga och noggranna!
Hej Lina, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vår punktlighet och noggrannhet. Hälsningar Lindalens Städ
Proffsigt utförande och alltid lika positiva! Kan varmt rekommenderas!
Hej Margit Ragnhild! Tusen tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt proffsiga utförande och positiva bemötande. Tack för din rekommendation! Hälsningar Lindalens Städ
Under alla år har vi alltid varit nöjda men deras tjänster och skulle varmt rekommendera dem till alla andra.
Hej Marie! Stort tack för dina fina ord och för ditt långvariga förtroende! Det gläder oss att ni alltid varit nöjda, och vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss till andra. Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Vid kontakt med Lindalens Städ så gav dom mej snabb återkoppling och service. Jag köpte tjänsten : fönsterputsning. Har haft Lindalens städ flera år och är väldigt nöjd med fönsterputsningen. Toppen.
Hej Marie-Louise! Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både återkopplingen, servicen och fönsterputsningen. Vi uppskattar verkligen ditt långvariga förtroende – toppen att du fortsätter vara nöjd med våra tjänster! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
TREVLIG PERSONAL. Snabbt arbetat.
Hej Ruth! Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar vår trevliga personal och effektiva arbete. Hälsningar Lindalens Städ
Effektivt gäng och noggranna. Bra fönsterputs. Rekommenderas varmt
Hej Gunnar! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt effektiva och noggranna arbete samt fönsterputsen. Tack för din rekommendation! Hälsningar Katerina Meletis Lindalens Städ
Jag fick hjälp med fönsterputs och är mycket nöjd med bemötandet samt genomförandet!
Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd både med resultatet och bemötandet. Varmt välkommen att boka oss igen framöver! 💧✨ Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Jag har fönsterputsning av Danne,och han är noga o han är trevlig,helt underbar,honom får vi vara rädd om👍❤️
Hej Birgitta! Tack snälla för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi håller helt med – Danne gör verkligen ett strålande jobb och vi är glada att ha honom i vårt team. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse ❤️✨ Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Bra o effektiv fönsterputsning kommer att anlita igen
Hej Anita. Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsningen — vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! 💦✨ Vänliga hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Punktlig, snabb och väl utförd fönsterputs.
Hej Bengt-Olof! Tack för din fina återkoppling! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och är glada att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen att boka igen när det är dags nästa gång! 💧✨ Hälsningar Lindalens Städ
Trevlig personal som är noga med detalj städ, vi förväntade oss ett rent och fint hem vilket vi upplevde Lindalens Städ levererade. Vi har både provat storstäd och veckovis städning.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Melissa! 🌟 Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med både storstädningen och den löpande städningen. Vårt mål är alltid att leverera ett hem som känns rent, fräscht och omtänksamt städat – så det värmer att höra att vi lyckats med det hos er. 💚 Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Mycket bra fönsterputs! Lätt att boka, punktliga och resultatet superbt. Rekommenderas varmt.
Hej Marie! Stort tack för ditt fina omdöme! 💚 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både bokningsprocessen och resultatet. Att leverera ett smidigt och professionellt arbete från start till mål är alltid vårt mål. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! 🌟 Hälsningar Teamet på Lindalens Städ
Mycket bra och väl genomförd storstädning!
Hej! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med storstädningen – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att boka igen när det är dags nästa gång! Hälsningar Katerina på Lindalens Städ
Sådär städat tyvärr… Missade lister, dammigt i hörnen på golvet osv. Hade förväntat mig bättre städning, framförallt då det var första gången och första intrycket.
Hej Julia, Tack för att du delar din ärliga feedback. 🌿 Vi beklagar verkligen att städningen inte levde upp till dina förväntningar – särskilt vid första tillfället då det första intrycket är viktigt för oss. Vi tar till oss dina synpunkter och kommer att se över detta internt för att undvika att det upprepas. Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om du vill att vi kommer och åtgärdar det som missats. 🙏 Vänliga hälsningar Katerina / Lindalens Städ
Bra proffsig. Bra, bra Bra Bra Bra Bra Bra
Hej Stefan, Tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss. Härligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! 🌟 Hälsningar Lindalens Städ
Jag är mycket nöjd med fönsterputtsningen. Mannen som utförde putsningen var artig och trevlig Gjorde ett bra arbete.
Hej Marie, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att vårt team bemött dig på ett trevligt och professionellt sätt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Hälsningar Lindalens Städ
Jag är så nöjd med fönsterputsningen, mycket trevlig man som utförde den.
Tack för din fina återkoppling! 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig, och det gläder oss att du är nöjd med både fönsterputsningen och servicen. 🌸 Hälsningar Lindalens Städ
Han var mycket snabb och noga 👍
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och noggrannheten – det uppskattar vi verkligen! 🙏 Hälsningar Lindalens Städ
Jättebra på att putsa fönster o trevliga
Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både fönsterputsningen och bemötandet. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Anlitat dem för att putsa mina fönster och ni må tro att jag är nöjd!!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏✨ Vi blir verkligen glada över att höra att du är så nöjd med din fönsterputsning. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det behövs. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Mycket bra och korrekt städning, första gången som jag blev nöjd efter att ha provat flera andra städbolag. Kommer att boka igen och har rekommenderat Lindalens till fler jag känner.
Hej Christina, Det gläder oss verkligen att vi kunnat leva upp till dina förväntningar och att du är nöjd med städningen. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare betyder oerhört mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Hälsningar Team Lindalens Städ
Fönsterputsaren är super!
Hej Karin, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen – vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Snabbt och så proffsigt genomfört! Rekommenderas varmt!
Hej Anette, Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar verkligen din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Lindalens Städ kom punktligt som överenskommet. Medarbetarna var alla trevliga, hjälpsamma och flitiga. Fönsterputsningen tog betydligt längre tid än planerat eftersom vårt hus har ovanligt många fönster. Medarbetaren utförde ändå arbetet mycket noggrant och avslutade allt – även om det innebar att han jobbade längre än planerat. Det uppskattade vi verkligen. Även städningen i huset utfördes grundligt och noggrant. Vi kan varmt rekommendera Lindalens Städ och kommer gärna att anlita deras tjänster igen.
Hej Gunnar Jürgen! Stort tack för ert fina omdöme och för att ni delar med er av er upplevelse! 🌸 Vi är väldigt glada över att ni uppskattade både fönsterputsningen och städningen i huset. Att våra medarbetare tar sig tiden att utföra arbetet noggrant, även när det kräver lite extra insats, är något vi värdesätter högt – och vi uppskattar verkligen att ni också uppmärksammar det. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen framöver! 🙏✨ Vänliga hälsningar, Lindalens Städ
Supernöjd med såväl städning och service
Stort tack för ditt fina omdöme! 💐 Vi är väldigt glada att du är nöjd med både städningen och servicen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🙏✨ Hälsningar Lindalens Städ
Vet inte. Kontrollerade aldrig resultatet. Fick ingen kritik så städningen kanske va bra eller tvärt om?
Hej Jan-Ola. Tack för din återkoppling! Vi uppskattar att du delar din upplevelse. Om du vill ge oss mer konkret feedback framöver tar vi gärna emot den, så att vi kan säkerställa att du alltid blir helt nöjd. 🌸 Vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Har hemstädning och är mycket nöjd med företaget som jag varmt rekommenderar!
Hej Ingalill, Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår hemstädning och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver. Hälsningar Team Lindalens Städ
Kommer alltid i tid och utför jobbet till det man villa att det skall göras exakt
Hej Lars Rune Tack för ditt fina omdöme! ✨ Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vår punktlighet och noggrannhet – det betyder mycket för oss. Hälsningar Team Lindalens Städ
Kommer ALDRIG att rekommendera dom!!! Fick en faktura på städ som dom ALDRIG har gjort pga vi blev sjuka och att jag mailade dom ang detta. PINSAMT
Hej Anne-Lie Vi är ledsna att höra att du känner dig missnöjd. Vi tog direkt kontakt för att hitta en lösning och hoppas få möjligheten att välkomna dig tillbaka och ge dig en upplevelse som motsvarar våra höga ambitioner. Med vänliga hälsningar Team Lindalens Städ
Bästa företaget! Alltid trevligt bemötande och bra städning.
Hej Anders! Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med bemötandet och städningen. Det betyder mycket för oss att få sådana omdömen – det är just detta vi strävar efter varje dag. Tack för att du valt oss – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig! Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ
Fönsterputs,nöjd,beställer varje år.Trevliga.
Hej! Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår fönsterputsning och att du återkommer varje år – det uppskattar vi verkligen! Vi ser fram emot att få hjälpa dig även nästa gång. Vänliga hälsningar, Teamet på Lindalens Städ