Excellent Cleaning Sweden AB

Excellent Cleaning Sweden AB

www.excellentcleaning.se
  • BadgeThreeYears
4.2

Excellent Cleaning är en städfirma i Stockholm med professionella städtjänster. Hos oss får du städning av högsta kvalitet, och på vår hemsida kan du få ett prisförslag inom 1 minut. Vi har god erfarenhet av alla typer av städning i olika miljöer. Till privatpersoner erbjuder vi hemstädning som kan bokas vid enstaka tillfällen...

559 omdömen om Excellent Cleaning Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2024

Kaspar F
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket tillmötesgående och kunde byta datum för flyttstädning med kort varsel när det dök upp oförutsedda händelser för oss. Imponerad av killen som städade hela huset själv. Det kändes rent och fräscht, inga synpunkter från köparna.

Jacky C

Bra, förstående,hjälpsam, trevlig,

William Linus B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Smidigt och bra genomförd flyttstädning!

Jennie Maria Å
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Fantastiskt företag, bra kontakt från första samtal, så duktig tjej som gjorde mitt hem så fint. Så så så nöjd och kan varmt rekommendera detta företag. Jag använde mig av flyttstäd och det va så grymt bra städat skinande rent . Tack ❤️

Hans Göran K
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Städade perfekt - ingen anmärkning på nått

Pia Helene B

Bra städat Fick inga klagomål Tusen tack för hjälpen

Marina V
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Trevlig personal och bra utförd städning till bra pris

Ulf Y

Punktliga, snabba och noggranna

Siv Ingegerd Z
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Jag är mycket nöjd med Excellent Cleaning som verkligen gör skäl för för sitt namn! Tack!

Hans H
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Vi beställde flyttstädning efter rekommendation. Fungerade bra och smidigt. Medarbetaren som gjorde städningen gjorde det bra och noggrant! Vi är nöjda!

Anna Katrina L
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket snyggt och verkligen välstädat. Såg ut som en ny lägenhet.

Alexandra Carolina Maria W
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Otroligt nöjd med städningen, inget att anmärka på

Mathias Nils Sebastian B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Smidig kommunikation för mitt flyttstäd och arbetet väl utfört.

Wendela A
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Allt var super rent! Inget dåligt att säga alls

Sandra Anna Maria R
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Väldigt nöjd över städningen av vårt radhus. En tjej, trevlig och noggrann. Missade inget, rent och snyggt.

Rufus Ivar Olof N
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket bra bemötande och städning!

Jean-Pierre G
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket trevligt bemötande och lösningsorienterade. Hjälpte mig med väldigt kort varsel!

Eva Maria H
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Enkelt och smidigt. Trevlig kontakt.

Nils Erik B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Svårt att kommunicera med företaget för att göra det enklare för mig. Städningen okej

Frida Marielle G
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

De var långsamma tog flera timmar mer än tiden vid bokningen. Allt var inte helt rent ändå, damm kvar på lister och bakom dörrar

Monica E
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Riktigt bra och vi är väldigt nöjda. Punktliga och utrustade med allt material. Det blev skinande rent överallt. Rekommenderar verkligen Excellent!

Ted J
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Använde starka rengöringsmedel till ugnen utan att skölja bort efteråt. Dåligt rengjorda fogar mellan klinkers. Kommunikationsproblem. Varken svenska eller engelska.

Amin A
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Jag är mycket nöjd med resultatet och priset. Social och trevlig personal.

Marianne C
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Kom på utsatt tid. Snabb och effektiv. Mycket nöjd med resultatet. Tänker återkomma.

Emelie S

Bäst offert på marknaden! Flexibla och fullt godkänt utförande 👍🏻

Linda Ingela Viktoria B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Det enda negativa som drar ner mitt betyg är att dom ringde och klagade på ” skicket” på lägenheten och sa att dom ej kunde städa på vissa ställen OM jag inte betalade extra. Meddelande då att då behöver dom ej städa då jag inte var villig att betala extra , rätt otrevligt bemött dessutom skulle jag vilja påstå . Inte alls kul och prata med . I slutändan så städade dom allt ändå ? Så ett sätt för att få mer betalt ? På ett jäkligt otrevligt sätt ….

Patrik R
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Punktliga, väl utfört arbete. Vi hade stor inglasad balkong där alla fönster var fläckfria efter städningen. I övrigt såg allt väldigt bra ut, även kökslådor och skåp.

Freddie Alfredo Javier P
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Enkla att ha att göra med, flexibla!

Johana M
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Utmärkt flyttstäd! Fick ingen anmärkning. Vid slutbesiktningen fick städen väl godkänt. Väldigt nöjd! Värt varenda krona

Clare Rhiannon O
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Super snabbt svar och väldigt tillmötesgående. Använder städning service och är super nöjd så nu har även bokat annat igenom dem! Bra service och recommend!

Cabelduc D
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Pålitligt och rent, höll vad de lovade!

Marianne J
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket nöjd vid första kontakten kändes proffsigt! Ringde och stämde av tiden två gånger om det var kl 08 eller 09 städpersonal skulle vara på plats båda gångerna sa man att tiden var kl 08, åker från mitt nya boende till adressen där städningen skulle utföras, när klockan var 08:15 ringer jag Excellent Cleaning inget svar, ringer o ringer inget svar o ingen städpersonal kl 09:15 får jag ett sms från städpersonalen att hon är försenad, hon dyker upp 09:30 och då äntligen får jag kontakt med personal inte med Adam han var...

Markku Micael M
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Trevligt och seriöst bemötande. Utmärkt utfört arbete, som håller det dom lovar. Rekommenderas starkt.

Kerstin G
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Har anlitat företaget ett fåtal gånger, men varje gång varit nöjd med resultatet. Har fått samma person varje gång och det uppskattar jag mycket.

Daniel A

Skinande rent resultat.

Angela Dolores Margaretha Nadeschda H
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Effektivt och bra städat. Allt var rent och fint.

Max Erik S
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Super bra städat. Även flexibla då det blev ett missförstånd gällande datum och inga problem att ändra.

Ruth Marianne K
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Denna gång var det mycket bra

Astrid B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Väldigt vänligt bemötande och allt löstes tillfredsställande, mycket nöjd. mvh Thomas

Lennart Wizén (
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Väldigt nöjd med städerskan som städade dödsboet efter min mor och det var inte lättstädat.,,

Johan H
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket bra flyttstäd. Rekommenderas!

Hennie Å
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Jättenöjd! Trevlig och hjälpsam personal som själva flyttade tillbaka vitvarorna/badkaret efter städningen som inte ingick i offerten, så snällt gjort och plus i kanten :) Jättebra städning/putsning av fönster, snyggt och rent! Allt var perfekt och bra pris med RUT-avdraget :) Bra och trevlig kundservice också! Jag rekommenderar Excellent Cleaning!

Louise Gulleri J

Bra bemött! Mycket noggrann städning. Kan varmt rekommendera denna firma

Ulf Z
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Från första kontakt vid beställningen av städtjänsten, till utförande och resultat, kan jag bara ge högsta betyg. Rekommenderas.

Kristina B
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Trevligt bemötande och snabbt svar på offertförfrågan. Konkurrenskraftigt pris. Utförde flyttstädning i vårt fritidshus till vår belåtenhet. Dock lite problematiskt att kommunicera med städarna, som pratade dålig engelska.

Ricardo Enrique Paredes S
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Personen jag pratade med vid bokningen av städningen var väldigt professionell och ställde rätt frågor kring hur jag ville ha det hemma. När jag kom hem var det rent och fint, och allt som hade flyttats stod tillbaka på sin plats. Man märkte verkligen att de hade varit noggranna och brydde sig om detaljerna. Jag är supernöjd med städningen och kommer definitivt att använda deras tjänster igen :)

Jamila W
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Bokade städflytt, badrum och kök blev väldigt rent samt alla fönster men resterande rum var inte ens dammsugit eller dammat, varken golv eller lister.

Karl Gunnar L
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Mycket bra! Vi är nöjda och rekommenderar företaget!

Annsofie I
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Helt ok städat. Dock så undrade vi varför inte vägg tvättas av. Handavtryck på väggen. Samt så hade vi en olycka då dusch stången slets av från sin montering som var fast på väggen. Detta kunde bostadsbolaget lösa lätt med nytt fäste men ändå. Annars nöjd. Tack!

Lii Elin Monika K
Skrev om Excellent Cleaning Sweden AB

Wow. Bästa städfirman jag använt mig av när jag flyttat. Väldigt noggranna och ordentligt. Otroligt nöjd.