Gick smidigt. Allting fungerade som förväntat.
Excellent Cleaning Sweden AB
Excellent Cleaning är en städfirma i Stockholm med professionella städtjänster. Hos oss får du städning av högsta kvalitet, och på vår hemsida kan du få ett prisförslag inom 1 minut. Vi har god erfarenhet av alla typer av städning i olika miljöer. Till privatpersoner erbjuder vi hemstädning som kan bokas vid enstaka tillfällen...
406 omdömen om Excellent Cleaning Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevligt bemötande av alla jag pratat med i telefon och som kom och städade.
Enkel och professionell kommunikation sedan första offerten. Kommunikation och information från företaget innan städdagen var väldigt bra. En anställd ringde oss dagen innan för att gå igenom städschemat och för att påminna oss om några saker vi skulle göra för att underlätta för en bra städning. Städaren kom i tid och gjorde ett utomordentligt arbete. Tyvärr märket vi att ett av fönstrena glömdes men jag fick ett snabbt svar från företaget när jag mejlade om detta och misset blev åtgärdat samma vecka. Jag kan varmt rekommendera Excellent Cleaning Sweden AB.
Hej , vi har bara betalt Och vet inte mycket annat , det är boendet på Lotsen som arrangerat . 👍
Det var välstadat och jätte bra
Städningen var ok men dom blev inte klara den tiden dom sa
Toppen Toppen Toppen ToppenToppenToppen
Städningen var toppen men när bokningen gjordes över telefon så var jag mycket tydlig med att jag ville ha städning på morgonen och klart senast 12. Jag fick offert och godkände bokningen snabbt för jag upplevde en bra service över telefon. Men när dagen kom fick jag ringa och kolla vart städteamet var, och det visade sig att bokningen lagts in från 13:00. Detta kändes inte alls bra. Tack och lov kunde städare komma på en timme. Men det tog alldeles för många timmar och jag fick veta sent på em. att allt var klart. Nya lägenhetsägaren...
Jag är mycket nöjd med arbetet som utfördes.
Flyttstäd som fungerade bra utan problem och har inte fått någon signal från familjen dom flyttade in så jag är väldigt nöjd. Svårt att prata med personalen som inte kunde någon svenska eller engelska men dom kunde sitt jobb så det rullade på utan frågor eller kommentarer och jag hoppas att ert företag tar hand om personalen på ett korrekt sätt.
Smidigt, proffsigt - precis som man önskar när man anlitar städning
Vi är jättenöjda rent och snyggt och bra service
Smidig och trevlig service. Jättebra städning till ett bra pris!
Jag rekommenderar flyttstädning. Mycket trevligt bemötande från Adam på kontoret. Personalen som städade kom i tid och var väldigt trevlig. Städade noggrant och jag hittade inget att anmärka på, och jag är ändå väldigt petig. Bokade först en annan städfirma som inte ens dök upp, denna höll vad de lovade :)
Så grymma!! Kan verkligen rekommendera Excellent cleaning. Allt funkade så bra och smidigt . Superfint städat!! Tack ☺️
Det funkade jättebra. Fint resultat i utsatt tid.
Pålitliga, bra kommunikation. Duktiga noggranna städare.
Hej 👋 har redan skrivit än gång å tack Bra ni bidrag till barncancerfonden 😀
Är supernöjd med bemötandet, killarna som flyttade och flyttstädade! Faktiskt inget att klaga på - ovanligt men sant 😃
It has been ok. Only thing is that the people that come and help have not brought elements and I have asked for those.
Allt gick bra och städaren var fantastisk! Önskar bara de hade kollektivavtal :/
Serviceminded och trevliga. Kvalitetsstädning
Superdålig upplevelse, kom antingen sent eller inte alls, dålig kommunikation och återkoppling, inga problem med själva städningen men allt annat gick bara fel båda gångerna jag använde deras tjänster, ingenting som jag kommenderar tyvärr.
Snabbt och smidigt. Och skinande rent.
Jag köpte flyttstädning som fungerade bra
Enkelt o smidiga att ha kontakt men
Bra service och fint städat, finns inget att anmärka på:)
Vi beställde flyttstädning av Excellent Cleaning och det var verkligen en grundlig och proffsig städning. Jag glömde beställa fönstertvätt av vårt glasade uterum men det var inga problem att lägga till det samma dag städningen utfördes! Tycker också de tog ett mycket rimligt pris för sina tjänster så rekommenderar verkligen Exellent Cleaning.
Snabba med att återkoppla på begäran om offert på flyttstädning. Däremot var det svårt att kommunicera över tfn med den som var ansvarig för flyttstädningen, svårt med Svenska språket. När jag sedan kom hem efter 2 dgr för att se resultatet var det inte 100% utfört, försökte reklamera vissa delar men det gick inte att få kontakt med någon på företaget. Snabb återkoppling, halvbra utfört jobb men ett okey pris.
Jag är mycket nöjd med flyttstädningen!
Grym service! Trevligt bemötande!
Snabba att svara vid frågor, inget krångel och mycket väl utförd städning!
Enkelt att beställa och mycket väl genomförd flytt städning. Professionellt bemötande från första kontakt till slutfört uppdrag. Rekommenderas varm.
Väldigt slarvigt städat, de hade lämnat kvar trasor och liknande i lägenheten när de var klara. Fick städa lägenheten igen på egenhand och blev erbjuden en liten summa i rabatt som kompensation.
Allting gick som förväntad! Jag rekommendad det verkligen!
Bokade hemstädning i sista minuten och fick hjälp av Björn och Julia vid bokningen. Superbra kontakt och service, guldvärda! Räddare i nöden.
Toppenbra städat och supertrevlig personal!
Rent och bra utfört, smidig kontakt.
Rent och snyggt. Inga problem.
Mycket trevligt bemötande genom hela processen. Väl utförd flyttstädning!
Excellent cleaning var lätt att boka tid med, kom som planerat och inga konstigheter att lägga till extra delar på plats. Mycket bra bemötande. Kan varmt rekommendera Excellent cleaning.
Dom är bra att flytt städa!’👍😘
Snabb att svara på förfrågan, proffsigt bemötande, klar och tydlig info om villkor, trevliga och kompetenta lokalvårdare, kom på utsatt tid, rent och snyggt, utfört till full belåtenhet och återkoppling efter slutfört arbete. Vi är supernöjda och kommer att anlita Excellent Cleaning igen. Annelie
Lite problem med språket, men städningen blev bra.
Helt ok service, lite svårt med språket men fint utfört arbete så Tack för hjälpen
Kliniskt rent efter Excellent Cleanings flyttstäd. Fantastiskt bemötande av all personal.
Väldigt professionella och duktiga men tyvärr så var det lite skavanker i hemstädningen så som fläckar kvar på köksgolvet och lite dåligt dammat på hallmöblerna. Men jag skulle rekommendera dem för andra.
Jag är väldigt glad att jag anlitade excellent moving till min flyttstädning. De gjorde ett riktigt bra jobb och lägenheten var fin och ren när de var klara! Skulle starkt rekommendera!
Städarna var 30 min sena. Ni gick inte att nå när jag ringade för att fråga var ni var. Det känns inte alls tryggt att ni inte heller återkopplande till mig eller informerade om att ni skulle vara sena.
Fruktansvärd upplevelse med Excellent Cleaning! Kommunikationen var under all kritik. Trots samtal över telefon var det ingen som visste vad jag beställt. Städerskan kom utan rätt utrustning. Kändes knappt som någon hade varit där och städat. Jag hörde av mig på flera olika sätt (email, tel, chatt, sms) men fick inte svar någonstans. 'Nöjd-garantin' var det inte snack om då jag inte fick återkoppling. Den enda som svarade var städerskan som kom igen. Tycker synd om deras anställda som skickas ut på jobb på fel premisser....