Städhjälp på Tyresö

10 rekommenderade städfirmor på Tyresö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Nära&Kära Hemstäd Sverige AB

Verifierat företag
    308 omdömen
    Alexander E
    Alexander E: Vi bokade storstädning inför inflytt i ett hus som var i princip tomt – endast några kartonger i de olika rummen, och flera ytor som sovrum behövde endast dammtorkning och moppning. Huset var dessutom redan flyttstädat av tidigare ägare, så vitvaror som kyl, frys och ugn hade inte använts sedan dess. Tvättstugan och ett sovrum på källarplan behövde ingen städning. Golvet i källaren mot badrum behövdes endast dammsugas. Trots detta lämnades flera ytor helt ostädade: fönsterkarmar, lister, trapphörn, eluttag och badrumsgolvet var fortfarande smutsiga. Dessutom hade städpersonalen satt tillbaka en hylla i frysen på fel sätt, vilket ledde till att dörren stod öppen och isen började smälta. Det hade kunnat orsaka skador om vi inte upptäckt det i tid. Företaget bad om ursäkt och erbjöd ett avdrag på två timmar på fakturan (de var här i totalt åtta timmar, två personer), men det motsvarar inte alls det arbete vi själva fick lägga ner i efterhand. Vi valde därför att bestrida fakturan och betala det vi ansåg rimligt, efter bestridande gick de med på ett avdrag på 50%. Men innan det formella bestridandet, när jag påpekade att 2 timmars avdrag var för lite, fick jag ett bestämt nej. Städningen upplevdes slarvig och kommunikationen efteråt var artig men utan verklig vilja att möta oss som kund. Vi kommer inte att anlita företaget igen.
  • Driver du städfirma i Tyresö?

• Mr Helper AB

Verifierat företag
    104 omdömen
    Luka C
    Luka C: Väldigt bra bemötande och lösningsorienterade tillgång till två lite kluriga uppgifter. De blev fixat till högsta betyg! Vi är så tacksamma och otroligt nöjda med att vi valde Mr Helper. Vi kan varmt rekommendera och det blir för vår del inte sista gången.
  • Med ca 35 års erfarenhet av professionell städning kan ni känna er trygg med oss som er städpartner. Vi har nöjda kunder som anlitar oss långsiktigt.
    Bo Robert H
    Bo Robert H: Jag har flera gånger köpt fönsterputs av Lindalens Städ och alltid varit väldigt nöjd. Snabbt och väl utfört arbete. Har inte haft något att anmärka på.
  • Ann Britt Christina H
    Ann Britt Christina H: Positivt bemötande och perfekt städat!
  • OLOF K
    OLOF K: Missade en hel del, bl a golvbrunn I dusch. Gick in med skor på ett vitt hårdvaxat golvbrunn. Missat att torkad golvbrunn Slarvig fönsterputs. Dock plus för att åtgärda misstagen skyndsamt..
  • Mattias O
    Mattias O: Alltid nöjd med resultatet! Flexibla med bokningar.
  • EBBA KRISTINA S
    EBBA KRISTINA S: Trevligt och personligt. Tillmötesgående och lyhörda. StorStädning med extratjänster samt fönsterputs utfördes proffsigt och det fanns inget att klaga på. Mycket nöjd och kommer att anlita företaget igen.
  • Kajsa B
    Kajsa B: Mycket bra, fint och rent hemma oss!
  • Jenny S
    Jenny S: Vi blir lika glada och fortfarande förundrade varje gång vi kliver in genom dörren efter städning. Det är så fint och så mycket gjort och man ser verkligen all omsorg de lagt ned. Vi är supernöjda och städningen är verkligen proffsigt utförd! De är också väldigt trevliga och flexibla!
  • Driver du städfirma i Tyresö?

• Calle E
    Calle E: Har städat hos oss i över 1 år. Noga och pålitliga. Kan varm rekommenderas.