Extra Rent

www.extrarent.se
  • BadgeSixYears
1 220
4.5

Välkommen till Extra Rent! Tänk att få komma hem till ett nystädat och väldoftande hem utan att du har behövt lyfta ett finger! Vi sköter din hemstädning, fönsterputs och du får mer tid över till roligare saker. Säkerhet är ett av vårt företags ledord. Att kliva in i människors hem kräver en hög dos av respekt och förtroende....

1220 omdömen om Extra Rent

Sedan starten hos Reco 2021

Inger R
Skrev om Extra Rent

Trevliga tjejer som gjorde sitt bästa

Inger O
Skrev om Extra Rent

När jag kontaktar Extra Rent så försöker de alltid hitta en passande tid för mig. Bemötandet är bra. De som utför tjänsterna (städar) har olika ambitionsnivåer. Vissa är väldigt duktiga och jobbar på, några är mindre bra och inte så ambitiösa. Det är ofta inte samma personer som kommer till mig när jag beställer städning. De har ofta svårt att prata svenska och har i bland svårt att förstå vad man menar. Men min uppfattning är att Extra Rent ser till så att en av två som kommer är duktig på att städa och göra fint och kan...

Karin O
Skrev om Extra Rent

Fönsterputs, vänligt och bra bemötande.

Margaretha H
Skrev om Extra Rent

Der är alltid lätt att komma i kontakt med Extra Rent för t.ex ändring av tid eller uppehåll i städning pga resa. Snabb återkoppling med tydliga svar. Tydlig fakturering och lätt att se vad vi betalar för. Städerskorna gör ett mycket bra/utmärkt arbete, de kommer i tid, delar upp aktiviteterna mellan varandra och utför arbetet noggrant. Inga problem att t.ex lägga till något om jag tycker det behövs. Vi har alltid varit nöjda med resultatet och tycker dessutom att både Alexandra och Katarina är mycket trevliga att ha att...

Maud D
Skrev om Extra Rent

Damerna som kommer till oss är samtliga trevliga och vi uppskattar att känna igen personalen gång efter annan. Vi är nöjda med det arbete som utförs. Vi köper hemstädning varannan vecka och har även haft fönsterputs vilket vi avser att upprepa.

Jeanne C
Skrev om Extra Rent

Rengøringen var fin - kontakten til administrationen/kontoret = inte als bra

Barbro O

Motsvarade mina förväntningar

Anders R
Skrev om Extra Rent

Glada o positiva städteam, grundlig rengöring bäddar rent, putsar även några fönster vid behov. Vi är väldigt nöjda

Jonas P
Skrev om Extra Rent

Kan vara svåra att få tag på Min enda erfarenhet är fönsterputs med särskild fönsterputsare och den är jag nöjd med. Har försökt vid tre tillfällen att få någon på extra rent att ta en diskussion och lämna offert på årligt abbonemamg på fönsterputs men aldrig fått svar så antingen vill man inte eller så kan man inte.

Johanna M

Trevlig personal. Alltid bra bemötande. Serviceminded

Ilona M
Skrev om Extra Rent

Extra Rent har hjäpt mig i hemmet med både städning och fönsterputsning i över 3 år. Jag är mycket nöjd med deras hjäp och rekomenderar deras tjänster till alla mina grannar och bekanta m.m.

Ann-Christine P

Tjänst: Städning 4 tim, var 14.e dag. Mycket nöjd med städningen. Bra att samma flickor städar. Punktliga, effektiva, noggranna, glada och trevliga. Administrationen lätt att ha att göra med, flexibla och trevliga.

Eva Viola Ann-Louise A

Bra Begär alltid Daniel Han gör ett bra jobb

Pille-mai L
Skrev om Extra Rent

Bra, men har inte fått räkningen än.

Margaretha B
Skrev om Extra Rent

Som alla tidigare gånger, alldeles utmärkt fönsterputsning.

Elisabet G
Skrev om Extra Rent

Alltid mycket bra rengöring av fönster och god service.

Elsa M
Skrev om Extra Rent

Efter att ha testat ett flertal städbolag genom åren så utmärker sig Extra Rent på sin jämna och höga städkvalitet, flexibilitet vid önskemål om extratjänster såsom byte av sängkläder och strykning m.m. Att de har lokal närvaro med kontor i området är för mig också ett stort plus då det är enkelt att arrangera nyckelöverlämningar m.m.

Lilian A
Skrev om Extra Rent

Mycket proffsigt. Trevlig och hjälpsam personal.

Inger S
Skrev om Extra Rent

Trevligt bemötande och mycket bra resultat

Gunnel E

Mycket Bra utfört arbete .punktlighet,

melanie b
Skrev om Extra Rent

Använde sist till flyttstäd. Jag fick inga anmälningar alls på städet vilket gör att jag ger företaget bra betyg. De svarar snabbt på frågor och förfrågningar och jag kan starkt rekommendera Extra rent.

Patrik F
Skrev om Extra Rent

Trevligt bemötande. Lyhört för önskemål och speciell situation. Väl utfört arbete.

Gabriella S
Skrev om Extra Rent

Min lägenhet och balkong blev så fin efter er flyttstädning! Det kändes riktigt bra att lämna över den i det skicket till min köpare☺️🌟

Christer A
Skrev om Extra Rent

Jag är väldigt nöjd med städningen o tjejerna som är här.

Moa A
Skrev om Extra Rent

Superbra, extremt effektivt och väl utfört arbete!

Kerstin D
Skrev om Extra Rent

Mycket bra och snabb putsning av vår balkonginglasning, tack 🤗

Kitty S
Skrev om Extra Rent

Blev mkt vänligt bemött. Levde upp till mina förväntningar om rena fönster Arbetade mkt effektivt o var så försiktig o smutsade inte ner med väta nedanför fönstren. Torkade snabbt upp om så skett.

Nona K
Skrev om Extra Rent

Jag är mycket nöjd . Gullig , duktig och vänlig tjej . Kommer att återkomma.

Mikael F
Skrev om Extra Rent

Alltid i tid och gör ett utmärkt jobb.

Inger D
Skrev om Extra Rent

Trevlig ung man o snabbt o välgjort jobb. Fattade inte riktigt cirklarna. Men jag menar högsta betyg. Inger Dimblad

Ann-Karin L
Skrev om Extra Rent

Mycket trevlig person. Kanske lite långsam. Fönstren blir jättefina. Mycket nöjd

Karin N
Skrev om Extra Rent

Jag beställde fönsterputs inne o ute, 10 fönster o en balkongdörr, mycket nöjd med arbetet o fönsterputsaren, har fått rekommendationen av ett par vänner som använt er och var så nöjda.

Klaus P
Skrev om Extra Rent

Kom till tiden, gjorde perfekt jobb

Maria H
Skrev om Extra Rent

När jag anlitar ett städbolag brukar det vara Extra rent därför att de, för det allra mesta har utfört sitt uppdrag på ett professionellt sätt. Den här gången blev det noggrant utfört av två duktiga kvinnor, en av dem hade jag träffat tidigare. De få gånger jag inte varit nöjd har jag framfört det. Känns som Exrta rent är ett pålitligt företag.

Maria Claudia Z

Städning en gång varannan vecka. Allt skinande rent! Alltid. Super proffsig personal, kan alla tricks för att städa alla sorters utrymmen och ytor, hög arbetsmoral. Kan varmt rekommenderas! Flexibelt företag, man kan alltid komma överens om ändrade tider mm.

Gabriella S
Skrev om Extra Rent

Blev trevligt bemöt av tjejerna som kom och städade Jätte duktiga på att städa rent och det blev super rent Dom visade var dom hade städat Blev super nöjd med allt

Helena C

Alltid varit supernöjd Även denna gång Hälsningar Helena Cewers

Linus O
Skrev om Extra Rent

Noggrann städning, som man förväntar sig!

Eva K
Skrev om Extra Rent

Ivan, som vi alltid vill ska putsa våra fönster är otroligt duktig, samvetsgrann o trevlig!

Lena R
Skrev om Extra Rent

Trevlig o duktig kille som putsade mina fönster

Göran L
Skrev om Extra Rent

Bra att företaget använder arbetskraft som annars kanske har svårt på arbetsmarknaden (dövstumma t.ex.). Men timpriset är ganska högt.

Petra H
Skrev om Extra Rent

Snabba, noggranna och gör det lilla extra! Bästa städfirman jag har haft.

Ann-Marie T
Skrev om Extra Rent

Lätt att får tid. Fönsterputsning invändigt och utvändigt och innglasad balkongen. Snabbt och bra. Trevlig personal. 🙂

Liselotte E
Skrev om Extra Rent

Väldigt bra ska rekommendera vänner.

Anita P

Ivan är Malmös bästa fönsterputsare

Irene L
Skrev om Extra Rent

Ibland lyssnar de inte, de som kommer hem till oss. Vi ber dem om vissa rum, andra kan de strunta i, men städar där ändå.

Ulla P
Skrev om Extra Rent

Känns som att komma hem till ett nytt hem

Jimmy L
Skrev om Extra Rent

Ett företag som man kan lita på och snabbt ställer upp om man behöver det. En bra och lätt dialog med kundservicen.

Ann M
Skrev om Extra Rent

Mycket bra! Kommer i tid, har grejer med sig. Bra att de är två personer som kan hjälpas åt med ev tunga möbler, mattor mm. Då tar det också bara halva tiden (3 tim går på 1,5). Toppen med rabatterade tider med kort varsel för mig som bor ensam och måste tänka på utgifterna.

Katarina B
Skrev om Extra Rent

Har anlitat Extra Rent i många år, men nu senaste gången blev jag för första gången riktigt besviken, tidigare har jag alltid varit väldigt nöjd. Abonnerar på städning varje månad men efter denna sista städningen funderar jag starkt på att säga upp abonnemanget. Betalar för 3 timmar, de städade max 2 timmar sen pratade de med varandra och i telefon resten av tiden. Inte acceptabelt då jag köpt 3 timmar. Det var fullt med grus i hallen, massor med fläckar på skåpsluckorna, vilket de hade hunnit med om de jobbat så många timmar...