Extra Rent

www.extrarent.se
  • BadgeSixYears
1 185
4.5

Välkommen till Extra Rent! Tänk att få komma hem till ett nystädat och väldoftande hem utan att du har behövt lyfta ett finger! Vi sköter din hemstädning, fönsterputs och du får mer tid över till roligare saker. Säkerhet är ett av vårt företags ledord. Att kliva in i människors hem kräver en hög dos av respekt och förtroende....

1185 omdömen om Extra Rent

Sedan starten hos Reco 2021

Gabriella S
Skrev om Extra Rent

Blev trevligt bemöt av tjejerna som kom och städade Jätte duktiga på att städa rent och det blev super rent Dom visade var dom hade städat Blev super nöjd med allt

Helena C

Alltid varit supernöjd Även denna gång Hälsningar Helena Cewers

Linus O
Skrev om Extra Rent

Noggrann städning, som man förväntar sig!

Eva K
Skrev om Extra Rent

Ivan, som vi alltid vill ska putsa våra fönster är otroligt duktig, samvetsgrann o trevlig!

Lena R
Skrev om Extra Rent

Trevlig o duktig kille som putsade mina fönster

Göran L
Skrev om Extra Rent

Bra att företaget använder arbetskraft som annars kanske har svårt på arbetsmarknaden (dövstumma t.ex.). Men timpriset är ganska högt.

Petra H
Skrev om Extra Rent

Snabba, noggranna och gör det lilla extra! Bästa städfirman jag har haft.

Ann-Marie T
Skrev om Extra Rent

Lätt att får tid. Fönsterputsning invändigt och utvändigt och innglasad balkongen. Snabbt och bra. Trevlig personal. 🙂

Liselotte E
Skrev om Extra Rent

Väldigt bra ska rekommendera vänner.

Anita P

Ivan är Malmös bästa fönsterputsare

Irene L
Skrev om Extra Rent

Ibland lyssnar de inte, de som kommer hem till oss. Vi ber dem om vissa rum, andra kan de strunta i, men städar där ändå.

Ulla P
Skrev om Extra Rent

Känns som att komma hem till ett nytt hem

Jimmy L
Skrev om Extra Rent

Ett företag som man kan lita på och snabbt ställer upp om man behöver det. En bra och lätt dialog med kundservicen.

Ann M
Skrev om Extra Rent

Mycket bra! Kommer i tid, har grejer med sig. Bra att de är två personer som kan hjälpas åt med ev tunga möbler, mattor mm. Då tar det också bara halva tiden (3 tim går på 1,5). Toppen med rabatterade tider med kort varsel för mig som bor ensam och måste tänka på utgifterna.

Katarina B
Skrev om Extra Rent

Har anlitat Extra Rent i många år, men nu senaste gången blev jag för första gången riktigt besviken, tidigare har jag alltid varit väldigt nöjd. Abonnerar på städning varje månad men efter denna sista städningen funderar jag starkt på att säga upp abonnemanget. Betalar för 3 timmar, de städade max 2 timmar sen pratade de med varandra och i telefon resten av tiden. Inte acceptabelt då jag köpt 3 timmar. Det var fullt med grus i hallen, massor med fläckar på skåpsluckorna, vilket de hade hunnit med om de jobbat så många timmar...

Karen N

Kom till tiden Vänligt bemötande Städningen bra

Inger S
Skrev om Extra Rent

Alltid trevligt bemötande och samma personal som kommer. Känns både tryggt och de kan ju lägenheten och vet vad som skall göras. Rent och fint efter deras besök. Städning var 14 dag 1 timme (blir ju 2 arbetstimmar eftersom de är 2 som städar)

Ola B
Skrev om Extra Rent

Mycket bra bemötande av tjejerna och super-duper fint städat. Jag har ett varannan-vecka abonnemang. 9,9/10 i betyg :)

Carin E

Professionellt företag att lita på: Kommer alltid i tid, Vänliga, Noggranna

Lilli Annie Marjaana S

Ett bra bemötande direkt. Bra svar på mina frågor. Mina förväntningar var höga. Extra Rent levde verkligen upp till mina högt ställda förhoppningar. Så jag upplever Extra Rent som ett bra serviceföretag till städning i mitt hem. Tjejerna som kommer hem till mig är punktliga, trevliga och duktiga. Skinande rent varje gång.

Cornelia R
Skrev om Extra Rent

Vi har städ / fjortonde dag, och är nöjda. Positivt att det är samma personer som återkommer varje gång, nästan

Linnea P
Skrev om Extra Rent

Mycket nöjd. Och en trevlig man

Nadia S

Nöjd med arbetet till 100%. Rekommenderar

Eva N
Skrev om Extra Rent

Trevliga o hjälpsamma flickor. Städning 1gång i månaden.

Max S
Skrev om Extra Rent

Bra bemötande i bokningen. Lite ojämn kvalitet på utförandet av tjänsterna - delvis pga nya människor hela tiden

Magnus K
Skrev om Extra Rent

Som vanligt snabbt, effektivt o trevligt. Kan verkligen rekommendera Ivan.

Dagmar G
Skrev om Extra Rent

Jätteduktiga fönsterputsare. Alltid i tid och mycket trevliga

Claudia Z
Skrev om Extra Rent

Några timmar efter städning är det fortfarande smutsigt i hissen. Kan bifoga foton om det ges möjlighet.

Damir S
Skrev om Extra Rent

Pålitlig och bra firma som sköter sitt uppdrag.

Annika B
Skrev om Extra Rent

Kommer i tid, gör ett bra arbete. Bara svårt att hitta fakturan. Annika Bergenudd

Ingrid B
Skrev om Extra Rent

Jag är mycket nöjd med fönsterputs av Daniel, alltid lika professionell.

Iréne S
Skrev om Extra Rent

Mycket duktig och engagerad personal

Ulla A
Skrev om Extra Rent

Beställde en veckostäd som jag blev nöjd med. Mycket trevligt bemötande av personal.

Håkan W
Skrev om Extra Rent

De sköter sig bra och effektivt

Sara D
Skrev om Extra Rent

Supertrevlig fönsterputsare som var noggrann. Superresultat.

Helena S
Skrev om Extra Rent

Fantastisk fina fönster. Blev vår på en gång!

Rita H
Skrev om Extra Rent

Vi blev väldigt nöjda med fönsterputsningen!

Gullu D
Skrev om Extra Rent

Altid gode resultat og altid meget flexible og ansvarlige personale. Har været kunde hos Extra Rent i flere år.

Anita A
Skrev om Extra Rent

Jag är jättenöjd. Killen som putsade mina fönster gjorde detta proffsigt. Återkommer vid behov.

Sven L
Skrev om Extra Rent

Vi har städning en gång per månad och är mycket nöjda!

Kenneth J

Trevlig personal Utmärkt arbete

Sally O
Skrev om Extra Rent

Punktligt, effective och trevligt. Har rekommenderat de till några andra.

Pernilla F
Skrev om Extra Rent

Mycket bra städbolag, grym fönsterputsare Ivan som jag anlitat många gånger

Bo A
Skrev om Extra Rent

Hitintills är vi väldigt nöjda.

Britten S
Skrev om Extra Rent

Ivan är en stjärna! Ingen putsar fönster så fint som han gör! Tack än en gång!

Carina B
Skrev om Extra Rent

Vi är mycket nöjda med Extra rent.vi anlitade dem när vi bodde i Dockan iMalmö. Vi har nu flyttat tillLomma och fortsätter att anlita dem. Vi har lämnat lägenheten och kommer tillbaka till nystädat hem.

Tore F
Skrev om Extra Rent

Bra personal Har varit för kort tid att få en helhet av deras arbete då dessa endast kommer var 14 dag sedan årsskiftet Men till dags datum bra

Roland A
Skrev om Extra Rent

Trevlig personal. Konkurrenskraftiga priser. Bra städat.

Pia B
Skrev om Extra Rent

Ett bra bemötande och tjejerna observerade vad jag behövde hjälp med. Fixa brunnen i badrummet och torka ovanpå skåpen. Så jag är supernöjd och återkommer längre fram.

Fredrik B
Skrev om Extra Rent

Trevliga tjejer som kom och gjorde sitt jobb otroligt bra och är jättenöjd. Valde att göra en veckostädning och kommer att göra det igen. Det var skinande rent och doftade rent i flera dagar efteråt.