Tetrisflytt AB

Tetrisflytt AB

www.tetrisflytt.se
  • BadgeFourYears

Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker. Vårt...

567 omdömen om Tetrisflytt AB

Sedan starten hos Reco 2023

Hélène B
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi bokade Tetris för flyttning och flyttstäd. Genomgående professionellt och vänligt bemötande från första kontakten till de som utförde jobbet. Tom och Elliott som flyttade vårt hem var snabba, service minded och väldigt trevliga. Tetris kan jag varmt rekommendera!

Edvin Nils William O
Skrev om Tetrisflytt AB

Elliot, Tom och Sarkaft gjorde ett dunderbra jobb idag och var hur trevliga som helst 📦🙌🏽 Kan rekommendera Tetris flytt för alla och speciellt flyttgubbarna som vi hade

Ivan L
Skrev om Tetrisflytt AB

Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Jag flyttade från Malmö till Stockholm och Tetrisflytt genomförde flytten av hela mitt bohag. Det var en enkel process hela vägen från bokning till genomförande.

Gisela Elisabet H
Skrev om Tetrisflytt AB

jag hade tre killar som heter Henrik Ilmi och Abed hos mig igår. Detta flyttföretag är något av det bästa jag andvänt mig av. Inga krångel och extremt snabba och väldigt professionella. Jag kan inte mer än tacka ödmjukast för dessa killar. Mvh gisela

Gisela Elisabet H gillar detta
Angelica O
Skrev om Tetrisflytt AB

Båda killarna va supertrevliga och gjorde ett bra jobb! Skulle rekommendera dem, och TetrisFlytt till mina vänner om de är i behov av flytthjälp.

Emilija S
Skrev om Tetrisflytt AB

Jag vill verkligen tacka killarna från flyttfirman för ett fantastiskt jobb! Trots alla begränsningar och svårigheter längs vägen löste de allt på ett suveränt sätt. De var inte bara otroligt professionella, utan också väldigt trevliga och tillmötesgående genom hela processen. Man märkte verkligen att de kämpade och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå smidigt. Stort tack för er insats – jag uppskattar det verkligen och kan varmt rekommendera er till alla! 🙏❤️

Björn Arne Peter N
Skrev om Tetrisflytt AB

Hej, Vi blev bemötta på ett trevligt och artigt sätt av tre flyttkillar. Våra förväntningar av en snabb och smärtfri flytt uppfylldes. Killarna var verkligen effektiva.

Lokeshwaran M
Skrev om Tetrisflytt AB

We booked both moving and cleaning with tetrisflytt. Its the second time we book with them and the people are extremely efficient and friendly.

Gert D
Skrev om Tetrisflytt AB

Snabbt, enkelt och effektivt. Trevliga flyttare.

Ronja T
Skrev om Tetrisflytt AB

Jättenöjda med flytten från Göteborg till Helsingborg. Skulle varmt rekommendera till alla

Ingrid Å
Skrev om Tetrisflytt AB

Höll tiden, snabbt och bra. Försiktiga med möblerna

Fredrik F
Skrev om Tetrisflytt AB

Supernöjd med hela flytten! Vi anlitade Tetris för vår stora bohagsflytt från Malmö till Limhamn och det var verkligen en toppupplevelse från början till slut. Redan vid offerten var de tydliga, ärliga och flexibla med priset. Killarna som kom var punktliga, extremt trevliga och arbetade effektivt utan att stressa. De hanterade våra möbler med stor omsorg – inte en enda skada eller repa! Allt packades och lossades smidigt, och de var till och med hjälpsamma med att montera sängen på plats. Kommunikationen via telefon och...

Qvickly
Skrev om Tetrisflytt AB

Kanonbra service. Allting hanterades proffsigt och bra. Trevliga var de också. Kan verkligen rekommendera Tetrisflytt!

Rigmor S
Skrev om Tetrisflytt AB

Tetris är ett proffsigt o flexibelt flyttföretag som öven packar o städar. Fixar sin del i logistiken.

Anna V
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevligt bemötande, effektiv och organiserad flytthjälp både med packning och uppackning. Kommer använda Tetris igen om jag behöver en flyttfirma och rekommenderar starkt.

David S
Skrev om Tetrisflytt AB

Tack för snabb och bra service. Allt gick smidigt och ett stort eloge till Vasko som bar upp allt helt själv. En riktig superman 👏🏼

Nora E
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi är jättenöjda med vår flytt. Snabba och hjälpsamma. Tyvärr en skada på en möbel men det löste dom genom att dra av lite på kostnaden.

Annette C
Skrev om Tetrisflytt AB

Bra hjälp och trevligt bemötande.

Kristin M

Supertrevliga flyttkillar. Snabba, effektiva och tillmötesgående 👍🏼😊

Daniel W

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Richard Å

Serviceminded Bra bemötande Vänliga med extrahjälp hänga tillbaka en dörr

Reka T
Skrev om Tetrisflytt AB

Rekommenderar starkt! Super duktiga! Var noga med mina möbler! Och snabba!

Josef T
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket nöjd kund. De kom i tid, var effektiva, försiktiga och snabba, allt gick mycket bra. Rekommenderar!

Christel T
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket duktiga killar effektiva, snabba,trevliga kan rekommenderas till andra som ska flytta.

Annette J
Skrev om Tetrisflytt AB

Fantastiskt trevliga och effektiva killar som hanterade allt med stor aktsamhet. Dock var flyttbilarna i minsta laget för allt vårt bohag.

Pekka K
Skrev om Tetrisflytt AB

Bästa servicen både när det gäller bokning och själva flytten. Extremt snabbt och proffsigt

Mats N
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevligt och proffsigt bemötande i telefon. Dom kom på avtalad tid bar in en tung pjäs på ca 100kg. Artiga och trevliga. Kan varmt rekommendera detta företag. //Mats Nilsson

Lena Å

Fantastiska rekommenderar er gärna

Linda A
Skrev om Tetrisflytt AB

Trevligt bemötande både från kundservice och flyttkillarna. En väldigt smidig upplevelse!

Tatjana D
Skrev om Tetrisflytt AB

Vi är mycket nöjda med flytthjälpen! Killarna var trevliga, arbetade snabbt och mycket effektivt. De packade allt noggrant och ingenting blev skadat under flytten. Trots att vi bor på tredje våningen utan hiss gick allt smidigt. De hade också en stor och rymlig flyttbil. Man såg verkligen att de jobbade hårt. Stort tack för hjälpen!

Gustav D
Skrev om Tetrisflytt AB

De var mycket bra och hjälpsamma med min flytt!

Martina A

Mycker trevliga och hjälpsamma

Stefan K
Skrev om Tetrisflytt AB

Mkt god service. Trevliga och hjälpsamma killar. Hjälpte även till med att bära in en stor möbelleverans. Mkt nöjd!

Martin M
Skrev om Tetrisflytt AB

Fantastisk service från bokning till återkoppling efter flytten. Prisvärt, Professionellt, pålitligt / pålitliga

Isabella D
Skrev om Tetrisflytt AB

Very good service and very fast

Aldona J
Skrev om Tetrisflytt AB

Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag fick med flytten. Allt gick smidigt, professionellt och betydligt snabbare än jag förväntat mig. Teamet var trevligt, och visade stor omtanke om möbler. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster, pålitlig och effektiv flytthjälp.

Markus S
Skrev om Tetrisflytt AB

Allt gick snabbt och smidigt och personalen var trevlig.

Daud R
Skrev om Tetrisflytt AB

Jätte trevligt förare och superbra service

Nabila O
Skrev om Tetrisflytt AB

Very professional and efficient sraff!

Cecicila A
Skrev om Tetrisflytt AB

Supertrevliga killar, jobbade på bra och löste problem direkt. Kommer använda dom igen!

Linda M
Skrev om Tetrisflytt AB

Flexibla, smidiga och effektiva. Väldigt nöjd och kommer boka igen om en ny flytt skulle bli aktuellt i framtiden.

Jocelyn N
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket nöjd av flytten som jag gjorde med Tetrisflytt AB.

Christine D
Skrev om Tetrisflytt AB

De är snabba , effektiva och trevliga.

Nicole E
Skrev om Tetrisflytt AB

Väldigt trevliga och professionella. Allting gick väldigt smidigt.

Bertil N
Skrev om Tetrisflytt AB

Mycket trevliga kille som som hämta säng.. Glada och skämtsamma. Man blev själv glad. Rekommenderas skarpt.

Mona Al Hulo A
Skrev om Tetrisflytt AB

Blev bemött på en fantastiskt sätt, väldigt trevliga och höll sina tider bra. Som nyinflyttad är man redan väldigt stressad över många olika saker, med tetris kunde jag slappna av och de hanterade allting fint och smidigt och snabbt. De lyssnade noga på mig och det gjorde upplevelsen väldigt positiv för mig redan vid inbokning till inflyttningsdatum. Kan rekommendera starkt.

Mirko J
Skrev om Tetrisflytt AB

Flytten gick som planerat. Vi blev bemötta av god service och grabbarna gjorde ett enastående arbete. Vi vill hylla Tom, Elliot och Elias extra mycket för deras insats och vi kommer definitivt använda oss av dem igen ⭐️ Rekommenderar starkt!

Annette L
Skrev om Tetrisflytt AB

Oscar, Elliot & Elias är mycket trevliga & gjorde ett fantastiskt jobb när de flyttade till mig.

Tina Monica Helene N
Skrev om Tetrisflytt AB

Proffsiga, snabba och trevliga från start till avslut! Vi rekommenderar verkligen Tetrisflytt!

Carl Richard N
Skrev om Tetrisflytt AB

Väldigt trevligt bemötande och proffsig hantering av hela flytten! Bra kommunikation var också ett stort plus!