Tetrisflytt AB
Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker.
Vårt tjänsteutbud innefattar bohagsflytt, hemstädning och flyttstädning. Vi ger dig en snabb och skräddarsydd offert helt kostnadsfritt, med återkoppling inom bara några timmar. Vi förstår att flyttar kan vara stressiga och tidskrävande, därför vill vi avlasta dig genom att ta hand om allt det praktiska.
Boka din flytt på en dag och tid som passar dig bäst, så ser vi till att göra upplevelsen så smidig som möjligt. Låt oss på Tetrisflytt AB vara din trygga partner när det kommer till flytt och städning.
Utmärkelser
15 omdömen om Tetrisflytt AB
Sedan starten hos Reco 2023
Super bra Super bra Super bra Super bra Super bra Super bra
skrev om Tetrisflytt AB
Snabbt enkelt och billigt .lätt o beställa flytt per telefon.
skrev om Tetrisflytt AB
Allt funkade bra hela vägen tyckte jag
Bra bemötande!
Leverans , inga problem!!
Företaget levererade möbeln enligt mina förväntningar!
Bra service, snabbt och effektivt och de gav ett intryck av att vara ett företag som man kan lita på!
Mvh/ Marie-Louise -
Allt var perfekt ! Bra organiserat! Punktlig
skrev om Tetrisflytt AB
Snabb kontakt, trevlig personal som packade och flyttade för mig.
Jag hade mycket saker, bra pris. -
skrev om Tetrisflytt AB
bra service, trevliga personal. jag är nöjd med min flytt. rekommenderar starkt.
skrev om Tetrisflytt AB
Trevligt bemötande i telefonen när vi beställde, jättetrevliga och duktiga killar förtroendeingivande
skrev om Tetrisflytt AB
Toppenkillar! Bra kommunikation, flexibla, trevliga! Mer än nöjd!!
skrev om Tetrisflytt AB
Två pojkar som behöver en kurs i hur man hanterar hjälpmedel, för att bli effektivare och spara på sin fysiska hälsa. Gärna presentera sig. MVH Joyce 🤭
Hej Joyce,
Tetrisflytt AB
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar din feedback.
En av våra medarbetare som var involverad i din flytt går för närvarande en utbildning. Vi är fast beslutna om att se till att våra medarbetare är välutbildade och har de rätta färdigheterna för att leverera en smidig och professionell flyttupplevelse.
Vi förstår vikten av att bygga en personlig relation med våra kunder och det är något vi kommer betona i vår utbildning framöver.
Tack återigen för din feedback och vi önskar dig en trevlig vistelse i din nya bostad! -
skrev om Tetrisflytt AB
Dom är jättebra och duktiga killar
skrev om Tetrisflytt AB
Jag är nöjd med Tetrisflytt AB, 2 starka killar flyttade mitt bohag. Extra plus att de lyckades flytta ett stort skåp uppför en smal svängd trappa. Trevligt bemötande!
skrev om Tetrisflytt AB
Jeg vil helt klart anbefale dem👍
skrev om Tetrisflytt AB
Utmärkt service och trevligt bemötande. Tjänsten var flytt av enstaka möbler.
skrev om Tetrisflytt AB
Vi var mycket nöjda med företagets flyttjänster. De gjorde ett bra jobb och vi rekommenderar dem varmt. Vi var särskilt imponerade över hur smidigt det gick. Tetrisflytt överträffade våra förväntningar.