Flytten blev 3 h försenad utan att någon meddelat oss. Vi fick själva ringa och fråga om och om igen, visste inte om dom skulle komma överhuvudtaget. Chefen på plats lovade att ringa tillbaka men honom hörde vi aldrig av igen. Det som räddade situationen var att flyttpersonalen och dom i växeln steppade upp och ringde tillbaka. Tetrisflytt skickade extra personal för att skynda på men vi blev ändå först klara sent på kvällen/natten. Vilket för oss, med ett litet barn, var väldigt jobbigt. Dagen efter när vi åkte tillbaka...
Tetrisflytt AB
Tetrisflytt AB är en komplett flyttfirma som erbjuder en mängd olika flytt- och städtjänster till förmånliga priser. Vår målsättning är att göra din flyttupplevelse enkel och personlig, allt för att uppfylla dina specifika behov. Vi har även flera försäkringsalternativ för att garantera säkerheten för dina värdesaker. Vårt...
461 omdömen om Tetrisflytt AB
Sedan starten hos Reco 2023
Tetrisflytt hjälpte oss idag med att bära in och installera i vår källare ett jättetungt biljardbord som låg på en transportpall i vårt garage. Killarna som gjorde jobbet var Oskar, Elliott och Rekaft. Det var inget lätt jobb - paketet vägde 145 kg! Först uppför en trappa in i huset, därefter 90 grader vänster och sedan en rak, rätt smal trappa ner till vår källare. Därefter monterade och kalibrerade de bordet perfekt. De tre utförde jobbet på ett absolut föredömligt sätt. Inga skador någonstans vare sig på biljardbordet...
Snabbt, effektivt o punktliga. Inga skador.
Mkt bra killar som flyttade till oss , vi är så nöjda med allt dom gjorde . Trots vår tråkiga trappa klarade ni det med bravur . Tack för denna gång
Kom lite sent pga trassel på motorvägen, ringde dock och meddelade. Jobbade snabbt och proffsigt, glada och snälla killar. Hjälpte mig flytta på en byrå som jag först ville ha på ett ställe, men ångrade mig. Det fixar vi sa de glatt! Frågade flera gånger om det var mer jag ville ha hjälp med. Rekommenderar varmt!👌
Grabbarna var superpositiva hela tiden, alltid glada. Även om det var femte våningen och en minihiss så var det alltid glada miner. Kan inget annat än ge grabbarna 5/5.
Trevlig personal, hjälpsamma, kan rekommederas.
vid flyttning ,De är snabba och professionella service gjorde hela flytten enkel och snabb ,Personalen var flexibel . vid städning var noggranna och ren.
Fantastiskt bemötande, trevlig personal proffsigt arbete. Absolut värt varenda krona och Absolut bra pris. Jag hade 3 flyttgubbar med rörligt pris på 750:- / timme. Allt sköttes proffsigt kan verkligen rekommendera Tetris Flytt
Det var lätt att få tid med Tetrisflytt samt dem jobbade väldigt hårt trots att det var jättedålig väder. Väldigt nöjd!
Nöjd med flytt av piano och antika möbler. Dock krävdes liten kranbil för att lyfta ner pianot från en våning upp, hade varit bra om de vetat det från början att det inte gick att bära ner från smal trappa, men det löste sig. Alla trevliga och tillmötesgående.
Inga konstigheter, grejerna flyttades. Trevliga!
Funkade bra. Hade både städ och flytt
Skulle flytta 50kvm bohag och blev rekommenderad att 5 timmar skulle räcka. Valde 5 timmar med löpande debitering därefter. Det tog ca 8 h så fakturan landade långt ifrån ”rekommenderat”. Antingen är det rätt säljtrick att få till löpande debitering eller så anar de inte alls hur lång tid en flytt tar. Fick hjälp av 3 flyttmedarbetare varav en av dem var tillfällig den dagen. De två ordinarie medarbetarna var jättetrevliga och tålmodiga. Rekommenderar varmt. Minns tyvärr inte namnet på dem.
Jättebra flyttgubbar, men det tog låååång tid pga dålig planering.
De kom 3 stycken trevliga killa som hjälpte oss med flytten. Från Ystad till Göteborg. Allt till belåtenhet. 2 veckor senare fick vi även hjälp med radhus städningen även där till vår belåtenhet. Vi rekommenderar Tetrisflytt . Bengt och Elisabeth.
Jättebra jobb tack för hjälpen
vi är nöjda, det gick smidigt. Flyttade Malmö-Gävle. Lösningsorienterade och hjälpsamma.
Mycket nöjd proffsiga och ,hjälpsamma . Jag kan verkligen rekommendera dom.
Personligt och professionellt bemötande av Simon. Hela processen med planering och genomförande av flytten gick väldigt smidigt.
Toppen! Trevliga flyttgubbar och bra service.
Jag bokade en tvåtimmars flytt. Allt gick smidigt och de höll tiden jag bokade dem för. Väldigt trevliga och professionella män som helt enkelt gjorde ett bra jobb!
Mycket bra o inget gick i sönder vi min flytt
Smidig flytt, bra bemötande, speciellt av Simon.
Det var en krånglig flytt med liten hiss. Flyttkarlarna höll trots detta god min och jobbade snabbt
Mycket nöjda över flytten. Kom om i tid och tog hand om allt.
Great movers! I used them twice now and very happy with them. I often recommend them to others. Will definitely use them again in the future.
Bra killar, vänliga och flexibla Har inget att klaga över
Trevliga snabba pålitliga flexibla. Simon o flyttgubbarna är stjärnor.
Funkade fint och nöjda med vår flytt
Rara, starka grabbar som pratade och var trevliga.
Nöjd med servicen som även skall ställas i relation till priset.
Allt fungerade toppen! Rekommenderas!
Riktigt bra service och bemötande från alla som jag hade kontakt med. Flytten gick så mycket smidigare och snabbare än vad jag trodde. Rekommenderar varmt Tetrisflytt!!!!!
Nöjd med såväl flytt som städning!
Supertrevlig och effektiv personal! Nöjd!
Snabba, effektiva och trevkiga.
Inga konstigheter. Supertrevliga killar som hjälpte till med flytt. Bokade även flyttstäd som inte hade några anmärkningar.
Amazing people. Wonderful service.
Effektiv och väl organiserad flyttning och i tillägg trevlig personal. Städning väl utförd.
Fast, organized, and good communication.
Väldigt duktiga flyttare, lite sena men det gjorde inget! Bokningen var enkel!
Toppen trevligt bemötande från både chef och flyttkillarna, detta är andra gången jag använder mig av tetrisflytt och båda gångerna har det gott toppebra. Jag vill ge en hälsning till killarna som flyttade mina saker, Tusen tack för ett bra jobb! Mvh Thomas
Bra kundservice och effektiv och snabb service till ett bra pris 👍
Snabba killar med stora muskler! Allt till belåtenhet!
Mycket effektiva och trevliga killar!
Väldigt behjälpliga och effektiva
Värt vartenda krona! Enkla att ha med och mycket hjälpliga
Trevlig kundtjänst, lätt att prata med. Bra flytt, smidigt och enkelt.
Tack Tetrisflytt för snabb och effektiv flytt och väldigt trevligt bemötande!