Bra fönsterputsare. Har haft företaget i minst 15 år. Lägenhet nu o villa tidigare. Supernöjd
Qvickstep AB
Qvickstep är ett företag som ger dig hemstädning och fönsterputs i toppklass i Malmö och Lund med omnejd! Vi erbjuder kompletta städlösningar med skonsamma metoder och miljövänliga produkter. Vi har även försäkringar och sekretessavtal så att du kan känna dig trygg när du lämnar över nyckeln till oss. Vi utför hem- och kontorsstädning...
125 omdömen om Qvickstep AB
Sedan starten hos Reco 2021
Stort tack för de fina orden, vi är mycket glada att få ha dig som kund - så länge dessutom!
Alltid lätta att ha att göra med, trevlig personal som gör ett bra jobb.
Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada att du tycker vår personal är både trevliga och gör ett bra jobb.
Vänligt och positivt bemötande från städare och ledning, snabba svar på frågor. Själva jobbet (städning, strykning) alltid väl utfört. Det enda vi möjligen saknar är fler tjänster, t ex sy i knappar och annat småfixande.
Tack så mycket för den positiva feedbacken! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service vi erbjuder. Självklart kommer vi att ta upp det till diskussion i personalgruppen, vad kan vi göra mer för våra kunder? Pröva oss om du behöver hjälp med något småfix, så får vi se om vi kan lösa det!
Trevligt bemötande och försöker uppfylla kundens önskemål om tidpunkt och vem som utför fönsterputsning i mitt fall.
Jätteroligt att du är nöjd med vår fönsterputs och att vi strävar efter att uppfylla våra kunders behov, och tack för att du tog dig tid att svara!
Mycket bra, lyhörda för åsikter.
Tack för din feedback! Du är alltid välkommen att höra av dig om det är något du vill justera eller ändra.
Leonard som putsat våra fönster i många år är en skicklig och trevlig yrkesman. Alltid vänlig och effektiv, ringer och meddelar om han är några minuter försenad. Har alltid haft god och vänlig kontakt med receptionen när det gäller tidsbokning. Men i somras ”glömde” jag bekräfta en bokning ( låg på sjukhus)och fick ett mycket otrevligt samtal från en kvinna som skällde ut mig för att jag inte svarat på hennes mail, hon var inte mottaglig för min förklaring. Funderade mycket på att byta fönsterputsare, men eftersom det är...
Det var roligt att höra att Leonards yrkesskicklighet kan uppväga det misslyckade samtalet från oss i somras. Nu tror ju jag att allt fungerar bra igen och att detta var en engångshändelse utlöst av en stressad situation. Efter i somras har vi ändrat våra rutiner så att vi har längre framförhållning så slipper både vi och våra kunder den tidigare stressen.
Proffsig och noggrann städning. Trevlig personal som gör det där lilla extra!! Vi är mycket nöjda!
Tack för den positiva återkopplingen! Vi är mycket glada att höra att ni är nöjda med den service vi tillhandahåller.
Punktliga, trevliga, duktiga. Lätta att få kontakt med.
Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att ni är nöjda med den service vi erbjuder.
Duktig personal och ett fantastiskt bra jobb och ett mycket trevligt bemötande 👍👏👏
Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med vår personal och vår service. Det kommer vi också att framföra till personalen!
Mycket nöjd med den unge mannen som putsar min inglasade balkong.
Jätteroligt att du är nöjd med Leonard och vår fönsterputs, och tack för att du tog dig tid att svara!
Har haft Leonardo som är superduktig! Perfekt på alla vis!
Mitt hem behövde en grundlig storstädning. Qvikstep var snabba och proffsiga på alla sätt. Två duktiga och otoligt trevliga kvinnor gjorde allt skinande rent och gjorde mer än vad jag trott ingick. Jag är supernöjd med städningen och hela upplevelsen av Qvickstep.
Tack Sara för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Mycket bra.fönsterputsare jobbade hårt för 2-3 timmer och fönsterna bli blanka fina . Tack👍
Jätteroligt att du är nöjd med vår fönsterputs, berätta gärna för dina vänner också!
Qvickstep hsr städat mitt hus i många år. De utför alltid jobbet noggrant och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag är mycket nöjd med bemötandet från alla.
Fantastiskt roligt att du varit kund så länge och att du är nöjd med vår tjänst! Önskar dig en fin dag!
Jag är ny kund, men hittills har det varit väldigt proffsigt, och mycket trevliga personer, som utför arbetet.
Ett stort tack för det positiva omdömet! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med den service vi erbjuder.
Mycket bra och professionellt städande. Kändes fräscht och fint i mitt hem! Egna initiativ från städpersonen uppskattades!
Tack för den positiva återkopplingen! Vi är glada att höra att du är nöjd med den service vi tillhandahåller.
Mycket nöjd! Alltid tillgängliga och lyhörd för våra behov.
Tack för den positiva återkopplingen! Vi är glada att höra att ni är nöjda med den service vi tillhandahåller.
Fönstren blev kristallklara och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Personalen var punktlig, noggrann och mycket trevlig. Det märks att de är stolta över sitt arbete och sätter kunden i fokus. Rekommenderas varmt till alla som vill ha professionell och pålitlig fönsterputsning. Jag kommer definitivt att anlita dem igen!
Tack för den positiva feedbacken! Det gläder oss mycket att höra att du är nöjd med vår service.
Ja, jag och vi är mycket belåtna med Qvickstep. Varje gång har det varit noggrant och väl genomfört arbete. Dessutom mycket vänlig och trevlig personal. Liksom kontakten vid beställningen. Och rimliga priser. Verkligen glada att Qvickstep finns! Ska kanske lägga till vad vi beställt: tidigare: flyttstäd, badrumsrengöring. Och nu: fönsterputs och duschrumsrengöring.
God service och tillgänglighet men framför allt väldigt bra resultat och kvalitet på såväl hemstädningen som fönsterputsningen. Rekommenderas varmt.
Alltid positiv respons ändringar i bokningen, snabb återkoppling när jag har synpunkter. Trevlig och glad personal och skinande resultat!
Stort tack för de fina orden, vi är mycket glada att få ha dig som kund!🌞
Tjänstvilliga, bra priser och pålitliga!
Enkelt att beställa och ett bra och effektivt jobb utfört av trevlig personal
Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att du är nöjd med vår tjänst.
Har använt Quickstep ett flertal gånger för fönsterputs som storstädning.Alltid varit nöjd med deras noggrannhet och tillmötesgående vad gäller speciella önskemål.
Stort tack för de fina orden, vi är glada att få ha dig som kund!
Professionella, lätta att komma i kontakt med och att ha och göra med, pålitliga, brett tjänsteutbud.
Qvickstep städar med jämn hög kvalitet i sitt arbete, (vi har under åren fått hjälp av flera medarbetare). Qvickstep strävar efter och lyckas bra med att en och samma person återkommande har städat hos oss. Qvickstep svarar personligen i telefon (istället för mail och chattar). Vi uppskattar den personliga kontakten. Qvickstep hjälpte oss med kort varsel (en vecka) att fixa en flyttstädning.
Jag fick otroligt bra hjälp! God hjälp med hur jag på bästa sätt tar hand om glaset på balkongen! Över huvudtaget ett superbra bemötande och ett riktigt bra jobb! Inte bara att jobbet blev bra gjort, jag fick dessutom gedigna instruktioner om hur jag själv ska bibehålla det fina resultatet! Kan rekommendera varmt!
Mycket bra utfört arbete! Eftersom väntgetiden för arbetet var lite långt blev det endast betyg 4 i stället för 5.
Tack för din feedback! Beklagar verkligen att du fick vänta på att få arbetet utfört. Vi utökar just nu personalstyrkan och räknar med att flaskhalsarna ska försvinna i och med det.
Städningen är okej. Dock stämmer inte priset du får på förhand. Du får ett pris (vilket blir avtalat pris) som låter bra, men sedan betalar du ändå ett fast pris eller dubbelt mot det (även efter Rot) Jag har varit nöjd tidigare, men kan tyvärr inte rekommendera Qvickstep längre.
Vi är glada över att du uppskattar städresultatet. I mejl korrespondens med dig framgår de priser och villkor som gäller och du har också alltid betalat samma belopp för arbetet vid varje tillfälle, utom sista gången då det blev lite billigare. Vi kan bara beklaga att du nu av någon anledning påstår att du har betalt dubbelt mot vad som överenskommits, vilket naturligtvis är felaktigt. Hör gärna av dig till oss om det är något annat du funderar över.
Vi blev mycket nöjda med vår fönsterputsning. Noggrant och professionellt utfört arbete. Dessutom mycket trevligt bemötande. Vi ser gärna att vi kan fortsätta att utnyttja Qvicksteps tjänster i framtiden. Med vänlig hälsning Peter
Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada över att ni är nöjda med vår tjänst.
Snabbt och välstädat! Prisvärt.
Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Lång väntan från beställning till leverans (beställt 21 januari leverans 24 mars).
Javisst, det har varit lång väntetid för att få fönsterputs. Nu ska vi bli snabbare då vi fått en till fönsterputsare som håller samma höga kvalité.
Proffsig och noggrann fönsterputsning, mycket nöjd!
Trevligt bemötande och bra resultat!
Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada att du är nöjd med vår tjänst.
Fick Er rekommenderade av andra i vår Brf. Leonard kom till tiden och utförde ett professionellt fönsterputsuppdrag.
Bra utfört arbete. Är jättenöjd med utfört arbete
Toppen kundservice och väldigt fint utfört arbete.
Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
vi är nöjda men tycker att det är lite obekvämt att byta persona för ofta
Tack för din feedback! Vi har uppmärksammat detta och hoppas att det fungerar bättre nu. Annars hör av er till oss!
Bra fönsterputs! Tydlighet och smidighet när vi bokar tid. Allt som allt mycket nöjd!
Nogranna städningarna - alltid servicemind.
Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Generellt väldigt nöjd. Punktliga, kommunikativa och alltid snabba på att svara om man har någon fråga. Vi är ganska kräsna kring städning och vi är oftast nöjda med arbetet de utfört, det är ibland små detaljer som missas.
Kunnig och trevlig personal som känner ansvar och är mån om att allt ska bli rätt. Arbetar noggrant och effektivt samt tar sig tid att svara på mina frågor och visar mig om jag undrar över något.
Tack för det positiva omdömet! Vi är mycket glada höra att du är nöjd med vår tjänst.
Vi är nöjda. Vi blev rekommenderade quickstep a v granne. Mycket trevlig personal och bra kontakt med ledning. Vi köpte städtjänst.
Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Trevligt bemötande Skönt att komma hem till ett rent hem Har städning 1ggr/månad
Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Som alltid frågetecken i början, men uppskattar att samma person kommer under lång tid. Har under de senaste åren haft förmånen att träffa personer som verkligen ger service. Kan tyckas att det kostar mycket men förstår varför, god kvalité på arbetet.
Stort tack för de fina orden, vi är glada att få ha dig som kund!
Trygg och pålitlig firma som vi rekommenderar.
Kom som avtalat Bra bemötande Faktura som överenskommet
Tack för det positiva omdömet! Vi är glada över att du är nöjd med vår tjänst.
Toppkvalitet på fönsterputsen som alltid!
Tack så mycket för den positiva feedbacken! Det gläder oss att höra att du är nöjd med servicen vi erbjuder.
Korrekt utfört arbete, inget mer, men det räcker långt.
Tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.
Vi har abonnemang på fönsterputsning och det fungerar alldeles utmärkt.