Five Star Städ i Skåne AB

Five Star Städ i Skåne AB

www.5starstad.se
  • Badge2025
4.5

Five Star Städ i Skåne AB – din städexpert med 5/5 i kundbetyg! Vi är ett familjeföretag baserat i Lund som sedan 2012 erbjuder städtjänster av högsta kvalitet till privat- och företagskunder i hela Skåne. Vårt unika löfte: - Utbildad och försäkrad personal som följer kollektivavtal. - Miljövänliga produkter. - ...

30 omdömen om Five Star Städ i Skåne AB

Ann P

Städar bra , trevlig personal

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både städningen och vår personal. Det betyder mycket för oss – tack för förtroendet!

David K
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Jag har använt Five Star i ca 3 år och är väldigt nöjd med deras arbete och deras service.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fina återkoppling och för att du varit kund hos oss i flera år! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både vårt arbete och vår service. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem på bästa sätt!

Rickard A
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

De gör ett bra jobb och har trevlig personal. Problem/ändringar har alltid lösts på ett utmärkt sätt.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och bemötandet från vår personal. Extra roligt att höra att eventuella ändringar eller problem har kunnat lösas på ett bra sätt – det är precis så vi vill att det ska fungera. Tack för förtroendet!

Klas N
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Vi har alltid varit nöjda med 5star. Det är så skönt att veta att I stort sett den enda instruktion man behöver ge är: Gör på samma sätt som förra gången. Då blir allt bra.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för er fina återkoppling! Det gläder oss att höra att ni känner er trygga med hur vi arbetar och att ni kan lita på att allt blir bra – gång på gång. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och ser fram emot att fortsätta leverera samma höga kvalitet varje gång vi kommer!

Beatrice N
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Har haft Five Star som städfirma i många år nu och är väldigt nöjd. Bra kommunikation och städningen är alltid bra. Jag har haft flera städfirmor tidigare som inte levde upp till mina krav, så är väldigt glad att jag tillslut hittade rätt med 5⭐️

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fantastiska återkoppling och för att du har valt att stanna hos oss i alla dessa år! Det betyder mycket att höra att både städningen och kommunikationen lever upp till dina förväntningar. Vi är glada att du känner att du hittat rätt med oss på Five ⭐️ Städ och ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå!

Mia H
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Jag köper "veckostädning" med en frekvens av 14 dagar. Jag vill få en ren bostad och det får jag. Samma person kommer i princip varje gång. Jag trivs med honom. Vänlig och professionell. Även vikarierna har varit mycket bra och trevliga. Lätt att komma i kontakt med företaget vi mail. De kommer på den tid de utlovat och jag får besked om det är några ändring tex pg av sjukdom eller semerar.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din utförliga och fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både städningen och kontinuiteten i personalen. Vi är också glada att höra att kontakten med oss fungerar smidigt och att information om eventuella ändringar fungerar som den ska. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem med samma kvalitet och service!

Stig S
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Städarna gör ett bra jobb och är mycket trevliga. Vi är mycket nöjda.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att ni är nöjda både med resultatet och med våra städares bemötande. Vi uppskattar ert förtroende och ser fram emot att fortsätta leverera bra service!

Anne-Marie M
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Jag är mycket nöjd med städningen Noggrann och snabb.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med städningen.

Ewa C
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

De har putsat mina fönster under många år med utmärkt resultat. Många stora och höga fönster. Jag är mycket nöjd!

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort tack för din fina återkoppling och för att du gett oss förtroendet under alla dessa år! Det gläder oss att du är nöjd med resultatet. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver!

Eva T
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Så trevliga medarbetare, de känns mer som vänner på besök!

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack snälla för dina varma ord! Det betyder mycket för oss att höra att våra medarbetare upplevs så positivt – vi strävar efter att skapa en trygg och personlig känsla i varje hem. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

Emma Kristin N
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Vi är jättenöjda med Five Star Städ! Rent och proffesionellt och bra att få kontakt med! Rekommenderas! /Emma

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med både städningen och kontakten med oss. Din rekommendation betyder mycket – vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er!

Soha A
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Our school has been extremely satisfied with the services provided byFive star städ. Their team is reliable, professional, and consistently maintains a high standard of cleanliness throughout the entire building. Classrooms, hallways, restrooms, and common areas are always spotless and well-organized, contributing to a healthier, safer, and more welcoming environment for both students and staff. One of the things we appreciate most is their attention to detail. They ensure even the smallest tasks are completed thoroughly,...

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Thank you so much for your kind and detailed feedback! We're truly grateful for the trust your school has placed in us. It's wonderful to hear that our team's efforts are making a positive impact on the learning environment for both students and staff. Attention to detail and responsiveness are core values we take seriously, so it means a lot to know that they’re being recognized and appreciated. We’ll be sure to share your kind words with the entire team. They will be very proud! We look forward to continuing to support...

Anita Katarina B
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Fick senaste gången en ny person som städade mkt noga och bra. Det tog betydligt längre tid än planerat men resultatet blev bättre än tidigare städningar. Inga problem med tidsbeställning eller fakturor.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att den nya städaren gjorde ett noggrant arbete. Vi tar med oss din kommentar om tidsåtgången och ser över hur vi bäst kan planera framöver. Stort tack för förtroendet!

Eszter L
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

A reliable company with strong commiment to high-quality. Excellent communication with them along the way. Very useful information flow about upcoming changes, possibility to adapt, there's flexibility on their side and on ours.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Thank you so much for your thoughtful review! We truly appreciate your kind words and are glad to hear that you value both the quality of our work as well as communication. Flexibility and clear information are things we actively work for, so it means a lot to know it’s making a difference. We look forward to continuing our collaboration!

Sus T
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Mina föräldrar var väldigt nöjda med sin städning. De gånger jag - dotter - träffade någon av er så kändes det väldigt bra. Hon som städade oftast var så trevlig o omtänksam.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att dina föräldrar var nöjda med städningen och att även du fick ett gott intryck när ni träffade oss. Vi ska se till att vidarebefordra dina varma ord till städaren – det betyder mycket för oss alla att bli uppskattade både för vårt arbete och bemötande. Varmt tack igen för förtroendet!

Lunds (
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

De städar våra kontor väl. De finns en språkbarriär som ibland försvårar kommunikationen. Någon gång när vi inte har varit på kontoret under tiden som de städas har andra vittnat om att personalen satt i soffan och kollade mobilen. Detta kan vara en engångsföreteelse men ger inte en positiv bild. I övrigt har vi varit nöjda, våra förväntningar är inte så höga men de gör vad de ska.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack så mycket för din återkoppling. Vi uppskattar att ni är nöjda med städningen överlag, men vi tar naturligtvis även synpunkterna kring språk och upplevd arbetsnärvaro på största allvar. Vi vill gärna undersöka det du nämner om mobilanvändning – sådant är inte acceptabelt under arbetstid, oavsett om det är en engångshändelse eller inte. För att kunna följa upp detta bättre får du gärna kontakta oss direkt med mer information. Vi arbetar också kontinuerligt med att förbättra språkkunskaper och kommunikation inom teamet....

Lena K
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Det är till Five Star jag vänt mig under många år för att få hjälp med att hålla rent och fräscht i mitt hus. Samtliga anställda i teamet under ledning av Shaymaa är högst professionella. De lämnar ett skinande rent hus efter sig, de arbetar snabbt, noggrant och effektivt, och de är genomgående ärliga, diskreta, punktliga och trevliga. Jag ger Five Star mitt hösta betyg. Vänligen Lena H Kamil

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort och varmt tack, Lena, för dina fantastiska ord och ditt trogna förtroende genom åren! Det betyder oerhört mycket för oss att få hjälpa till att hålla ditt hem rent och fräscht. Vi är glada och stolta över att du uppskattar vårt arbete, och jag kommer självklart att vidarebefordra dina fina ord till hela teamet. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem – alltid med samma engagemang och kvalitet.

Kristina M
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Jag är mycket nöjd med Five Star Städ. Allt har fungerat och har det varit någon fråga så har vi löst det snabbt.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack så mycket för din fina återkoppling! Det gläder oss att allt fungerat smidigt. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta samarbetet!

Andreea I
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Vi har haft städhjälp från FiveStar Städ i Skåne AB under flera år nu och det har fungerat mycket bra. De är tillförlitliga och professionella, och lätta att kommunicera med!

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fina återkoppling och för det långvariga förtroendet! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och kommunikationen. Det betyder mycket för oss – vi ser fram emot att fortsätta samarbetet!

Louise V

noga och punktliga.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack för din återkoppling! Vi ser fram emot att fortsätta leverera god service även framöver.

Fredrik M
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

En städrutin som upprepas, och innebär att man själv kan planera var man skall vara i lägenheten medan städning pågår.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack för din återkoppling! Det gläder oss att städrutinen fungerar smidigt och att det ger dig möjlighet att planera din tid i hemmet under städningen

Astrid L
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Prisvärt, flexibelt, pålitligt och alltid trevligt bemötande!

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för dina fina ord! 💛 Vi är jätteglada att du upplever oss som prisvärda, flexibla och pålitliga – och att bemötandet känns trevligt. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig!

Kerstin L
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Städgänget från Five star städ är alltid väldigt seriösa & noggranna i sitt arbete o lämnar inget åt slumpen. Allt blir.skinnande rent. De är också vänliga i sitt bemötande. Jag har valt deras städtjänst ett antal gånger o hade inte gjort det om arbetet inte var välskött. Rekommenderas å det varmaste .

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen ditt återkommande förtroende och dina varma rekommendationer. Vi ser fram emot att hjälpa dig många gånger till!

Ulla-britt H
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Professionellt och trevligt bemötande. Punktliga. Städning och fönsterputsning av hög kvalite, vilket motsvarat mina förväntningar. Anlitat dem i många år och kommr att fortsätta göra det. Rekommenderas.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort tack för dina fina ord och för att du har valt oss under många år. Din lojalitet betyder mycket för oss. Vi finns här när du behöver oss och anpassar gärna insatsen efter dina önskemål.

Johan Oscar L
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

De är pålitliga, håller tider och gör ett jättebra jobb. Vi har haft samma städare i 10 år och han gör ett enastående jobb.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för dina fina ord och för ert förtroende under tio år – det betyder oerhört mycket för oss. 🙏 Vi blir extra glada att höra att ni är nöjda med samma städare under hela den tiden. Jag ser till att vidarebefordra berömmet till Jalal– han blir så glad!

Cecilia J
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Mycket bra. Bra städning, bra information vid schemaändring, alltid svar på mail, trevlig personal.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tusen tack för din fina recension! Det gläder oss att både service och kommunikation upplevs som bra. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta samarbetet.

Daniel Lennart H
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Städ varannan vecka. Kontakten via mail och SMS är tydlig och bra. Återkommer regelbundet för att byta städtid till vad vi upplever som fördel för andra kunder. Desto längre vi haft städfirman, desto slarvigare utförs städningen. De utför en städning som sliter på lister och golv (dammsugaren smälls in i väggar och kanter).

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är måna om att alltid leverera städning med hög kvalitet och med varsam hantering av kundens hem. Därför tar vi dina synpunkter på stort allvar. Vi har dock inte möjlighet att identifiera dig som kund utifrån det namn som anges i omdömet. Det kan hända att du bor tillsammans med en av våra kunder eller att bokningen är registrerad under ett annat namn. För att vi ska kunna följa upp detta på bästa sätt, är vi tacksamma om du kan mejla oss på info@5starstad.se med din...

Faisal I
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Jag blev mycket professionellt och vänligt bemött. Teamet var punktligt, vänligt och visade stor uppmärksamhet på detaljer genom hela processen. Jag förväntade mig en grundlig och högkvalitativ städservice, och de uppfyllde absolut – till och med överträffade – dessa förväntningar. Allt var fläckfritt och de arbetade effektivt samtidigt som de bibehöll utmärkt kvalitet. Jag anlitade dem för en djupstädning av hemmet, och resultaten var enastående – mitt hem såg fräscht, rent och välskött ut. Jag skulle definitivt rekommendera...

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Stort tack för din utförliga återkoppling och varma rekommendation. Vi uppskattar att du lyfter bemötande, punktlighet, detaljnoggrannhet och resultatet av djupstädningen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Per S
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

dom gör alla rätt. professionellt bemötande. Punktliga. Städning av mycket hög kvalitet. trevlig personal. Klarar av rutinmässiga städningar liksom speciella storstädningar. det är svårt att hitta något att rikta kritik mot ärligt talat. kan rekommendera dem till alla.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack snälla för ditt generösa omdöme – det gläder oss verkligen att du är så nöjd med både resultat och service. Vi uppskattar att få ditt förtroende och ska göra vårt bästa för att fortsätta leva upp till det. Teamet blir så glada över din feedback!

Johnny S
Skrev om Five Star Städ i Skåne AB

Alltid vänligt bemött. Tillmötesgående. Motsvarar mina förväntningar. Anlitar dem för regelbunden hemstädning var 4:e vecka.

Svar från Five Star Städ i Skåne AB

Tack för att du hör av dig med så positiv feedback! Vi är glada över att få ta hand om städningen hos dig och strävar alltid efter att ge en smidig och pålitlig upplevelse.