AlexRo Service

AlexRo Service

www.alexroservice.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Varmt välkommen till AlexRo Service! Vi erbjuder dig ett stort utbud av allservice som vi anpassar efter just dig och din vardag. Vår vanligaste tjänst är hemstädning. Den kan du sedan bygga på med fler tjänster såsom fönsterputsning eller klädvård. Vi förstår att vardagen inte alltid är så lätt att få ihop, därför erbjuder...

211 omdömen om AlexRo Service

Sedan starten hos Reco 2018

Eva W
Skrev om AlexRo Service

Mycket bra, alltid punktliga och gör ett bra jobb.

Felicia J
Skrev om AlexRo Service

Tillmötesgående och enkla att ha kontakt med. Trevlig personal. Nöjd med städningen!

Nils E
Skrev om AlexRo Service

Kom på utsatt tid. Perfekt städat. Bra pris. Trevlig personal.

Patricia C
Skrev om AlexRo Service

Vi är otroligt nöjda med det här städbolaget! 🌟 Enkelt att boka, de håller alltid tiderna och är väldigt noggranna i sitt arbete. Det märks verkligen att de bryr sig om resultatet och vill att kunden ska bli nöjd. Så skönt att kunna lita på både kvalitet och punktlighet – kan varmt rekommenderas!

Gun C
Skrev om AlexRo Service

Bra bemötande och en toppenbra flyttstädning

Anneli K
Skrev om AlexRo Service

Har varit kund i många år. Lätt att komma i kontakt med när man behöver. Mycket bra återkoppling. Alltid vänliga när de kommer. Jobbar snabbt och effektivt. Vi är mycket nöjda kunder.

Richard A

Snabba, tillförlitliga, prisvärda

Björn B
Skrev om AlexRo Service

Alltid bra utfört arbete med trevlig personal och Elena är förstående om man någon gång önskar ändra när arbete skall utföras, Det brukar alltid lösa sig.

Margareta A
Skrev om AlexRo Service

Vi är supernöjda. Det blir alltid välstädat. De städar ibland utöver vad vi har förväntat oss. De kommer alltid enligt överenskommelse. De är trevliga. : )

Andrea S
Skrev om AlexRo Service

Alltid proffesionelt och nogrant utfört arbete, alltid nöjd.

Gunnel A

Jag är mycket nöjd med arbetet och bemötandet! Mvh Gunnel Ahlgren

Anette H
Skrev om AlexRo Service

Toppen bra på alla sätt. Trevliga , noggranna. Rekommenderas.

Else M
Skrev om AlexRo Service

Superbra företag, trevlig personal och bemötande . Jättenöjd med deras städning

Anna G
Skrev om AlexRo Service

Elena är så flexibel och smidig att ha att göra med. Väldigt tillmötesgående och mycket fint resultat! Rekommenderar verkligen!

Siv D
Skrev om AlexRo Service

Grundlig och effektiv städning. Trevlig personal

Joel S
Skrev om AlexRo Service

Inget att klaga på och extra tacksamma för flexibiliteten

Mats W
Skrev om AlexRo Service

AlexRo gjorde en flyttstädning av en lägenhet och köparen av lägenheten var nöjd med utförd städning.

Monica F
Skrev om AlexRo Service

Mycket flexibla och service inriktad och gör ett jättebra jobb!

Cecilia B
Skrev om AlexRo Service

Mycket nöjd, de gör ett utmärkt jobb.

Christel S
Skrev om AlexRo Service

Mycket nöjd - duktiga & noggranna tjejer! Känns tryggt!

Maria P
Skrev om AlexRo Service

Toppen, bra städat, trevligt bemötande!

Rebecca W
Skrev om AlexRo Service

Haft hjälp med städning i flera år. Väldigt duktig personal som är flexibla och städar efter behov.

Göran P
Skrev om AlexRo Service

Flexibel, bra kommunikation och trevligt bemötande.

Christoffer R
Skrev om AlexRo Service

Bästa servicen, hög kvalitet på utfört arbete! Mycket flexibla och trevliga.

Thomas W
Skrev om AlexRo Service

AlexRo städar hos oss. Det är duktiga tjejer som alltid kommer i tid och gör sitt allra bästa. Vi litar helt och fullt på dem. Vårt hem skiner när de har varit här.

Lotte H
Skrev om AlexRo Service

Jag blev tipsat av en kompis om AlexRo, som var väldigt nöjd, jag är mer än nöjd. Älskar att ha ett härligt rent hem. En trevlig och duktig personal och även trevlig kontakt med ägarinnan. Mvh Lotte Holm

Frida W
Skrev om AlexRo Service

Är väldigt nöjd med slutresultatet samt snabb kommunikation och flexibel bokning.

Carina S
Skrev om AlexRo Service

Super service 🌟🌟🌟🌟🌟 Pålitliga 🌟🌟🌟🌟🌟 Noggranna 🌟🌟🌟🌟🌟 Punktliga 🌟🌟🌟🌟🌟 Dom är bästa och är inte utbytbara Någonsin 🌟🌟🌟🌟🌟

Agneta M
Skrev om AlexRo Service

Enbart positiv! Bra resultat. Effektiva.

Lars K
Skrev om AlexRo Service

Bra och flexibel service av trevlig personal 🥰

Helene T
Skrev om AlexRo Service

Alltid i tid, och flexibla och tillmötesgående med bokningar. Proffsigt utförande och alltid trevliga. Vi är supernöjda!

Mikael K
Skrev om AlexRo Service

Bästa städningen vi har haft.Gör alltid ett bra jobb, trevliga, kommer i tid och aldrig några problem att boka om städdag om det skulle behövas

Agneta W
Skrev om AlexRo Service

Fin service. Trevligt bemötande. Väldigt fint städat varje gång. Vi är väldigt nöjda med AlexRo.

Anders W
Skrev om AlexRo Service

Är väldigt nöjd med städningen. De är alltid noggranna och håller tiderna. Kommunikationen fungerar bra och de löser det nästan alltid om vi behöver ändra dag eller behöver en extra städning.

Anita G
Skrev om AlexRo Service

Lojal personal, har lämnat lgh nyckel till dem. Otroligt noggranna, bättre än jag någonsin haft tidigare. Två personal vilket gör en bättre flexibilitet. Positiva och glada de ggr jag mött dem i mitt hem. Har rekommenderat dem till mina bekanta.

Gunilla L
Skrev om AlexRo Service

Toppen, kommer att rekommendera er till andra, Trevlig personal, gjorde ett snabbt jobb, noggrant. Öppnade upp ett sommarhus, Mvh Gunilla

Svar från AlexRo Service

Vad trevligt att ni tyckte om vårt jobb. Tack för fin kommentar. Välkommen åter.

Ingrid C
Skrev om AlexRo Service

Vi är mycket nöjda med AlexRo arbete

Peter A
Skrev om AlexRo Service

Vi har veckostädning av vår villa varannan vecka. Hur många år det kommer jag inte ihåg men det är många så med andra ord är vi nöjda. Om vi har en fråga eller önskemål och skickar ett sms får vi snabbt svar. Vill vi ha hjälp med något extra tex rengöring av ugn är det inga problem

Dan P
Skrev om AlexRo Service

Vi är mycket nöjda med kvalitet, punktlighet och löpande dialog

Gunnar J
Skrev om AlexRo Service

Har köpt städning. Mycket trevligt bemötande och duktiga städare. Personalen levde upp till förväntningarna och resultatet är bra.

Malin P
Skrev om AlexRo Service

Upplever att det fungerar bra så här långt.

Svar från AlexRo Service

Tack för ni anlitar oss och hoppas så mycket att det kommer att fungera bra även långt framöver.

Ulrika H
Skrev om AlexRo Service

Har anlitat AlexRo Service vid några flyttstädningar. Resultatet är jag supernöjd med och hittills har ingen av de som flyttar in klagat på städningen. Ugnen ser ut som ny vilket även duschväggarna gör. Servicen är dessutom väldigt bra och Elena är väldigt tillmötesgående och bra.

Svar från AlexRo Service

Tack för fin omdöme och hoppas ni anlitar oss vid nästa flytt också ☺️

Anita N
Skrev om AlexRo Service

Hade hjälp 3 timmar med två personer. Jag tyckte, att de städade ordentligt och jag återkommer gärna för att få deras hjälp !

Svar från AlexRo Service

Tack för fin omdömen. Du är välkommen att boka flera städ tillfälle framöver.

Lena J
Skrev om AlexRo Service

Bra bemötande. Effektiv och noggrann städning. Jag förväntade mig att få gjort det som behövdes och är mycket nöjd med städning. och fönsterputs jag fick utfört. Jag kan varmt rekommendera dom😊!

Sven B
Skrev om AlexRo Service

Hej! Vi har använt AlexRo för att göra en storstädning. Detta har man gjort till full belåtenhet, punkligt prisvärt, mycket treviga medarbetare. Vi kan verkligen rekomendera AlexRo. Vi kommer fortsätta använda oss av AlexRo. Hjerti o Sven

Roland P
Skrev om AlexRo Service

Mycket trevligt bemötande vid första besöket. Bra städning varje gång

Sneha A
Skrev om AlexRo Service

Very satisfied with the cleaning services provided by AlexRo. We definitely would want to hire them in future for cleaning and highly recommend them!

Felicia J
Skrev om AlexRo Service

Har hemstäd två gånger i månaden. Gör ett bra jobb, håller överenskommelser och öppna för en dialog, trevliga, bra pris. Nöjd med allt!

Karin W
Skrev om AlexRo Service

Trevligt bemötande och bra jobb.

Peter L
Skrev om AlexRo Service

Seriöst och proffsigt. Trevligt bemötande.

Svar från AlexRo Service

Tack:) Det var trevligt att hjälpa dig. Hoppas du återkommer fler gånger.