Proffsiga och socialt kompetenta!
Smartputs Sverige AB
SmartPuts är ett företag som erbjuder professionell fönsterputsning i Skåne och Halland. Vi putsar inte bara dina fönsterrutor utan tar även hand om allt runt omkring, inklusive karmar, fönsterbleck och ramar. Vi erbjuder både invändig och utvändig fönsterputs så att du kan uppleva skinande rena fönster både från insidan och...
85 omdömen om Smartputs Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket professionellt företag. De gjorde våra fönster inne och ute. Vi har haft andra fönsterputsare/företag innan. Smartputs är mycket bättre! De gör rent även fönsterkarmar och allt annat runt fönstret.
Kom itid. Var jätte vänlig. Putsningen blev vi nöjda med och snabbt gick det👌. Nu slapp han ta 2 fönster eftersom dom var fulla med snö.
Väldigt positv, trevlig och service inriktad personal samt fint slutresultat. Mycket nöjd.
Professionellt och bra. Gjorde stor skillnad. Sen kan man förstås tycka att det är ganska dyrt.
Blanka fina fönster och rena fönsterbleck. Trevlig personal. Rekommenderas. Tänk bara på att priset är med RUT-avdrag inräknat så att du inte redan nyttjat bidraget och får avslag från SKV i efterhand.
Kan inte bli bättre än så här.
Väldigt tillmötesgående och vänligt bemötande både initialt och vid reklamation. Kvaliteten på genomförandet var dock undermåligt och kommunikationen mellan säljare och utförare verkade saknas helt. Man försökte åtgärda bristerna och kompenserade ekonomiskt när man inte lyckades.
De gick ett bra jobb i uterummet men glömde andra fönstren ..
Mycket väl utfört arbete och trevligt bemötande. Fönstren blev jättefina. Bokar gärna ny putsning om ett halvår.
Det var trevliga killar som kom hit. Både säljaren och han som putsade. Kände att det blev inte riktigt rena fönster. Putsaren sa att smutsen ”bränt” fast🤔 Han fattades ”verktyg” för att göra rent fönsterblecken ordentligt. I det stora hela nöjd och killen var VÄLDIGT trevlig
Trevlig säljare som lovade alldeles för mycket. Putsaren kunde endast ta ett fönsterparti på ovanvåningen av fyra. Idag har fått göra det själv. Jag märkte dessutom att arbetet på nedanvåningen var sådär gjort och jag hade nog kunnat göra det bättre själv...
God kontakt samt väl utfört fönsterputsuppdrag.
Håller vad dom lovar och kommer på utsatt tid och dag Och om man inte nöjd så fixar dom till 0kr Mycket trevlig säljare och kundsupport och personal Värmt rekommendera
Nöjd ,trevlig personal. Återkommer
Trevlig och snabb service med ett fint resultat!
Nöjd med rena fina fönster. Trevlig och serviceinriktad fönsterputsare!
Första gången jag anlitar Smartputs och de gjorde arbetet utmärkt.
Otroligt glädjande att höra! Tack så mycket för ditt ömdöme, vi ser fram emot att fortsätta ta hand om era fönster.
Väldigt trevlig service! De svarade snabbt på mina frågor och kommunikationen fungerade smidigt via meddelanden. Nu ser mitt hus mycket bättre ut, ljuset flödar in och hela hemmet känns fräschare och finare än någonsin. Tack vare den fina fönsterputsningen. Rekommenderas varmt!
Bra vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Trevliga och gjorde ett bra jobb!
Trevligt bemötande, dock levde de inte upp till förväntningarna. Upplever inte att jag fått det utlovade resultatet. Dock mkt trevliga.
Fönsterputsen var utmärkt genomförd. Däremot stämde inte dag och tid på bekräftelsen med det vi kommit överens om muntligt vid hembesöket.
Trevliga. Håller vad de lovat. Kan rekommenderas.
Det blev rena fina fönster. Fakturan går inte att betala. OCR 119768 är inte rätt nr.
Trevlig fönsterputsare. Frågade om vi var nöjda resultatet efter dennes arbete!
men….missa 3 källarfönster, entrédörr med karm samt fönsterbläck där det inte är fönster - detta är inte bra. Dem har inte heller svarat på min kommentar som jag skickade direkt när fakturan kom. //Cecilia
Superbra! Mycket bättre än en annan konkurrent jag haft i flera år.
Glömt o putsa ytter dörrarna! Annars bra.
På trevligt och vänligt bemötande Det blev mycket bättre än jag hade för väntat mig Jag beställde putsning fönster utvändigt var tredje månad är väldigt nöjd med resultatet Tyvärr kan man inte ta bort när man trycker fel på betyget men jag skulle rekommendera er var.t
Trevlig och vänlig personal. Snyggt jobb runt fönsterbleck och fönster.
Så fint jobb:) rekommenderar verkligen !
Mycket duktiga och trevliga personala. Mycket njöd
Jag är nöjd med alltid som har med putsning att göra. De utför ett utmärkt arbete och finns inget att klaga på. Däremot dialogen mellan varandra kan bli bättre så missförstånd inte uppdagas mellan personal och kunder.
Vi har precis fått våra fönster och vårt uterum putsat och det var den bästa och mest noggranna fönsterputs som vi upplevt och ett proffsigt och vänligt bemötande
Mycket nöjd! Trevligt och proffsigt gäng som gör ett kanon jobb. Gillar när man gör jobbet ordentligt.
Väldigt trevliga, flexibla och putsar fönstren bra. Dessutom bra kommunikation (sms innan påbörjad putsning) och inga problem att ändra omfattning (ute/inne samt antal fönster) från gång till gång. Allt detta till riktigt bra priser dessutom. Kan inte annat än att ge högsta betyg!
Trevliga och serviceinriktade samt väldigt bra på att putsa fönster
Bra information, lätta att få kontakt med. Noggrant och väl utfört arbete. Trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med resultatet.
Ett mycket väl utfört arbete! De är trevliga, kundfokuserade och gör rent fönsterkarmar samt fönsterbrädor också. Uppskattade extra mycket att de även torkade av armaturerna till utebelysningen vid dörrar och fönster.
De var väldig noga och duktigt
Fantastiskt rent, inte alls som när man låter en städfirma putsa fönster. flexibelt bemötande
Dom putsade fönsterna bra. Vi upplevde som dom utförde sitt arbete.
Vi fick putsat alla våra fönster utvändigt. Och jisses vad fint det blev när de torkade av allt runt omkring!! Vi blev sååå nöjda!!! Jag träffade inte på de som gjorde jobbet så fint, jag var på mitt arbete då.
Väldigt nöjd med deras arbete. Uppskattar verkligen att dom sms:ade innan dom kom.
Riktig trevliga personal tar allt runt omkring jätte nöjda med de
Trevliga grabbar som ser fram emot att bygga upp ett städimperium och det genom att leverera proffs service varje gång. Rekommenderar starkt dessa grabbar. Lycka till Grabbar
Noggranna med fint resultat! rena fönster och även mycket bra gjort på fönsterbleck! 😃 Nöjd!
Det som gjordes var bra. Glömde 2st fönster avdrag på faktura ok!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och tack för feedbacken om de missade fönstren.
Wow – jag visste inte att mina fönster kunde bli SÅ rena! Smartputs gjorde ett fantastiskt jobb. De var trevliga, effektiva och lämnade allt i toppskick. Kommer absolut boka dem igen!