Putsa fönster i Skåne

• Yulia C
    Yulia C: mycket service-minded städfirman
  • 26 omdömen
    Marija S
    Marija S: Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommendera !!!
  • Beltin Städ AB

35 omdömen
    Anders B
    Anders B: Rent och fint. Snabb service! Någon liten miss . Som man själv tar snabbt utan att klaga .Men så är den mänskliga faktorn! Anders hälsar !!
  • Pawel W
    Pawel W: Fantastisk personal. Alltid lika nöjd med all hjälp vi får. Rekommenderar!
  • Välkommen till Hemfrid - Vi hjälper dig i din vardag, så att du har tid över till annat.
  • 19 omdömen
    Erika T
    Erika T: Jag köpte en flyttstädning, hade kollat runt ett tag men valde Red Fröjd och vilken tur jag hade! Vilket utmärk bemötande. Dom var lätta att få tag i och hade missat en liten saken ingen av oss hade tänk på. Dom erbjöd sig att komma samma dag och städa det. Otroligt bra, skulle rekommenderar dom om någon frågar.
  • Tobias K
    Tobias K: Städningen som helhet hur bra som helst. Ingen anmärkning. Av någon anledning fick dom inte upp luckan på en vanlig IKEA-ugn. Lite konstigt om man jobbar med detta dagligen och borde ha stött på alla olika märken men alla kan ju missa, det viktiga är hur man hanterar det. Dom erbjöd sig att komma tillbaka och fixa ugnen så det var helt ok men det behövdes aldrig då nästa hyresgäst var nöjd. Ger dom 5av5
  • 16 omdömen
    Thobias W
    Thobias W: Bra service och bra städning. Tar lite tid innan man lärt känna varandra och vad som är viktigt.
  • 21 omdömen
    LAURENT B
    LAURENT B: Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt. Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt!
  • 15 omdömen
    Manda M
    Manda M: Flyttstäd. Bra bemötande, fint genomförande.
  • Mona L
    Mona L: Jag blir väldigt bra bemött och dom gör alltid ett bra jobb. Jag köpte tjänsten fönsterputsning
  • 19 omdömen
    Nils N
    Nils N: Städar bra. Gör sitt bästa. Justa villkor.
  • Daniel L
    Daniel L: De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
  • 8 omdömen
    Khalil A
    Khalil A: Flyttade för några dagar sedan och blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Väldigt nöjd med servicen och det trevliga bemötandet. Tack för en positiv upplevelse!
  • Eccellente Städ Och Flytt AB

8 omdömen
    Per H
    Per H: Gott bemötande, så att men redan vid första ögonblicket förstod att bersonalen som skulle utföra uppdraget hade en god inställning till både sitt uppdrag och för mig som kund. Föregående information inför valet av vem som skulle utföra uppdraget var också bra, med svar på detaljfrågor före insatsen. Det jag saknade var vetskap om att dröjsmålet som det tog vid sopstationen var så pass stort, pga Sysavs noggranna kontroll av miljövänlig hantering av vardagssopor. Detta påverkade kostnaden, så att jag nödgades avvakta med resterande del av uppdraget. Dock överskreds inte kostnaden för det hittillsvarande utförda uppdraget, och därmed inget ekonomiskt men av det. Priset var fördelaktigt jämfört med övriga utförare som lämnade prisförslag vid tiden.
  • Lars O
    Lars O: Köpte en vanlig städning för 200kr efter rot. Blev jävligt nöjd, hade massor av disk och det gick fort. Dessutom kan jag inte hitta ett damm korn efter åt. Detta är ett ambitiöst företag som levererar på toppnivå trots det låga priset👍👍👍👍👍 Högsta möjliga betyg, till dom! Personalen var underbar och mkt trevlig. Skötte sig själv helt o hållet. Jag kommer att fortsätta ta deras tjänster! TACK TIPP TOPP!!!’
  • 7 omdömen
    Anders E
    Anders E: Fungerar sömlöst! Bra personal och utmärkt utfört jobb.
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • 10 omdömen
    Marcus H
    Marcus H: Hej Kan varmt rekommendera Perfekt Städ och Angelica Mårtensson för väl utförda uppdrag både inom privatstäd samt byggstäd. snabba och flexibla löser det med kort varsel och ett gott slutresultat. Tack Med vänlig hälsning Marcus Hellström
  • Sebastian M
    Sebastian M: Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt. Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra. Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
  • Andreas S
    Andreas S: Bra och pålitliga samt väldigt enkla att nå!
  • Sofia M
    Sofia M: Har bokat flyttstädningen. Personal som kommit var jätte snälla och duktiga! Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden! Rekommenderar varmt. /Sofia
  • Pärlans Städservice

6 omdömen
    Per-Erik C
    Per-Erik C: Trevligt bemötande och god leveranskvalité
  • 3 omdömen
    Willy S
    Willy S: Mycket nöjd med med allt, både arbete och bemötande. Rekommenderas varmt.