Luckystarflytt AB
Välkommen till Luckystarflytt AB!
Är det dags för rent hus? Med Luckystarflytt AB behöver du inte oroa dig, vi har många års erfarenhet inom städservice och kan därför städa hos dig både snabbt och noggrant.
Förutom hemstäd erbjuder vi även flyttstädning, flytthjälp, fönsterputs, kontorsstäd och specialstäduppdrag.
Vårt mål är att vara transparenta i allt vi gör och vara lyhörda för dig som kund så att du ska få bästa möjliga service. Är du i akut behov av städ så kan du kontakta oss via telefon under kontorstid så ser vi till att hjälpa dig så fort som möjligt.
Utmärkelser
Läs vad 7 kunder tycker om Luckystarflytt AB 2
2021-01-19Verifierad kund
Flyttstädning,och dom var mycket noggranna.Vänliga.
Kort sagt,ett mycket bra jobb..skrev om Luckystarflytt AB -
2020-12-28Verifierad kund
Jag köpte fönsterputs nu inför julen.
Blev mycket väl bemött av företaget, snabbt svar på förfrågan och även de frågor jag hade.
Tror aldrig jag har haft så fina fönster så jag skall definitivt
anlita dem igen, kanske även för andra städtjänsterskrev om Luckystarflytt AB -
2020-11-25Verifierad kund
Mycket väl utförd putsning av fönstren trots dåligt uteväder.
skrev om Luckystarflytt AB -
2020-08-17Verifierad kund
Mycket bra ! Snabb service och bra uppdrag samt med kvalitet.
skrev om Luckystarflytt ABtack så mycket vi är glada över att du är nöjd med vår service, ha en fantastisk dag Luckystar AB
Luckystarflytt AB
2020-06-13Insamlad av företaget
Flyttstäd beställde jag och det blev otroligt rent överallt 😊
Jättenöjd .skrev om Luckystarflytt AB - Visa svar
2020-01-22Verifierad kund