Klart Rent Malmö AB

Vi på Klart Rent Malmö AB är proffs på städservice och vi arbetar mot både privatpersoner, företag och föreningar. Här får du hjälp med kontorsstädning, hemstädning, fönsterputsning, trappstädning, storstädning, skolstädning och mycket mer. Dessutom hjälper vi kunder med röjning, tömning och sanering och är noga med att se till att allt återvinns på ett korrekt sätt.

Vår ambition är att leverera hög service och kvalitet på alla utförda tjänster. Som kund hos oss kan du förvänta dig professionellt resultat och god kommunikation. Varmt välkommen!

Utmärkelser

667 omdömen om Klart Rent Malmö AB

Sedan starten hos Reco 2012
    Trevligt bemötande
    Väl utförd lägenhetsstädnng
    Mycket nöjd
    Tack Mats för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-03-20 Verifierad kund
    Trevligt bemött! Det märktes att han jobbat länge med detta!

Att det skulle bli gjort och att det blev snyggt!

Var bara mellanhand , hittade er på nätet och tyckte det verkade bra även skönt att Klar Rent samarbetar med Malmö stad och tar vara på det som går och att grejerna går till dem som behöver!

Har inte sett lägenheten efter städningen utan har lämnat nycklarna till contentus!
    Tack Catharina för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med röjning och städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-03-20 Verifierad kund
    Mycket trevlig bemötande och flexibilitét! Det gick att boka snabbt. Vi fick väldigt bra hjälp med städningen efter en renovering i hallen, och skulle gärna anlita Sanna företag igen.
    Tack Milda för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
  • Linda J
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag är nöjd med mina nu mycket rena fönster!
    Tack Linda för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med fönsterputsning och städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-03-11 Verifierad kund
    Alltid lika nöjd. Snabbt och smidigt.
    Tack Björn för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster.
    2023-03-08 Verifierad kund
    Snabb hantering och återkoppling
    Rimlig prisbild
    Trevligt bemötande
    Tjänsten gällde pack- och flyttjänst
    Tack Helen för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med flyttjänst och städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-03-04 Verifierad kund
    Flexibel dialog och väldigt fint resultat. Trevlig och skicklig fönsterputsare som lyckades få min (enligt mig extremt svårputsade) inglasade balkong skinande ren på oslagbar tid. Rekommenderar varmt!
    Tack Frida för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med fönsterputsning och städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    Super bra kontakt med Urim och städpersonalen och ett utmärkt jobb.
    Kunna inte har varit bättre!
    Tack Benjamin för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-02-15 Verifierad kund
    Smidig kontakt och väl genomförd städning!
    Tack Dick för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
  • Dick S
    2023-02-14 Verifierad kund
    Jag har använt KLARTRENT sedan några år tillbaka och har inget annat betyg att ge än fem stjärnor! Ägaren Urim är synnerligen professionell likaså hans personal som alltid lämnar efter sig ett städresultat som överskrider förväntningarna!
    2023-02-14 Verifierad kund
    Veckostädning i min bostad. Snabba, effektiva och trevliga tjejer.
    Tack Kerstin för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    Snabb och effektiv fönsterputsning
    Tack Karin för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med fönsterputsning! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-02-14 Verifierad kund
    Jag har blivit 100% väl bemött och arbetet är mycket professionellt sätt. Imponerande med snabb verkställighet = ställer alltid upp och löser olika saker. Mina förväntningar är uppfyllda.
    Tack Åsa-Marie för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster.
  • John G
    2023-02-11 Verifierad kund
    Vi har anlitat Klart Rent till att städa vår lägenhet i drygt 5 år och det finns god anledning till det. Professionellt men avslappnat bemötande, flexibla med planering och ändring av städdatum mm och såklart hög kvalitet på städningen.

Rekommenderar starkt!
    Tack John för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster.
    2023-02-10 Verifierad kund
    Storstädning bra utfört 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊👍😊👍👍
    2023-02-04 Verifierad kund
    Flexibelt företag som lyssnar på våra behov o levererar. Mkt nöjd
    Tack Jan för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-02-03 Verifierad kund
    Lätt o boka och fint utförd städningen
    Tack Christer för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-02-01 Verifierad kund
    Bra städning. Väldigt rent. Rekommenderar.
    Tack Sebastian för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-01-26 Verifierad kund
    Alltid bra leverans och trevligt bemötande. Har tidigare använt för flyttstäd och fönsterputs, anlitade nu för grovstädning av huset. Enkla att ha kontakt med och flexibla i dialogen. Rekommenderas starkt!
    Tack Emil för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2023-01-13 Verifierad kund
    Snabbt och trevligt bemött. Utförde bara det som behövdes. Dvs där tätningslisterna var ok byttes de inte ut. Bra! Jag har rekommenderat dem till flera under dagen igår. Som ordf i brf skickade jag ut ett mail till samtliga boende om att man kan få hjälp med tätningslister och fönsterputs. Kommer att i fortsättningen anlita dem för fönsterputs.
    2023-01-13 Verifierad kund
    Smidiga att ha att göra med och gör ett bra jobb
    2023-01-08 Verifierad kund
    Jag tillfrågade om det ingick rengöring av vattenlås vid handfatet i vanligt flyttstäd för 2000:- och detta skulle ingå. Men när städet var klart så hade inte vattenlåset under handfatet rengjorts. (vatten-ansamling).
    Det var smutsigt bakom kylskåpet. I i övrigt bra städat.
    2022-12-07 Verifierad kund
    Allt funkade bra, kom på utsatt tid. Rent och bra putsade fönster. De har kollektivavtal.
  • Fredrik S
    2022-12-05 Verifierad kund
    Bra kontakt med företaget. Väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera.
    Tack Fredrik för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2022-11-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande med klara besked. Mycket noggrant genomförd storstädning och fönsterputs.
    Annette
    Tack Annette för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2022-11-13 Verifierad kund
    Mycket bra städat . Mycket trevligt pasenal
    Tack Göran för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-11-06 Verifierad kund
    Fantastiskt service! Jag kan varmt rekommendera detta bolag.
    Ägaren och hans personal är underbara, och har hjälpt mig.
    Jag är oerhört tacksam för er hjälp!

Mvh Anna-Lena
    Tack Anna Lena för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Bästa hälsningar Klart Rent Malmö AB
    2022-11-02 Verifierad kund
    Snabba och flexibla. Hjälpte os i en BRF att tömma och städa en källarlokal.
    Tack Patricia för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-10-27 Verifierad kund
    Jag har anlitat Klart Rent både som privatperson och i tjänsten. Urim och hans team är väldigt tillmötesgående, arbetar snabbt, noggrant och dessutom till ett rimligt pris. Det är med glädje jag rekommenderar Klart Rent för deras tjänster <3
    "Tack Nina för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-10-22 Verifierad kund
    Den som gjorde besiktningen av lågenheten sa att det var kliniskt rent. Lätt att ha kontakt med också. Mycket nöjd
    Tack Ann-Christine för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-10-19 Verifierad kund
    Bra städat. Seriöst bemötande
    Tack Rolf för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-10-18 Verifierad kund
    Blev rekommenderad och det visade sig att företaget motsvarade alla förväntningar o h lite till. Tack.
    Tommy
    Tack så mycket Tommy!

2022-10-18 Verifierad kund
    Mycket trevlig personal med proffsigt bemötande. Fick städat den lägenhet jag flyttade ifrån. Har aldrig varit så ren. Flytthjälp en var också snabb och smidig. Kan varmt rekommenderas.
    Mycket prisvärt.
    /Staffan
    Tack så mycket Staffan!

2022-10-17 Verifierad kund
    Omtänksamma, lyhörda och proffsigt.
    Tack så mycket Adam!

2022-10-11 Verifierad kund
    Anlitar Klart o Rent för i första hand fönsterputs och är väldigt nöjd med detta. 5 stjärnor. Väldigt bra bemötande, kundvänligt och kompetent.
    Har också anlitat Klart o Rent för storstädning och där blev betyget lägre. Tiden som åtgick blev avsevärt mycket längre än beräknat och inte riktigt efter planen. Men återigen oerhört vänlig och flexibel personal.
    Tack så mycket Pia! Nästa gång kommer vi att planera bättre!

2022-10-11 Verifierad kund
    Väl utfört arbete
    Bra bemötande
    Tack så mycket Lars-Erik!

• Lars T
    2022-10-04 Verifierad kund
    Bra bemötande och nöjd återkommande kund. Städat många år till mig och jag är nöjd.
    2022-10-04 Verifierad kund
    De Levererar alltid så att man är nöjd!!
    Tack så mycket Stefan!

2022-10-04 Verifierad kund
    Trevlig bemötande av personal. Underbart service
    Tack så mycket Yaser!

2022-10-04 Verifierad kund
    Mycket bra jobb, inga synpunkter. Bra service och snabb respons.
    Tack så mycket Patrik!

2022-09-24 Verifierad kund
    Det har fungerat bra allting. Motsvarar mina förväntningar och vad som är överenskommet.
    Tack Tor för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster.

2022-09-19 Verifierad kund
    Mkt trevligt bemötande och rena fönster efter hans jobb
    Tack Margareta för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-09-16 Verifierad kund
    Trevlig och noggrann fönsterputsare. Snabb. Kommer anlita honom även nästa år.
    Tack Eva för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-09-16 Verifierad kund
    Väldigt bra service och utfört städtjänst! Snabba svar när man sökt kontakt
    Tack Carl för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-09-14 Verifierad kund
    Rent, snyggt, klart!!!!!!Färdigt direkt!

2022-09-09 Verifierad kund
    Ok bemötande. Tråkigt att personalen inte pratade svenska. Hade väntat lie mera finstädning.
    Jag köpte storstädning.
    Tack John för ditt omdöme! Vi jobbar ständigt på att bli bättre och ditt omdöme hjälper oss! Skulle det vara något som du funderar på så kan du alltid kontakta oss på kontoret!

2022-09-02 Verifierad kund
    Vi beställde flyttstädning av villa. Vi fick hjälp snabbt och smidigt! Vi är mycket nöjda med både städningen, bemötande och pris!
    Tack Isabell för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-09-01 Verifierad kund
    Kontaktade företaget för en brukare som behövde sanera sin bostad. Mycket bra bemötande från företaget. Brukaren befann sig på ett korttidsboende och företaget var mycket hjälpsamma, åkte till korttidsboendet och hämtade nycklarna till lägenheten.
    Brukaren var mycket nöjd med bemötandet. Saneringen av lägenheten gjordes snabbt och brukaren återvände mycket nöjd till sin bostad.
    Tack så mycket Laila!

2022-08-30 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, snabbt utförande och skinande blanka rutor! 👍😊
    Tack Marianne för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

2022-08-30 Verifierad kund
    5 av 5 talar för sig själv...😊
    Tack Hussein för ditt omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med våra tjänster. Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!