3.9 i betyg av av
21 omdömen
Välkommen till Öresunds Rengöring!
Vi städar med omtanke och är de bästa och snabbaste i branschen. Vi erbjuder dig en rad olika städtjänster för såväl företag som privatperson. Vi har många års erfarenhet inom branschen.
Tjänster: Kontorsstädning, trappstädning, storstädning, visningsstädning, hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning.
Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska vara nöjd. Hos oss på Öresunds Rengöring kan du alltid vara trygg då vi har nöjd-kund-garanti. Så sluta fundera och gör som hundratals andra och underlätta vardagen med vår städhjälp. Varmt välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag21 omdömen om Öresunds Rengöring
skrev om Öresunds Rengöring
Är tyvärr väldigt missnöjd med dels flyttstädet, dels kommunikationen. Första gången städet skulle godkännas hade en rad områden missats som exempelvis golv, lister, golvbrunn, fönsterkarm etc. Städpersonal fick komma tillbaka vid fyra olika tillfällen för att slutföra städet. Sista tillfället var dagen innan lägenheten skulle överlåtas till annan hyresgäst vilket medförde mycket stress och att jag trots allt ändå fick städa det sista själv.
Besiktningen av lägenheten kunde inte äga rum som den skulle eftersom städet inte blev klart i tid. Det har varit oroligt tidskrävande för oss och med facit i hand hade jag gjort hela städet själv. Syftet med att anlita en firma är just att vinna tid och energi. Efter mycket missnöje och mejlkontakt med företaget kunde de inte kompensera på något vis. Att sänka fakturan var tydligen omöjligt.
Kommer absolut inte att anlita detta företag igen. -
skrev om Öresunds Rengöring
Första städningen var underkänd, men de åtgärdade det utan diskussion. Där med 3 av 5 för det borde ju blivit perfekt första gången och då hade de knappt dammsugit.
skrev om Öresunds Rengöring
Kontakterna inför städningen var mkt positiva.
Städningen genomfördes efter att vi flyttat från huset så vi har inte själva sett resultatet. Men de nya ägarna har inte framfört några klagomål så vi förutsätter att städningen var utförd till belåtenhet. -
skrev om Öresunds Rengöring
Vi köpte en storstädning, exkl ugnsrengöring + fönsterputsning.
Bemötningen var bra. Man erbjöd sig att göra storstädningen en söndag, för företaget var upptagna flera veckor framåt. Vilket vi var tacksamma för, för vi var ute med lite kort varsel.
Fönsterputsningen var väldigt bra.
Dammning och dammsugning tillfreddställande i sov- och vardagsrum.
Vi första anblick var badrum och toaletter ok, men när man tittade noggrannare såg man att vissa saker inte blivit gjorda.
I badrum och på gästtoalett hade man inte tagit alls bakom toaletterna. Det fanns kvar ett tjockt lager med damm. Detsamma ovanför spegelskåpen. Under vaskskåp, hylla och högskåp, var golvet till hälften avtorkat - man har tagit ungeför så långt moppen räckte om man inte böjde sig ner. Samtliga hörn var "rundade" så att smutsen delvis fanns kvar.
Vet inte om det ingick i avtalet "storstädning" att golvbrunn i dusch ska rengöras. I vår förväntning skulle det ingå, men den var inte rörd över huvud taget.
I köket började en golvplanka resa sig efter ca en vecka - som om det har kommit in vatten under eller mellan plankorna. Som alla andra laminatgolv kan de bara fukttorkas utan medel, annars blir de skadade.
Vi har haft annan städfirma vid andra tillfällen, som vi nog hade anlitat i år också om vi hade haft längre framförhållning. Vi kommer inte att anlita Öresunds Rengöring flera gånger.
Med vänlig hälsning
Kerstin Hagen och Magnus Nussdorfer -
skrev om Öresunds Rengöring
De städar det vi kommit överens om, typ ett baspaket, och gör det bra. Dock överträffar de inte förväntningarna någon gång och smiter gärna iväg 5 minuter innan avtalad tid.
skrev om Öresunds Rengöring
Bra och snabb service med flyttstädning och flytthjälp.Kan verkligen rekommenderas. Har vettiga priser och en bra servicekänsla.
skrev om Öresunds Rengöring
Jag beställde veckostädning, mycket nöjd med bemötande och utförandet av tjänsten!
skrev om Öresunds Rengöring
De kom och provstädade men har inte hört av sig för återkoppling eller ny bokning.
Arbetet var ok men inte kontakten med företaget.
Mvh
Lisa Schumacher -
Allt bra!.....................................................
skrev om Öresunds Rengöring
Flyttstädningen var fantastisk. Snabb, effektiv och med ett strålande resultat. T.o.m besiktningsmannen var imponerad av resultatet. Dessutom helt otroligt detaljfokus, Jag bor med djur men inte ett spår av ens detta kunde märkas, inte ett spår, inte ens ovanpå dörrfoder, vid taklampssockel eller dylikt. Allt kändes liksom helt nytt efter städningen. Fattar inte hur de fick till ett så strålande resultat. Och väldens trevligaste personal på det. Jag kan inte annat än att ge mina helhjärtade rekommendationer.
skrev om Öresunds Rengöring
Vi använde oss av ÖresundsRengöring till en flyttstädning.
Supertrevligt bemötande från början till slut. Både från kundservice och städpersonal. Ett mycket väl utfört arbete utan några som helst konstigheter.
Öresunds Rengöring rekommenderas starkt! -
skrev om Öresunds Rengöring
Städ och några ggr per år fönsterputs.
För det mesta har allt flutit på fint med gott utförande.
Några få ggr har inte städningen i badrummet och under sängen i sovrummet varit tillfredställande. -
skrev om Öresunds Rengöring
Flyttstädning. Vi var nöjda men köparna klagade efteråt på att man inte tagit fram diskmaskinen och inte städat under vaskskåpet.
skrev om Öresunds Rengöring
Beställde storstädning men vid min besiktning hade de inte utflört merän hälften av göromålen. Efter klagomål blev städningen utförd till belåtenhet.
skrev om Öresunds Rengöring
Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt.
Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt! -
skrev om Öresunds Rengöring
Tyckte inte mitt hem kändes rent efteråt.
Glömt att dammsuga på och under hallmattan, under skoställ och under matbordet var det många matfläckar kvar.
Hade inte koll på vilka rengöringsmedel som kämpade sig för parkettgolv. Inget vidare.Hej Emma,
Öresunds Rengöring
Tack för din feedback, vi beklagar att du upplevt städningen som bristfällig men kommer ta till oss detta för att förbättra våra tjänster! Skulle du åter använda dig av oss i framtiden får du gärna återkoppla vid missnöje så att vi har möjlighet att åtgärda missarna.
Ha en fin fredag och trevlig helg!
Enis -
skrev om Öresunds Rengöring
Flyttstädning av min dåvarande lägenhet. Bra service vid beställning, rimligt pris och en godkänd flyttstädning utan anmärkning. Jag är väldigt nöjd med mitt val av städfirma.
Städning.
Perfekt mottagande av företaget.
Förväntningarna motsvarade städningen.
Trevliga representanter för städföretaget. -
skrev om Öresunds Rengöring
Hemstädning 3 tim var 2-3 vecka. Utmärkt bemött av trevliga anställda som städar ordentligt och är tjänstvilliga.
skrev om Öresunds Rengöring
Jag köpte flyttstädning av en 27kvm stor lägenhet, det innebär att det inte är superstor yta att städa. Ändå vart det flertalet brister i städningen vilket innebar att jag fick boka om städningen efter att min köpare flyttat in.
Hej Linnea,
Öresunds Rengöring
Tack för din feedback, vi uppskattar det och försöker alltid förbättra oss! Tråkigt att städningen denna gång var bristfällig men vi är tacksamma att du hörde av dig till oss så att vi kunde tillämpa vår nöjd-kund garanti och åtgärda det vi missat.
Ha en fin dag!
Enis
Öresunds rengöring -
Flyttstäd
*ej levt upp till de förväntningar som en flyttstäd bör ha.
*stressade igenom så allt blev halvdant gjort.
*ej ordenligt avtorkat i skåp och lådor.
Postivt
*snabbt att få en tid.
*billigaHej Maria,
Öresunds Rengöring
Tråkigt att höra att du är missnöjd med utförd städning. Vi uppskattar din feedback och kommer se över vad vi kan förbättra. Vi tillämpar även en nöjd-kund garanti så skulle du använda dig av våra tjänster i framtiden får du gärna höra av dig vid missnöje.
Ha en fin dag!
Enis