Lilla Service

Lilla Service

Välkommen till Lilla Service!

Vi må vara ett litet företag men vi ger alltid det stora extra. Men kvalitet, noggrannhet och kunskap som våra grundpelare städar vi på ditt företag eller i hemmet. Mycket tid går åt till städning, men så behöver det inte vara.

Tjänster: flyttstäd, hemstäd, kontorsstäd, butiksstäd, fönsterputsning, enklare trädgårdsarbeten och mycket mer.

Vi träffar dig gärna innan du bestämmer dig för att anlita oss så att du får beskriva dina önskemål kring städningen. Vi gör sedan vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Utmärkelser

146 omdömen om Lilla Service

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-24 Verifierad kund
    Snabb och trevlig service. Mycket bra utfört arbete!
    2023-03-22 Verifierad kund
    Trevlig och pålitlig personal som dessutom gör ett jättefint jobb!
    2023-03-22 Verifierad kund
    Jätte nöjd med deras tjänst. Lägenheten var jätte fint städad och den blev godkänd i slutbesiktningen.
    Så är hel nöjd!
    2023-03-22 Verifierad kund
    Super trevlig personal å lyssnar på sina kunder
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag beställde flyttstädning av min hyreslägenhet och blev mycket nöjd, både med städningen och kontakten med kontoret. Inga anmärkningar från min hyresvärd. Rekommenderas!
    2023-03-15 Verifierad kund
    Snabbt och smidigt att få offert och boka tid för flyttstäd. Städningen var av mycket hög kvalitet. Rekommenderar varmt Lilla Service.
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag beställde en flyttstädning till min bostad på ett LSS-boende. Bostaden var illa skött av personal som jobbar på boendet och som skulle vara min hjälp med bl.a. städning. Bostaden blev väl rengjord av Lilla Service. Fakturan skickades till min mamma, som reagerade på att fakturan var på 0,00 kronor och personnumret var fel. Mamma ringde och påtalade detta och de skulle titta på det och återkomma. De skickade en ny faktura via Mail och då kunde man kanske vänta sej en ursäkt för att det blev fel eller ett tack för uppmärksamheten med den felaktiga fakturan, men inte… Städningen är bra utförd men bemötandet kring den felaktiga fakturan dåligt.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bra bemötande.
    I början dålig tidpassning. Har blivit bra.
    Hemstädning.
    2023-02-22 Verifierad kund
    Noggranna och varsamma om sakerna,
    Beställde flyttstäd med Lilla Service,
    Jättenöjd med dom, superbra städat och enkel och lätt kontakt med dom. Dom gjorde ett väldigt bra jobb och fick bra pris på jobbet.
    Stort tack🙏
    2023-02-09 Verifierad kund
    Snabbt svar och fint städat. Beställt flyttstädning.
    Lite missförstånd angående överenskommen tid men det ordnade sig.
    2023-02-09 Verifierad kund
    Det bästa städföretag jag anlitat! En flyttstädning som var perfekt.
    2023-02-07 Verifierad kund
    Snabb service men...
    Missade tiden vid starten på uppdraget
    Frysen inte städad
    Någon miss på golvet med fotavtryck kvar
    I övrigt var det rent o fint
    2023-02-05 Verifierad kund
    Underbar känsla att komma hemma till!
    2023-01-18 Verifierad kund
    Det var en flyttstädning som fastighetsskötaren godkände trots att ni glömt fönster på toaletten och i hallen.
    2022-12-28 Verifierad kund
    Bra service, trevligt bemötande och rimliga priser!
    2022-12-27 Verifierad kund
    Felfri flyttstädning, både hyresvärd och ny hyresgäst nöjda. Direkt godkänd vid besiktning.
    Bästa städningen de sett. Bra pris.
    Dock försenade med 45 min till utsatt tid och språksvårigheter vilket sänkte betyget något.
    2022-12-25 Verifierad kund
    Fick flyttstädat 100km hus med fantastiskt resultat. Mkt nöjd.
    2022-12-22 Verifierad kund
    Snabba på att svara på frågor och enkla att hålla kontakten med. Flytten gick både snabbt och smidigt
    2022-12-07 Verifierad kund
    Grundliga med snabb respons på påpekande av brister. Köpte flyttstädning och och dom hade missat på golven. Ett samtal så skickades en kille direkt som gjorde det grundligt. Dock upptäcktes lite missar till efteråt som vi själva gjorde men det hade dom säkert gjort om vi påpekat det.
    2022-11-16 Verifierad kund
    Proffsigt och vänligt.xxxxxxxxxxxxxxxx
    2022-11-16 Verifierad kund
    Vi blev mycket nöjda. Rekommenderas
    2022-11-08 Verifierad kund
    Bra städning och inga negativa överraskningar.
    2022-11-07 Verifierad kund
    Bra bemötande och lätta att få tag i via mail där dem återkommer snabbt med svar.
    Vi för väntade oss att besiktningen av flyttstädningen skulle utan svårigheter bli godkänd och det blev den, men där var flera stora missar som randigt putsade fönster, slarvigt städat kakel i köket (som lätt gick att ta bort med hushållspapper och vatten) och slarvigt damsugat. Dock hade dem gjort ett fantastiskt arbete med dem tunga bitarna som ugn, kyl/frys och badrum med dusch. Klart värt pengarna.
  • Peter K
    skrev om Lilla Service
    2022-10-27 Verifierad kund
    Har testat lite olika städfirmor senaste åren så det är kanske för tidigt att uttala sig men just nu är vi hur nöjda som helst med personal, företaget och utförandet av deras tjänster.
    2022-10-24 Verifierad kund
    Anlitades för flyttstäd av lägenhet. Mycket nöjd med bemötande och utfört arbete!!
    2022-10-07 Verifierad kund
    Godkänd städning vid slutbesiktning
    2022-10-07 Verifierad kund
    Trevligt och genuint bemötande till flyttstädningen.
    2022-10-04 Verifierad kund
    har fungeret bra leveret somlovat BRA
    2022-09-30 Verifierad kund
    Jag vet inte riktigt vad som ska ingå i städningen.
    2022-09-23 Verifierad kund
    Mycket trevliga och duktiga personal. Bra service vid beställning och uppföljning med faktureringen. My go-to helping hand.
    2022-09-21 Verifierad kund
    Trevliga. Lätta att få tag på. Snabba svar på mail, ringer snabbt upp om de inte svarar på telefon. Mycket bra service och otroligt proffsiga.
    Beställde flyttstädning, och blev mer än nöjd med resultatet! Det var så rent och fräscht! Otroligt skönt att slippa tänka på städningen, utan att istället kunna packa upp i nya bostaden, trygg i vetskapen att allt blir proffsigt utfört och allt grundligt städat!
    2022-09-10 Verifierad kund
    Tog kontakt med företaget via formulär på hemsidan, och har sedan dess haft en ganska fåordig mailkonversation med dem. Hade önskat lite tydligare information och att mailen inte kändes som att någon skrev ihop något på telefonen på resande fot.
    Vi beställde flyttstäd, och det blev godkänt vid besiktningen, och jag tycker det i slutändan hanterades mycket bra, även om jag som sagt gärna hade önskat lite mer och tydligare information om själva tjänsten innan den utfördes.
    2022-08-31 Verifierad kund
    Allt kändes bra....svarade snabbt i telefon. Är nöjd
    2022-08-22 Verifierad kund
    Bra bemött. Att huset som jag hyr ut var välstädat när gästerna kommer. Betyget från gästerna som kommer från AIRNB är 4,5
    Jag är nöjd. Dom har ställt upp med kort varsel
    2022-08-22 Verifierad kund
    Bra kontakt.
    Jättebra städning.
    Svårt med kommunikationen då de som kom hem inte kunde någon svenska.
    2022-08-19 Verifierad kund
    Flyttstädning. Bra gjort, någon liten detalj som kunde varit bättre.
    Snabba svar och trevligt bemötande.
    Vi skulle absolut rekommendera Lilla Service till andra.
    2022-08-16 Verifierad kund
    Bra bemötande, men de fick komma och städa om på ett flertalet ställen då det inte var ordentligt gjort.
    2022-08-15 Verifierad kund
    Så bra! Jättevänliga. Jättebra på alla sätt!
  • Niklas S
    skrev om Lilla Service
    2022-08-02 Verifierad kund
    Ställer alltid upp, även med kort varsel och gör dessutom et väldigt bra jobb.
    Bästa städfirman på Bjäre.
    2022-07-29 Verifierad kund
    Andra gången jag provar lilla service. Lika nöjd denna gången med.
    2022-07-29 Verifierad kund
    Lilla Service ger ett trevligt bemötande och utförde flyttstädningen med ett väldigt bra resultat.
    2022-07-27 Verifierad kund
    Bokade flyttstäd via Lilla Service, välstädat och gick igenom besiktningen utan anmärkningar.

Helt klart nöjd. :)
    2022-07-24 Verifierad kund
    De har faktiskt lurat mig, vi kom överens att de skulle ta 230 kr per en timme. Så fakturan skulle vara 1380 kr för 6 timmar. Efter några dagar fick jag en faktura på 3500 kr. Där de skrev väldigt konstigt att de tar 230 per en person, detta har de inte sagt alls från början. Jag är jättebesviken på dem och rekommenderar ingen att behandla med dem.
    Dessutom gjorde de ugnen trasig, dörren stänger inte längre. En del av väggen övanpå skåpet på köket är också trasig.
    2022-07-22 Verifierad kund
    Anlitade för flyttstäd till ett rimligt pris. Tyvärr var inte kvaliteten på jobbet vidare bra.
    2022-07-22 Verifierad kund
    Väldigt bra service, bra bemötande och utmärkt kvalitet.
    2022-07-08 Verifierad kund
    Vi var ganska nöjda med allt.
    Det enda negativa var att alla golven var klibbiga på besiktningen som hyresvärden gjorde. Jag fick torka alla igen och vattnet blev brunt!!
    Och städarna missade att torka undersidan av toapappers-hållaren!
    I övrigt gjorde dom ett bra jobb!
    2022-07-06 Verifierad kund
    Jag blev jättefint bemött, fick tydliga svar på mina frågor. De förväntningarna jag hade, levde det verkligen upp till!!! Mina upplevelser är att jag är väldigt nöjd, kommer att rekommendera företaget till alla som jag känner. Bara possitivt, de gjorde ett fantastiskt jobb, jag anlitade de till flyttstäd.
    2022-07-06 Verifierad kund
    Kunde haft bättre mejlkontakt, väldigt trevliga på telefon. Bokade en flyttstädning med fick en vanlig veckostädning, fick göra om vissa saker innan jag skulle träffa mäklaren. Dem glömde även arbetsredskap, en trasa längst in i ugnen bland annat.
    2022-06-26 Verifierad kund
    Alltid bra utfört arbete och flexibla om man behöver byta dag.