Skånestäd AB
Välkommen till Skånestäd AB
Skånestäd AB är ett av de ledande företagen inom flyttstädning i Skåne med
huvudkontor i Malmö. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och lämnar
alltid ”Nöjd-kund-garanti”. Som medlem i branschorganisationen
Städbranschen står vi för trygghet och kvalitetsgaranti. Letar du efter ett professionellt städföretag i Skåne? Vi på Skånestäd AB har
flyttstädning som en av våra specialiteter. Årligen genomför vi över 100-tals
flyttstädningar över hela Skåne. Dessutom utför vi även traditionella städuppdrag.
Skånestäd AB är ett av de ledande företagen inom flyttstädning i Skåne med
huvudkontor i Malmö. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och lämnar
alltid ”Nöjd-kund-garanti”. Som medlem i branschorganisationen
flyttstädning som en av våra specialiteter. Årligen genomför vi över 100-tals
Utmärkelser
315 omdömen om Skånestäd AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Skånestäd AB
De som utförde arbetet var inte bra
Städningen ej godkänd av Perstorps bostäder -
Flyttstädning.
Överlag bra städat, speciellt kök o bad. Dock missat putsa ngt fönster o dammsuga i ngn garderob.
Minus - Kom sent o hörde inte av sig. Svarade inte på uppgett nr. Dock svarade chefen o ordnade upp det.
- språket , gick knappt att kommunicera med de två som städade. Dålig svenska .
Plus- Bra kommunikation med chefen, bra pris, bra återkoppling. -
skrev om Skånestäd AB
Snabb och effektiv städning, trevlig personal, levde helt upp till förväntningarna
Utmärkta!
Arbetsama och gjorde bra jobb.
Kallar de igen. -
skrev om Skånestäd AB
Bra jobbat och förståligt och tog rent i lägenheten
skrev om Skånestäd AB
Köpte flyttstädning, och dom skötte det utmärkt och smidigt! Fläckfritt resultat i minsta lilla hörn. Väldigt skönt att slippa städa, och framförallt putsa alla fönster själv
skrev om Skånestäd AB
Helt ok. Men hittade fortfarande damm efter flyttstädningen. Fast vi hade det rätt smutsigt innan. Så helt ok
skrev om Skånestäd AB
Flyttstäd som vi inte var nöjda med, mycket missat.
skrev om Skånestäd AB
Blev väl mött men tyvärr lite slarv i städningen då det fanns spindelväv mm kvar
skrev om Skånestäd AB
Bokade för flyttstäd, oerhört nöjd och min besiktning gick igenom på några minuter. Jämfört med andra bolag har Skånestäd det bästa priset och så noggrann städningen var så är varenda krona värt.
Super trevlig personal också!! Bara positiv upplevelse -
skrev om Skånestäd AB
Bra service! Skånestäd utförde sina uppgifter på ett föredömligt sätt. Kommer att anlita dem igen!
skrev om Skånestäd AB
Superbra! Trevligt bemötande och kvalitetsstädning.
skrev om Skånestäd AB
Trevligt bemötande, svarar i telefon och/eller återkommer så snart dem kan, bra städgaranti och sist men inte minst så blev städningen jätta bra. Prisvärt!
skrev om Skånestäd AB
Vi anlitade Skånestäd AB för flyttstädning av vår lägenhet. Vi blev väldigt besvikna när vi såg resultatet. Städningen var under all kritik. Det låg grus kvar längs listerna som dem inte hade dammsugit upp, det fanns fortfarande fläckar på golvet, det satt fortfarande matrester kvar på spisen och fläckar på hyllplan i garderoben. Vidare hade dem på något sätt råkat göra bruna fläckar i parketten (fukt eller rengöringsmedel?) och dragit ut ett eluttag ur väggen. Jag förstår att detta är sådant som kan hända - men det är otroligt viktigt att man i dessa situationer ringer kunden och berättar vad som har hänt så att man som ägare är förberedd på detta.
Städningen var på en torsdag. När jag på lördagen kom upp och skulle besikta städningen så ringde jag direkt till firman och lämnade även meddelande om att bli uppringd. Detta blev jag inte och fick därmed städa om lägenheten själv då vi skulle ha tillträde på måndagen. Lägenheten var inte i skick att lämnas över till den nya ägaren - därav att jag fixade till de saker som städfirman hade missat/struntat i.
När jag påtalade det till städledaren fick jag som svar att det var konstigt att jag inte hade ringt direkt. Det kändes väldigt konstigt att bli misstrodd då jag har bevis på att jag både ringt och lämnat meddelande om att jag önskade bli uppringd så fort jag sett städningen.
Allt som allt en väldigt dålig upplevelse, båda gällande städning och kommunikation med städledare. Som kompensation swishade städfirman mig 200 kronor. -
skrev om Skånestäd AB
Köpte en flyttstäd till väldigt bra pris.
Snabb kontakt från första samtal, städningen påbörjades på utsatta tid, städaren ringde 15 min innan ankomst, perfekt. Tyvärr klagade vår köpare på städningen. Men återigen snabbt svar av Skåne städ, som bestämde tid med köparen för åtgärd. Så vi är nöjda. -
skrev om Skånestäd AB
Helt nöjd med flyttstädningen. Utmärkt!
skrev om Skånestäd AB
Både personal som skötte bokning/admin och flyttkillarna var snabba, effektiva och flexibla. Ett mkt gott bemötande. Rekommenderar starkt!
skrev om Skånestäd AB
Med jätte bra och trevlig bemötning
Vi hade förvänta oss en bra jobb och det fick vi.
Vi upplever att Skånestäd är en seriös bolag med trevlig personal. -
skrev om Skånestäd AB
Mycket bra bemötande. Köpte flyttstädning. Bra städat vilket var vad jag hade förväntat mig.
skrev om Skånestäd AB
Mycket bra flyttstädning, väl bemött, flexibla, snabbt service! Stor tack!
skrev om Skånestäd AB
Flyttstäd, pålitligt och bra resultat.
skrev om Skånestäd AB
Supernöjd med insatsen och bemötandet. Rekommenderas varmt!
skrev om Skånestäd AB
Redig flyttstädning som klarade besiktningen utan konstigheter
skrev om Skånestäd AB
Under all kritik. Första och sista gången vi anlitar dem för storstäd. Efter avtal kom de dagen efter ock skulle "rätta" till, men gjorde endast få saker. Därefter fick man inte tag i dem.
skrev om Skånestäd AB
Köpte flyttstäd. Fick fel telefonnummer till städaren, när jag sen fick "rätt" var det ändå inte städaren utan personen som koordinerade, och inte var på plats. Mina instruktioner om att låsa och lämna nykeln i brevinkastet kom därför inte fram och min lägenhet stod olåst under en eftermiddag. Trist.
skrev om Skånestäd AB
De kom sent till min bokade tid, men personalen var fantastiskt trevlig! Helt ok städning, fick fixa till lite grejer själv efter
skrev om Skånestäd AB
Skånestäd AB är ett pålitligt och noggrant städföretag med konkurrenskraftiga priser. Deras städpersonal är trevliga och välutbildade. Utöver detta använder de endast miljövänliga rengöringsprodukter. Deras städning är värd varenda krona och jag kan varmt rekommendera dem.
skrev om Skånestäd AB
Jag köpte flyttstädning på en villa på 200kvm. Detta gjorde jag dagen innan den skulle utföras då den firma jag anlitat från början avbokade pga sjukdom.
Jag fick jättebra bemötande och det kändes som dom ansträngde sig för att lösa mitt problem.
Dagen därpå dyker det upp fyra super proffsiga sanitets arbetare och gör ett fantastiskt jobb.
Den fakturan var inte svår att betala.
Service extra ordinarie -
skrev om Skånestäd AB
Grymt bra, ordentligt utfört......................................
skrev om Skånestäd AB
På plats i tid och utförde städningen utan anmärkning! Bra pris och skulle varmt rekommendera dem för flyttstädning.
skrev om Skånestäd AB
Företaget bemötte oss mycket trevligt. Svarade snabbt på telefonsamtal och utförde ett bra jobb. Vi beställde en flyttstädning av en större lägenhet.
skrev om Skånestäd AB
Very quick response with the offer for the next day.
I manage to hand over the appartment in 5 min, so I guess it was clean enough. -
skrev om Skånestäd AB
Blev snabbt och trevligt bemött av säljaren vi förfrågan och återkoppling.
Fick ett bra, fast pris med garanti.
Städarna kom vid avtalad tid och flyttstädningen godkändes av äldreboendets personal.
Jag anlitar gärna Skånestäd igen. -
skrev om Skånestäd AB
Trevligt och positivt bemötande direkt vid första kontakt och sedan vid avstädning. Flyttstädningen var grundlig och välgenomförd.
skrev om Skånestäd AB
Jag köpte flyttstäd. Smidigt, trevliga och besiktningen blev godkänd.
Toppen!
På plats i tid och gjorde ett bra jobb -
skrev om Skånestäd AB
Snabb och fantastiskt bra utfört arbete. Inte en enda anmärkning vid slutbesiktningen. Prisvärt och helt klart väl värda att rekommendera.
skrev om Skånestäd AB
Bra att ha kontakt med. Däremot väldigt dåligt städat. Fick ställa mig och skura golv, bakom spis, kyl o frys, torka av skåpluckor osvosv. Badrummet va väldigt bra städat men det är det enda. Golven hade man gått över lite slarvigt med dammsugare, inte moppar golven.
Flyttstäd november 2022.
Bra kontakt via mail; tid, pris och allting bestämdes snabbt och enkelt. Städningen utfördes på den tiden de hade bedömt att de skulle ta. Städningen mycket bra! Skönt för mig som säljare att slippa städa och skönt för köparen att flytta in i en så fin lägenhet. -
skrev om Skånestäd AB
Allt fungerade mycket bra redan vad gäller info och första kontakten på nätet till telefonkontakten. Mycket trevliga tjejer som gjorde ett toppenjobb.
skrev om Skånestäd AB
Ville omboka uppdraget kvällen innan.
Missade dammtorkning i övre delar av garderober mm. -
skrev om Skånestäd AB
Bra bemött i början men sedan när arbetet var gjort men det inte var tillräckligt bra genomfört så har de inte svarat när jag försökt kontakta dem angående detta.
skrev om Skånestäd AB
Köpte flyttstäd för lägenhet enligt kontrakt. Hyresvärden har inte klagat och då heller inte jag. Bra bemötande hela vägen och - jag slapp stöka själv vilket vore svårt med mitt handikapp
skrev om Skånestäd AB
Bra jobb och ganska noggrann, 60kvm lägenhet klar på samma dag:)
rekommenderar -
skrev om Skånestäd AB
Städpatrullen kom 3 timmar tidigare än satt tid så dem var verkligen ivriga att börja städa.
För mig var det helt ok att dem kom tidigare men nästa kund kanske inte tycker det, tänk på det till nästa gång!
Annars rekommenderar -
skrev om Skånestäd AB
Bra service och bra utfört arbete.
skrev om Skånestäd AB
Flyttstädet var helt okej utfört!
skrev om Skånestäd AB
Bra bemötande. Jag hade goda förväntningar. Lite små missar som jag själv rätta till.
Blev bra tillslut. Flyttstäd -
skrev om Skånestäd AB
Fantastiskt väl utfört jobb till ett pris som passar en smålänning som mig.
Jobbet gällde en flyttstädning från en lägenhet. -
skrev om Skånestäd AB
Flyttstädning. Trevlig personal som gjorde ett bra jobb, inget att klaga på.