Alltid bra resultat! Städax har tvättat mina rutor 4 ggr /år i många år nu.
STÄDAX Fönsterputs
Städax Fönsterputs erbjuder professionell och Svanenmärkt fönsterputsning för privatpersoner, företag och offentlig verksamhet. Företaget utför putsning av både in- och utsidan av fönster och erbjuder även specialtjänster som repteknik för svåråtkomliga ytor, solcellstvätt och höghöjdsstädning. Med flexibla putsabonnemang...
66 omdömen om STÄDAX Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2026
Smidig tjänst och bra fönsterputs. Kundtjänst har varit lättillgänglig och tillmötesgående när vi haft behov av att ändra något. Det som skulle göra betyget högre är en smidig hemsida där man själv kan se veckor för putsning och ändra tillval osv.
Det är en underbar känsla att komma hem från jobbet och ha skinande rena fönster.
Denna gång var jag imponerad av både putsare och hennes teknik med att styra/ hantera den långa putstången vid våra höga fönsterpartier! Oj så rena och fina alla fönster blev! Toppenbra👌
Har haft i många år nu och är alltid mycket nöjd!
Snabb och bra putsning. Värt pengarna.
Oliver är duktig och trevlig. Jobbar lugnt och metodiskt.
Exceptionellt bra! Noga, trevliga och proffsiga!
Vänlig putsade o proffsigt utfört !
Jag blev väldigt bra bemött, alla mina förväntningar uppfylldes. Fönsterputs av alla fönster utvändigt och invändigt och mellan fönstren. Allt blev perfekt Mycket nöjd kund.
Allt funkade perfekt och gick snabbt
Lite slarviga. Hade önskat få veta innan när de kommer.
Alltid proffsigt utfört jobb! Är lika nöjd varje gång.
Dom tvättade inte våra fönster som vi hade diskuterat. Vi har ett inglasat rum, vi måste använda stege, det var orsaken att vi ville ha hjälp , vi er ett gammalt par 71 -84 år som inte kan gå i stege, det var en av orsakerna att vi ville ha hjälp. Ni tvättade inte dom och sa att det inte var med i vårat avtal. Jag vill inte ha hjälp av städ dax. Det finns andra.
Mycket nöjd haft dem i många är.
Kommer alltid enligt plan, trevliga och framförallt putsar de utmärkt!
De flesta fönster var ok. Det var en del fönster som behövde putsas om efter att jag hade sagt till att dom inte var ok. Det var två killar här. En av dem var inte så bra tycker jag. Tur att jag kollade innan dom var klara. Det var ca10 fönster som behövde putsas om
Personalen är trevlig och utför sitt uppdrag så jag ska vara nöjd. Svårigheter ibland med språket men vi gör så gott vi kan!
Proffsig, snabb o noggrann mkt trevlig kille som Städdax ska ha all heder av.
Jag blev bemött med vänlighet o hjälpsamhet. Jag förväntade mig få rengjorda o fina fönster och det blev över förväntan av trevliga o hjälpsamm killar som utförde putsningen! Jag beställde 2-sidig fönster putsning och det har blivit superbra varje gång och vi tänker anlita dem framövet!
Nöjd med fönsterputsen, men fick inget SMS dagen innan att de skulle komma, tyvärr var våra markiser nere då, har bett om sms
Fönsterputs som utfördes till största belåtenhet.
Vi är nöjda med fönsterputsningen vid varje tillfälle.
Fungerar jättebra med förstertvätt på abonnemang, 4 ggr per år. Tycker dock att de kan meddela mig när de ska komma, eftersom de nuförtiden måste gå ut på balkongen inifrån. Hittills har jag fått ringa o kolla när de planerar att komma
Rekommenderar alltid städax för fönster puts. Snabba och utför arbetet noggrant 👍
Bra och noggrant. Vänlig och trevlig utförare.
Rutinen satt ganska bra efter ett tag. Putsningen helt ok. För dyrt.
Mina fönster blir skinande rena och arbetet görs snabbt och effektivt
Mycket artig och trevlig personal. Resultatet blir jättebra!
Dom som var hos oss var väldigt snabba, men det blir renare fönster när jag putsar själv.
Trevligt bemött och rena rutor toppen
Alltid trevliga och kunniga fönsterputsare. De är snabba och bra på att passa tider.
Fungerar bra, och de är noggranna. Kommer regelbundet, och vi kan även beställa putsning inomhus när det behövs.
Trevligt bemötande, utför bra arbete,
Fönsterrutan bra, men ram och bleck blir inte bra.
I stort sett är vi nöjda. Ibland är det litet missar här och där, som vi själva åtgärdat i efterhand. Vi tycker det är tråkigt att det är omöjligt att få fönsterputs FÖRE advent. Som det nu är, får vi själva putsa inomhus. Om det gick att få FÖRE advent, skulle vi beställa för putsning BÅDE inne och ute. Mvh Ove och Eva Bokvist
Trevlig kille ringde på. Han putsade på ett bra sätt . Vi kände oss nöjda.
Trevlig personal o bra utförande
Alltid nöjd med ett fantastiskt utfört arbete.
Snyggt gjort! Pålitliga , kom i tid
Så trevlig personal som kommer till mej och Alltid så fina mail från kontoret 💯🔝
Utför alltid ett bra jobb till avtalad tid och pris. Otroligt prisvärt!
Killarna som kommer och putsar fönster är trevligt och noga
Vi är mycket nöjda med utfört arbete punktligt tid
Mycket bra o Trevlig personal
Suverän fönsterputs! Dvs! Vi är supernöjda!
Vi är nöjda med STÄDAX fönsterputsning. Vi har bara haft STÄDAX en gång men det verkar bra.
Trevlig och duktig personal. Bra utfört arbete och bra pris på jobbet.
Vi är jättenöjda med STÄDAX. Man blir alltid vänligt bemött och får snabbt svar på mejl. Vi har fönsterputsning utomhus var tredje månad och får hjälp med fönsterputsning inomhus med ngr takfönster en gång om året.
Artiga trevliga och putsar fönstren på ett lugnt och trivsamt vis.