CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

camaflytt.se
  • BadgeSixYears
4.7

Välkommen till CaMa Service Flytt & städ! Vi finns för dig som en hjälpande hand när du behöver flytt eller städhjälp. Vi har som mål att när du anlitar oss ska det vara lönsamt och aldrig krångligt. Att flytta kan vara ansträngande. Det är mycket att tänka på med packning, flyttbilar, tidsbrist etc. Ofta tar flytten längre...

324 omdömen om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2019

Jonna A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

CaMa har varit proffsiga hela vägen. Trevliga och informativa inför flytten. De som sen flyttade mitt bohag var trevliga, punktliga och tog väl hand om mina grejer. Rekommenderar varmt!

Janet Anne-Marie F
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Noggranna. Duktiga. Profetionella. Bättre än vad jag förväntade. Tredje ggn de flyttstädar till mig och varje gång har varit lika bra. Rekommenderar dem varmt

Yvonne M
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Killarna var hjälpsamma och punktliga En fråga: fanns det inte ett paket med ben till sängen? Mvh Yvonne Marcus

Johanna Paulina A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Flyttade från Malmö till Linköping. Allt gick precis som det skulle och som jag hade förväntat mig. Kommer definitivt använda CaMa igen

Robin Love B
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

De lämnade lägenheten riktigt skinande! Varenda vitvara såg som ny ut!

Conny M
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Fick betala rätt högt pris. Men dörrkarmar och listor samt köksskåp var inte alls bra. Golven var dragna och typ klistriga så dom lät när vi gick på dom. Personalen förstod inte svenska vilket var svårt att förklara. På balkongens nedre den var det inte bra iheller.. Nää blev faktiskt inte nöjd. Mvh Carina Kurts dotter.

Svar från CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

⸻ Hej Carina, Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. Vi uppskattar all feedback, då den hjälper oss att bli bättre. Vad gäller arbetet så genomfördes en inspektion på plats och vi fick då en bekräftelse på att du var nöjd med resultatet. Självklart tar vi ändå till oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha brustit, så att vi kan säkerställa hög kvalitet framöver.

Sonja R
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Jättetrevliga killar som hjälpt mig att flytta ett flertal gånger. Allt har fungerat hur bra som helst kan bara rekommendera CaMa Service

Jenny Marlene G
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Tryggt och bra höll det som var avtalat i både tid och kostnad.

Ursula V
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

I stort sett nöjd med flyttservicen. Trevliga och snabba. Gjorde vad de skulle men en rejäl skada i mitt matbord ville de inte hjälpa till med eller ersätta. Där gick gränsen för trevlighet. Så här skriver de ”Som sagt vi har 48h reklamationsrätt enligt avtalet du signerat! Nu har det gått 14 dagar sedan vi levererade dina saker! Hade det varit saker i en kartong så hade jag förstått att du kanske inte hunnit packa upp. Nu är detta en möbel som står framme och man ser.” Då undrar jag om man flyttar 105 kartonger och ställer...

Huseyin Murat E
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket bra och professionellt team

Gerhard S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Snabbt och lätt och inga konstigheter! Grabbarna gjorde ett fantastiskt jobb ! Jag kommer anlita er igen när det ska flyttas till lägenhet!

Lydia Rebecca May K
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Smidig transport, upphämtning och avlämning! En stol gick lite sönder under processen men annars så rekommenderar jag CaMa varmt! Fin kundservice!

Gunilla E

Flyttmönster. Bra bemötande och levde upp till förväntningarna. 😊

Erik Johan Thomas K
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Supertrevliga och professionella! Löste flytten väldigt fort.

Catalin U
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Best moving co ever!👍 Keep doing the good job!

Lars H
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket bra och effektiv flyttfirma. Trevliga medarbetare. Kan verkligen rekommenderas.

Göran Philip B
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Jag är otroligt nöjd med flyttstädningen! Allt var bra från början till slut Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en pålitlig och effektiv städfirma för flyttstädning.

John Caspian L
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Snabbt och proffsigt, ägarna av företaget var där och slet. Väldigt trevlig personal!

Adam Robin K
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Väldigt bra gubbar som var tillmötesgående. Väldigt smidig och prisvärd tjänst.

Patrik Olof Dho S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Väldigt trevliga och effektiva flyttare.

Mohammad Akram S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Det var bra val att vi bestämde att anlita Camasevice som flyttfirma. Tack för bra service.

Anna Karin Maria A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Vänliga, tillmötesgående och ingav förtroende!

Erland Artur P
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Kom i tid arbetade snabbt och mycket hjälpsamma

Lillian Camilla B
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

De var snabba & trevliga och fick snabb offert. När det kom gick det smidigt och de var snabba Beställde flytt och flyttstäd. Jag supernöjd

Dirk Marcus W
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket professionella och hjälpsamma personer som genomförde flytten. Avtalade tider hölls. Enkelt att kommunicera med samordnaren. Städningarna var godkända. Oförväntade extrautgifter tillkom. Företaget rekommenderas varmt för att genomföra flytt.

Joakim Henrik H
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Vi flyttade från en villa till en lägenhet på 6:e våningen. Vi är supernöjda med allt. Flytten flöt utan några som helst problem. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Killarna som genomförde flytten var dessutom väldigt trevliga och löste även flytt av möblerna som inte gick in i hissen på ett smidigt sätt.

Anna Helena M
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Bokade CaMa Service Flytt & Städ för flytt samt flyttstäd. Från Skåne till Uppland. Flyttkillarna förstod inte svenska så de lådor vi markerar med ”ömtåligt” och tejpat locket som ett V -tak på (ett par stycken) för att de skulle ställa de lådorna överst i bilen tryckte de ihop taket och staplade ovanpå. Nu hann vi se detta innan något gick sönder så de känsligaste lådorna klarade sig. Det var mer bohag än beräknat men CaMa löste detta direkt och skickade en till bil dagen efter. Vid flyttstädningen så blev det inte godkänt...

Philip Quy T
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Bästa! Det var prisvärt och det gick snabbt och smidigt, de kunde anpassa sig till våra behov och allt gick jättebra. Rekommenderar!

Johan Erik V
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Cama hjälpte mig med en flytt från Helsingborg till Stockholm. Jag fick ett proffesionellt bemötande igenom hela processen. Punktlighet, affärsmannaskap och service! Cama tillmötesgår mina önskningar och uppfyller mina förväntningar. Kan starkt rekommendera.

Majvi Susanne T
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Ni var fantastiska och trevliga killar oxå. Mvh susanne

Farbod B
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket nöjd med bemötande och flytten. Bra packat och snabbt arbetat. Trevligt personal. Väntar på att min gamla bostad ska städas i veckan. Hoppas på lika bra arbete då. Kan rekommenderas för en framtida flytt.

Henric S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Bra kommunikation och en bra genomförd flytt från början till slutet. Trevliga och professionella rakt igenom👍

Saif Muneer Thabit A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Flyttkillarna kom i tid. Dom var super trevliga och allt gick jätte snabbt. Finns inget att klaga på. Vi är jätte nöjda och kommer att anlita er igen framöver.

Kevin L
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Första gången jag använde en flyttfirma och inte sista, det gick väldigt smidigt, snabbt och långt över förväntan. Samt ett bra väldigt bra pris.

Lars Krister A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Ett fantastiskt snabbt, effektivt och noggrant utfört arbete. Totalt sett det bästa man kan tänka sig. Stort tack från släkten Azelius.

Marlene Karin Shio S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Två otroligt trevliga killar anlände precis på utsatt tid. De jobbade snabbt och effektivt samtidigt som jag kände mig trygg med hur de hanterade mina ägodelar. Att diskutera offerten kändes tryggt och enkelt. Riktigt fantastisk flytttjänst

Maria L

Proffsiga, genomtänkt, trevliga, nogranna

Carlo Oskar R
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Beställde packning + flytt. Väldigt bra packat i lådorna och dessutom väldigt fort gjort. Vid flytt ställdes lådorna samt möbler i rätt rum vilket gjorde det väldigt tydligt. Bra bemötande och trevliga grabbar. Väldigt uppskattat!! Rekommenderar stort!

Hanna Caroline A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket trevliga, professionella, arbetade snabbt och effektivt! Rekommenderar varmt denna flyttfirma

Anna Betty Louise E

Fantastiskt bra service - snabba med återkoppling. Så nöjd ! 😄

Karin Elisabet H
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Vi använde er förra året när vi flyttade från Jämtland till Trelleborg. Ni var trevliga, plastade in ömtåligt och var rädda om allting. Därför anlitade vi er vid vår stadsflytt i Trelleborg trots det höga priset. 7.500 mot vår andra offert 4.000 kr. Två opersonliga killar kom, den ena kunde inte svenska och den andra lite engelska. Det gick fort och dom var inte rädda om något. En spegel med kraftig guldram fick en bit av ena hörnet avslaget och bokhyllan några små repor i ena kanten. Sängbottnarna i tyg ställdes på högkant...

Svar från CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Hej Karin Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde att denna flytt inte levde upp till den service du fick förra året. Det är tråkigt att höra att du är besviken, då vi alltid strävar efter att våra kunder ska känna sig nöjda och trygga med vårt arbete. En av flyttkillarna som hjälpte till var faktiskt med även vid er förra flytt, och vi har alltid som mål att hantera allt gods varsamt. Sängbottnarna ställdes på högkant på vår skate för att vi skulle kunna skydda dem med en påse innan de bars in i önskat...

Cecilia S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Proffsigt och snabbt utförande. Tydlig i kommunikationen. Bra pris.

Siamak B
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Fantastisk service från början till slut! Professionella, punktliga och väldigt varsamma med mina saker. Flytten gick smidigt och stressfritt. Rekommenderas varmt!

Lars Rune Tony L
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Vänliga och otroligt måna om att allt skulle in i lägenheten. Visade stor försiktighet genom att lägga ut skydd i hallen, samt att det var värdigt billigt så de 1500 kr de ville ha extra kändes helt ok.

Ingrid S
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket proffsigt , Snabba, vänliga, behjälpliga Kommer att rekommendera er vidare

Johanna W
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Otroligt professionella! Snabba och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera CaMa!

Hans-Olof O
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande, från första kontakt! Den person jag främst har haft kontakt med har varit VÄLDIGT hjälpsam och mycket serviceminded. De som sedan genomförde själva flytten arbetade snabbt och effektivt, var måna om att inte skada möblerna men framför allt var de mycket trevliga! Kan inte annat än att ge CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg mina varmaste rekommendationer!

Kim P
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Mycket bra killarna var snabba och duktiga

Malin Avalon E

Proffsiga och proffesionellt bemötande

Jane A
Skrev om CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg

Jag har erfarenhet av flera flyttfirmor genom åren. Den här flytten gick bäst. Lugna, med vänligt bemötande och noggranna var killarna. Hälsa och tack dem gärna från oss.