Farmartjänst Österlen

farmartjanst-osterlen.se
  • Badge2025
4.5
Prisförfrågan Ring 0414-40 12 60 Dela

🌟 Er Kompletta Partner för Projekt och Service Glöm besväret med att ringa runt. Oavsett om du representerar ett företag, en kommun, en bostadsrättsförening eller är en privatperson, är vi den enda resursen du behöver. Med ett enda samtal får ni tillgång till Farmartjänst Österlens breda kompetens – från grundläggande underhåll...

71 omdömen om Farmartjänst Österlen

Ingrid J
Skrev om Farmartjänst Österlen

Bra bemötande. Trevlig personal . Lite dyrare än jag tänkt mig, men allt tar ju tid. Hade det inte varit 50% rotavdrag hade jag tvekat... Och framför allt..jag blev av med alla löven. Ingrid Jönsson

Margareta F
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag är mycket nöjd med det trädgårdsarbete Farmartjänsts medarbetare har utfört hos oss. Alltid punktliga, noggranna och städar efter sig, Dessutom trevliga. Vi har även använt dem till stängsel och Plattsättning med mindre lyckat resultat då de fått göra om en del och fortfarande inte avslutat det som skulle vara klart i slutet av Augusti.

Ebba E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag har alltid blivit väldigt väl bemött av Farmartjänst Österlen o rekommenderar alltid Farmartjänst till nya grannar t ex. Såväl bygg som trädgård har alltid uppfyllt mitt önskemål o jag tycker att det är en väldigt praktisk tjänst. En årlig återkommande tjänst är häckklippningen, jag kan inte se att någon annan skulle kunna klara det bättre.

Bo E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Vi var mycket nöjda med arbetet som handlade om att "gräva bort" och gallra ut förvuxna buskar och besvärliga ogräs i en avslutande rabatt i vår trädgård. Allt genomfördes till vår belåtenhet och fraktades bort enligt överenskommelse. Häsar och tackar Annette & Bo Ewald, Simrishamn

Vibeke B
Skrev om Farmartjänst Österlen

Trevligt möte, professionellt utförande. Lätt att komma överens!

Anders J
Skrev om Farmartjänst Österlen

Alltid bra bemött när man kontaktar Tog längre tid än förväntat innan arbetet började. Målning ännu ej påbörjad. Har köpt häckklippning i många år, alltid bra. Större jobb iår med putsning av vägg och målning av hela gården. Målningen ej påbörjad, och nu är det försent på året. Vi får vänta tills våren.

Ulf B

Hekt OK.........................

Bengt G
Skrev om Farmartjänst Österlen

Trevligt mottagande och personliga besök inför första uppdraget. Fortsatt trevligt bemötande och kvalitativ genomförande av uppdragen vi hade behov av. Snabba med att skicka offerter som dessutom är tydligt uppdelade så att man vet vad sker kostar. Jag har haft behov av trädgårds hjälp både stort och smått.

Sonja S
Skrev om Farmartjänst Österlen

Mycket nöjd med trädgårdsarbete.

Anders J
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag blev bra bemött i augusti när jag beställde takspolning mot mossa. Normalt skulle det ta ca två veckor innan uppdraget utfördes men så blev inte fallet. För två veckor sedan i början av november kontaktades jag av en utförare som sedan var på plats inom några timmar och utförde spolningen. En specialvätska spolades på med vatten. Detta skulle lösa upp mossan efter ett tag. Om så inte blev fallet senast fram i vår kunde jag återkomma för ytterligare spolning. Jag har inte kunnat se något resultat ännu men avvaktar och har betalat fakturan.

Skånska A
Skrev om Farmartjänst Österlen

Mycket bra ! Vi är så nöjda.

Antonio G
Skrev om Farmartjänst Österlen

Trevligt bemötande och väl utfört arbete

Istvan P

Duktig kompetent personal 👍🏻

Lars E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Kunnig och trevlig personal Föryngrade en jättebuske och lämnade oss med en väl avstädad arbetsplats

Nils M
Skrev om Farmartjänst Österlen

Vi är nöjda. Är en som har mycket kunskap, självgående. Vänligt bemötande

Birgitta B
Skrev om Farmartjänst Österlen

MYCKET NÖJD - Sen många år tillbaka.!!!! Fixsar min trädgård med allt som det innebär. Rekomenderar detta företag för alla som behöver hjälp.

Saga N
Skrev om Farmartjänst Österlen

Traktorförare med kedjeröjare utförde sitt röjningsarbete på ett utmärkt sätt. Vid diskussion om alternativ till kedjeröjning föreslogs betesputsning på vissa gräsytor för att få bäst resultat, spara tid och pengar Jag funderar på att få mer hjälp med motorsåg och röjsåg på ytor som inte var framkomliga med maskiner. Mitt tilltalsnamn är Kristin.

Afrys P
Skrev om Farmartjänst Österlen

Vi har fått ett bra bemötande av Farmartjänst och även en snabb återkoppling på de önskemål vi haft gällande utförandetjänster. Farmartjänst har även utfört ett bra arbete.

Kerstin E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Bra och snabb service och trevligt bemötande samt ett bra jobb utfört.

Ingrid P
Skrev om Farmartjänst Österlen

Blev mycket besviken. Beställde klippning av thujahäck ( pyramid) både höjd och bredd. Första dagen kom en kille och en äldre herre, klippte höjden på ca 5-6 meter häck. Debiterades 5 Tim x 2. Andra dagen kom två herrar med bra kunskap, klippte höjd och sidor på ca 60-70 meter. Klara på 5,5 Tim. Debiterades 5,5 Tim x2. Jag hade skäms att debitera fullt för första dagen. Kommer aldrig att rekommendera dem till mina vänner och bekanta

Jan B
Skrev om Farmartjänst Österlen

Anlitade Farmartjänst för att flytta tunga möbler. Trevligt bemötande, de utförde arbetet snabbt och effektivt. Är mycket nöjd och kan rekommendera Farmartjänst. 👍

Hans-Erik H
Skrev om Farmartjänst Österlen

Gjorde perfekt jobb!! Lyckades i svår teru.

Christian K
Skrev om Farmartjänst Österlen

Väldigt trevligt o bra jobbat

Daniel Stern S
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag kan rekommendera/och brukar rekommendera Farmartjänst på Österlen. Det är lätt att kommunicera med dem och de gör ett jättebra arbete.

Anders E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Tyvärr avled Anders den 8.10.25 mycket oväntat. Han uppskattade mycket arbetet som samtliga yrkesmän och kvinnor utfört hemma hos oss. Själv instämmer jag, Anders hustru, i berömmet. När man börjar bli riktigt gammal uppskattar man den goda hjälp man kan få av Farmartjänst! Ett varmt tack! Kerstin Ericsson

Bo P
Skrev om Farmartjänst Österlen

Verkar jättebra.Väntar på slutfört jobb och faktura. Jag förstår det varit svårt med väder o vind att snygga till efter grisarna.mvh Anders

Agneta L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag fick från första telefonsamtalet hjälp och guidning i hur vi skulle bekämpa parkslide på min stugtomt. Teamet har verkligen gjort ett gediget arbete och följt upp för att det skall bli bra. Tålamod och många besök har det blivit med ett otroligt resultat! Jag har rekommenderat dem varmt till vänner som i sin tur också blivit nöjda. Tack!

Marie J
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag har anlitat Farmartjänst för städning och fönsterputs under 2 år och har varje gång varit mycket nöjd med bemötande och utfört arbete.

Leif C
Skrev om Farmartjänst Österlen

Det var ett par trevliga personer som gjirde jobbet och tjejen som med gjorde ett mycjet bra jobb

Matthew M
Skrev om Farmartjänst Österlen

Vänliga och duktiga. Speciellt den trädgårdshjälp vi får varannan vecka under sommarhalvåret.

Per-Arne L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Utförde ett bra jobb på vår fastighet..

Ann L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Fantastisk duktiga. Trevliga och snabb personal. Mkt nöjd.

Bostadsrättsföreningen L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Vänligt o korrekt bemötande. Noggrant utfört trädgårdsarbete.

Tove L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Snabb respons från verksamhetsledare. Jag är jättenöjd med gräsklippning, häckklippning och vattning. Jag är inte alls nöjd med trädbeskärning: där behöver de antingen utbilda eller avstå från att erbjuda tjänsten.

Annika F
Skrev om Farmartjänst Österlen

Har haft hjälp främst, i min trädgård, av Farmartjänst. Är mycket nöjd.

Jörgen A
Skrev om Farmartjänst Österlen

Det som de hjälpt mig med är uppskattat till 100 procent.

Yvonne A
Skrev om Farmartjänst Österlen

Pålitliga och vänliga. Svarar oftast inom kort. Kunnig på trädgård och snickeriarbeten.

Eva B
Skrev om Farmartjänst Österlen

Jag fick hjälp med alldeles för igenvuxna buskar/träd mm Omsorgsfullt gjort och rejält men också riktigt snyggt Jag är jättenöjd och återkommer till våren

Lars Uno Christer B
Skrev om Farmartjänst Österlen

Hej, vi på Plommonvägen 1 i Kivik har anlitat Farmartjänst i många år. Aldrig har vi blivit besvikna, bara beröm till de som kommer hit och jobbar intensivt och med gott humör. Det kan inte hjälpas att Helena Olofsson har klivit upp som vår speciella favorit. Jag har skrivit om henne och lagt ut bilder på Helena i sociala medier, på olika sidor i Facebook. Bara hyllningar. Efteråt - eller i en välförtjänt paus - har vi tagit in Önneköps trädgårdshjälte och bjudit henne på kaffe med tilltugg. Så social och trevlig att prata...

Inger S
Skrev om Farmartjänst Österlen

Hej, det är Ingers dotter Eva Stenberg som svarar i mammas ställe, jag hoppas det går bra. Mamma är 89 år och inte så "datoriserad". Mamma har anlitat Farmartjänst Österlen i väldigt många år, och alltid varit otroligt nöjd. Mamma har alltid blivit väldigt vänligt bemött och alltid fått snabb och professionell hjälp. Med tiden har vi därmed fått allt högre förväntningar - vilka alltid har infriats. I synnerhet under mammas sista år i sitt hus blev det en otrolig trygghet att "Farmarna" fanns, alltid kom och alltid kunde...

Anne-li R
Skrev om Farmartjänst Österlen

Alltid bra bemötande, efektiva och noggranna id utfört arbete. Prisvärt.

Gunilla H
Skrev om Farmartjänst Österlen

Punktliga , effektiva , kunniga och trevliga. Lätta att få kontakt med och bra att diskutera med om behov av åtgärder. Anlitade för totalt omhändertagande av liten privatträdgård.

Bertel E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Den i detta fall tjänstgörande damen , ville eller kunde inte, utföra ett moment av avtalat jobb. Man erbjöd sig inte heller att göra det av annan person. Detta medför dock inte några större störningar för mig, jag kan leva med det restjobbet . Det gällde avlägsnandet av en rot efter ett fruktträd. Allt övrigt jobb utfördes mycket proffetionellt och jag var mycket nöjd med hennes insats . Hon var helt "självgående" och gjorde också små tjänster som inte normalt torde ingå. Sammantaget är jag mycket nöjd md hennes...

Ingvar N
Skrev om Farmartjänst Österlen

Personlig service, bra utfört jobb. Prisvärt.

Stig E
Skrev om Farmartjänst Österlen

Mycket bra utfört arbete och vänligt bemötande. Dessutom bra flexibilitet.

Mats G
Skrev om Farmartjänst Österlen

Kan inte svara eftersom ni inte har slutfört arbetet. När gör ni det?

Rut I
Skrev om Farmartjänst Österlen

Uppdraget var att göra iordning en uppställningsplats för de nya sopkärlen. Min tomt är svår och mina ursprungliga önskemål om platsens utformning/material gick inte att genomföra. Eftersom jag inte var närvarande när jobbet skulle utföras fick vi komma överens om en annan utformning via telefon. Jag fick ett bra bemötande men det hade varit bättre om jag varit på plats för att kunna bedöma exakta placering och utförande. På det stora hela är jag nöjd.

Lars B
Skrev om Farmartjänst Österlen

Lätt att få kontakt och väl genomförda arbeten av trevliga personer.

Karin L
Skrev om Farmartjänst Österlen

Funkar bra, men har hänt att tjänster ibland inte har utförts som man beställt.

Mariann W

Full belåtenhet! :-)……………….!!!!