Snabb service och tydlig kommunikation
Farmartjänst Österlen
Farmartjänst Österlen är din totalentreprenör och kompletta partner för projekt och service på Österlen. Vi vänder oss till företag, kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med målet att underlätta projekt och utgöra den enda resursen. Med vår breda kompetens kan vi ta oss an allt från grundläggande underhåll till...
112 omdömen om Farmartjänst Österlen
Mycket bra👍 Trevlig personal.
Hej Ola, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne med personal
Orimligt dyrt för att klippa en gräsmatta. Stämde inte alls med informationen jag fick på telefon.
Hej Catarina, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det är viktigt för oss att fånga upp när något inte upplevs som förväntat. Jag har skickat ett mail till dig och du får gärna svara på det så vi kan ta en dialog. Vänliga hälsningar, Yvonne
Mycket bra gjort. Trevlig kille och noga. Jag återkommer säkert.
Hej Magnus, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig när det är dags igen, vi hjälper dig gärna. Vänliga hälsningar, Yvonne med personal
Kan på det varmaste rekommendera Farnartjänst i St Olof för utfört buggarbete. Både utförande och igångsättninge var exemplarisk ,snabbt , korrekt och noggrant . En mycket positiv upplevelse för mig . Tack ! MVH Karl Johan Lindevall
Hej Karl Johan, Stort tack för din fina rekommendation, det uppskattas verkligen! Vad roligt att höra att du är nöjd med både utförande och igångsättning. Vi lägger stor vikt vid att arbeta snabbt, noggrant och med hög kvalitet, så det är extra glädjande att det märks. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen, vi hjälper dig gärna. Vänliga hälsningar, Yvonne
UPPDATERING Idag på plats kan jag konstatera att jobbet är utmärkt utfört. Huruvida det är prisvärt vet jag först när jag får fakturan. Kommer absolut att rekommendera Farmartjänst Österlen ——————————————————————————————— Jättebra bemötande då jag beställde jobbet. Dock bristfällig återkoppling från ansvarig om hur jobbet framskred. Jag var inte själv på plats och förväntade mig någon form av avrapportering. Mycket trevlig personal som var på plats och tog bort staket då jag var på plats. De sprayade också tak och stenbeläggning....
Hej Eva, Stort tack för din utförliga och ärliga återkoppling det uppskattar vi verkligen. Vad roligt att höra att du är nöjd med utfört arbete och bemötande. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring återkoppling och dokumentation, det är något vi ska bli tydligare med framåt, särskilt när kunden inte är på plats. Tack för ditt förtroende, och du är varmt välkommen att höra av dig om du vill gå igenom något kring arbetet eller fakturan. Vänliga hälsningar, Yvonne
Fungerar väl Fungerar väl Fungerar väl
Hej Monica, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Farmartjänst svarade snabbt när vi med kort varsel behövde hjälp med att anlägga en ny gräsmatta. Två man kom 0700 och kl 1500 var vi färdiga med en jättefin gräsmatta på ca 150m2. Trevliga killar som gjorde ett proffsigt arbete!
Hej Håkan, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både resultatet och bemötandet. Vi är glada att vi kunde hjälpa er med kort varsel och leverera en gräsmatta ni är nöjda med. Ni är varmt välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Vårt uppdrag var av det udda slaget. Att klä in och råttskydda en fågelvoljär!!! Från första stund ett positivt bemötande, därefter snabbt och gediget arbete, slutligen med ett jättebra resultat. Ni hjälpte oss att kunna fortsätta hjälpa skadade fåglar tillbaka till ett normalt liv i det vilda! Tack!
Hej, Stort tack för ert fantastiska omdöme, det värmer verkligen! Det var ett både roligt och meningsfullt uppdrag att få hjälpa till med er voljär. Att vårt arbete dessutom bidrar till att ni kan fortsätta ert viktiga arbete med att hjälpa skadade fåglar tillbaka till naturen känns extra fint. Tack för förtroendet, och varmt välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar, Yvonne
De kan fixa allt! Det som drog ner betyget lite var att jag fick vänta ett tag tills allt var klart.
Hej Marie, Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring väntetiden, vi arbetar kontinuerligt med att bli bättre på planering och återkoppling. Tack för ditt tålamod och för förtroendet! Vänliga hälsningar, Yvonne
Det är smidigt och enkelt att få hjälp av farmartjänst. De gör ett bra jobb!
Hej Alexandra, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever det som smidigt och enkelt att anlita oss, och att du är nöjd med arbetet. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Bra bemött. Min faktura kom inte fram, men en ny skickades utan problem. Jag har beställt en ny tjänst, städning av hela huset. Plus rensning av rabatter. Men ingen hör av sig! En vecka sedan. Jag vet att jag är sent ute. Men ett besked vill man ju ha.
Hej Sven, Tack för din återkoppling och att du tar dig tid att lämna feedback. Det betyder mycket för oss. Vad bra att höra att du var nöjd med bemötandet, och vi beklagar igen att återkopplingen dröjde vid det tillfället. Vi tog det vidare direkt och är glada att vi fick möjlighet att hjälpa dig med en ny beställning. Vi hoppas att du är nöjd med det arbete som utförts, och du är varmt välkommen att höra av dig om det är något du vill att vi följer upp. Vänliga hälsningar, Yvonne
Två duktiga damer snyggade upp trädgården under en dags jobb, väldigt proffsigt!
Hej Leif, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet, jag ska se till att hälsa våra duktiga medarbetare, de blir väldigt glada att höra detta. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Yvonne
Jag är mycket nöjd med de insatser jag har fått genomförda. Supernöjd. Snabba och effektiva insatser.
Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är supernöjd och upplever oss som snabba och effektiva, precis så vi vill arbeta. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Vi var jättenöjda med både arbete och kontakt. Höll vad de lovade och trevliga att ha att göra med.
Hej Ingrid, Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och kontakten. Att hålla det vi lovar och vara enkla att ha att göra med är viktigt för oss, så det gläder oss att det uppskattas. Ni är varmt välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Vi är helt nöjda med det arbete som gjorts hos oss(fruktträdsbeskärning mm) och ser fram emot fortsatt samarbete(redan beställt). MVH Ulla Karlsson
Hej Ulla, Stort tack för ditt fina omdöme och att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vad roligt att höra att ni är nöjda med arbetet, och vi ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Yvonne
Alltid vänliga och hjälpsamma. Kunniga och effektiva i arbetet på tomten.
Hej Mats, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Snabbt och bra utfört arbet i vår trädgård
Hej Carl, Tack för fint omdöme och att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Vi fick snabbt kontakt med farmartjänst som kom ut och tittade på vad vi ville få gjort dvs ta bort ett stort buskage och ändra ett staket. När det sedan blev dags kontaktade de oss i förväg. Vi behövde inte vara närvarande mer än vid uppstarten. Allt sköttes fantastiskt fint och vi är så nöjda med deras arbete och kommunikationen.
Hej Urban, Stort tack för ert fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen genom hela processen. Att det ska kännas tryggt och smidigt för er som kund, även när ni inte är på plats, är något vi lägger stor vikt vid. Tack för ert förtroende, och ni är varmt välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Jag blev nöjd för vad hon hann med och klippa och rensa under dom 4 timmar som vi avtalat! Trevligt bemötande upplevde mej nöjd.
Hej Anita, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och bemötandet. Vi strävar alltid efter att få ut så mycket som möjligt av den tid som är avsatt. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Snabbt och ett bra utfört jobb
Hej Ewa, Stort tack för ditt omdöme och att du tar dig tiden att lämna ett, det betyder mycket för oss. Vad roligt att höra att du är nöjd med både snabbheten och resultatet. Du är varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Yvonne
Farmartjänst Österlen vårstädade min trädgård tipp topp. De är så proffsiga, vänliga och glada!
Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårstädningen och upplever oss som proffsiga, vänliga och glada, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Bra professionellt bemötande vid offert och genomförande. Smidiga vid bokning av tidpunkt för utförande. Självständiga kvinnor som utförde jobbet till belåtenhet. Eva och Dan
Hej Eva och Dan, Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både bemötande, planering och utförande. Jag ska se till att hälsa våra duktiga medarbetare, de blir väldigt glada att höra detta. Vänliga hälsningar, Yvonne
Vi har mångårig erfarenhet av Farmartjänst, och då mest gällande trädgårdsarbete av varierande slag. Det har alltid gått smidigt, snabbt och effektivt. Dessutom har samtliga varit mycket trevliga. Vad mer kan man begära? Vi är så tacksamma att dom finns.
Hej Louise, Stort tack för ert fantastiska omdöme och för ert långvariga förtroende! Det betyder verkligen mycket för oss att få vara en del av ert trädgårdsarbete över tid, och att ni uppskattar både vårt arbetssätt och våra medarbetare. Tack för att ni finns och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver! Vänliga hälsningar, Yvonne
Trevlig och kunnig personal samt mycket effektivt utfört arbete
Hej Göran, Tack för att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Lätta att kommunicera med. Bra utfört trädgårdsarbete med trädfällning och buskeöjning.
Hej Marie, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att kommunikationen fungerat bra och att du är nöjd med arbetet. Det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
När vi till slut fick besök av en kvinnlig medarbetare från Farmartjänst gick hon snabbtboch effektivt till verket, klippte och rensade vindruvsväxten, äpoel-, päron- och körsbärsträd och hamlade till sist pilarna. Alla grenar och kvistar lades på vår särskilda jättekompost. Väldigt väl genomfört arbete. Vi Är mycket nöjda!
Hej Bengt, Stort tack för ert fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med arbetet och hur det genomfördes. Jag ska se till att hälsa vår medarbetare, hon blir väldigt glad att höra detta. Tack också för ert tålamod innan vi kunde komma ut. Vänliga hälsningar, Yvonne
Jag är mycket nöjd med arbetet de har utfört hörs mig.
Hej Margit, Tack för fint omdöme och att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
När man har en infart på 150 m2 och blir debiterad 2, 5 timmar det är dåligt skulle maskinen gått i 30 km i timmen är det 3 mil här ifrån plogning ca 20 til 30 minuter
Hej Håkan, Tack för din återkoppling och att du tar dig tid att lämna feedback. Och ursäkta vårt sena svar här. Vi förstår att du reagerar på tidsdebiteringen. Vid snöröjning räknas dock inte enbart själva plogningstiden, utan även framkörning, förberedelse och hantering på plats. Vi tar till oss att detta kan upplevas som otydligt och arbetar kontinuerligt med att bli ännu tydligare i vår kommunikation. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill att vi går igenom ditt uppdrag tillsammans. Vänliga hälsningar, Yvonne
bra från början till slut! kkam rekomonderas
Hej, Tack för fint omdöme och att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Snabba, okomplicerade med tydlig tids information.
Hej Ceno, Tack för fint omdöme och att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Väldigt kompetenta och trevliga medarbetare.
Hej Jörgen, Tack för fint omdöme och att du tar dig tid att lämna feedback, det betyder mycket för oss. Vänliga hälsningar, Yvonne
Väldigt nöjd. efter första telefonsamtalet var de här inom 20 minuter och inspekterade arbetet. Lovade att det skulle utföras i januari, men redan i december hörde de av sig och slutförde arbetet samma dag. Räkningen kom snabbt och är betald.
Lätt att göra avtal med, sen ett väldigt fint jobb i trädgården, till rimliga kostnader
Snabb återkoppling och offert vid förfrågan. Proffsigt genomförande vid renovering av vår bokhäck. Slutresultatet blev över förväntan. Vi är mycket nöjda ock kommer att anlita Farmartjänst Österlen framöver.
Mycket prisvärda, pålitliga, lyssnade. Utförande av arbete enligt överenskommelse. Försöker hitta bästa ekonomiska lösning.
Snabb återkoppling och platsbesök vid kontakt, bra! Vi har fått hjälp med småjobb vi inte klarat själva som kompletterande stensättning, borttagning av stormfällt träd, beskärning med motorsåg och på fruktträd, underhållsarbeten på tak som varit svåråtkomliga. Trevlig dialog, smidigt samarbete om det praktiska, konstruktiva lösningar. Tjänstvilliga! Tryggt att veta att man kan få hjälp när det behövs. Prisvärt!
Jag har anlitat Farmartjänst dels för att spruta taket mot mossa och för att ta hand om löven i trädgården. Är mycket nöjd med deras arbete . Mycket trevlig personal som gav ett fint bemötande när de var här. Kom när de hade bestämt. Kan varmt rekommendera dem
Bra kontakt och återkoppling. Det kändes pålitligt. De har gjort sitt uppdrag som de skulle. Jag är nöjd!
Väldigt trevligt bemötande, både telefonledes och av den som jobbade hos mej. Jag fick gjort det som jag önskat och bra utfört. Jag fick höststädat i mina rabatter.
Fantastisk service! Trevligt bemötande och kunnig personal.
Bra bemötande. Trevlig personal . Lite dyrare än jag tänkt mig, men allt tar ju tid. Hade det inte varit 50% rotavdrag hade jag tvekat... Och framför allt..jag blev av med alla löven. Ingrid Jönsson
Jag är mycket nöjd med det trädgårdsarbete Farmartjänsts medarbetare har utfört hos oss. Alltid punktliga, noggranna och städar efter sig, Dessutom trevliga. Vi har även använt dem till stängsel och Plattsättning med mindre lyckat resultat då de fått göra om en del och fortfarande inte avslutat det som skulle vara klart i slutet av Augusti.
Jag har alltid blivit väldigt väl bemött av Farmartjänst Österlen o rekommenderar alltid Farmartjänst till nya grannar t ex. Såväl bygg som trädgård har alltid uppfyllt mitt önskemål o jag tycker att det är en väldigt praktisk tjänst. En årlig återkommande tjänst är häckklippningen, jag kan inte se att någon annan skulle kunna klara det bättre.
Vi var mycket nöjda med arbetet som handlade om att "gräva bort" och gallra ut förvuxna buskar och besvärliga ogräs i en avslutande rabatt i vår trädgård. Allt genomfördes till vår belåtenhet och fraktades bort enligt överenskommelse. Häsar och tackar Annette & Bo Ewald, Simrishamn
Trevligt möte, professionellt utförande. Lätt att komma överens!
Alltid bra bemött när man kontaktar Tog längre tid än förväntat innan arbetet började. Målning ännu ej påbörjad. Har köpt häckklippning i många år, alltid bra. Större jobb iår med putsning av vägg och målning av hela gården. Målningen ej påbörjad, och nu är det försent på året. Vi får vänta tills våren.
Hekt OK.........................
Trevligt mottagande och personliga besök inför första uppdraget. Fortsatt trevligt bemötande och kvalitativ genomförande av uppdragen vi hade behov av. Snabba med att skicka offerter som dessutom är tydligt uppdelade så att man vet vad sker kostar. Jag har haft behov av trädgårds hjälp både stort och smått.
Mycket nöjd med trädgårdsarbete.