Möbelkillarna AB

3.1

9 omdömen om Möbelkillarna AB

Linda H
Skrev om Möbelkillarna AB

Jättenöjd! Detta är andra gången jag anlitar Möbelkillarna för flytthjälp och jag skulle inte tveka att boka er igen. Trevliga, noggranna och effektiva. Bästa flyttfirman! Rekommenderas varmt!

Reco tipsar!
CaMa Service Flytt & Städ Helsingborg
4.7/5 i betyg av 208 omdömen 4.7 av 208 omdömen
BadgeFourYears

Anbud måndag, flytt på tisdag, passade oss utmärkt. Flytten med besök på 3 platser genomfördes snabbt. Lite strul med en saknad skruv till s

Jan Håkan Vladimir M Jan Håkan Vladimir M
Läs mer omdömen
Ewa H
Skrev om Möbelkillarna AB

”Perfekt flytt + magasinering Karlstad – Malmö Väldigt proffsiga i hanteringen av flytt och magasinering från Karlstad till Malmö. Bra att ha att göra med för planeringen av flytt, flyttning, magasinering och inflyttning. Sedan väntade en trevlig överraskning som gör kunder glada. Jag skulle definitivt rekommendera och använda mig av Möbelkillarna igen.” -Helen Vogelmann

Johan Markus F
Skrev om Möbelkillarna AB

Vi beställde flytt för en trea. Då de kom hade de skickat en för liten bil. Knappt hälften kom med. Vi fick själva hyra släp och flytta. De ville inte kompensera.. sämst.

KARIN S
Skrev om Möbelkillarna AB

Mycket professionellt utförd flytt av fantastiskt trevliga killar! Mycket varsamma om sakerna och lyhörda för önskemål. Jag kommer absolut att anlita Möbelkillarna igen vid behov. Tack Möbelkillarna för en mycket trevlig upplevelse! Rekommenderas starkt!!

Suzanne Margareta L
Skrev om Möbelkillarna AB

VARNING! Flytten blev en total katastrof för oss med de flesta möbler, lampor och tavlor skadade samt vissa objekt helt demolerade. Avråder starkt från denna flyttfirma.

Britt-Marie Rigmor Koefoed P

Så proffsiga och trevliga. Flytten gick galant och det var inga som helst problem att tidigarelägga flytten när min lägenhet blev såld tidigare än beräknat.

Anna Maria I
Skrev om Möbelkillarna AB

0 i betyg! Lurade oss ang vilken tjänst vi behövde. Rörde inte vind och källarförråd trots att vi kommit överens i offerten. I slutet av dagen var vi tvungna att anlita en ny firma dagen efter som flyttade resten av våra saker i en tidspressad situation som flytt är. Helt ovilliga till att åtgärda detta eller till kompromiss och lurar kunder på pengar. Avråder starkt att anlita Möbelkillarna!!!!!!

Tore V
Skrev om Möbelkillarna AB

repa bokhylleserie och soffbord vid flytt, vi krävde symboliskt 1 000 kr i kompensation. efter tre månaders betänktetid ville de pruta till 750 kr. Småaktigt och dumt. Bestred detta i januari. nu tänkter de tre månader till? dålig kundvård. inte att rekommendera.

Magnus W
Skrev om Möbelkillarna AB

Möbelkillarna levererade en mycket bra flyttning för oss. Snabba, effektiva och hänsynsfulla. Rekommenderas varmt.