Bara superlativ om Nettoflytt. Nettoflytt stod för en hjälteinsats när vi inte kunde få upp vår soffa, varken via stor hiss eller trappor. Löste situationen snabbt och kreativt genom att ta in soffan vi en lift. En otrolig prestation och insats. De vände ett mardrömsscenario med bravur och med ett leende på läpparna. De är serviceminded, ordentliga, kreativa och pålitliga. Nettoflytt rekommenderas starkt!
Nettoflytt
Välkommen till Nettoflytt! Vi har arbetat med flyttjänster och transport sedan 1989 och har därför lång och gedigen erfarenhet av branschen. Vi på Nettoflytt hjälper dig med företagsflytt, bohagsflytt, dödsbo, magasinering, flyttstäd, flyttpackning, frakt, bud, källarröjning m.m. Vi jobbar i hela Sverige. Vår personal är...
609 omdömen om Nettoflytt
Sedan starten hos Reco 2019
Stort tack Louise för dina fantastiska ord! 🙏 Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa till i en utmanande situation och att allt löste sig på bästa sätt. Att få vända ett stressigt moment till något positivt är precis det vi strävar efter varje dag. Din uppskattning betyder mycket för hela teamet på Nettoflytt – och det var ett nöje att få hjälpa er! 😊 Varmt tack för förtroendet och den fina rekommendationen! Med vänliga hälsningar Nettoflytt
Fick ett mycket trevligt bemötande. Dom fixade det på nolltid.
Hej Gunilla, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och hur snabbt flytten gick. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder, så din feedback betyder mycket för oss. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt 🚛
Fantastiska killar hela gänget under samtliga insatser och jag kan starkt rekommendera Nettoflytt. De har gjort helt fantastiska insatser. De är mycket trevliga och utför mycket professionellt arbete. De kan utan vidare bli mina personliga kompisar. De kommer alltid i tid. Är effektiva. De har utfört arbete åt vänner till mig och mina vänner tycker så mycket om Nettoflytt männen. En super positiv upplevelse varje gång.
Stort tack för dina fantastiska ord, Pelle! 🙏 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är så nöjd med våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg, smidig och professionell flyttupplevelse, så det gläder oss enormt att vi kunnat leva upp till dina förväntningar – varje gång. Extra roligt att höra att även dina vänner varit nöjda med oss, och att du uppskattar både vår punktlighet och vårt bemötande. Sådana omdömen motiverar hela teamet att fortsätta göra vårt bästa! Du är alltid varmt välkommen...
Andra gången jag anlitar Nettoflytt och jag är lika nöjd som sist! Snabbt, bra pris och mycket trevlig personal. Serviceminded och omtänksamma om alla super tunga jobbiga möbler. Även snabb återkoppling på frågor via mail/tele. Bästa flyttfirman! Agneta, Limhamn
Stort tack för dina fina ord, Agneta! 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att du valde Nettoflytt igen och att du är lika nöjd denna gång. Vi är glada att kunna hjälpa till och att både servicen och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Nettoflytt 🚚
Snabba och pålitliga! Vi är supernöjda
Tack så mycket för din fina recension, Maria! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och att du upplevde oss som snabba och pålitliga. Det betyder mycket för oss på Nettoflytt att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vårt arbete. Stort tack för förtroendet och du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Hälsningar/ Teamet hos Nettoflytt
Sjukt bra service. Mycket trevliga och väldigt snabba. Kommer rekommendera Nettoflytt till andra också 👍
Tack så mycket för din fina recension, Kamilla! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att vara både snabba, trevliga och effektiva. Stort tack för att du rekommenderar Nettoflytt – du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! 🚚 Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt 🚚
Hej Nettoflytt gjorde ett utmärkt arbete. Personalen hanterade alla möbler varsamt och professionellt, och bemötandet var både trevligt och serviceinriktat. Vi vill rikta ett stort tack för ett väl utfört arbete. Vi rekommenderar dem varmt! Hälsningar Marwa & Sebastian
Hej Marwa & Sebastian, Stort tack för ert fina omdöme och för att ni tog er tid att skriva en recension. Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både flytten och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar Nettoflytt! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt 🚚
Jag anlitade Nettoflytt i Malmö när jag skulle flytta, och jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Flyttkillarna var punktliga, professionella och väldigt effektiva. De hanterade mina saker försiktigt och arbetade snabbt utan att stressa. Kommunikationen innan flytten fungerade också jättebra, och allt gick smidigt från början till slut. Det märks att de har erfarenhet och verkligen bryr sig om sina kunder. Jag kan absolut rekommendera Nettoflytt till alla som behöver en pålitlig flyttfirma i Malmö!
Stort tack Rebecka för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med din flytt och att allt fungerade smidigt från början till slut. Det betyder mycket för oss att du uppskattade både kommunikationen, punktligheten och hur våra flyttkillar hanterade dina saker. Vi strävar alltid efter att göra flytten så enkel och trygg som möjligt för våra kunder, så din rekommendation värmer verkligen. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver flytthjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt
Jag vill verkligen tacka personalen hos Nettoflytt för den omsorg och omtanke, dem hjälpte familjen med att tömma en anhörigs dödsbo i Malmö. Jag kan verkligen rekommendera denna flyttfirma i Malmö för dig som vill anlita proffs, ett företag som bryr sig och sätter kunden i fokus. Jag kommer verkligen anlita Nettoflytt igen samt kommer jag fortsätta rekommendera dem.
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva ett så uppskattat omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår hjälp. Vi är väldigt glada att vi kunde stötta er i en svår stund och hjälpa till med tömningen av dödsboet i Malmö på ett sätt som kändes tryggt och respektfullt. För oss på Nettoflytt är det viktigt att alltid visa omtanke och sätta kunden i fokus. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen när du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt
Jätte fina och snälla och hjälpsamma 10/10, kommer definitivt höra av mig till er nästa flytt!
Stort tack Elisa för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med flytten och vår service. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig och trygg som möjligt för våra kunder. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen nästa gång det är dags att flytta – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Vi har flyttat med Nettoflytt nyligen. Först till ett mellanboende med en del bohag magasinerat för att senare få samtliga sakerna lämnade till den nya bostaden. Båda gångerna har det funnit flexibilitet kring tid och upplägg och alltid med snabb respons, energi och lösningsorientiering i all kommunikation. Guld värt när vi hade så mycket att tänka på samtidigt och stressen kring en flytt! I mitt jobb som fastighetsmäklare så hör och ser jag mycket om olika flyttfirmor hanterar mina kunders flyttar och de som använt Nettoflytt har alla varit nöjda. Rekommenderar starkt denna flyttfirma!
Stort tack Anders för din fantastiska och utförliga recension! 🙏 Det betyder mycket för oss att få vara en del av er flyttresa – särskilt när det gäller både mellanboende, magasinering och slutleverans. Vi vet hur mycket som ska klaffa vid en flytt, och därför är flexibilitet, snabb återkoppling och lösningsfokus något vi alltid prioriterar. Att höra att det uppskattades i en stressig period värmer verkligen. Extra roligt är det att få ditt förtroende även i din roll som fastighetsmäklare. Att både du och dina kunder rekommenderar...
Mycket bra. Trevliga, proffsigt och försiktiga
Stort tack Magnus för din fina recension! 🙏 Vi är väldigt glada att höra att du upplevde flytten som mycket bra och att du tyckte vi var trevliga, proffsiga och försiktiga. Det är precis så vi vill att en flytt med Nettoflytt ska kännas – trygg, smidig och professionell från start till mål. Tack för förtroendet och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! 🚛 Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Hur bra och trevlig som fan fast han är arab grek
Stort tack Isac för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! 🙏 Vi är väldigt glada att du är nöjd med flytten och att du upplevde oss som trevliga och professionella. På Nettoflytt är vårt mål alltid att leverera trygg, smidig och kvalitativ service – oavsett uppdrag. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛
Vi anlitade NettoFlytt och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Från första kontakt till sista kartongen var allt smidigt, professionellt och välorganiserat. Personalen var trevlig, punktlig och arbetade effektivt samtidigt som de var väldigt försiktiga med våra möbler och tillhörigheter. Det märktes att de hade stor erfarenhet – allt packades och transporterades tryggt utan några skador. Dessutom höll de tidsplanen och det pris vi kom överens om, vilket vi verkligen uppskattar. Vi kan varmt rekommendera den här NettoFlytt...
Stort tack, Leta, för din fantastiska recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med hela flytten – från första kontakt till sista kartongen. Vårt mål är alltid att erbjuda en smidig, trygg och professionell flytt, där både noggrannhet och effektivitet står i fokus. Att du upplevde oss som trevliga, punktliga och försiktiga med dina möbler betyder verkligen mycket för oss. Vi är också väldigt glada över att du uppskattar att vi höll både tidsplan...
Otroligt bra firma! Professionella, snabba och väldigt noga med saker som ska flyttas, hjälpsamma och kreativa med att hitta lösningar till alla problem som kommer upp under flytten. Kommer rekommendera de till alla som ska flytta!
Stort tack Jonasz för dina fantastiskt fina ord! 🙏 Det betyder mycket för oss på Nettoflytt att du är nöjd med din flytt. Vi strävar alltid efter att vara professionella, effektiva och noggranna – samtidigt som vi gör allt vi kan för att hitta smidiga lösningar när oväntade situationer uppstår. Att du vill rekommendera oss vidare är det bästa betyget vi kan få. Tack för förtroendet och för att vi fick hjälpa dig med din flytt! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛
Vi skulle flytta från en trea till en fyra inom samma gård och trodde att vi hade planerat allt i minsta detalj – men oj vad vi hade fel! Som tur var anlitade vi denna fantastiska flyttfirma. Inte nog med att de skötte själva flytten smidigt och professionellt, de hjälpte oss även med packningen när vi insåg att tiden inte riktigt räckte till. Allt gick dessutom snabbare än beräknat, vilket var en enorm lättnad för oss. Vi är så tacksamma för all hjälp, ert engagemang och ert fina bemötande. Stort tack – vi kan varmt rekommendera er!
Stort tack, Almir, för dina fantastiska ord! 🌟 Det betyder verkligen mycket för oss på Nettoflytt att höra att ni är nöjda med både flytten och packhjälpen. Vi vet hur lätt det är att underskatta tiden inför en flytt – även när man planerat noggrant – så vi är glada att vi kunde finnas där och avlasta när det behövdes som mest. Att allt dessutom gick snabbare än beräknat gör oss extra glada att höra! Vårt mål är alltid att leverera en smidig, trygg och professionell flytt med ett personligt bemötande. Tack för ert förtroende...
Mycket smidiga, trevliga och snabba. Är jättenöjd med Nettoflytt och kommer att välja dem igen! 🌟
Tack snälla Elina! 🌟 Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd med din flytt. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig, trygg och effektiv som möjligt, så dina ord gör oss väldigt glada. Du är varmt välkommen att anlita oss igen när det är dags – vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Smidigt, snabbt och med ett trevligt bemötande.
Stort tack för dina fina ord, Jesper! Vi är glada att höra att du upplevde flytten som smidig och snabb samt att du kände dig väl bemött. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar Nettoflytt
Flytten gick snabbt och smidigt! Grabbarna var suveräna och trevliga. Kan verkligen rekommendera Nettoflytt till andra som skall flytta.
Stort tack för din fina recension, Dean! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde flytten som snabb och smidig och att du var nöjd med vårt team. Din rekommendation betyder mycket för oss – varmt tack för förtroendet och för att vi fick hjälpa dig med din flytt! Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden.
Bästa flytthjälpen! Snabb, smidig, prisvärd och trevlig upplevelse.
Tack snälla Lina för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med flytten och att du upplevde tjänsten som snabb, smidig och prisvärd. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver flytthjälp i framtiden. Allt gott / Nettoflytt
Mycket snabba och, vänliga. Varsamma med alla saker. Toppenbra, helt perfekt. Tomas
Stort tack Tomas för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och vår service. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en snabb, vänlig och trygg flytthjälp. Varmt välkommen att anlita Nettoflytt igen i framtiden!
Väldigt nöjd med flyttservicen. Andra gången jag anlitat nettoflytt. Punktliga, smidiga och tillmötesgående både inför och under flytten.
Stort tack för ditt fina omdöme, Lisette! 🌟 Det betyder mycket för oss att du valde Nettoflytt igen och att du är nöjd med både service och bemötande. Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem och är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Varma hälsningar / Teamet på Nettoflytt
vi är jättenöjda, killarna kom i tid trots snöstorm och de jobbade väldigt strukturerat och effektivt. Allt gick smidigt, kan rekommenderas!
Stort tack för din fina recension, Maike! 🙏 Vi är verkligen glada att höra att ni är nöjda med flytten. Att våra killar kunde leverera smidigt och effektivt trots snöstorm gör oss extra stolta. Tack för att du valde Nettoflytt – och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen i framtiden!
100 pct nöjd med topprofessionella medarbetare i professionellt flyttfirma. Bra pris, bästa kommunikation, alla avtalar som avtalet.
Tusen tack René för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vår personal, kommunikationen och att allt gick enligt avtal. Vi strävar alltid efter att leverera trygga och professionella flyttar – och din feedback betyder mycket för oss. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen åter! /Nettoflytt
Hjälpsamma killar, och allt gick över förväntan!
Tusen tack för din fina recension, Katja! Vad roligt att höra att allt gick över förväntan. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och önskar dig all lycka i ditt nya hem. Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Välj nettoflytt om du vill ha en snabb, smidig, prisvärd affär. Dessutom var det noggrant utfört. De tog hand om allt och kan anpassa jobbet efter ditt behov. Super trevliga, rekommenderar dem verkligen.
Hej Maria, stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är jätteglada att höra att flytten kändes snabb, smidig och noggrant utförd. Vi strävar alltid efter att anpassa oss efter varje kunds behov — därför betyder dina ord mycket för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Bästa flyttfirman i malmö. Supernöjd
Stort tack Ola för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att du är supernöjd med flytten. Vi på Nettoflytt strävar alltid efter att ge bästa möjliga service i Malmö och övriga Sverige och det gläder oss att vi levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Varma hälsningar Teamet på Nettoflytt
Ringde och bokade fick snabb hjälp efter 2 dagar. Bra service Hjälp med möbler till soptippen Gick snabbt att flytta Kom på utsatt tid Jag kan tänka mig att anlita er igen
Hej Ingrid! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både servicen, punktligheten och hur snabbt allt gick – samt att vi kunde hjälpa till med möblerna till soptippen. Det betyder mycket för oss att du kan tänka dig att anlita oss igen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig nästa gång du behöver hjälp med flytten! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Väldigt nöjd! Trevliga killar som hjälpte oss att flytta. Kan varmt rekommendera!
Hej Sofie! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt för er flytt. Det gläder oss att höra att ni är väldigt nöjda och att våra medarbetare gjorde ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och finns alltid här om ni behöver hjälp igen i framtiden. Tack ännu en gång! 🙏🚚
Mycket proffsiga, och super trevliga och jobbade på hela tiden! Kan bara varmt rekommendera!
Hej Matthias! Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service och att flytten kändes både professionell och trevlig. Vi på Nettoflytt uppskattar förtroendet och ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Allt gott och tack för rekommendationen! 🙏🚚
Blev mycket bra bemött av både killen på kontoret och killarna som flytta. Kom när dom skulle och jobbade snabbt och säkert.Beställde flytt från ett vårdhem i Staffanstorp till Malmö.
Hej Ann-Charlotte, Stort tack för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att både bemötandet och själva flytten från Staffanstorp till Malmö motsvarade dina förväntningar. Vårt team strävar alltid efter att vara punktliga, effektiva och varsamma – därför känns det extra roligt att du upplevde just det. Tack för förtroendet att låta Nettoflytt hjälpa dig. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Very nice guys who did a safe move of our piano!
Hi Mitra! Many thanks for your nice review. We are happy to hear that you are satisfied and that the piano move went safely and smoothly. We at Nettoflytt really appreciate your trust and are happy to be on hand if you need help again in the future. Kind regards, Nettoflytt
Vi är mycket nöjda med Nettoflytt. De var effektiva och noggranna.
Hej Sigrid, Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår hjälp och att du upplevde oss som både effektiva och noggranna. Tack för att du valde Nettoflytt – och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Fick kanon hjälp av flytta med netto flytt! Mycket effektiva och super trevliga att ha att göra med. Rekommenderas starkt!
Hej Daniel! Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att du är nöjd med flytten! Vi uppskattar förtroendet och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Världens trevligaste personal 😁 vi hade väldigt kul medans vi lastade så kommer rekomendera stort och kommer återkomma om det blir en flytt till u framtiden 🫶 kärlek till er
Tusen tack, Celina! :) Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med flytten och att vi kunde bidra till en rolig och smidig dag! Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare 💪🚚 Du är alltid varmt välkommen tillbaka om det blir en flytt i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Fantastisk flyttfirma! De två männen som hjälpte till med flytten var proffsiga, tillmötesgående och trevliga. Jag bad dem att ta med lite grovsopor till en återvinningsstation. Detta gjorde de utan problem. Dessa män förtjänar en löneökning. Mvh Eric på Ribevägen i Malmö
Stort tack för ditt fina omdöme, Eric! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och med våra medarbetare – det betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är extra roligt när det uppskattas. Vi ser till att din hälsning och dina vänliga ord når fram till grabbarna som hjälpte dig – de kommer garanterat att bli glada! Tack för att du valde Nettoflytt, och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Snabb återkoppling, bra bemötande, duktiga och trevliga flyttkillar.
Hej Maria, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att flytten gick smidigt. Det värmer att höra att våra flyttkillar gjorde ett gott intryck – vi ser till att dela dina ord med teamet. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Vår flytt kunde inte ha gått bättre! Våra flyttkillar var helt otroliga, de slog in allt med största noggrannhet och professionalism. De var punktliga, vänliga och hjälpsamma med precis allt, ingenting var för mycket begärt. Vi kände oss trygga med allt från början till slut. Stort tack Tony, Javasz och Issam, ni gjorde flytten till en riktigt positiv upplevelse. Vi kommer definitivt rekommendera Nettoflytt varje gång någon vi känner skall flytta! Peter & Brenda
Stort tack, Peter & Brenda, för de fina orden och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att ni kände er trygga genom hela flytten och att Tony, Javasz och Issam kunde bidra till att göra den till en positiv upplevelse. Vi vet hur viktigt det är att en flytt känns smidig och stressfri – och er uppskattning betyder mycket för hela teamet. Tack också för att ni vill rekommendera oss vidare – det är det finaste betyg vi kan få! Vi önskar er all lycka till i ert nya hem! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Vi är så nöjda med Nettoflytt. De är rädda om ens saker och har tålamod när den som flyttar är lite äldre.
Tack, Katarina, för dina fina ord och för att du valde oss på Nettoflytt. Vi är glada att höra att ni är nöjda och att ni kände er trygga under flytten. Att ta hand om både våra kunder och deras saker på bästa sätt är alltid vårt mål. Vi önskar er all lycka i det nya hemmet! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Bra hjälp. Gott bemötande. Levde upp till förväntningarna. Så nöjd. Kan rekommendera
Hej Camilla! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt för din flytt. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt bemötande och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Det var enkelt och smidigt att boka. De kom på utsatt tid och var väldigt trevliga och proffsiga. Jag har bara bra saker att säga om dem. Helnöjd! Rekommenderar starkt och kommer kontakta dem igen om behovet finns.
Hej Olivia! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår service och att allt gick smidigt på flyttdagen. Det är precis så vi vill att en flytt med oss ska kännas – enkel, trygg och professionell. Vi uppskattar också varmt din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt
Aldrig upplevt så smidig flytt! Inom loppet av två dagar kunde jag boka och flytta med hjälp av NettoFlytt. Otroligt trevliga killar flyttade mina möbler och var så tillmötesgående, försiktiga och professionella. Rekommenderar starkt alla att ta hjälp av NettoFlytt! Gjorde min dag! Tack!!
Hej Louise! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att flytten gick smidigt och att vårt team kunde göra din dag lite lättare. Vi strävar alltid efter att vara både professionella och tillmötesgående – därför betyder det mycket att du uppmärksammar det. Lycka till i ditt nya hem, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚚✨
Vi anlitade Nettoflytt för att sköta röjningen och flytten samt flyttstädning och även magasinering. Vi var supernöjda med servicen och hur professionell Alex och hans team var och är. Jag rekommenderar starkt Nettoflytt speciellt om ni letar efter ett företag som kan sköta allt som ingår i det som man ogillar mest, att flytta!
Hej Michael, Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med helheten – från röjning och flytt till städning och magasinering. Alex och teamet uppskattar verkligen din feedback, och vi är stolta över att ha kunnat göra flytten smidigare för dig. Tack för förtroendet och din rekommendation – det betyder mycket för oss! 🌟 Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Enkelt snabbt trevlig personal
Hej Teamet på Workaton! Stort tack för ert fina omdöme! 🙏 Vi på Nettoflytt är glada att höra att du är nöjd med flytten och vår personal. Det betyder mycket för oss att få förtroendet att hjälpa er, och vi ser fram emot att bistå er igen när behovet uppstår. Bästa hälsningar Team Nettoflytt
Toppbetyg, väldigt servicemedvetna och trevliga. Tydlig kommunikation från bokning till färdig flytt. Allt flöt på och de blev klara innan utsatt tid.
Hej Saman! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt! 🙏 Vi är glada att höra att du uppskattade vår service, kommunikation och att allt gick smidigt med flytten. Det betyder mycket för oss och vårt team. Önskar dig all lycka i ditt nya hem och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Noga och professionellt. Bra kommunikation. Mycket bra jobb. Jag är nöjd!
Hej Lina, Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt! 🙏✨ Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att kommunikationen fungerade bra. Det betyder mycket för oss. Lycka till i ditt nya hem och hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Otrolig service! Inget är omöjligt tillsammans med Nettoflytt. Fick hjälp med packning, flytt, städ och rens. Behövde bara ha en kontaktperson. Svarade snabbt. Roliga grabbar att hänga med. Smidigt och enkelt och mycket prisvärt!
Hej Carolina! 🌟 Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt för din flytt. Vi är glada att höra att du är nöjd med både packning, flytt, städ och rens – och att du upplevde processen som smidig, enkel och prisvärd. Vårt mål är alltid att göra flytten så bekymmersfri som möjligt, så din feedback värmer extra mycket. 🙌 Vi önskar dig stort lycka till i ditt nya hem och hoppas få hjälpa dig eller dina nära igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛✨
Trevliga killar som gjorde ett jättebra jobb.
Hej Ann! Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med flytten och vårt team. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig. Vi önskar dig allt gott i ditt nya hem! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Har använt dom tidigare mycket bra flyttfirma, j, proffs Är mycket nöjd med dom
Hej Jonas, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återigen valde Nettoflytt! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att höra att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen att kontakta oss när det är dags för nästa flytt – vi hjälper dig gärna igen! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt
Toppen, smidigt, snabbt och trevliga killar
Hej Mikaela! Tack så mycket för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att du uppskattade våra killar. Det betyder mycket för oss! Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp med framtida flyttar. Ha en fantastisk dag! Hälsningar/ Nettoflytt