Nettoflytt
Välkommen till Nettoflytt!
Vi har arbetat med flyttjänster och transport sedan 1989 och har därför lång och gedigen erfarenhet av branschen. Vi på Nettoflytt hjälper dig med företagsflytt, bohagsflytt, dödsbo, magasinering, flyttstäd, flyttpackning, frakt, bud, källarröjning m.m.
Vi jobbar i hela Sverige. Vår personal är specialister på det de gör och kan flytta allt från piano och konst till till flyglar datorer och mycket mer. Bra service till absolut lägsta pris är vår devis. Kontakta oss gärna för mer information. Varmt välkommen!
Utmärkelser
438 omdömen om Nettoflytt
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Nettoflytt
Punktliga. Trevliga. Tekniska och starka. Såg inte problemen utan bara: " hur ska detta lösas" och löste svårigheterna.Toppen! Rekommenderas varmt.
Bra service!
Professionell hantering -
skrev om Nettoflytt
Väldigt serviceinriktad personal som bemötte oss på ett bra och trevligt sätt. Lätta att ha att göra med.
skrev om Nettoflytt
Väldigt trevliga killar som gjorde ett fantastiskt jobb. Rekommenderar varmt Nettoflytt! Silvija och Aleksandar
Jättebra företag. Bra och trevlig personal. Tack Alexander
skrev om Nettoflytt
Fantastiskt enkela att ha att göra med. Löser alla problem som det aldrig var något problem.
Superproffisionella och på det, även trevliga.
Rekommenderas väldigt starkt! -
skrev om Nettoflytt
Snabbt fixade dom en bortforsling av möbler.
Alltid trevliga och proffsiga -
skrev om Nettoflytt
Otroligt bra service med god kommunikation, bra resultat, bra skydd för möbler, humor och mycket mer.
Kommer utan tvekan boka dom igen vid nästa flytt.👏 -
skrev om Nettoflytt
Bra noggrann personal, mycket hjälpsamma och gjorde en del utöver själva flytten
skrev om Nettoflytt
Mycket trevliga flyttkillar. Positiva och glada samt väldigt hjälpsamma. Blev trevligt bemött. Alla killarna var jätteduktiga och plastade in alla möbler och var noggrann med alla möbler och kartonger. Ingenting har gått i sönder.
Jag kan verkligen rekommendera denna firma till flytt. -
skrev om Nettoflytt
Positiva och effektiva grabbar. Lätta att ha att göra med!
skrev om Nettoflytt
Toppen bra bemötande och snabb service och även väldigt prisvärda. Rekommenderar stort nettoflytt om ni behöver hjälp vid flytt.
skrev om Nettoflytt
Väldigt bra och hög känsla av service! Jättenöjd!
skrev om Nettoflytt
Fantastiskt bemötande och handläggning av vårt ärende! Kontinuerlig information om läget! Superbt!
skrev om Nettoflytt
Bra service, med kunnig och trevlig service- och flyttpersonal som hanterar kundens önskemål med ett leende på läpparna.
Toppen bara att rekommendera 👍
skrev om Nettoflytt
Prices were pretty good, the guys handled my goods carefully, picked up and delivered everything in good timing, highly recommended!
skrev om Nettoflytt
Nettoflytte is super nice and helpful!
Would definitely recommend for anyone who wants to move without hazzle! -
skrev om Nettoflytt
Svarade snabbt på mail och prisförfrågan.
Väldigt trevlig personal!
Allt gick smidigt vid vår flytt!
Skulle definitivt anlita igen. -
skrev om Nettoflytt
Snabb och bra servis vid flyttstädning.
skrev om Nettoflytt
Flytt från villa till lägenhet. Mycket professionella, effektiva och lösningsorienterade. Prisvärda
skrev om Nettoflytt
I chose Nettoflytt based on reviews on the internet since I recently moved to Sweden and am not really familiar with the ccompanes for moving.
10/10 - We arranged everything veryand quickly, the team arrived on time as we agreed
From moving out to moving in, excellent service without any stress or any complaints.
All the best to Aleksandar and his team -
skrev om Nettoflytt
Väldigt trevliga, snabba och proffsiga
skrev om Nettoflytt
Trevliga killar, gick fort och smidigt
skrev om Nettoflytt
Kunde ställa upp med kort varsel. Allt gick väldigt smidigt och grymt trevlig och serviceinriktad personal.
Precis så man vill att det ska funka - kan varmt rekommendera denna firman. -
skrev om Nettoflytt
Fantastisk och lösningsorienterad service! Så nöjda!
skrev om Nettoflytt
We are super satisifed with Nettoflytt AB! The guys who did the move were most kind and cared for our things.
Everything went smoothly and if and when we decide to move again, Nettoflytt will definitely be our choice once again.
Thank you Mikael & Isak. ❤️ -
skrev om Nettoflytt
Supernöjd med min flyttning och röjning
De löste ALLT på ett trevligt, snabbt och ordentligt sätt.
Rekommenderar
Anita F N -
skrev om Nettoflytt
Rekommenderas varmt; bra bemötande och korta svarstider, en hög servicegrad, och flytten levde upp till våra förväntningar. Ett flyttbolag som man kan lita på helt enkelt.
skrev om Nettoflytt
Flytt, det var snabbt effektivt, säkert och tryggt humana priser
skrev om Nettoflytt
Flytt av bohag. Mike och hans bror kändes proffsiga, var rädda om grejerna, och schyssta i allmänhet. Mycket nöjd!
skrev om Nettoflytt
Så snabb och smidigt vår flytt gick! Är extremt nöjd med Nettoflytt både avseende vår flytt som gick väldigt snabbt och smidigt och deras bemötande. Väldigt trevliga både i kontakt innan och under flytten. Guldstjärna till er!
skrev om Nettoflytt
Kom i tid och trevligt bemötande.
skrev om Nettoflytt
Mycket trevlig personal. De var snabba och effektiva. De kom exakt på den tid som vi avtalat. Riktiga proffs. Kommer absolut att rekommendera deras tjänster. De levde verkligen upp till våra förväntningar.
skrev om Nettoflytt
Killarna från Nettoflytt var väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag är såååå nöjd med dem. Bästa flyttfirman i Malmö! =)
skrev om Nettoflytt
Bra och snabb service från dörr till dörr med flytthjälp. Inget att anmärka på.
skrev om Nettoflytt
Trevliga och tydliga. Utför bra leveranser.
skrev om Nettoflytt
Proffsigt mottagande, snabbt svar: pris på flytt av tyngre möbler. Trevligt bemötande. Helnöjd
skrev om Nettoflytt
Mycket positivt. Nettoflytt genomförde beställt uppdrag på ett mycket proffesionellt sätt och med trevligt kundbemötande. Men därutöver räddade firman oss ur en mycket besvärande situation när en annan flyttfirma hoppade av ett uppdrag, beställt veckor i förväg, samma kväll som leverans skulle ske. Nettoflytt improviserade och satte en ny kund i centrum. Applåder!
skrev om Nettoflytt
Bästa service flytthjälp man kan tänka sig.
Duktig och trevlig personal som såg alla möjligheter att genomföra beställd flytt.
Bra upp och nedmontering av möbler samt packning.
Exempelvis ankringsplats och användning av hiss, där andra boende också åker. -
skrev om Nettoflytt
Mycket bra flyttfirma! Kände sig trygg genom hela flyten. Väldigt trevlig personal. 5 av 5
skrev om Nettoflytt
Kom i tid, trevliga, hjälpsamma, gott humör, jobbade på snabbt och konstant. Supernöjd med allt!
skrev om Nettoflytt
Tog kontakt med nettoflytt för en flytt.
Dem kom punktligt och var effektiva från start. Trevliga grabbar som underlättade hela min dag, de va värt vartenda krona !! -
skrev om Nettoflytt
Beställde hemkörning och montering av en grön byrå. Jag blev mycket trevligt och positiva bemött av personerna på företaget. Kommer att anlita företaget fler gånger.
skrev om Nettoflytt
Professionellt flytthjälp till rimligt pris. Dessutom hjälpsamma och trevliga.
skrev om Nettoflytt
Super duktiga killar som levererade en värmepump utan några som helst problem. Smidigt från start till slut. Kan varmt rekommendera detta företag.
Proffsigt. Inga förväntningar det blev bra. Kanonflytt
Mycker bra!
Snabba och arbetsamma flyttare! -
skrev om Nettoflytt
Utmärkt flytt, och bra bemötande både från kontakt person och flytt killarna.
Bra priser. -
skrev om Nettoflytt
Fick snabbt svar på min prisförfrågan via mejl. Bra pris, bra på att be om korrekt information och kontaktuppgifter.
Mycket trevliga, noggranna och försiktiga killar som kom och flyttade. Gick snabbt, kom i tid, ringde innan och bra planering.
Blev dock lite förvånad att jag skulle swisha betalningen direkt innan de åkte. Trodde de skulle skicka faktura. Men det var ok, så inget som ställde till det. Rekommenderar NettoFlytt.Hej Maria. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse.
Nettoflytt
Vad gäller Swish och faktura, vi hade gärna gett dig din flytt på faktura, och precis som det står i offert får man faktura om man uppger alla uppgifter då vi gör en uc innan. Om vi inte fått uppgifter önskar vi ta betalt genom Swish eller bankgiro efter utfört arbete.
Tack så hemskt mycket :)