Nettoflytt

Nettoflytt

nettoflytt.se
  • BadgeSevenYears

Välkommen till Nettoflytt! Vi har arbetat med flyttjänster och transport sedan 1989 och har därför lång och gedigen erfarenhet av branschen. Vi på Nettoflytt hjälper dig med företagsflytt, bohagsflytt, dödsbo, magasinering, flyttstäd, flyttpackning, frakt, bud, källarröjning m.m. Vi jobbar i hela Sverige. Vår personal är...

578 omdömen om Nettoflytt

Sedan starten hos Reco 2019

Mitra G
Skrev om Nettoflytt

Very nice guys who did a safe move of our piano!

Svar från Nettoflytt

Hi Mitra! Many thanks for your nice review. We are happy to hear that you are satisfied and that the piano move went safely and smoothly. We at Nettoflytt really appreciate your trust and are happy to be on hand if you need help again in the future. Kind regards, Nettoflytt

Sigrid M
Skrev om Nettoflytt

Vi är mycket nöjda med Nettoflytt. De var effektiva och noggranna.

Svar från Nettoflytt

Hej Sigrid, Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår hjälp och att du upplevde oss som både effektiva och noggranna. Tack för att du valde Nettoflytt – och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Daniel P
Skrev om Nettoflytt

Fick kanon hjälp av flytta med netto flytt! Mycket effektiva och super trevliga att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

Svar från Nettoflytt

Hej Daniel! Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att du är nöjd med flytten! Vi uppskattar förtroendet och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden. Hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Celina A
Skrev om Nettoflytt

Världens trevligaste personal 😁 vi hade väldigt kul medans vi lastade så kommer rekomendera stort och kommer återkomma om det blir en flytt till u framtiden 🫶 kärlek till er

Svar från Nettoflytt

Tusen tack, Celina! :) Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med flytten och att vi kunde bidra till en rolig och smidig dag! Det betyder mycket för oss att du vill rekommendera oss vidare 💪🚚 Du är alltid varmt välkommen tillbaka om det blir en flytt i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Eric P
Skrev om Nettoflytt

Fantastisk flyttfirma! De två männen som hjälpte till med flytten var proffsiga, tillmötesgående och trevliga. Jag bad dem att ta med lite grovsopor till en återvinningsstation. Detta gjorde de utan problem. Dessa män förtjänar en löneökning. Mvh Eric på Ribevägen i Malmö

Svar från Nettoflytt

Stort tack för ditt fina omdöme, Eric! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med flytten och med våra medarbetare – det betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är extra roligt när det uppskattas. Vi ser till att din hälsning och dina vänliga ord når fram till grabbarna som hjälpte dig – de kommer garanterat att bli glada! Tack för att du valde Nettoflytt, och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Maria B
Skrev om Nettoflytt

Snabb återkoppling, bra bemötande, duktiga och trevliga flyttkillar.

Svar från Nettoflytt

Hej Maria, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att flytten gick smidigt. Det värmer att höra att våra flyttkillar gjorde ett gott intryck – vi ser till att dela dina ord med teamet. Tack för förtroendet och varmt välkommen åter om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Peter C
Skrev om Nettoflytt

Vår flytt kunde inte ha gått bättre! Våra flyttkillar var helt otroliga, de slog in allt med största noggrannhet och professionalism. De var punktliga, vänliga och hjälpsamma med precis allt, ingenting var för mycket begärt. Vi kände oss trygga med allt från början till slut. Stort tack Tony, Javasz och Issam, ni gjorde flytten till en riktigt positiv upplevelse. Vi kommer definitivt rekommendera Nettoflytt varje gång någon vi känner skall flytta! Peter & Brenda

Svar från Nettoflytt

Stort tack, Peter & Brenda, för de fina orden och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse! Det gläder oss verkligen att höra att ni kände er trygga genom hela flytten och att Tony, Javasz och Issam kunde bidra till att göra den till en positiv upplevelse. Vi vet hur viktigt det är att en flytt känns smidig och stressfri – och er uppskattning betyder mycket för hela teamet. Tack också för att ni vill rekommendera oss vidare – det är det finaste betyg vi kan få! Vi önskar er all lycka till i ert nya hem! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Katarina K
Skrev om Nettoflytt

Vi är så nöjda med Nettoflytt. De är rädda om ens saker och har tålamod när den som flyttar är lite äldre.

Svar från Nettoflytt

Tack, Katarina, för dina fina ord och för att du valde oss på Nettoflytt. Vi är glada att höra att ni är nöjda och att ni kände er trygga under flytten. Att ta hand om både våra kunder och deras saker på bästa sätt är alltid vårt mål. Vi önskar er all lycka i det nya hemmet! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Camilla A
Skrev om Nettoflytt

Bra hjälp. Gott bemötande. Levde upp till förväntningarna. Så nöjd. Kan rekommendera

Svar från Nettoflytt

Hej Camilla! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt för din flytt. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt bemötande och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss! Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Olivia O
Skrev om Nettoflytt

Det var enkelt och smidigt att boka. De kom på utsatt tid och var väldigt trevliga och proffsiga. Jag har bara bra saker att säga om dem. Helnöjd! Rekommenderar starkt och kommer kontakta dem igen om behovet finns.

Svar från Nettoflytt

Hej Olivia! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår service och att allt gick smidigt på flyttdagen. Det är precis så vi vill att en flytt med oss ska kännas – enkel, trygg och professionell. Vi uppskattar också varmt din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt

Louise B
Skrev om Nettoflytt

Aldrig upplevt så smidig flytt! Inom loppet av två dagar kunde jag boka och flytta med hjälp av NettoFlytt. Otroligt trevliga killar flyttade mina möbler och var så tillmötesgående, försiktiga och professionella. Rekommenderar starkt alla att ta hjälp av NettoFlytt! Gjorde min dag! Tack!!

Svar från Nettoflytt

Hej Louise! Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att flytten gick smidigt och att vårt team kunde göra din dag lite lättare. Vi strävar alltid efter att vara både professionella och tillmötesgående – därför betyder det mycket att du uppmärksammar det. Lycka till i ditt nya hem, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚚✨

Michael A
Skrev om Nettoflytt

Vi anlitade Nettoflytt för att sköta röjningen och flytten samt flyttstädning och även magasinering. Vi var supernöjda med servicen och hur professionell Alex och hans team var och är. Jag rekommenderar starkt Nettoflytt speciellt om ni letar efter ett företag som kan sköta allt som ingår i det som man ogillar mest, att flytta!

Svar från Nettoflytt

Hej Michael, Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med helheten – från röjning och flytt till städning och magasinering. Alex och teamet uppskattar verkligen din feedback, och vi är stolta över att ha kunnat göra flytten smidigare för dig. Tack för förtroendet och din rekommendation – det betyder mycket för oss! 🌟 Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Workaton A

Enkelt snabbt trevlig personal

Svar från Nettoflytt

Hej Teamet på Workaton! Stort tack för ert fina omdöme! 🙏 Vi på Nettoflytt är glada att höra att du är nöjd med flytten och vår personal. Det betyder mycket för oss att få förtroendet att hjälpa er, och vi ser fram emot att bistå er igen när behovet uppstår. Bästa hälsningar Team Nettoflytt

Saman S
Skrev om Nettoflytt

Toppbetyg, väldigt servicemedvetna och trevliga. Tydlig kommunikation från bokning till färdig flytt. Allt flöt på och de blev klara innan utsatt tid.

Svar från Nettoflytt

Hej Saman! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt! 🙏 Vi är glada att höra att du uppskattade vår service, kommunikation och att allt gick smidigt med flytten. Det betyder mycket för oss och vårt team. Önskar dig all lycka i ditt nya hem och tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Lina F
Skrev om Nettoflytt

Noga och professionellt. Bra kommunikation. Mycket bra jobb. Jag är nöjd!

Svar från Nettoflytt

Hej Lina, Stort tack för din fina recension och för att du valde Nettoflytt! 🙏✨ Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att kommunikationen fungerade bra. Det betyder mycket för oss. Lycka till i ditt nya hem och hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Carolina B
Skrev om Nettoflytt

Otrolig service! Inget är omöjligt tillsammans med Nettoflytt. Fick hjälp med packning, flytt, städ och rens. Behövde bara ha en kontaktperson. Svarade snabbt. Roliga grabbar att hänga med. Smidigt och enkelt och mycket prisvärt!

Svar från Nettoflytt

Hej Carolina! 🌟 Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Nettoflytt för din flytt. Vi är glada att höra att du är nöjd med både packning, flytt, städ och rens – och att du upplevde processen som smidig, enkel och prisvärd. Vårt mål är alltid att göra flytten så bekymmersfri som möjligt, så din feedback värmer extra mycket. 🙌 Vi önskar dig stort lycka till i ditt nya hem och hoppas få hjälpa dig eller dina nära igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt 🚛✨

Ann H
Skrev om Nettoflytt

Trevliga killar som gjorde ett jättebra jobb.

Svar från Nettoflytt

Hej Ann! Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med flytten och vårt team. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig. Vi önskar dig allt gott i ditt nya hem! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Jonas B
Skrev om Nettoflytt

Har använt dom tidigare mycket bra flyttfirma, j, proffs Är mycket nöjd med dom

Svar från Nettoflytt

Hej Jonas, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återigen valde Nettoflytt! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att höra att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen att kontakta oss när det är dags för nästa flytt – vi hjälper dig gärna igen! Vänliga hälsningar Teamet på Nettoflytt

Mikaela H
Skrev om Nettoflytt

Toppen, smidigt, snabbt och trevliga killar

Svar från Nettoflytt

Hej Mikaela! Tack så mycket för din fina recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att du uppskattade våra killar. Det betyder mycket för oss! Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp med framtida flyttar. Ha en fantastisk dag! Hälsningar/ Nettoflytt

Camilla S
Skrev om Nettoflytt

Fantastiska killar som flyttade till mig,1000 poäng till Jan och Emersson,helt klarat dom skulle få flytta till mig igen. 1000 tack 💫 Camilla

Svar från Nettoflytt

Hej Camilla, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med Jan och Emersson och att flytten gick smidigt. Det betyder mycket för oss att du vill anlita oss igen i framtiden. Tack för förtroendet och de fina orden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Ozren G
Skrev om Nettoflytt

Allt fungerade perfekt. Mycket vänligt personal. Rekommenderar Nettoflytt till alla som ska flytta. Priset var helt Ok.

Svar från Nettoflytt

Hej Ozren, Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi blir jätteglada att höra att allt fungerade perfekt och att du uppskattade vår vänliga personal. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar Nettoflytt till andra som ska flytta. Vi hoppas att du trivs i ditt nya hem, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Martin W
Skrev om Nettoflytt

Bra flyttat gick smidigt, trevliga killar.

Svar från Nettoflytt

Hej Martin! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du uppskattade våra killar. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår tjänst. Välkommen åter vid framtida flyttar! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Matilda S
Skrev om Nettoflytt

Jag är supernöjd! Har hela tiden fått ett fin bemötande och flytten gick hur bra som helst. Kan verkligen rekommendera!

Svar från Nettoflytt

Hej Matilda! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att allt gick smidigt. Det betyder mycket för oss att kunna ge ett bra bemötande och en smidig flyttupplevelse. Tack för rekommendationen, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med framtida flyttar! Vänliga hälsningar Nettoflytt

Oscar K
Skrev om Nettoflytt

Trevligt bemötande, snabb återkoppling, effektiva och prisvärda. Rekommenderas starkt!

Svar från Nettoflytt

Hej Oscar, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår flyttjänst och att du uppskattade vårt bemötande, snabba återkoppling, samt att du tyckte att vi var effektiva och prisvärda. Det betyder mycket för oss att få så positiva omdömen. Tack för att du rekommenderar oss, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med framtida flyttar! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Sven H
Skrev om Nettoflytt

Bemötande: Alltid svar när man ringer. Alltid gott bemötande. Förväntningar: Snabb och effektiv hjälp vilket genomfördes. Upplevelse: Samarbetet fungerade utmärkt och utförandet av röjning, flytt och städ gjordes excellent.

Svar från Nettoflytt

Hej Sven! Tack så mycket för din fina recension! Vi på Nettoflytt är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service, från bemötande till utförande. Det betyder mycket för oss att kunna leverera snabb, effektiv och vänlig hjälp. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Eva C
Skrev om Nettoflytt

Trevliga killar, snabbt och smidigt Beställt tömning av källare och flyttstädning Allt till belåtenhet Eva

Svar från Nettoflytt

Hej Eva! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att allt gick smidigt och till belåtenhet. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till med tömning av källare och flyttstädning på ett bra sätt. Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjälp igen i framtiden. Hälsningar, Nettoflytt!

Maria T
Skrev om Nettoflytt

Kan starkt rekommendera. Snabb kontakt, smidig flytt, skulle absolut använda mig av firman igen. Tack för god service!

Svar från Nettoflytt

Hej Maria, Tack så mycket för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa våra kunder på ett bra sätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Jesper L
Skrev om Nettoflytt

Nettoflytt packade, flyttade och flyttstädade åt oss. Allt upplevdes proffsigt, effektivt, seriöst och trevligt rakt igenom. Rekommenderas starkt.

Svar från Nettoflytt

Hej Jesper! Tack så mycket för din fina recension. Vi på Nettoflytt är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår tjänst och att allt fungerade smidigt och professionellt. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en trygg och effektiv flyttupplevelse. Tveka inte att höra av dig om du skulle behöva hjälp igen i framtiden. Tack för rekommendationen! Hälsningar, Nettoflytt

Gigi M
Skrev om Nettoflytt

Proffsigt, tryggt och snabbt. Jättenöjda!

Svar från Nettoflytt

Hej Maria! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du kände stort förtroende för Nettoflytt och att våra flyttkillar tog hand om dina saker på ett så bra sätt. Det betyder mycket för oss att du tyckte att flytten gick smidigt och enkelt. Tack för din rekommendation – vi önskar dig allt gott och är alltid här om du skulle behöva hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Susann F
Skrev om Nettoflytt

Jag önskade tömma, städa och magasinera min fars dödsbo ganska omgående. Vid kontakt med Nettoflytt så var man lyhörd och tillmötesgående för mina önskemål. De kom ut snabbt till hemmet och gav en offert. Vi bokade en tid och de var punktliga samt gjorde ett fantastiskt arbete. Städningen i min fars hem gick nästa helt prickfritt. Några få anmärkningar åtgärdades omedelbart. Allt sköttes smidigt och bemötandet var väldigt trevligt och okomplicerat.

Svar från Nettoflytt

Hej Susann, Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter med oss. Vi är så glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde hjälpa dig på ett smidigt och professionellt sätt under en svår tid. Det betyder mycket för oss att kunna göra skillnad och ge dig det stöd du behövde. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen eller har några frågor. Vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Lena M

Superflytt vi ger dem våra rekommendationer Lena o Jan

Svar från Nettoflytt

Hej Lena och Jan, Tusen tack för er fantastiska recension! Vi på Nettoflytt blir så glada att höra att ni är nöjda med vår flyttjänst och att ni rekommenderar oss. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till och göra flytten så smidig som möjligt för er. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp i framtiden eller om ni har några frågor. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Mats R
Skrev om Nettoflytt

Bra och trevliga killar som gjorde ett bra jobb

Svar från Nettoflytt

Hej Mats! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med våra killar och deras insats. Det betyder mycket för oss att kunna leverera service som du uppskattar. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med framtida flyttar. Hälsningar, Nettoflytt!

Jocelyne K
Skrev om Nettoflytt

Det var lite problem i början p.g.a ett fel som Hemtex hade gjort. Men dem löste det på ett smidigt sätt. Är tacksam för det.

Svar från Nettoflytt

Hej Jocelyne, Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Vi är glada att höra att vi kunde lösa problemet på ett smidigt sätt och att du är nöjd med vår hjälp. Din uppskattning betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behov skulle uppstå. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Maria W
Skrev om Nettoflytt

Tjänster jag köpte: Flytt till magasin Köra till tippen Magasinering Flyttstädning Fantastiskt smidigt att anlita en firma till hela flytt/ magasinering /städ. Som vanligt lätt smidigt och flexibelt och den bästa personalen.

Svar från Nettoflytt

Hej Maria, Tack så mycket för dina fina ord och för att du valde Nettoflytt! Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattade smidigheten, flexibiliteten och vår personal. Det betyder mycket för oss att kunna göra din flytt och magasinering så enkel och bekväm som möjligt. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp med framtida flyttar eller andra tjänster. Vi önskar dig all lycka framöver! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Ranya D
Skrev om Nettoflytt

Jätte bra service, snabba och duktiga, flytten gick alldeles utmärkt, mycket bättre än förväntas. Kan varmt rekommendera.

Svar från Nettoflytt

Hej Ranya, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt. Det betyder mycket för oss att kunna leva upp till dina förväntningar. Tack för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen! Välkommen åter om du behöver hjälp med framtida flyttar. Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Jesper S
Skrev om Nettoflytt

Super flytteoplevelse. Jeg anbefaler!

Svar från Nettoflytt

Hej Jesper, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en super flytteoplevelse med Nettoflytt. Ditt nöje är vår största belöning, och vi uppskattar verkligen din rekommendation. Om du någonsin behöver hjälp igen eller har frågor, tveka inte att höra av dig! Bästa hälsningar, Nettoflytt

Penelope L
Skrev om Nettoflytt

Kan varmt rekommendera Nettoflytt som jag anlitat under flera år. Har aldrig blivit besviken -de kommer i tid , håller vad de lovar och har mycket trevlig och service-minded personal. Dessutom snabba, effektiva och lösningsorienterade. För en bra och smidig flyttupplevelse -anlita Nettoflytt! Ni kommer inte att ångra er.

Svar från Nettoflytt

Hej Penelope, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi kunnat bidra till en smidig flyttupplevelse för dig. Det betyder mycket för oss att få återkommande kunder som dig. Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalitet och ge den bästa servicen, och din feedback är en stor motivation för vårt team. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Linda H
Skrev om Nettoflytt

Jag valde nettoflytt eftersom jag har anlitat företaget förut och anser att det inte finns någon annan flyttfirma som ligger på deras nivå då det gäller pris, bemötandet, effektiviteten samt kommunikationen mellan de anställda. Vill ni ha en perfekt flytt så är det NETTOFLYTT som gäller ❤️

Svar från Nettoflytt

Hej Linda! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att du valt Nettoflytt igen. Ditt beröm om vårt pris, bemötande, effektivitet och kommunikation betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att göra varje flytt så smidig som möjligt för våra kunder. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Heidi E
Skrev om Nettoflytt

Bästa flyttfirman. Har använt mig av Nettoflytt ett flertals gånger, flytten har gått utmärkt utan några skador. Jag fick tips och hjälp om saker att tänka på inför flytten. Hela kontakten var bra från början till slutet. Rekommenderar Nettoflytt till alla som vill ha en smidig och trygg flytt.

Svar från Nettoflytt

Hej Heidi, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du har haft en så positiv upplevelse med Nettoflytt. Det är alltid vårt mål att göra flytten så smidig och trygg som möjligt, och det är underbart att veta att vi har lyckats med det för dig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Jihia E

Allt gick jättebra. Arbetarna var Professionella och inget krångel

Svar från Nettoflytt

Hej Jihia, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att våra arbetare gjorde ett bra jobb. Vi strävar alltid efter att erbjuda professionell och smidig service, så det betyder mycket för oss att få din feedback. Om du behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Daniel B
Skrev om Nettoflytt

Flytthjälpen var bra, punktlig och bra pris (jämfört med andra flyttfirmor).

Svar från Nettoflytt

Hej Daniel, Stort tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår flytthjälp och att du uppskattade både vår punktlighet och priser jämfört med andra firmor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen, och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det i ditt fall. Om du behöver hjälp igen i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Tarek R
Skrev om Nettoflytt

Professionella, snabba och noggranna! Rekommenderar Nettoflytt starkt, och kommer endast använda mig av de hädanefter.

Svar från Nettoflytt

Hej Tarek! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster. Vårt team på Nettoflytt strävar alltid efter att vara professionella, snabba och noggranna, och din feedback bekräftar att vi är på rätt väg. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida flyttar! Tack för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Henrik U
Skrev om Nettoflytt

Har använt deras tjänster 4 gånger nu!

Svar från Nettoflytt

Hej Henrik, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du har varit nöjd med våra tjänster. Det betyder mycket för oss att få förtroendet att hjälpa dig med dina flyttar. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Göran G
Skrev om Nettoflytt

Generellt sett bra från första kontakten , offerten, själva flytten och fakturering. Mindre skada / reklamation gjord av flyttkille löstes smidigt . Kom på tid, gjorde jobbet så flyttar vi igen blir det Nettoflytt!

Svar från Nettoflytt

Hej Göran, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde lösa reklamationen på ett smidigt sätt. Att vi kom i tid och gjorde ett bra jobb är alltid vår målsättning. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid din nästa flytt! Vänliga hälsningar, Nettoflytt

Raul D
Skrev om Nettoflytt

Bästa flyttfirma någonsin!!! Var super stressad dagen jag och min familj skulle få hjälp. Men blev bemött jättebra och professionellt av Nettoflytt. Dem utförde flytten med ett leende på läpparna samt ett super proffsigt utförande. Rekommenderar Nettoflytt starkt till ALLA!

Svar från Nettoflytt

Hej Raul! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att höra att du och din familj var nöjda med vår service. Att kunna avlasta er under en stressig flyttdag är precis vad vi strävar efter. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa fler kunder som er i framtiden. Om ni har några frågor eller behöver hjälp igen, tveka inte att höra av er! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Olle A
Skrev om Nettoflytt

Bra bemötande och arbetet väl utfört.

Svar från Nettoflytt

Hej Olle, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att arbetet utfördes enligt dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att få höra att vi kunnat hjälpa dig på bästa sätt under din flytt. Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Marcia G
Skrev om Nettoflytt

Alltid väl bemött av trevlig personal. Bättre än förväntad, det lilla extra alltid. .

Svar från Nettoflytt

Hej Marcia, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår personal och att vi kunde överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge det lilla extra och det är underbart att veta att det uppskattas. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt

Pelle F
Skrev om Nettoflytt

Jag har använt Nettoflytt vid två tillfällen tror jag och jag är oerhört nöjd över de utförda jobben. De är mycket vänliga och vill verkligen ge bra service. Jag har definitivt inget att anmärka på. De utförde arbetena över förväntan bra, helt perfekt och jag skall snart använda dem igen då jag är helt nöjd med deras utförande av de båda jobben.

Svar från Nettoflytt

Hej Pelle, Stort tack för din fantastiska recension! Vi på Nettoflytt är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi har kunnat överträffa dina förväntningar. Din uppskattning för vårt arbete och vår service betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid ditt nästa flyttprojekt. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något, tveka inte att höra av dig! Tack än en gång för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Nils P
Skrev om Nettoflytt

Superbra service, trevliga pågar... Jobbade snabbare än jag kunde tro, till ett pris som var rimligt. Verkligen inget lurendrejeri

Svar från Nettoflytt

Hej Nils! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service och att vårt team kunde överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda pålitliga och kostnadseffektiva flyttjänster, och det är underbart att se att du kände dig nöjd med vårt arbete. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vi önskar dig allt gott! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt

Malin M
Skrev om Nettoflytt

Har anlitat Nettoflytt flertalet gånger de senaste fem åren. Det finns ingen ingen mer kunnig, flexibel och proffsig flyttfirma att hitta! Genom lyhörd dialog och fantastiskt bemötande får de en att känna sig trygg i en situation som kanske inte alltid är så enkel. Ska ni flytta? Anlita Nettoflytt!

Svar från Nettoflytt

Hej Malin, Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med Nettoflytt. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett professionellt och flexibelt bemötande för att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du valde Nettoflytt! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt