Det var lite problem i början p.g.a ett fel som Hemtex hade gjort. Men dem löste det på ett smidigt sätt. Är tacksam för det.
Nettoflytt
Välkommen till Nettoflytt! Vi har arbetat med flyttjänster och transport sedan 1989 och har därför lång och gedigen erfarenhet av branschen. Vi på Nettoflytt hjälper dig med företagsflytt, bohagsflytt, dödsbo, magasinering, flyttstäd, flyttpackning, frakt, bud, källarröjning m.m. Vi jobbar i hela Sverige. Vår personal är...
546 omdömen om Nettoflytt
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Jocelyne, Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Vi är glada att höra att vi kunde lösa problemet på ett smidigt sätt och att du är nöjd med vår hjälp. Din uppskattning betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behov skulle uppstå. Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Tjänster jag köpte: Flytt till magasin Köra till tippen Magasinering Flyttstädning Fantastiskt smidigt att anlita en firma till hela flytt/ magasinering /städ. Som vanligt lätt smidigt och flexibelt och den bästa personalen.
Hej Maria, Tack så mycket för dina fina ord och för att du valde Nettoflytt! Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattade smidigheten, flexibiliteten och vår personal. Det betyder mycket för oss att kunna göra din flytt och magasinering så enkel och bekväm som möjligt. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp med framtida flyttar eller andra tjänster. Vi önskar dig all lycka framöver! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Jätte bra service, snabba och duktiga, flytten gick alldeles utmärkt, mycket bättre än förväntas. Kan varmt rekommendera.
Hej Ranya, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår service och att flytten gick smidigt. Det betyder mycket för oss att kunna leva upp till dina förväntningar. Tack för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen! Välkommen åter om du behöver hjälp med framtida flyttar. Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Super flytteoplevelse. Jeg anbefaler!
Hej Jesper, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en super flytteoplevelse med Nettoflytt. Ditt nöje är vår största belöning, och vi uppskattar verkligen din rekommendation. Om du någonsin behöver hjälp igen eller har frågor, tveka inte att höra av dig! Bästa hälsningar, Nettoflytt
Kan varmt rekommendera Nettoflytt som jag anlitat under flera år. Har aldrig blivit besviken -de kommer i tid , håller vad de lovar och har mycket trevlig och service-minded personal. Dessutom snabba, effektiva och lösningsorienterade. För en bra och smidig flyttupplevelse -anlita Nettoflytt! Ni kommer inte att ångra er.
Hej Penelope, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi kunnat bidra till en smidig flyttupplevelse för dig. Det betyder mycket för oss att få återkommande kunder som dig. Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalitet och ge den bästa servicen, och din feedback är en stor motivation för vårt team. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Jag valde nettoflytt eftersom jag har anlitat företaget förut och anser att det inte finns någon annan flyttfirma som ligger på deras nivå då det gäller pris, bemötandet, effektiviteten samt kommunikationen mellan de anställda. Vill ni ha en perfekt flytt så är det NETTOFLYTT som gäller ❤️
Hej Linda! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med vår service och att du valt Nettoflytt igen. Ditt beröm om vårt pris, bemötande, effektivitet och kommunikation betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att göra varje flytt så smidig som möjligt för våra kunder. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Bästa flyttfirman. Har använt mig av Nettoflytt ett flertals gånger, flytten har gått utmärkt utan några skador. Jag fick tips och hjälp om saker att tänka på inför flytten. Hela kontakten var bra från början till slutet. Rekommenderar Nettoflytt till alla som vill ha en smidig och trygg flytt.
Hej Heidi, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du har haft en så positiv upplevelse med Nettoflytt. Det är alltid vårt mål att göra flytten så smidig och trygg som möjligt, och det är underbart att veta att vi har lyckats med det för dig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Allt gick jättebra. Arbetarna var Professionella och inget krångel
Hej Jihia, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår flyttjänst och att våra arbetare gjorde ett bra jobb. Vi strävar alltid efter att erbjuda professionell och smidig service, så det betyder mycket för oss att få din feedback. Om du behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Flytthjälpen var bra, punktlig och bra pris (jämfört med andra flyttfirmor).
Hej Daniel, Stort tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår flytthjälp och att du uppskattade både vår punktlighet och priser jämfört med andra firmor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen, och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det i ditt fall. Om du behöver hjälp igen i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Professionella, snabba och noggranna! Rekommenderar Nettoflytt starkt, och kommer endast använda mig av de hädanefter.
Hej Tarek! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster. Vårt team på Nettoflytt strävar alltid efter att vara professionella, snabba och noggranna, och din feedback bekräftar att vi är på rätt väg. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida flyttar! Tack för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Har använt deras tjänster 4 gånger nu!
Hej Henrik, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du har varit nöjd med våra tjänster. Det betyder mycket för oss att få förtroendet att hjälpa dig med dina flyttar. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Generellt sett bra från första kontakten , offerten, själva flytten och fakturering. Mindre skada / reklamation gjord av flyttkille löstes smidigt . Kom på tid, gjorde jobbet så flyttar vi igen blir det Nettoflytt!
Hej Göran, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde lösa reklamationen på ett smidigt sätt. Att vi kom i tid och gjorde ett bra jobb är alltid vår målsättning. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid din nästa flytt! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Bästa flyttfirma någonsin!!! Var super stressad dagen jag och min familj skulle få hjälp. Men blev bemött jättebra och professionellt av Nettoflytt. Dem utförde flytten med ett leende på läpparna samt ett super proffsigt utförande. Rekommenderar Nettoflytt starkt till ALLA!
Hej Raul! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada att höra att du och din familj var nöjda med vår service. Att kunna avlasta er under en stressig flyttdag är precis vad vi strävar efter. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att få hjälpa fler kunder som er i framtiden. Om ni har några frågor eller behöver hjälp igen, tveka inte att höra av er! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Bra bemötande och arbetet väl utfört.
Hej Olle, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och att arbetet utfördes enligt dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att få höra att vi kunnat hjälpa dig på bästa sätt under din flytt. Om det är något mer vi kan göra för dig i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Alltid väl bemött av trevlig personal. Bättre än förväntad, det lilla extra alltid. .
Hej Marcia, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår personal och att vi kunde överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge det lilla extra och det är underbart att veta att det uppskattas. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid framtida flyttar! Med vänliga hälsningar, Teamet på Nettoflytt
Jag har använt Nettoflytt vid två tillfällen tror jag och jag är oerhört nöjd över de utförda jobben. De är mycket vänliga och vill verkligen ge bra service. Jag har definitivt inget att anmärka på. De utförde arbetena över förväntan bra, helt perfekt och jag skall snart använda dem igen då jag är helt nöjd med deras utförande av de båda jobben.
Hej Pelle, Stort tack för din fantastiska recension! Vi på Nettoflytt är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi har kunnat överträffa dina förväntningar. Din uppskattning för vårt arbete och vår service betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid ditt nästa flyttprojekt. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något, tveka inte att höra av dig! Tack än en gång för ditt förtroende! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Superbra service, trevliga pågar... Jobbade snabbare än jag kunde tro, till ett pris som var rimligt. Verkligen inget lurendrejeri
Hej Nils! Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service och att vårt team kunde överträffa dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda pålitliga och kostnadseffektiva flyttjänster, och det är underbart att se att du kände dig nöjd med vårt arbete. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden. Vi önskar dig allt gott! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Har anlitat Nettoflytt flertalet gånger de senaste fem åren. Det finns ingen ingen mer kunnig, flexibel och proffsig flyttfirma att hitta! Genom lyhörd dialog och fantastiskt bemötande får de en att känna sig trygg i en situation som kanske inte alltid är så enkel. Ska ni flytta? Anlita Nettoflytt!
Hej Malin, Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med Nettoflytt. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett professionellt och flexibelt bemötande för att göra flytten så smidig som möjligt för våra kunder. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du valde Nettoflytt! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Är mycket nöjd med flytten och städningen och trevlig personal.
Hej Isac! Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både flytten och städningen, samt att du uppskattade vår personal. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, och det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela dina erfarenheter. Om du har några fler frågor eller behov i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Alexander har bemött på ett mycket bra vis. Hyresvärden anmärkte på städningen utförd av Nettoflytt, men Nettoflytt åtgärdade omgående.
Hej Eva, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att Alexander tog hand om dig på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders förväntningar, och vi uppskattar din förståelse när det kom till hyresvärdens anmärkning. Det gläder oss att vi kunde åtgärda situationen snabbt. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Team Nettoflytt
Snabb och verkligen bra service.
Hej Ralf, Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Att kunna erbjuda snabb och bra hjälp är alltid vårt mål. Om du behöver flyttjänster igen i framtiden, tveka inte att höra av dig! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Anlitat Nettoflytt ett par gånger både när jag haft flytt och när jag haft någon större tung leverans. De har vid varje tillfälle löst det bra, effektivt och på kort varsel. Dessutom har jag aldrig varit med om någon skada vilket också är ett stort plus. Rekommenderar Nettoflytt starkt om ni vill ha en ordentlig välplanerad flytt där era möbler och lådor blir väl omhändertagna⭐️
Hej Emerson, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med Nettoflytt, både vid dina flyttar och tunga leveranser. Att vi kan erbjuda en effektiv och trygg service är alltid vårt mål, och vi är glada att du har märkt detta. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och din rekommendation, och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen! Bästa hälsningar, Nettoflytt
Jag valde nettoflytt eftersom jag har anlitat företaget förut och anser att det inte finns någon annan flyttfirma som ligger på deras nivå då det gäller pris, bemötandet, effektiviteten samt kommunikationen mellan de anställda. Vill ni ha en bra och rolig dag så är det NETTOFLYTT som gäller.
Hej Linda, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss på Nettoflytt. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och det gläder oss att du uppskattar vårt pris, bemötande och effektivitet. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Ha en fortsatt bra och rolig dag! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Vi har flyttat till Spanien och anlitar nettoflytt för uppdraget och vi är extremt nöjda med hur de skötte arbetet. Vi rekommenderar dem mycket.
Hej Claes-Göran, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vår service och att er flytt till Spanien gick smidigt. Det betyder mycket för oss att ni rekommenderar Nettoflytt till andra. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är alltid roligt att få sådana positiva återkopplingar. Önskar er all lycka i ert nya hem! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Finns inget att klaga på från första kontakten till leverans Vilken firma och vilka killar Rekommenderar dom till 150%
Hej Pia, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår service från första kontakten till leverans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det värmer att du rekommenderar oss så varmt. Tack för att du valde Nettoflytt, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Nettoflytt
Utmärkt service! Trevliga flyttkillar och allt gick fort och smidigt! Varmt rekommenderar Nettoflytt!
Hej Cina, Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du var nöjd med vår service och att våra flyttkillar gjorde flytten både snabb och smidig för dig. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Nettoflytt
Vi är mycket nöjda med Nettoflytt. Ett trevligt gäng kom och flyttade vårt bohag snabbt och professionellt.
Hej Elisabet och tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att ni var nöjda med vår flytt tjänst och att vårt team kunde hjälpa er på ett snabbt och professionellt sätt. Om ni har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av er!
Vi har anlitat Nettoflytt för flytt från villa till Lägenhet och även deras flytt städ. Allt flöt på mycket bra och enligt överenskommelse . Info före var bra och tydlig och deras killar jobbade på med gott humör . De gav även det lilla extra som de kunde hjälpa till med . Bra bris och en mycket välfungerande flytt . Vi är helnöjda och Kan varmt rekommenderas Gustaf
Hej Gustaf. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Trevlig och vänlig bemötande! Lyssnade och ställde alltid upp om det blev några problem! Dom utförde röjning av huset och flyttstädning!
Hej Lutz. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Se resensioner ,😀😀🤗🤗🌹🌹☀️☀️🏡🏡
Hej Marianne. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Fantastiskt bra, trevliga killar
Hej Mikael. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Klart bäst. Trevliga,noggranna,snabba. Inte dyrast men helt klart bäst.
Hej! Fantastiskt bemötande både per telefon och vid flytten. Anlitade Nettoflytt 2 ggr efter rekommendation från Södertorpsgården. Vid båda flytten så var killarna väldigt försiktiga och noggranna med möbler etc. Dessutom trevliga!!!!!
Hej Birgitta. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Bästa flyttfirman! Snabbt och smidigt, trevliga killar. Jag kommer boka dem igen i augusti 😊
Hej Jessica. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Väldigt proffsigt bemötande av både chef samt personal, flexibla och hjälpsamma på alla vis. Har tidigare anlitat dem och det har varit precis lika bra som denna gången. Kan varmt rekommendera Nettoflytt då ni inte kommer att bli besvikna eftersom de alltid sätter kundens önskemål i fokus och de är mycket trevliga på alla sätt. Jag kommer längre fram till hösten/ vintern att anlita dem igen. Pia Ellberg
Hej Pia. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Mycket bra flytt firma servicmedvetna punktliga, snabba o effektiva👌
Hej Panagiotis. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Wow!!! Jag har flyttat många gånger och detta är utan tvekan den bästa och smidigaste flytten jag varit med om! Så trevliga, effektiva, noggranna, försiktiga. Rekommenderar starkt!!!
Hej Frida. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Bästa personalen, trevliga, jobbar otroligt snabbt och proffsigt! Har använt Nettoflytt ett antal gånger och blir alltid lika nöjd! Rekommenderar dem till alla!
Hej Elisabeth. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Killarna på Nettoflytt var helt fantastiskt duktiga!! Proffsiga, härliga & så trevliga - flytten blev ett nöje tack vare dem :)
Hej Sandra. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Bra service, tydliga, enkla att ha att göra med och skötte jobbet utmärkt!
Hej Sunniva. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Vår upplevelse av Nettoflytt är enbart positiva.Trevliga killar som flyttade vårt bohag effektivt och med gott humör.Plastade in möbler som var ömtåliga.Vi är mycket nöjda!
Hej Jan. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Tredje gången familjen använder sig av Nettoflytt AB. Denna gången användes, förutom flyttjänst, dessutom deras tjänster för möbeltvätt och magasinering. Helhetligt var det god, kvick och tydlig kommunikation tvärsigenom. Samtliga tjänster fungerade exemplariskt och Nettoflytt levererade på ett punktligt, välkommunicerat och effektivt sätt. Jag vill varmt rekommendera deras tjänster och skulle gärna använda dem igen.
Hej Martin. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Stort tack till Micke och Jan som hjälpte mig att få hem min stora möbel. Killarna var profsiga och mycket trevliga. Jag kommer definitivt att anlita de igen.
Hej Lizeth. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Ett stort tack till flyttkillarna Micke, Jan, Axel samt Alexander och till flyttstädarna för ett utfört arbete av högsta klass. Nettoflytts personal är professionella och mycket trevliga. Kommer att rekommendera Nettoflytt till andra.
Hej Kent. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Vi skänkte ett piano som hämtades inom några timmar på ett proffsigt sätt, av bara farten blev vi av med en frys oxå. Vänligt bemötande.
Hej Lars. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Jättetrevlig, duktig personal och utmärkt service! Allt flöt på väldigt bra som man önskar under en flytt! Rekommenderar starkt!!!
Vi anlitade Nettoflytt för flytt av en tung säkerhetsmonter, via trappor och trånga passager. Micke och Alexander från Nettoflytt agerade synnerligen professionellt och kreativt och hann med att vara trevliga och positiva under tiden. Jag kommer att anlita Nettoflytt igen nästa gång jag behöver hjälp med något liknande och jag rekommenderar dem gärna till andra.
Hej Einar. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Fantastiskt enkelt, snabbt och total serviceupplevelse. Micke på Nettoflytt är dessutom väldigt snäll och hjälpte mig efter jobbet med ett piano (han tog själv) :) Rekommenderar.
Hej Anna. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Jätte trevliga killar som hjälpte mig få upp ett tungt piano några trappor upp. Billigt och gick väldigt snabbt. Kommer definitivt anlita igen.
Hej Emma. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.
Jag har under många år anlitat Nettoflytt när jag har behövt forsla saker hit eller dit. De har kånkat pianon, drejskivor, ugnar, soffor, tunga ekmöbler och allsköns bråte och bohag för min räkning. Alltid pålitliga, kvicka och prisvärda. De löser alltid allt!
Hej First-Name. Vi på Nettoflytt AB är väldigt tacksamma för att ni tagit er tid att skriva om er upplevelse. Tack så hemskt mycket.