Lokalvårdare i Skåne

Burlöv  (1 st)

Topp 25 lokalvårdare i Skåne

• 35 omdömen
    CHARLOTTE S
    CHARLOTTE S: Trevligt bemötande och bra städat! Punktliga och enkla att samarbeta med!
  • 85 omdömen
    Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • 130 omdömen
  • Välkommen till Ultra Clean! Vi är städfirman som fokuserar extra på kundnöjdhet och kvalitet. Kontakta oss så sköter vi din städning.
  • 395 omdömen
  • 26 omdömen
    Marija S
    Marija S: Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommendera !!!
  • Beltin Städ AB

35 omdömen
    Anders B
    Anders B: Rent och fint. Snabb service! Någon liten miss . Som man själv tar snabbt utan att klaga .Men så är den mänskliga faktorn! Anders hälsar !!
  • Pawel W
    Pawel W: Fantastisk personal. Alltid lika nöjd med all hjälp vi får. Rekommenderar!
  • 21 omdömen
    LAURENT B
    LAURENT B: Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt. Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt!
  • 15 omdömen
    Manda M
    Manda M: Flyttstäd. Bra bemötande, fint genomförande.
  • 19 omdömen
    Nils N
    Nils N: Städar bra. Gör sitt bästa. Justa villkor.
  • Daniel L
    Daniel L: De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
  • 8 omdömen
    Khalil A
    Khalil A: Flyttade för några dagar sedan och blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Väldigt nöjd med servicen och det trevliga bemötandet. Tack för en positiv upplevelse!
  • Lars O
    Lars O: Köpte en vanlig städning för 200kr efter rot. Blev jävligt nöjd, hade massor av disk och det gick fort. Dessutom kan jag inte hitta ett damm korn efter åt. Detta är ett ambitiöst företag som levererar på toppnivå trots det låga priset👍👍👍👍👍 Högsta möjliga betyg, till dom! Personalen var underbar och mkt trevlig. Skötte sig själv helt o hållet. Jag kommer att fortsätta ta deras tjänster! TACK TIPP TOPP!!!’
  • Eccellente Städ Och Flytt AB

7 omdömen
    Marie E
    Marie E: Han var väldigt duktig och noggrann och ett trevligt bemötande ❤️❤️❤️
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • Sebastian M
    Sebastian M: Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt. Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra. Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
  • Pärlans Städservice

6 omdömen
    Per-Erik C
    Per-Erik C: Trevligt bemötande och god leveranskvalité
  • 2 omdömen
    Sandra A
    Sandra A: Vi har anlitat denna firrma i nästan 5 år. Vi är supernöjda. Kvalitet rakt igenom!
  • 2 omdömen
    A.Z F
    A.Z F: bäst
  • Lars Inge Peter S
    Lars Inge Peter S: Har utfört arbete både snabbt o snyggt till oss samt vänner
  • Anne Helena J
    Anne Helena J: Mycket nöjd med allt 😊 Väldigt bra bemötande
  • Välkommen till Hemfrid i Helsingborg, vi hjälper dig med Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs och Flyttstädning
    Jan-Erik S
    Jan-Erik S: Trevliga städare som var duktiga o visade runt efter städningen. Ett trevligt bemötande. Ett gott jobb. Det blev snyggt i huset o köparen var nöjda.🤩🤩🤩👍👍👍👍
  • 1 omdöme
    EMMA B
    EMMA B: Vi är ett bygg och inrednings företag som anlitade JB Städservice för att utföra byggstäd för tre restauranger vi byggt i Växjö och Kalmar. Kan varmt rekommenderar att anlita denna firma för era uppdrag. Mycket tillmötesgående och flexibla när vi i sista sekund bokade om städet och ändrade både tid och datum. Dom anpassade sig helt efter våra behov, vilket vi uppskattade väldigt mycket Stort plus för bra samarbete. Vi är nöjda. Mvh Salt & mortel