Väldigt duktiga och trevliga killar. Var effektiva och försiktiga med sakerna. Rekommenderar!
SBS flytt och städ AB
Välkommen till SBS flytt och städ AB! Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Vi kan erbjuda dig service inom städ, flytt och transport samt behovsanpassa en lösning som blir den bästa för just dig. Tjänster: Transport och bud, flytthjälp, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning....
563 omdömen om SBS flytt och städ AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Linnea. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Mycket trevlig personal, snabba och effektiva. Hanterade möbler och föremål försiktigt och plastade in ömtåliga möbler i förebyggande syfte. 5 stjärnor ⭐️
Hej Daniel. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Mycket trevlig och serviceinriktad personal!!
Hej Åke. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Min upplevelse av SBS Flytt och Städ var väldigt bra. Trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående personal som jobbar snabbt och effektivt. Mycket nöjd!
Hej Pelle. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Hade hjälp av tre mycket trevliga och hjälpsamma killar som effektivt och lösningsorienterat flyttade alla mina saker på oväntad kort tid.
Hej Lotta. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Flyttade jätte smidigt och förstående, flyttade ditt sakerna jag ville ha dem.
Hej Sofia P. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Ett mycket bra bemötande, gjorde ett bra jobb och det gick väldigt fort. Jag är mycket tacksam och nöjd.
Hej Emelie. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Trevliga noggranna killar som flyttade våra möbler. De var hjälpsamma när vi behövde det. Rekommenderar starkt!
Hej Linda. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Noggrann och bra städning! Vi är nöjda efter vår flytt från lägenhet till hus.
Hej Per Viktor. Tack för ditt omdöme vi fick av dig och att vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
De var väldigt snabba o strukturerade. Löste de problem som uppstod på ett bra sätt. Tidig diskussion om vart allt skulle i de olika rummen. Gällande städning så gjorde man ett riktigt bra jobb. Kök o badrum superfina. Båda jag o köparen va nöjda direkt.
Tack Rickhard. Tack för ditt fina omdöme och att du blev nöjd, vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Köpte flyttning av möbler från lägenhet(3:a)till lägenhet 4:a. De var snabba, effektiva och trevliga. De var 4 personer vid min flytt. Tog drygt 2 h allt som allt. Plastade in möbler vid behov.
Hej Anna. Tack för ditt fina omdöme och att du blev nöjd, vi strävar efter att du ska bli nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Trevliga och seriösa flyttkillar som var noggranna och gjorde upplevelsen bra och smidig. Tack så mycket.
Hej Alexander G! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Helt fantastiska! Finns inget mer att säga!
Hej Erika B! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Mycket bra service och bra genomgång med allt vi skulle flytta. Fantastiskt skickliga killar som organiserade och flyttade vårt bohag.Hjälpsamma och servicevänliga vi är mycket nöjda😊 Städningen utfördes av en jätteduktig kvinna som städade skinande rent överallt i villan😊 Vi köpte både flyttning och städning mycket bra Kan varmt rekommendera denna firma.
Hej Gull-Marie K! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Duktiga och trevliga killar. Allt gick väldigt bra.
Hej Anette G Tack för dina fina ord och ditt omdöme du skickade till oss, vi glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Jättebra! Noga och fint städat, hyresvärden blev jättenöjd
Hej Alice. Tack för dina fina ord och ditt omdöme du skickade till oss, vi glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Bra kontakt och enkelt att nå dem över telefon. Allt gick smidigt och bra. Städbesiktningen blev godkänd första gången.
Hej Lars ! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Tydlighet, flexibilitet och utmärkt professionellt utförande. Dessutom mycket prisvärt!
Hej Elisabet ! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Började med att dom ändrade tiden samma dag från förmiddag till eftermiddag o ställde till de för oss med planering av dagen. Sen när dom kommer så ber dom inte om ursäkt för detta. Upplever att han jag pratar med har väldigt bråttom, både på telefon och i person, vill lägga på o lämna snabbt. Efter att dom städat klart så fick vi själva städa en del som dom missat.
Väldigt effektiv städning. Tummen upp
Hej Hugo och tack för ditt fina omdöme som vi har fått av dig, vi är glada att du är nöjd med flyttstädning och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Snabba, effektiva, noggranna och sociala! Jag,som säljare är mycket nöjd!
Hej Hans och tack för ditt fina omdöme som vi har fått av dig, vi är glada att du är nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
En utmärkt skött flyttstädning. Vi blev mycket nöjda! Faktiskt den bästa städningen vi sett av alla dem vi har hyrt själva eller haft i vår närhet under åren. Även kontakten med kontoret har gått smidigt och problemfritt. Tack SBS! Utmärkt jobbat!
Hej Anette! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Flyttjänst idag. Mycket bra bemötande och hörde av sig när de var på väg. Så en utmärkt service. Så tacksam över era tjänster.
Hej Gunilla ! Tack för dina vänliga ord. Det är precis vad vi strävar efter: kundnöjdhet.
Alll perfekt tack så mycket. MYCKET NÖJD.
Hej Hugo och tack för ditt fina omdöme som vi har fått av dig, vi är glada att du är nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Trevliga "flyttgubbar". Kom i tid och genomförde det beställda arbetet snabbt.
Hej och tack för erat fina omdöme som ni har skickat till oss, vi är glada över att ni blev nöjda med flytthjälpen och ni är varmt välkomna tillbaka till oss när det behövs flytt eller städhjälp.
Efter lite missförstånd gällande bokningen som sedmera ordnades så är vi mycket nöjda . Tack för hjälpen.
Hej och tack för ditt fina omdöme som du skickat till oss, vi är glada över att du är nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flytthjälp.
Trevlig och noggrann personal. Mkt bra och grundligt städat.
Hej Jan. Tack för ditt fina omdöme som du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med städningen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.
Hej Reine och tack för ditt fina omdöme som du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flyttstädningen och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Det var flitiga och hjälpsamma killar som utförde vår flytt och alla var trevliga. Så vi är nöjda!
Hej och tack för erat omdöme som ni har skickat till oss, vi är glada över att ni är nöjda med flytten och är välkomna tillbaka till oss när ni behöver flytt eller städhjälp.
Killarna var jätteduktiga och gjorde ett snabbt och noggrant jobb. Tyvärr fick de hålla tillgodo med en alltför liten bil.
Hej Eva och tack för ditt omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Snabbt och effektivt, snälla och hjälpsamma killar
Hej Oskar och tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Trevligt bemötande vid telefonkontakt. Visade sig att jag kunde få hjälp med transport av ett bord från Karlskrona till Höllviken mycket snabbare än jag hade förväntat mig. Trevliga killar som jobbade, punktliga och nogsamma.Jag är en mycket nöjd kund!
Hej Ylvie och tack för ditt fina omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med transporten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Det funkade bra ..............
Hej Patrik och tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med bärhjälpen och monteringen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Duktiga och trevliga killar, gick snabbt och smidigt! Kan varmt rekommendera dessa😄
Hej Elisabeth och tack för ditt fina omdöme du gav oss, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss, när du behöver flytt eller städhjhälp.
Riktigt bra killar som hjälpte mig idag. Proffsiga och försiktiga samt trevliga. Bra företag
Hej Mattias och tack för ditt jättefina omdöme vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Jag fick extremt bra hjälp av flytten, och jag kommer gladeligen anlita SBS igen. Mycket nöjd med servicen!
Hej Pierre och tack för ditt fina omdöme , vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Proffsigt och snabbt, bra kommunikation
Hej Johan och tack för ditt väldigt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Flyttkillarna var jätte professionella, snabba, varsamma med våra saker.
Hej Lars. Tack för ditt jättefina omdöme vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Här kom det flyttlass med fina möbler och Spettekaka från Kristianstad! Allt var noggrant filtat och plastat av 2 underbara killar som bar in alla möbler lugnt och fint! Allt kom på plats och jag blev överraskad att allt hade gått så fint ända upp till Värmland🥰 Tack för snabb Transport och Trevlig kommunikation 😄 Rekommenderas Varmt! Tack Vänligen, Marita
Hej Marita och tack för ditt väldigt fina omdöme, vi är glada att du är nöjd med flytten och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Tre ”gubbar” kom till Bjärby Backe 3 i Nättraby och började lassa 08:30. Körde sedan till. Kyrkogatan 8 på Trossö och lassade in. De var mycket trevliga och arbetade snabbt och smidigt. Fick bilen full, möbler för en tvårumslägenhet. Hela flyttningen tog inte mer än dryga två timmar. Fantastiskt!
Hej Berthel. Tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytttjänst
Väldigt trevliga, duktiga och snabbt gick det att tömma förråd och lägenhet.
Hej Calle. Tack för ditt väldigt fina omdöme som du skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flyttstädningen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Mycket bra upplevelse och bemötande, tog väl hand om möbler och föremål. Några mindre kommunikations utmaning då en av flyttkillarna inte pratade svenska — ”akta glas” på flyttkartong borde jo ingå i vokabulären. Annars jätte bra
Hej Christian. Tack för ditt fina omdöme du skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Snabba och trevliga, allt kom fram helt och utan några skador. Kan varmt rekommendera!
Hej Daniel. Tack för ditt fina omdöme du skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
De mesteffdktiva och duktigaste. Nöjd
Hej Eva. Tack för ditt fina omdöme du skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.
Nogranna, plastade möblerna. Höll tiden som var bokad. Bara positivt att säga om firman och killarna som flyttade. Bra att ha möjlighet att välja mellan fast pris och tim pris.
Hej Rolf. Tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytttjänst
Flyttning gick väldigt bra och smärtfritt. Killarna var mycket trevliga och kommunicerade väldigt bra.
Hej Tony. Tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytttjänst
Lyhörda och serviceinriktade killar hjälpte oss med flytten! Gick snabbt och allt var helt och på rätt plats!
Hej Jack. Tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytttjänst.
SBS personal kom på utsatt tid. Alla var mycket trevliga. De tömde och städade lägenheten på ett perfekt sätt. Allt var rent och prydligt, besiktning av lägenheten från från hyresvärden var utan anmärkning. Så jag rekommenderar verkligen SBS.
Hej Lars. Vi är glada över att du blev nöjd med städning och tömmning, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytttjänst.
Professionellt utfört arbete. Trevlig personal. Noggrann och varsam hantering av möbler och föremål. Vi är helnöjda!
Hej Tibor. Tack för ditt fina omdöme vi fick av dig , vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver hjälp med flytt eller städ.
Mycket trevligt bemötande och effektiv flyttstädning, enligt min man som var på plats.
Hej Maria och tack för ditt fina omdöme som du skickat in, vi är glada över att du är nöjd med flyttstädningen och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.