SBS flytt och städ AB

SBS flytt och städ AB

sbsflytt.se
  • BadgeSixYears
4.6

Välkommen till SBS flytt och städ AB! Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Vi kan erbjuda dig service inom städ, flytt och transport samt behovsanpassa en lösning som blir den bästa för just dig. Tjänster: Transport och bud, flytthjälp, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning....

503 omdömen om SBS flytt och städ AB

Sedan starten hos Reco 2021

Paula C
Skrev om SBS flytt och städ AB

Oseriöst företag och otroligt oprofessionellt bemötande från personal. Beställde flytt av bohag i samband med en flytt mellan två portar. Personalen lämnade kvar 1/3 av bohaget och hänvisade till att allt inte fick plats i transportbilen. Detta framgick inte i avtalet. Jag blir uppringd av Monika Karlsson som arbetar på kontoret i Karlskrona samt av en påstådd chef som inte presenterar sig. I samtalet uppger jag att jag kommer bestrida fakturan då företaget inte håller sin del av avtalet. Blir då bemött med skrik, hot om...

Mattias K
Skrev om SBS flytt och städ AB

Flytten gick väldigt smärtfritt. De kom i tid och jobbet utfördes snabbt och smidigt.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Mattias och tack för det väldigt fina omdömet du skickade till oss, vi är glada att du är nöjd kund och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp igen.

Birgit P
Skrev om SBS flytt och städ AB

Bra bemötande och med beröm utförda tjänster. Mycket nöjd med både flytthjälp och flyttstäd.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Birgit och tack för ditt jättefina omdöme vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och flyttstädningen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Jan N
Skrev om SBS flytt och städ AB

Killarna jobbade snabbt och gjorde ett bra jobb

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Jan och tack för ditt väldigt fina omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du är nöjd kund och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Liselotte D
Skrev om SBS flytt och städ AB

Väldigt trevliga, effektiva och hjälpsamma killar.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Liselotte och tack för ditt jättefina omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Hans Christian Ö
Skrev om SBS flytt och städ AB

Snabbt och smidigt. Killarna var dunder och jobbade på bra 👍

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Hans Cristian och tack för ditt väldigt fina omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss, samt att du är varmt välkommen tillbaka när du behöver flytt eller flyttstädning.

Veronika H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Super bra flytt. Ända jag kan klara på var att de hade svårt att hitta, då de inte var från min stad, trots att en flytt sa att de använda lokala firmor.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Rebecca och tack för ditt fina omdöme du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Rebecca W
Skrev om SBS flytt och städ AB

Super duktiga killar, smidig flytt. Rekommenderas

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Rebecca och tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytten. Du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Amanda P

Snabb och effektiv flytt. Noggranna

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Amanda och tack för ditt väldigt fina omdöme som vi har fått av dig, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Mathilda S

Så noggranna & trevliga. Snabba & effektiva.🙏

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Mathilda och tack för ditt väldigt fina omdöme som vi fått av dig, vi är glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Barzoo E
Skrev om SBS flytt och städ AB

Fantastiska grabbar och firma! Toppklass!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Bazoo och tack för ditt väldigt fina omdöme vi fick av dig samt att du blev nöjd med flytten, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Dennis H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket bra! Toppen service bra kommunikation

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Dennis och tack för ditt väldigt fina omdöme som du skickat till oss, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss, du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Mathilda B
Skrev om SBS flytt och städ AB

Toppen! Personalen var mycket noga.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Mathilda och tack för ditt jättefina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd. Du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Mattias N
Skrev om SBS flytt och städ AB

Bra support, noggranna och snabba

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Mattias ! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Daniela P
Skrev om SBS flytt och städ AB

Flytt killarna var jättesnabbt och snällt!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Daniela P! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Sten S
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket nöjda med all kommunikation och utförda tjänster i form av flytt och städning. Trevliga killar som skötte flytten. Ingen anmärkning vid slut besiktning.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Sten och tack för ditt jättefina omdöme vi fick av dig, vi är glada över att du är nöjd kund hos oss och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Max I
Skrev om SBS flytt och städ AB

Bra, snabb och effektiv flytt. Vi är nöjda och rekommenderar SBS.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Max och tack för ditt fina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Gun P

Väldigt lätta att arbeta med. Lösningsorienterade och mycket trevliga 🙂

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Gun och tack för ditt väldigt fina omdöme du skickade till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Lanelle L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Professionell och pålitlig flyttfirma. De kom i tid, hanterade möblerna varsamt och gjorde flytten enkel för oss. Mycket bra service Allt gick smidigt. Rekommenderar verkligen! Guld stjärnor esp för de hjälpte mig igår👏👏💫

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Lanelle och tack för ditt jättefina omdöme och vi är glada över att du är nöjd med flytten och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Kent A

Super killar 👍👍 Så nöjd, otroligt kund vänliga

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Kent och tack för ditt väldigt fina omdöme du skickade till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Meja F
Skrev om SBS flytt och städ AB

Nöjd med flyttstädet. All kontakt och städ gick bra utan problem.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Meja och tack för ditt omdöme som du skickat till oss och vi blev glada över att du blev nöjd med flyttstädningen. Du är välkommen tillbaka till oss när du behöver städ eller flytthjälp.

Zebastian M
Skrev om SBS flytt och städ AB

Tycker att städer vad bra och trevliga!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Zebastian ! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Alexander J
Skrev om SBS flytt och städ AB

Toppen service, både flytten och städet. Kommer definitivt använda mig av samma vid nästa flytt

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Alexander! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Karin H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Grundlig, noggrann och effektiv städning! Över förväntan!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Karin och tack för ditt fina omdöme och vi är glada över att du blev nöjd med flyttstädningen. Du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städning.

Birgit N
Skrev om SBS flytt och städ AB

Det gick snabbt att få kontakt och tid för flyttstädning och städningen blev väl godkänd. Jag blev så väl bemött.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej och tack för ditt jättefina omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med flyttstädningen, och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Isabell Lundberg L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Supertrevliga killar som var extremt effektiva och noggranna! Rekommenderar!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej och tack för ditt väldigt fina omdöme som du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flyttstädningen och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytthjälp eller städhjälp.

Carola K
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket professionella, ansvarsfulla och noggranna. Mycket god service från allra första början och trevliga killar som skickligt tog hand om flytten. Löste även fönsterputsningen smidigt i samband med flytten. Verkligen kanonbra, supernöjd!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Carola och tack för ditt väldigt fina omdöme, vi är glada över att du är nöjd med flytten och fönsterputsningen samt att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytthjälp eller städhjälp.

Jacob B
Skrev om SBS flytt och städ AB

Kanon jobb vi är riktigt nöjda!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Jacob och tack för ditt fina omdöme du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd med flytthjälpen och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller städhjälp.

Filip S
Skrev om SBS flytt och städ AB

Otroligt trevlig och serviceinriktad personal

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Filip och tack för ditt väldigt fina omdöme som du har skickat till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att vi fick hjälpa dig med flytthjälpen, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Alexander J

Toppen killar, supersnabbt jobbat och trevliga! 6/5 stjärnor

Henrik J
Skrev om SBS flytt och städ AB

Kontorsflytt Hässleholm-Lund, trevligt bemötande och inget knussel.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Henrik och tack för ditt omdöme som vi fick av dig, vi är glada över att du blev nöjd med flytten och att du är välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Patrik S
Skrev om SBS flytt och städ AB

Kom på utsatt tid, väldigt trevliga och flexibla allt löste sig smidigt 😊

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Patrik ! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Daniel J
Skrev om SBS flytt och städ AB

Superbra flytt killar, det gick verkligen undan, inga skador jag är jättenöjd. Rekommenderar verkligen.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Daniel ! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Peter S
Skrev om SBS flytt och städ AB

fantastiskt bra jobbat av grabbarna som hjälpte oss med flytten, inga ledsamheter ställde upp när de blev fel , med andra ord väldigt nöjd

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Peter S! och tack för ditt väldigt fina omdöme du skickade till oss och att du blev nöjd , du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Axel Olsson N
Skrev om SBS flytt och städ AB

Riktigt duktiga allihopa! Tog både flytt och städ, supernöjd! Rekommenderas verkligen!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Axel och tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Anna Sofia H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Lite försenade men det vägde de upp med ett trevligt bemötande och effektivt arbete!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Anna ! tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning. Förseningen var en halvtimme, och vi informerade er dagen innan. Vi skickade tre personer och ett flyttbil för att kompensera för förseningen. Ni bokade två personer och ett Flyttbil.

Maha S
Skrev om SBS flytt och städ AB

Utmärkt service och god bemötande.

Maha S och SBS F gillar detta
Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Maha och tack för ditt jättefina omdöme du har skickat till oss, vi är väldigt glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Marie Christine Wictoria W
Skrev om SBS flytt och städ AB

Professionella, trevliga och hjälpsamma. Utförde både flytt och städ mycket bra. Rekommenderas varmt.

Marie Christine Wictoria W och SBS F gillar detta
Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Marie ! tack för ditt jättefina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med Flytthjälp i karlskrona . Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Oscar L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Allt var smidigt och bra. Inga problem alls.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Oscar och tack för ditt väldigt fina omdöme till oss, vi är glada över att du blev nöjd och att du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt och flyttstädning.

Olof L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Trevligt bemötande och väldigt snabbt jobbat med flytten. Rekommenderas till andra.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Olof ! tack för ditt jättefina omdöme, vi är glada över att du blev nöjd med Flytthjälp i karlskrona . Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Carl Ludvig H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Väldigt bra städ och flytt företag som hjälpte till med både flyttstädning och flytt. De var duktiga, effektiva och professionella. Rekommenderas varmt!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Carl. Tack för ditt fina omdöme samt att du blev nöjd med flytt och städtjänsterna, du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt och flyttstädning.

Ulf S

Snabba och hjälpsamma. Rekommenderas

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Ulf. Tack för ditt fina omdöme du skickade till oss och att du blev nöjd med flytthjälpen du beställde. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning igen.

Henric J
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket bra service med trevligt bemötande. Lätta att få tag på och snabb hantering! Rekommenderas!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Henric . Tack för ditt väldigt fina omdöme samt att du blev nöjd . Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Henrik L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Snabb hantering, bra service, lätta att få tag i samt bra resultat!

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Henrik och tack för din väldigt fina återkoppling till oss samt att du blev nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver flytt eller flyttstädning.

Margaret E
Skrev om SBS flytt och städ AB

Serviceinriktade, professionellt omhändertagande av möblerna.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Margareth. Tack för ditt väldigt fina omdöme samt att du blev nöjd . Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Camilla H
Skrev om SBS flytt och städ AB

Duktiga, effektiva flyttkillar som hjälpte till med glatt humör. Trevlig och serviceminded administration.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Camilla ! tack för din återkoppling som du gett oss, samt att du blev nöjd med flytten. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Annica J
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket bra firma är jätte nöjd

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Annica ! tack för din återkoppling som du gett oss, samt att du blev nöjd med flytten. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Albin L
Skrev om SBS flytt och städ AB

Mycket nöjd, flyttbesiktningen blev godkänd direkt! Kan rekommendera.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Albin ! tack för din återkoppling som du gett oss, samt att du blev nöjd med flytten. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Kristina B
Skrev om SBS flytt och städ AB

Det var väldigt duktiga och trevliga killar som hjälpte mig med flytten. Mvh Christina

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Kristina ! och tack för din återkoppling som du gett oss, samt att du blev nöjd med flytten. Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.

Eva K
Skrev om SBS flytt och städ AB

Fick snabbt svar med offert på min förfrågan. Bra mailkontakt innan flytt. Flytten gick otroligt smidigt. Flyttkillarna var trevliga och jobbade snabbt och effektivt. De var noga och rädda om möbler och annat. Jag är mycket nöjd.

Svar från SBS flytt och städ AB

Hej Eva och tack för ditt väldigt fina omdöme du skickade till oss och att du blev nöjd , du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver flytt eller flyttstädning.