Joannas Städfirma AB

Joannas Städfirma AB

joannasstadfirma.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Vi på Joannas Städfirma AB tar hand om städningen så att du kan koppla av och njuta av ett skinande rent hem! Hos oss arbetar ett erfaret och kunnigt team med högsta precision och kvalitet i varje städning. Vi arbetar i Sjöbo kommun och närliggande orter för både privatpersoner och företag. Våra städtjänster inkluderar hemstädning,...

72 omdömen om Joannas Städfirma AB

Barbro N
Skrev om Joannas Städfirma AB

Glänsande resultat. Proffsig och seriös raka besked vad som gäller. Högsta betyg till tjejerna

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Barbro, för ditt omdöme. Vad fint att du uppskattar både resultatet och den tydliga kommunikationen. Vi arbetar alltid med raka besked och en stabil standard, så att allt känns klart och förutsägbart

Frida S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Joannas städfirma gjorde en storstädning hos oss och resultatet blev så bra!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Frida, för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med storstädningen och resultatet. Vi lägger stor vikt vid att helheten ska kännas tydlig och genomarbetad efter en storstädning.

Oscar O
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket bra, anlitade Joannas städfirma för flyttstäd av lägenhet , det var smidigt och enkelt. Städningen var jättebra genomförd utan något att kunna anmärka på och priset blev i princip identisk med deras uppskattade offert. Rekommenderar helt klart

Oscar O och Joannas Städfirma AB gillar detta
Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Oscar, för ditt omdöme. Vad roligt att höra att hela processen kring flyttstädningen upplevdes som smidig och enkel. Vi strävar alltid efter att leverera ett resultat som motsvarar både förväntningar och den offert som vi lämnar

Anders S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Trevliga, lyhörda och flexibla. Gör hemmet skinande rent, rekommenderar.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Anders, för din återkoppling. Det gläder oss att du uppskattade både bemötandet och flexibiliteten i samarbetet. Vi vill att varje hem ska kännas riktigt väl omhändertaget efter vårt arbete

Anna T

Mycket trevliga & nöjd med städningen 🥰

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Anna, för ditt omdöme. Vad fint att du är nöjd med städningen och upplevelsen av samarbetet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Marcus S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Väldigt nöjd med hela upplevelsen, från början till slut. Kan inget mer än rekommendera dom starkt till alla!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Marcus, för ditt omdöme. Vad fint att du är nöjd med hela upplevelsen – från första kontakt till färdigt resultat. Vi strävar alltid efter att varje steg ska kännas tryggt, tydligt och professionellt genomfört.

Birgitt P
Skrev om Joannas Städfirma AB

Städning och bemötande är helt ok. Personal är hur vänliga som helst. MVH. Birgit Persson Bigränd 3 Veberöd

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack så mycket, Birgitt, för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Det betyder mycket för oss att både städningen och bemötandet kändes bra. Vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att ha oss i sitt hem – och att resultatet är lika självklart som ett vänligt möte.

Anna B
Skrev om Joannas Städfirma AB

Trevligt och professionellt bemötande. Allt som vi kom överens om blev gjort till stor belåtenhet

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Anna, för din fina återkoppling. Det gläder oss att allt vi kom överens om också genomfördes till din belåtenhet. Tydlighet och ansvar i varje steg är viktigt för oss – så att du slipper fundera på om allt blir gjort.

Annika C
Skrev om Joannas Städfirma AB

Det är andra gången vi använder Joannas städfirma för flytt städning. Lika nöjd båda gångerna. Både Joanna och hennes personal är proffsiga och vänliga. Rekommenderas varmt!

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack, Annika, för ert fortsatta förtroende. Att ni valde oss igen för flyttstädning betyder mycket. Vi vet hur viktigt det är att överlämningen känns trygg och smidig – vad fint att ni var lika nöjda denna gång.

Eva L
Skrev om Joannas Städfirma AB

Duktiga, punktliga och alltid ett leende på läpparna! Rekommenderar starkt Joanna och hennes team!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Eva, för dina ord. Punktlighet och ett gott bemötande är en självklar del av hur vi arbetar. Det är extra roligt att höra att det märks – och att du känner dig nöjd med oss och vårt team.

Jip K
Skrev om Joannas Städfirma AB

Väldigt trevliga och duktig personal. De kunde komma med kort varsel och verkligen jobbade oavbrutet genom vårt hus!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med kort varsel och att arbetet upplevdes engagerat och noggrant. När det behövs en snabb insats gör vi alltid vårt bästa för att skapa ordning och lugn igen.

Jörgen T
Skrev om Joannas Städfirma AB

Strålande resultat till mycket prisvärt pris. Här står kunden i fokus. Vi har speciella krav och önskemål som man gör allt för att uppfylla 🙏

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Jörgen, för din återkoppling. Varje hem är unikt och vi lyssnar alltid noggrant på särskilda önskemål. Det känns fint att höra att du upplevde både resultatet och bemötandet som genomtänkt och kundfokuserat.

Daniel O
Skrev om Joannas Städfirma AB

Anlitade Joannas Städfirma för en flyttstädning. Bemöttes professionellt redan vid första kontakten. När man granskat uppdraget fick jag en offert direkt som sedan stämde exakt. Flyttstädningen blev gjord på utsatt tid och den blev även godkänd av hyresvärden vid slutbesiktningen. Jag kan bara varmt rekommendera Joannas Städfirma, seriösa, professionella, snabba och trevliga.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Daniel. Vid flyttstädning är tydlig kommunikation och en snabb offert extra viktigt, så att allt känns ordnat inför överlämningen. Vad bra att processen upplevdes professionell redan från första kontakten.

Saowarot Engchuan A
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket bra arbete vi hade med Joannas, vi är nöjda och ska bli stamkunder framöver. Tack. 😊

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack för förtroendet och för att ni vill fortsätta samarbetet. Långsiktiga relationer är det finaste betyg vi kan få. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ert hem på ett lugnt och ansvarsfullt sätt.

Barbara W
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket bra städbolag! Trevlig personal och mycket noggrann

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Barbara, för dina ord. Noggrannhet är något vi verkligen värdesätter – det är i detaljerna skillnaden märks. Vad fint att du både upplevde personalen som trevlig och arbetet som grundligt utfört.

Ola K
Skrev om Joannas Städfirma AB

Det fungerar bra. Väl utfört arbete.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack för din återkoppling. Det betyder mycket att höra att arbetet fungerade bra och utfördes som det skulle. Vi strävar alltid efter ett stabilt och pålitligt resultat.

Therese B
Skrev om Joannas Städfirma AB

Noggranna och uppfyller vad jag efterfrågar

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Therese, för ditt omdöme. Vi är glada att du upplevde både kvaliteten och bemötandet som positivt. För oss är det viktigt att städningen känns genomtänkt och att kommunikationen är enkel och trygg.

Maria R
Skrev om Joannas Städfirma AB

Fint städat och trevlig personal

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Maria, för att du tog dig tid att skriva. Vad fint att du är nöjd med städningen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen förtroendet – och vi gör vårt bästa för att det ska kännas tryggt och enkelt varje gång.

Robert J
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket trevliga och duktiga samt noga

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Robert, för din återkoppling. Det gläder oss att du upplevde oss som både trevliga och noggranna. Vi lägger stor vikt vid detaljerna – och det betyder mycket när det märks.

Lena M
Skrev om Joannas Städfirma AB

Bra jobbat till ett rimligt pris.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Lena, för ditt omdöme. Vad bra att du är nöjd med både resultatet och priset. Vi vill att kvaliteten ska kännas tydlig – och att samarbetet ska vara enkelt och tryggt.

Britt-Marie D
Skrev om Joannas Städfirma AB

Jag har anlitat Joannas städfirma i några år. Jag är mycket nöjd med städningen. Dessutom punktliga och pålitliga.

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack, Britt-Marie, för ditt långvariga förtroende. Det betyder mycket för oss att du varit kund i flera år och känner dig nöjd. Punktlighet och pålitlighet är en viktig del av vår standard – vad fint att du upplever just det.

Carmita A
Skrev om Joannas Städfirma AB

Noggranna och duktiga. Har bara haft fönsterputs än så länge men detta blev jag nöjd med.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Christina, för din fina återkoppling. Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsen. Noggrannhet är extra viktig just där – och vi hjälper gärna igen när det blir aktuellt.

Carin N
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket serviceinriktad! Punktliga! Skinande rent!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Carin! Det gläder oss att du upplevde både servicen, punktligheten och resultatet som riktigt bra. Vi vill att det ska kännas smidigt från början till slut – och att hemmet verkligen känns fräscht efteråt.

Ingbritt K

Mycket noggrant utförd storstädning

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Ingbritt, för ditt omdöme. Vad fint att du upplevde storstädningen som noggrant utförd. Vi arbetar metodiskt och med fokus på detaljerna – särskilt vid storstädning där helheten ska kännas tydlig.

Ann-Helen P
Skrev om Joannas Städfirma AB

Rena fina fönster utan dragiga ränder

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Ann-Helen! Vad härligt att du fick rena fönster utan ränder – precis så ska det vara. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva, och vi hjälper gärna igen när det behövs.

Thomas S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Nöjd med flyttatädning. Noga och väl utfört och bra kommunikation innan påbörjad städ. Rekommenderas! 👍

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Thomas, för din rekommendation. Vid flyttstädning är tydlig kommunikation och ett noggrant resultat extra viktigt inför överlämningen. Vad bra att du upplevde både processen och utförandet som tryggt och välgjort.

Ingrid N
Skrev om Joannas Städfirma AB

Dom var mycket erfarna och duktiga o noggranna .

Joannas Städfirma AB och Ingrid N gillar detta
Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Ingrid, för din återkoppling. Det betyder mycket att du upplevde teamet som erfaret och noggrant. Vi jobbar efter tydliga rutiner så att kvaliteten ska kännas stabil – varje gång.

Andreas K
Skrev om Joannas Städfirma AB

En god kundkontakt med rak och tydlig kommunikation. Mycket hjälpsam och ett bra bemötande såväl innan som efter städningen. Rekommenderas starkt.

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack, Andreas, för dina ord. Tydlig kommunikation före och efter uppdraget är viktigt för oss – så att du som kund känner dig trygg hela vägen. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss.

Erik B
Skrev om Joannas Städfirma AB

Väldigt professionella och tillmötesgående. Toppen att man får en påminnelse på SMS dagen innan de kommer. Kan varmt rekommendera

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Erik, för din fina recension. Vad roligt att du uppskattar SMS-påminnelsen – vi vill att det ska vara lätt att planera och att allt känns förutsägbart. Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss.

Bjarni B
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mycket bra och prisvärd städfirma.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Bjarni, för ditt omdöme. Vi är glada att du upplever oss som prisvärda och att resultatet känns bra. Vi fortsätter gärna på samma sätt – med lugn, struktur och ansvar.

Kerstin M

Rent och snyggt Hög klass Trevlig personal

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Kerstin! Vad fint att du upplever arbetet som “hög klass” och att bemötandet kändes bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva.

Kenny P
Skrev om Joannas Städfirma AB

Ett super trevlig och professionellt första möte. Sen tycker planering funkar jätte bra och städningen blir jätte bra kunde inte va nöjdare

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack, Kenny, för din återkoppling. Det gläder oss att både första mötet, planeringen och själva städningen har fungerat så bra för dig. Vi vill att samarbetet ska kännas enkelt och tryggt – vad fint att du inte kunde vara nöjdare.

Patrik S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Jag är mycket nöjd, det blir rent och snyggt och de håller tiderna bra. Rekommenderas.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Patrik, för ditt omdöme. Rent och snyggt – och att tider hålls – är precis den stabilitet vi vill leverera. Tack för rekommendationen, det betyder mycket för oss.

Ulrika K
Skrev om Joannas Städfirma AB

Vi är väldigt nöjda med städningen och ett trevligt bemötande

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Ulrika, för dina ord. Vad fint att ni är nöjda med både städningen och bemötandet. Vi uppskattar förtroendet och gör vårt bästa för att det ska kännas lika bra varje gång.

Sofia L
Skrev om Joannas Städfirma AB

Städning blir jättebra. Skulle kunna lägga lite mer tid i duschen för att få den helt super kanon. Rengöringsmedel som används luktar inte särskilt gott. Men överlag är vi väldigt nöjda.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Sofia, för att du skrev så konkret – det hjälper oss att bli bättre. Vad bra att du är nöjd med städningen i stort, och tack för dina synpunkter kring duschen och doften på medlen. Vi tar med oss detta och ser gärna över både fokus i duschen och vilka produkter vi använder hos er, så att det känns bättre nästa gång.

Anders S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Har fått en storstädning gjord och därefter hemstädning. Är väldigt nöjd med både bemötande och utförande. Rekommenderar verkligen Joannas städfirma!

Svar från Joannas Städfirma AB

Stort tack, Anders, för din rekommendation. Vad fint att du är nöjd både efter storstädningen och nu med hemstädningen. Vi uppskattar förtroendet och gör vårt bästa för att kvaliteten ska kännas stabil över tid.

Karin O
Skrev om Joannas Städfirma AB

Bra bemötande, men jobbet utfördes inte enligt förväntningar

Svar från Joannas Städfirma AB

Hej Karin, Tack för din recension. Vi uppskattar verkligen att kontakten med oss upplevdes positivt – det betyder mycket för oss. När det gäller städningen utfördes den enligt den plan och omfattning som vi kommit överens om. Hos Joannas Städfirma fokuserar vi främst på resultatet, inte på fasta arbetstider. Vi vet att varje kund har olika förväntningar – vi försöker alltid förstå dem och uppfylla dem inom ramen för våra gemensamma överenskommelser. Vi är också medvetna om att våra tjänster inte passar alla – och det är helt okej. Med vänliga hälsningar, Joanna

Cecilia P
Skrev om Joannas Städfirma AB

Vi har ett flertal gånger fått hjälp med fönstertvätt och vi har alltid varit väldigt nöjda. Fint resultat, trevlig och punktlig personal och ett bra pris.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Cecilia, för din fina återkoppling. Vad roligt att ni varit nöjda varje gång med fönstertvätten – och att både resultat, bemötande och punktlighet har fungerat bra. Vi uppskattar verkligen att ni återkommer till oss.

Kristina J
Skrev om Joannas Städfirma AB

Trevliga personer som är noggranna och kompetenta. Servicen och flexibiliteten är fantastisk

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Kristina, för ditt omdöme. Vad fint att du upplever oss som både noggranna och kompetenta. Vi uppskattar särskilt att du nämner servicen och flexibiliteten – det är en viktig del av hur vi arbetar.

Kerstin P
Skrev om Joannas Städfirma AB

Har anlitat dem ett par år. Proffsigt bemötande både från kontoret och de som varit hos mig. Lyhörda och tillmötesgående och alltid lika gott att komma hem till det välstädade hemmet. Rekommenderas varmt

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Kerstin, för ditt långvariga förtroende. Det betyder mycket att både bemötandet från kontoret och arbetet hos dig upplevs som professionellt och lyhört. Vi vill att det alltid ska kännas lika gott att komma hem efter att vi varit där.

Peter A
Skrev om Joannas Städfirma AB

Duktiga, noggranna och rimliga i pris.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Peter, för din återkoppling. Vad bra att du uppskattar både noggrannheten och prisnivån. Vi strävar efter att kombinera kvalitet med rimliga och tydliga villkor.

Päivi H
Skrev om Joannas Städfirma AB

Städning var 14:e dag Helt nöjda: Servicemind Ordning och reda Noggranna Uppskattar att det är två som städar tar inte så lång tid då.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Päivi, för att du delade din upplevelse. Det gläder oss att ni är helt nöjda och att ni uppskattar ordning, struktur och noggrannhet. Vi planerar arbetet så att det ska vara effektivt utan att kompromissa med kvaliteten.

Gunilla F
Skrev om Joannas Städfirma AB

Oftast mycket nöjd med städningen- Trist ibland när ingen av flickorna varken talar eller förstår engelska (och svenska)…

Joannas Städfirma AB och Gunilla F gillar detta
Svar från Joannas Städfirma AB

Hej Gunilla, Tack för att du delar med dig av dina tankar. Vi vill poängtera att alla kunder hos Joannas Städfirma är medvetna om att viss personal kan ha begränsade kunskaper i svenska språket. Det kommuniceras tydligt redan innan samarbetet börjar. Städinstruktioner ges i förväg och personalen arbetar utifrån dessa. Om det uppstår behov av ändringar är det viktigt att kontakta vårt kontor och inte personalen direkt. Med vänliga hälsningar, Joanna

Christel Ekberg J
Skrev om Joannas Städfirma AB

Alltid trevliga flickor som kommer och städar och det känns alltid som ett nytt hus när de går här ifrån. Rent från topp till tå och luktar både fräscht och gott. De kommer åt och rengör alla platser som man själv inte alltid tänker på.

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Christel, för dina fina ord. Vad härligt att det känns som ett nytt hus när vi varit där. Noggrannhet från topp till tå är en självklar del av vår standard.

Lars A
Skrev om Joannas Städfirma AB

Jag är helt nöjd med deras arbete och bemötande

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Lars. Vad fint att du är helt nöjd med både arbete och bemötande. Vi vill att varje uppdrag ska kännas tryggt och professionellt genomfört.

Göran L
Skrev om Joannas Städfirma AB

Mitt krav är att personer som arbetar på en privat marknad MÅSTE kunna prata och förstå svenska! Tyvärr var det inte så! Jag avslutade avtalet,

Svar från Joannas Städfirma AB

Hej Göran, Tack för din feedback. Vi vill vänligt upplysa om att våra kunder alltid informeras innan samarbetet inleds, om att inte all personal talar svenska. Allt viktigt planeras och förklaras vid första besöket, vilket gör att våra medarbetare kan utföra sitt arbete enligt tydliga instruktioner utan behov av löpande kommunikation. Om några ändringar önskas i städningen ber vi dig kontakta vårt kontor direkt, så hjälper vi gärna till. Med vänliga hälsningar, Joanna

Emelie H
Skrev om Joannas Städfirma AB

Det är okej städning men inte mer än det, slarviga på en del ställen.

Svar från Joannas Städfirma AB

Hej Emelie, Tack för att du delade med dig av din upplevelse. På Joannas Städfirma strävar vi alltid efter att leverera noggrann och pålitlig städning, så det är tråkigt att höra att du upplevt slarv på vissa ställen. Vi vill verkligen uppmuntra dig att säga till direkt när något inte känns bra – annars har vi ingen chans att rätta till det. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Med vänliga hälsningar, Joanna

Cecilia S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Grymt bra städ, alltid snabb och trevlig kontakt/återkoppling. Använde Joannas för regelbunden hemstäd under 2-3 år när vi bodde i Skåne, sedan använde vi Joannas för flyttstädning när vi flyttade och flyttstädningen var kanon, köparna hade ingenting att anmärka på från städningen. Tyvärr blir det svårt att anlita dem i Åre, men hade det gått så hade jag gjort det. Rekommenderas!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Cecilia, för ditt förtroende genom åren. Det betyder mycket att ni valde oss för regelbunden hemstädning under så lång tid. Snabb återkoppling och stabil kvalitet är något vi alltid prioriterar.

Karen L
Skrev om Joannas Städfirma AB

Har anlitat Joanna sedan 2021 när hon gjorde allt själv och följt hennes resa då hon byggt upp firman med anställda medarbetare. Duktiga, pålitliga och noggranna med sinne för detaljer är de. Joanna håller ett vakande öga över allt. Dessutom bra flexibilitet, det går alltid att föra en dialog om olika önskemål. Är mycket nöjd!

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Karen, för att du följt vår resa sedan början. Det är särskilt värdefullt att du upplevt utvecklingen som positiv. Vi arbetar hårt för att behålla samma noggrannhet och pålitlighet även när vi växer.

Ann-Christin S
Skrev om Joannas Städfirma AB

Att komma hem till sig och finna allt vara rent och snyggt är helt fantastiskt Kan verkligen rekommendera Joannas städ

Svar från Joannas Städfirma AB

Tack, Ann-Christin, för din rekommendation. Vad fint att det känns fantastiskt att komma hem till ett rent och snyggt hem. Det är just den känslan vi vill skapa varje gång.