Min upplevelse var bara positivt. Medgörliga snabba och noga. Rekommenderar er varmt.
Niklassons Flytt AB
Niklassons Flytt: Din Personliga Flyttexpert i Skåne Att flytta ska vara en nystart, inte en börda. Därför är vi på Niklassons Flytt inte bara en flyttfirma – vi är din kompletta och lokala partner som tar hand om hela processen. Med bas i Helsingborg har vi stenkoll på Skåne och erbjuder skräddarsydd flytthjälp till både...
31 omdömen om Niklassons Flytt AB
“Väldigt nöjd med Niklassons Flytt AB! Professionella, punktliga och tog väl hand om våra saker., och snabba Rekommenderas starkt.
Redan vid bokningen fick vi ett proffsigt och trevligt bemötande. På flyttdagen flöt allt på smidigt, personalen lyssnade om det var något vi ville ändra på och de var trevliga och hjälpsamma. Det känns prisvärt! Jag rekommenderar Niklassons flytt och skulle absolut kunna tänka mig att anlita dem igen om jag behöver.
Väldigt duktiga och trevliga flytten gick så snabbt och smidigt.
Trevligt och positivt bemötande. Korrekt information om pris och tid. Var försiktiga med våra möbler, ingenting som fick någon skada eller repa. Våra bästa rekommendationer. Anki & Hesham
Vi tog hjälp av Niklassons Flytt AB i samband med en flytt i februari och fick ett fast pris redan från start. Killarna från firman var punktliga, effektiva, vänliga och försiktiga med våra saker. De skötte hela flytten väldigt snyggt och allt kom fram helt och rent och dessutom till rätt rum! De packade ner hela köket på ett föredömligt sätt och plockade till och med ned sakerna som fanns kvar i diskmaskinen (!). Vi är alltigenom supernöjda och kommer inte på något de hade kunnat göra bättre! Stort tack!
Väldigt trevlig personal, och dem har gjort fantastiskt hjälp med flyttning.
Snabba och 3vliga killar. Är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Niklassons Flytt AB till alla som behöver använda sig av en flyttfirma! Tack så mycket för hjälpen killar!
Kalas hantering av min flytt Bilen kom som utlovat 8:30. Allt hanterades varsamt och utan incidenter. Tack till killarna för deras ovärderliga hjälp. Hade inte klarat det på egen hand. Mvh //Pablo
Mycket bra och snabb service. Rent fantastisk, vi behövde med kort varsel tidigarelägga flyttdatum. Det ordnade Nicklassons Flytt så att flytten gick på en lördag!! Så bra!!! Tack.
Fungerade kanon med allt. Trevliga killar, smidigt med betalning och framför allt bra priser. Rekommenderar verkligen till alla som är i flyttplaner mvh / Johan
Jag är väldigt nöjd med Niklasson flytt. Duktiga killar som jobbade smidigt och snabbt. Allt gick enkelt och professionellt. Rekommenderas varmt!
Jag är otroligt tacksam för hjälpen jag fick av Niklassons Flytt. Från första stund möttes jag av ett vänligt bemötande, lugn energi och en känsla av att de verkligen brydde sig. Flytt är ju ofta både stressigt och känslosamt, men de fick hela processen att kännas trygg och smidig. De var försiktiga med mina saker, arbetade effektivt och hade samtidigt ett så fint och respektfullt sätt. Det märks verkligen när människor är professionella - men också när de har hjärtat med i det de gör. Jag kan varmt rekommendera Niklassons...
Oerhört duktiga killar! Väldigt tillmötesgående och effektiva genom hela flytten. lösningsorienterade och enkla att samarbeta med! Över förväntan!! Rekommenderar starkt.
Har bara gott att säga om Niklassons flytt, snabba på att svara och bra prissättning. Killarna som flyttade var snabba och supertrevliga och tillmötesgående. Kommer definitivt använda dom igen
Mycket smidig och effektiv flytthjälp. Trevligt bemötande och tydlig kommunikation hela vägen från offert till avslut. Jag tog Niklassons till hjälp med både flytt och städning - allt till ett väldigt bra pris och allt klart på två korta dagar.
Dom är lyhörda, anpassningsbara och lösningsorienterade. Kan varmt rekommendera dom.
Flexibla, professionella och otroligt trevliga! Kommer absolut kontakta de om jag ska flytta igen! Rekommenderar varmt!
Mycket bra & proffsiga. Hela flyttten flöt på mycket bra
Jag är jätte nöjd både med bemötande o utförandet av deras arbete. Kändes super professionella. Ska jag flytta igen kommer jag anlita dem igen o kommer även rekommendera dem till andra som ska flytta // tusen tack från en super nöjd kund.
Allt funkade utmärkt och de var mycket trevliga.
Otroligt trevligt bemötande och bra service! Allt gick smidigt och bra, det enda minuset var att vissa möbler fick lite mindre skador- som lite repor i trämöbler m.m.
Superduktiga, bra service och punktliga. Supernöjd och kommer definitivt rekommendera Niklassons flytt till mina bekanta.
Superbra från början till slut. Tydlig och snabb kommunikation som var information och trevlig. Teamet kämpade på med positiv anda trots fjärde våning utan hiss, vilket var imponerande. Jättebra och prisvärt och superbra service från dörr till dörr. Rekommenderas verkligen!!
Jag är mycket tacksam för hjälpen med min flytt! Killarna gjorde ett jätte bra jobb! Tack för det! Mvh! Tamara Rikardsson
Mycket bra ! Bra killar och snabba
Anlitade dem som flyttfirma, det gick bra, de var trevliga, försiktiga med alla saker, samt snabba. De kom kl 9 och var färdiga vid 14.
Har haft flytt idag med dessa underbara killar. Helt fantastiska – ansvarsfulla och mycket duktiga. Stort tack för all hjälp idag 👍
Rekommenderar varmt! Väldigt tillmötesgående och trevliga killar!
Snabba att boka trevliga och gjorde ett bra jobb. Dessutom var dom inte dyra.
Punktliga och trevliga! De flyttade mitt tunga kylskåp och gjorde detta utmärkt!