Anton är väldigt trevlig och kunnig person, han ingjuter förtroende. Vår gick väldigt fint utan några som helst besvär. Kan varmt rekommendera Niklassons flytt
Niklassons Flytt AB
Vi på Niklassons Flytt vill att din flytt ska vara en nystart, inte en börda. Därför erbjuder vi kompletta lösningar som tar hand om hela processen. Med basen i Helsingborg erbjuder vi flytthjälp för både privatpersoner och företag över hela Skåne. Vi assisterar med allt från effektiv packning till tung bärhjälp och trygga transporter....
92 omdömen om Niklassons Flytt AB
Punktliga, ordningsamma och trevliga killar. Kan varmt rekommendera dom
Trevliga och duktiga killar. Svensktalande och lätta att kommunicera med. Rekommenderas varmt.
Flytten blev jätte enkelt tack vare duktig och trevlig personal det visar att firman är välskött och i ordning. Vid behov kommer jag att anlita drm igen .
Otroligt nöjd med min hjälp från Niklassons Flytt. Så trevliga grabbar som löste allting så snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt 🤗🌟
Snabbt bra pris trevliga killar 😀
Trevlig personal och arbetar effektivt.
Fantastisk flyttfirma! Jätte trevliga och positiva flyttkillar. Rekommenderas varmt.
Duktiga, bra, ordentliga killar som fixade min flytt till ett bra pris dessutom! Mycket trevligt och serviceinriktat bemötande hela vägen!
Mycket nöjd efter att anlitat Niklassons flytt till 2st flyttar samt en flyttstädning. Anton är mycket proffesionel, och är lätt att ha att göra med. Mycket duktiga killar och tjejer. Priset är dessutom väldigt rimligt. Högsta betyg från oss, och vi kan rekommendera andra att anlita Niklassons flytt.
Duktiga killar! Allt gick som smort. Från bokning och till Flytten. Rekommenderas! Monna van der Beek
Trevligt bemötande av kompetent personal.
Trevliga o lugna killar som tömde smart för att få med så mkt som möjligt. Kom på prick utsatt tid och sedan bar upp allt noggrant o fint. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma 👍😊
Jag är jättenöjd med flytten. Allt gick smidigt och bra.
Mycket duktiga och professionella killar som flyttade snabbt och effektivt. Full pott 👍
Toppen killar med engagemang o vilja Detta e en riktig flyttfirma med service I topp klass Kan lätt rekommendera firman till andra utan tveksamhet Obs lätt o förstå varann mycket enkelt va allt 10/10 betyg Kommer anlita er igen o rekommendera till andra Glad o nöjd
Snabba, noggranna och väldigt bra
Professional service and best quality service
Väl genomförd flytt. Lite väl snävt fönster på tid. Så extra betalning. 1 timme. Hade haft genomgång av lgh med Niklasson flytt innan. Så rekommendationen var att tid o bil skulle räcka till. Det gjorde det inte. Då lämnades det ändå kvar byråer som vi sålt av till annan. Samt användande av felaktig tejp..förstörde lådfronten på en byrå.
Bra, smidig, enkel och snabbt.
Mycket nöjd med Niklassons Flytt AB! Trevlig och professionell personal, snabb service och allt gick smidigt från start till mål. Kan varmt rekommenderas!
Aldrig gått så snabbt från supernöjd till otroligt missnöjd som med Niklassons flytt. De förstörde vår soffa i flytten men vägrar stå för det, blev istället sura på oss och skyllde ifrån sig. Avbokade sedan den tredje vändan de skulle köra samt Flyttstädet dagen efter, lämnade oss alltså helt i sticket och struntade fullständigt i oss som kunder. Att olyckor sker är fullt förståeligt, men det är väl i dessa lägen man som företag bevisar sin professionalitet. Raka motsatsen till hur Niklassons agerade. Slutförde inte ens...
Allt var toppen, flexibla, snabba och hjälpsamma...
Ytterst seriös Punktlig Vänligt och korrekt bemötande Otroligt starka pågar Inga incidenter Bra kommunikation Snabba ryck
Proffsigt och effektivt. Trevlig kontakt Prisvärt Punktliga och flexibla
Väldigt trevliga och verkar kompetenta men låt er inte luras.. När olyckan är framme är de snabba med att skylla ifrån sig och bli sura. Vill helst inte köra ömtåliga saker, har du ljusa möbler? Bäst att du flyttar det själv. Flyttstäd bokat också? Se till att ha en plan B då de kan ställa in i sista sekund. Under all kritik, kan inte packa möbler i lastbil heller. Så räkna med fler körningar än väntat. Vilket du också förmodligen behöver en plan B för, då de kan mitt i uppdraget välja att avbryta och kräva en på pengar. Värsta upplevelsen jag haft.
Mycket trevlig Flyttfirma ,från dag ett hjälpsamma återkopplade direkt om man hade frågor . Punktliga skickliga bra sammarbete mellan killarna . Kan absolut rekommendera firman till er alla . Av alla flyttfirmor jag googlade var Niklassons Flytt AB: mest prisvärd 🌷 Tack till er önskar er all framtida lycka framöver mvh My Pettersson
Helt utmärkt firma. De är väldigt serviceminded och effektiva. Fick förhinder några gånger pga renovering men det var aldrig några problem att boka om. Om vi flyttar igen så kommer jag definitivt använda dem igen för man får utmärkt flytthjäp till en överkomligt pris
Vi har gjort många flytt rundt om i verden. Dette var den bästa flytt nogensinde. Anton og Simon var så snälla och fleksible lugn och sansat. Vi är så tacksamma och till en fantastisk pris👍🚙
Min upplevelse var positiv. Teamet kom i tid och var trevliga. De arbetade snabbt men ändå noggrant, och jag kände mig trygg genom hela processen. Allt gick precis så som jag hade hoppats. Jag är tacksam för deras insats.
Snabbt och enkel proffsigt flytt. Trots trångt utrymme var inget omöjligt. Glada och trevliga.
Vi har fått ett proffesionellt bemötande och utförande av uppdraget. Det har också varit lätt att komma i kontakt med företaget och få svar på funderingar man har.
Niklassons Flytt AB were very professional. The moving and cleaning started and completed in time. The cleaning was also done very thoroughly. Their service is highly recommended
Kunde inte varit bättre!!!! Fantastiskt bra flytt! Positivt och generöst på alla sätt. Rekommenderas varmt.
Bemött trevligt och professionellt, Niklassons Flytt levde upp till alla förväntningar, snabba och smidiga när det gällde flytt av möbler.
Väldigt trevliga killar som genomförde flytten smidigt. Rekommenderar gärna denna flyttfirma. Dom t.o.m, hjälpte till med katterna som var svåra att fånga in.
Supernöjd! Väldigt snabba och mycket trevlig!
Punktliga, noggrana, serviceminded rekommenderar dessa starkt.
Jättebra service från bokning till slutförvaret av flytten. Jag kan varmt rekommendera Niklassons Flytt AB Jag ringer dom när det är dags för flytt nästa gång!👍😀
Två väldigt trevliga killar som jobbade hårt och ändå höll humöret uppe från start till slut. Extra plus för den anställda killens härliga humor som gjorde hela flyttdagen mycket roligare och lättare. Kan varmt rekommendera. Tack.
Jag hade inte stora förväntningar med tanke på priset, men jag bedrog mej. Det kom 2 mycket trevliga pojkar. På 1,5.tim flyttade de allt. Jag kommer att rekommendera er.i.fortsättningen.vänner och.bekanta.
Trevligt bemötande både över telefon och under flytten. Fick även hjälp med att sätta ihop sänggaveln för en liten extra slant. Jag rekommenderar Niklassons Flytt.
Trevligt bemötande och flexibla gällande schema och tider. Tog bra hand om våra saker, snabbt och smidigt. Väldigt uppskattat av oss!
Mycket trevliga och kom till utsatt tid, sen var ni försiktiga med mina saker, all heder till er båda 💯💯👍🙏
Trevliga engagerade hjälpsamma
Väldigt tillmötesgående och duktiga
Toppen. Alt mycket bra. Jag är jättenöjd. AAAAAA
Trevliga och professionella! ..
Jätte trevlig personal och väldigt hjälpsamma och förstående
Helt ok flyttfirma. Lite långsamma, tveksamma och inte så bra på att ta initiativ. Men det funkade fint och bra kommunikation.