Totalflytt Sverige AB
Totalflytt Sverige AB är inte som ditt vanliga flyttbolag. Vi erbjuder våra kunder totallösningar för att göra din flytt trygg och säker. Vi erbjuder uthyrning av flyttlådor, ner- och uppapackning av ditt bohag, flyttstäd, magasinering, flytt av ditt bohag och montering av möbler.
Vi vill att våra kunder ska vilja flytta igen för att de tyckte att det gick så lätt efter att ha flyttat med oss!
Ta gärna del av våra omdömen här på reco.se för att bilda dig en egen uppfattning om oss, under tiden väntar vi på din bokning!
Utmärkelser
Läs vad 31 kunder tycker om Totalflytt Sverige AB 2
Av två härliga killar.
Företaget hade 2 duktiga killar som hade ett suveränt samarbete snabba o effektiva, kunde verkligen packa.
Positiv upplevelse kan verkligen rekommendera, dessa flyttkillar.
Gäller en flytt. -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Mycket trevligt bemötande, serviceinriktade och lyssnade på våra behov.
Packade in allt oerhört noggrant, monterade ner och ihop möblerna mycket professionellt.
Vi fick låna både lådor och packmatrial till småsaker..
Vi är mycket nöjda ! -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Grymt bra jobbat både flytt och städ gick mycket smidigt
skrev om Totalflytt Sverige AB
Bra från början till färdigflyttat. Bra kundkontakt,bra service,duktiga och trevliga flyttgubbar!
Flyttstädningen blev kanonbra!
Väldigt nöjd med Totalflytt! -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Vi var mycket nöjda med flyttningen. Trevlig och kunnig personal med profesionell utrustning.
skrev om Totalflytt Sverige AB
Så bra service, bra återkoppling och fick även hjälp med magasinering.Bra pris och är så nöjd med bemötande, råd och hjälp.Rekommenderar Totalflytt till 100%
skrev om Totalflytt Sverige AB
Hurtiga och roliga flyttarbetare. Kom i tid på plats och flytten varade enligt den beräknade tiden. De önskade även lycka till med det nya hemmet 🙂
skrev om Totalflytt Sverige AB
Snabbt och professionellt arbete och trevlig personal!!
skrev om Totalflytt Sverige AB
De hade noggrant läst igenom min offertförfrågan och gjorde ett passligt erbjudande. Själva flytten och leverans av flyttlådorna var precis vad vi hade kommit överens om. Därtill var arbetarna trevliga och artiga
Mycket kompetenta och proffsiga
Toppen bra från första samtalet och hela vägen tills avklarad flytt.
Jätte nöjda med flyttstädningen också
Rekommenderar varmt!! -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Hela flytt processen gick som rinnande vatten.
Snabba,professionella och mycket trevliga killar
Rekommenderar verkligen. -
Rekommenderar detta företag pålitliga noggranna , Helt fantastiska,
Trevligt bemötande professionella.
Rekommenderar detta företaget . -
Punktliga
Proffesionellt
Prisvärda
Service och tryggt hela vägen! -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Det gick allt bra och smidigt. De hämtat en soffa och mattan hos mig och det gick jätte snabb.
Höga förväntningar
Bästa bemötande
Rekommenderar de till alla som ska byta adress -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Allting som lovat och enligt plan, och bra pris, man kan lita på dem - vår bästa flytt!
skrev om Totalflytt Sverige AB
Är väldigt nöjd med Totalflytt.
skrev om Totalflytt Sverige AB
Mycket snabba och proffsiga. Tillmötesgående. Jag är väldigt nöjd. Bra flyttbolag.
Jättebra!!
Trevliga och hjälpsamma.
Inga konstigheter -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Trevligt bemötande och lätt att prata med. Gjorde ett toppenjobb, rekommenderas
skrev om Totalflytt Sverige AB
Blev överraskad över hur bra städat det var
skrev om Totalflytt Sverige AB
Vi har köpt flyttstäd och killarna och tjejen gjorde ett fantastiskt jobb. Super nöjda allt såg som nytt ut.vi tackar för allt.
skrev om Totalflytt Sverige AB
Fantastiska killar! Kunniga och hjälpsamma!
Trevliga dessutom! -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Jag hade köpt en färdigmonterad garderob som behövde transporteras. Allt gick mycket smidigt så har bara gott att säga om TOTALFLYTT; Snabb respons på min förfrågan, tydlig kommunikation, mycket trevlig personal och proffsig transport. Och allt detta till ett bra pris! Pia Masteri
skrev om Totalflytt Sverige AB
Mycket kompetent personal och duktiga båda flytt och städ ..
skrev om Totalflytt Sverige AB
Väldigt trevliga, snabba och lätta att ha att göra med. Fick leverans efter två timmar från beställning. Rekommenderar verkligen!
skrev om Totalflytt Sverige AB
Mycket kompetenta vi anlitar dom både för flytt samt städ
skrev om Totalflytt Sverige AB
Fantastisk fin service och bra bemötande. De skötte såväl flytt som städ på utmärkt sätt. Tack
skrev om Totalflytt Sverige AB
Hade endast telefonkontakt, men blev så vänligt bemött att jag direkt bestämde mig för att anlita företaget.
Träffade ingen personligen då det gällde städning i dödsbo på äldreboende.
Men fick höra från personalen att städningen blev utmärkt gjord.
Med vänlig hälsning
Helen Hansson -
skrev om Totalflytt Sverige AB
Trevligt bemötande både över telefon innan och även vid ankomst. Företaget gjorde ett fantastiskt och noggrant jobb med flyttstäd och städbesiktningen godkändes omedelbart.