Jag har haft förmånen att få bilen omhändertagen av Ekebäcks Motor vid ett par tillfällen hittills. De känns kunniga och är mycket trevliga. De håller mig väluppdaterad under tiden bilen repareras. Tack för fint arbete såhär långt.
Ekebäcks Motor
Välkommen till Ekebäcks Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Göteborg! Vår verkstad i centrala Göteborg servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, hjulinställning, montering av däck på fälg, AC-service, byte av vindruta, felsökning och montering av dragkrok samt installation...
279 omdömen om Ekebäcks Motor
Haft bilen på verkstan några gånger o bemöts alltid på ett bra sätt av personalen som dessutom fixar bilen👍
Trevligt bemötande och bra, snabbt resultat
Alltid vänligt bemötande Hög kompetens och noggranna mekaniker sedan lång tid tillbaka
Varför ska jag behöva skriva en massa saker här när ni nu ändå fått ett betyg 🤷♂️
Det gick snabbt och smidigt! Jag är nöjd.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra kundservice, bemötande och utförda arbeten! Försöker hitta bästa lösningen för varje situation!
Profsikt bemötande 👍Bra utförd service.
Jag hade bokat tid för reparationer för att släcka tvåor, fått och accepterat en offert. En timma efter att jag lämnat in bilen ringer de och säger att man inte kan byta spindelleden på min bilmodell utan hela länkarmen måste bytas, till en ospecificerat högre kostnad, vilket jag accepterar och betalar för. När jag sen kollar upp det så visar det sig dels att det inte stämmer utan att det visst går att byta spindelled, och dels att påslaget på priset var dubbelt så högt mot vad som hade varit rimligt i prisskillnad. 9500...
Hej Daniel. Vi beklagar att det brast i kommunikationen och att du inte blev nöjd. Vi har dock försökt nå varandra under denna vecka för att reda ut det och vi har likaså ersatt dig för mellanskillnaden på priset du blev lovad. Mycket mer kan vi inte göra. Angående ditt körförbud så handlägger vi dessa manuellt via vårt system men det dröjer någon dag eller två från transportstyrelsen innan det syns. Dock gäller släckningen från att vi slagit igenom den i datorn. Detta va också över en helg. Mvh Mattias
Mycket trevligt bemötande, släcker 2or för ombesiktning. Göttmos
Alltid lika trevliga och tillmötesgående, tack för hjälpen!
De fixade bilen snabbt och har alltid känna som en ärlig och reko verkstad!
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Gör alltid sitt bästa för att lösa kundens problem så snabbt som möjligt! Mycket kompetenta medarbetare! Känns alltid tryggt att lämna in bilen för service eller reparation (vilket tyvärr inte är fallet hos många andra verkstäder…). Kan verkligen rekommendera Ekebäcks Motor👍
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bästa bilverkstad jag någonsin har varit i kontakt med. Behövde ett nytt bilbatteri Inga problem. "Kör hit bilen så tar vi det så fort vi ksn" blev svaret..Ett dygn senare var det klart och jag kunde åka från verkstaden. Snabbt, trevligt bemötande och schysst pris. Toppenservice, som alltid! Rekommendera varmt. Bra läge dessutom.
Inget onödigt snack! Bara fixa problemet! Så ska det gå till! Jag litar på personalen på Fotögatan.
Vänlig personal, snabbt behjälplig och lösningsorienterade.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Professionellt och trevligt bemötande!
Hjälpsamma då de letade och tog fram vilken typ av service just min bil behövde, bara svenskar som jobbar där vilket också är ett plus. Reklmmenderar
Mycket bra service, fint bemötande och snabbt jobb för ett bra pris! Försökte min bil och fick bytt fjäder och hjullager, hämtade bilen lagad samma dag som jag lämnade den. Topp!
Snabb och bra service.rimliga priser
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Ekebäcks var jättebra att ha att göra med. De var pedagogiska och förtroendeingivande. Det var första gången jag anlitade dem, men inte sista.
Alltid bra mottagande på ett personligt sätt. Uppdragen alltid proffsigt utförda.
Hjälpsamma och duktiga. Fick skruv i däcket och fick hjälp direkt trots högt tryck.
Bra mottagande samt gjorde allt för att åtgärda felet.
Snabb och utmärkt service. Trevligt bemötande
Perfekt service, och mycket trevligt bemötande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Förbannat dyrt ! 4383 kr är mycket för nån timmes jobb
Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.
Bra bemötande vid kontakten med kundmottagare.Ett snabbt och bra arbete
Trevligt bemötande och snabb service
Tycker dom är pålitliga och gör ett bra prisvärt jobb. Dom är sämre på att svara i telefon än att reparera bilar, men hellre så än tvärtom. Varit kund länge och kommer fortsätta med det så länge jag bor kvar.
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Mycket bra bemötande och flera uppdateringar under tiden. De lovade att försöka hålla nere kostnaden och det slutade flera tusen billigare än värsta scenariot. Har alltid varit nöjd under de år jag varit kund.
Bra jobbat i värsta snökaoset.
Hasplåten hade lossnat på ena sidan under bilen. Så jag åkte till Ekebäcks Motor tidigt på trettondagsafton och frågade om de kunde fästa den. De hade bara en mekaniker som jobbade den dagen. De lovade att försöka lösa problemet under dagen. Efter en timma ringde de och meddelade att nu var bilen klar att hämta. Jag var nöjd med att de tog sig tid att fixa bilen så fort.
Jag är jättenöjd med ert arbete med att jag fick komma före jul. Det vänliga mottagandet och det snabba arbetet med bilen. God jul och tack så mycket!
Jag har varit kund till och från på Ekebäcks motor i över 40 år, och alltid mötts med samma engagemang och kunskap. Det är en bilverkstad som jag varmt kan rekommendera.
Trevligt bemötande, snabb service Kommer tillbaka
Det är enkelt och smidigt att ordna en tid som passa, väldigt trevlig personal och ni löser alla problem
Bra och trevligt bemötande som alltid
Bra bemötande och kunniga . Rekommenderas varmt
Proffsigt, smidigt och prisvärt
Proffsigt och varmt mottagande. Väl utfört arbete med tillmötesgående för mina behov.
Stort tack för ett proffsigt mottagande
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Kände mig lyssnad på och har bara positivt att säga.
Fick en tid snabbt. Skulle blt göra en service. Fick bra information och har alltid fått ett väldigt gott bemötande.
Snabbt, vänligt och denna gången även billigt.
Bra och snabb service, lyhörda för önskemål om tid för upphämtning.
Mycket bra och trevligt bemötande. Känns tryggt att lämna bilen till Ekebäcks motor
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bra, fick hjälp med det som behövde göras, tydlig kommunikation.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Snabb och bra service Grymt bra att dom åtgärdade besiktningspunkter och att jag inte behövde åka tillbaka och besiktiga
Allting var bra. Världsklass!