Ekebäcks Motor

Ekebäcks Motor

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Ekebäcks Motor – din Autoexperten Bilverkstad i Göteborg! Vår verkstad i centrala Göteborg servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, reparationer, hjulinställning, montering av däck på fälg, AC-service, byte av vindruta, felsökning och montering av dragkrok samt installation...

222 omdömen om Ekebäcks Motor

Ing-Marie Elisabet W
Skrev om Ekebäcks Motor

Fick ett bra bemötande. Fick snabb hjälp med att åtgärda en punktering på ett däck. Gick ej att laga , så de beställde ett nytt däck.

Sofia Z
Skrev om Ekebäcks Motor

Vänlig bemötande och bra information om bilens tillstånd .

Ljudinfanteriet A
Skrev om Ekebäcks Motor

Familjär känsla där man kan snacka med personalen direkt, så som det var förr. Toppklass 👍🏻

Gill Marie O
Skrev om Ekebäcks Motor

Mycket bra service och alltid trevligt bemötande. Helt enkelt proffsigt. Får alltid hjälp när man behöver.

Berndt Erik S
Skrev om Ekebäcks Motor

Trevligt bemötande hela vägen. Tydlig information av vad som behövde göras och vad det skulle kosta. Arbetet utfördes väl inom tidplan.

Fredrik Sven A
Skrev om Ekebäcks Motor

Trevligt bemötande och hög service nivå.

Helena Elisabet S
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag lämnade in bilen för service. Trevligt bemötande vid all kontakt med personalen. Fick information om vad som var gjort och så vidare. Har ännu inte kört någon längre sträcka efteråt men förväntar mig att allt fungerar som det skall.

Svar från Ekebäcks Motor

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Kerstin Birgitta P
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag vet stt jag får bra och juste service. Det är en firma man kan lita på.

Carl Martin H
Skrev om Ekebäcks Motor

Pris och leverans precis som överenskommits... trevligt bemötande!

Anders Jerker S
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid ett hjälpsamt och trevligt bemötande. Förklarar bra vilka åtgärder som behövs vid service och fel.

Hans Lennart Ingemar W
Skrev om Ekebäcks Motor

Mintidsbokning försvann- inte bra. Men er man lyckades klämma in mig ändå trots fullbokat- mycket bra! Jag är nöjd.

Inga Lill Elisabet K
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag blev välkommen trevliga å vänliga.En jättetrevlig kille som satte på hjulen. 👍🚗 Hälsning Ingalill

Jan B
Skrev om Ekebäcks Motor

Tack! Jag anser att eder verkstad är fantastisk!

Svar från Ekebäcks Motor

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eva Birgitta K
Skrev om Ekebäcks Motor

Noggrant, ärligt jobb och bemötande. Känner mig helt trygg med att de gör ett bra jobb. Inte mer och inte mindre av det som behöver göras vid tex en servic eller felletande.

Marie Suzanne C
Skrev om Ekebäcks Motor

Byte av däck. Vänlig bemötande.

My H
Skrev om Ekebäcks Motor

Snabbt och trevligt som vanligt

Märta Madli Fredrik E
Skrev om Ekebäcks Motor

Väldigt trevligt bemötande och fixade direkt byte av strålkastare trots att jag inte bokat tid

Torskari Eva Anneli M
Skrev om Ekebäcks Motor

Som vanligt jättefint bemött och proffsigt arbete. Har varit hos dem i många år.

1:100 Bygg A
Skrev om Ekebäcks Motor

Snabb och bra service. Hjälpsamma och flexibla med trevlig personal

Gertrud Ingeborg O
Skrev om Ekebäcks Motor

Trevligt bemötande, information om vad som gjorts och vad jag skall tänka på till nästa år. Fick också gott kaffe! ☕️👍

Per C
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid lika smidigt hos Ekebäcks motor👍

Britt-Inger H
Skrev om Ekebäcks Motor

Vänlig trevligt bemötande! Fick vänta lite extra men bjöds på kaffe under tiden!

Tore M

😊👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊☹️☹️☹️

Sven Ingemar Bertil J
Skrev om Ekebäcks Motor

Fick 2 av 3 fel fixade. De glömde att nollställa instrumentbrädan att det var dags för service. Ingen stor grej.

Svar från Ekebäcks Motor

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Marie Elis U
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid ett professionellt och trevligt bemötande och ett gott jobb!

Kerstin Maria Å
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid bästa service och bra bemötande.

Marcus Anders E
Skrev om Ekebäcks Motor

Pålitliga, ordentliga och trevliga.

Svar från Ekebäcks Motor

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Nils Donald W
Skrev om Ekebäcks Motor

Snabb korrekt bokning, proffsigt bemötande, bilen klar i tid med direkt återkoppling mitt 10:e år - rekommenderas

Acke Per-Olof L
Skrev om Ekebäcks Motor

Som vanligt vänligt bemötande. Snabba åtgärder med gott resultat. Hög servicenivå. Kan rekommenderas som en toppenbra bilverkstad.

Svar från Ekebäcks Motor

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Max Henrik S
Skrev om Ekebäcks Motor

Fint bemötande som utgick utifrån mina förkunskaperna om bil- och verkstadsarbete. Snabb service och en liten stjärna i kanten för mindre förfrågan som gjordes utan extra debitering på fakturan. Tack för fint arbete!

Ester Margaretha Char D

Trevligt bemötande men arbetet inte helt ok genomfört

Rune Gunnar Ingvar F
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag har anlitat Ekebäcks Motor under många år och alltid blivit trevligt bemött. Mitt senaste besök utgjorde ingen skillnad från tidigare. Tummen UPP!!! Ha dé! Rune

Svar från Ekebäcks Motor

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

John Paul Tobias B
Skrev om Ekebäcks Motor

Mycket bra bemötande med tydlig info

Kerstin Solveig Mar M
Skrev om Ekebäcks Motor

Bra bemötande och snabb lagning av min ena sidospegel till ett lågt pris.

Clara Agneta H
Skrev om Ekebäcks Motor

Ekebäcks motor har varit mitt val sen jag skaffade min första bil. De är pålitliga och trevliga.

Hans W
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid mycket trevliga, alla jobb perfekta

Gun S
Skrev om Ekebäcks Motor

Proffsigt bemötande och snabb åtgärd!

Maud Camilla J
Skrev om Ekebäcks Motor

Trevligt bemötande och kunniga på bilar. Priset är överkomligt.

Åsa Birgitta M
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag har alltid blivit bra bemött och fått råd och hjälp med min bil på bästa sätt. Och även tips då jag har en gammal bil MVH Åsa

David W
Skrev om Ekebäcks Motor

Bemötande: mycket trevligt och jag får känslan av att de förstår problemet jag beskriver. Jag fick fixat allt jag behövde hjälp med som var viktigt att åtgärda. De kan sina saker, och resultatet blir utmärkt! De bytte olja + filter, en fjäder fram. Vindrutetorkare bak funkade inte, men vi hördes på telefon och kom överens om att skippa det, och spara lite pengar. Men jag frågade om felkoder, som bilprovningen hade läst av. Verkstan läste av samma felkoder igen, och det kostade 500 i onödan, för resultatet blev det samma,...

David W och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från Ekebäcks Motor

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Maj Elisabeth H
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid bra bemötande och trevlig personal, gällande utförda reparationer så är jag nöjd med dem också, rekommenderar verkstaden varmt.

Bo Mieczyslaw P

snabb och professionell service

Bo Jörgen G

Jättebra med proffsigt bemötande

Pia Anette K
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid lika bra bemötande och bra service, lämnat in mina bilar där i flera år och har alltid varit nöjd

Lars Bertil S
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid redo och hjälpsamma. Snabba ryck

Britt Monica H
Skrev om Ekebäcks Motor

Alltid bra bemötande och bra utfört jobb.

Björn Helmer S
Skrev om Ekebäcks Motor

Kanon som vanligt! Trevligt och snabbt!

Svar från Ekebäcks Motor

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Nils Oskar Ö
Skrev om Ekebäcks Motor

Som vanligt super service och bemötande som gör en aldrig besviken. Är så viktigt att man litar på dom som håller på med din bil och det kan man verkligen göra med dessa grabbar

Lena Sigrid K
Skrev om Ekebäcks Motor

Snabbt och pålitligt omhändertagande.

Björn Bertil G
Skrev om Ekebäcks Motor

Jag har varit kund under många år och har alltid varit nöjd med arbetet och bemötande av personal!!!! Björn Gustafsson