Folier.se

Folier.se

• BadgeFiveYears
1 619
4.7

Välkommen till Folier.se! Vi är företaget med stort utbud och snabba leveranser. På Folier.se kan vi erbjuda dig en rad olika produkter så som maskiner och material för tryck på textil eller hårda material. Hos oss hittar du produkter inom kategorierna: - Skärplotter - Transferpressar & Tillbehör - Skrivare & Färg - Vinyler...

1619 omdömen om Folier.se

Sedan starten hos Reco 2019

Kristina J
Skrev om Folier.se

Var enbart i kontakt via hemsidan, men den hjälpte mig fint. Hade ingen förväntan då jag aldrig hört talas om bolaget innan, men föll för det valet pga bra samlat utbud av produkter jag ville ha. Nu köpte jag en Cricut Maker 3 och diverse material och det var initialt erbjudandet med ett bra pris och en Heatpress inkluderat som ledde mig in. Men det var det fina utbudet av arbetsmaterial som avgjorde att jag handlade hos Folier.se - detta trots att jag hade bättre rabatter hos en konkurrent som dock inte erbjöd allt övrigt...

Thomas J
Skrev om Folier.se

Väldigt trevlig och snabb service.

Anders H
Skrev om Folier.se

Reneida har hjälpt till med massor av råd och tips. Mycket bra!

Kerstin K
Skrev om Folier.se

Toppen, supernöjd med både produkten och den snabba leveransen!

Anna N
Skrev om Folier.se

Min produkt fungerande inte när jag fick hem den. Efter ett samtal med deras kundtjänst ormade de så att jag fick en ny fungerande maskin. Trevlig och snabb service!

Albin B
Skrev om Folier.se

Alltid snabba leveranser och en fin support. Hemsidan är dock seg att beställa ifrån. Laggar mycket..

Jan H
Skrev om Folier.se

Bättre leverantör hittar jag inte. Värdens bästa service får jag, när jag ringer och har problem ned något.

Kristian H
Skrev om Folier.se

Snabb leverans, kunnig och trevlig personal som guider en rätt.

Herman S
Skrev om Folier.se

Fantastisk service och snabba leveranser.

Peter D
Skrev om Folier.se

Bra. Snabb leverans, ganska schyssta priset.

Björn J
Skrev om Folier.se

Bra utbud och produktbeskrivningar. Snabba och säkra leveranser som också innehåller något lite extra i den väl paketerade försändelsen.

Anders S
Skrev om Folier.se

Grym snabb service och leverans . Inte testat alla produkter denna gången men tvivlar inte att det är prima varor som alltid . Mvh Anders

Ulf S
Skrev om Folier.se

Bra, trevligt och kunnigt bemötande i telefon. Snabb leverans

Emilie G
Skrev om Folier.se

Produkter av enastående kvalitet och extra snabb leverans. Jag rekommenderar absolut!

Thomas S
Skrev om Folier.se

Jättetrevlig kundtjänst. Hade lite problem att förstå mig på hur man fick till beställning på faktura efter att kontot skapats. Alla mail ifrån folier hamnade i skräpposten, så man fick hålla ett öga på mailen.

Martin J
Skrev om Folier.se

Bra grejer,snabba ordrar, dock lite i överkant dyrt. men kvalitet kostar

Torbjörn O
Skrev om Folier.se

Beställde på nätet och det levererades väldigt snabbt👍Även nöjd med produkten

Niklas K

Snabb och enkel service . Nöjd med produkten

Lennart A
Skrev om Folier.se

Kort leveranstid, fick toppen service av kundtjänst, bra produkt, en liten godispåse i försändelsen. ! 🙂 smidig betalningslösning Fritt val hur många meter du vill köpa , Proffsig hemsida. Lennart Algotsson Abc Båt o Smide ab

Jan-Erik S
Skrev om Folier.se

funkar. bra priser och snabbt har du dina grejer hemma,

Monica W
Skrev om Folier.se

Superbra service, engagerade i mitt lilla ärende. Jag fick snabbt den lilla reservdel som jag ca i stort behov av. Mycket nöjd!

Eva L
Skrev om Folier.se

Snabb hantering och leverans. Dock är webshopen liiite krånglig. Uppskattar den lilla presenten!

Pirjo D

Snabba leveranser vilket uppskattas

Robert N
Skrev om Folier.se

Superbra service från start, svar på alla frågor och snabb leverans!

Henrik H
Skrev om Folier.se

Bra hemsida snabb leverans men tråkigt att de är så dyr frakt trots ordrar på 6-700 kr

Svar från Folier.se

Hej, tyvärr är ju frakter något som kostar och vi har valt att inte lägga den kostnaden på produktpriset, utan ta ut den på respektive order.

Village Event Eastlake Ab

Snabba leveranser, trevligt bemötande på Mail och i telefon och väldigt kunnig personal.

Cargobike O
Skrev om Folier.se

Bra priser och snabba leveranser.

Tommy F
Skrev om Folier.se

Trevligt bemötande och snabb leverans.

Ann T
Skrev om Folier.se

Bra o snabbt kunde upplysas om lunchtid på hemsidan. Även skyltas bättre där man ska hämta sina saker.

Johan D
Skrev om Folier.se

Snabb leverans! Jag fick det dagen efter!

Brigitte N
Skrev om Folier.se

Köpte en Sawgrass sg500 sublimeringsskivare, det var dock något fel på varan då den inte drog in bläcket. Ringde och pratade med mycket trevlig personal och vi kom överens att skicka tillbaka varan så de kunde kolla felet. De har lovat att höra av sig så fort detta har skett, de förklarade att detta kunde ta några dagar då det fortfarande är semestertider, mässor etc. Har ej hört något i skrivande stund. Är fullt nöjd med hur detta företag har skött mitt ärende hitintills!

Therese E
Skrev om Folier.se

Snabb leverans. Bra packat. Fina grejer.

Willem B

Super! Snabb service.Super, bra

Oskar E
Skrev om Folier.se

Snabb service. Hämtade på plats dagen efter beställningen. Bra service.

Kim L
Skrev om Folier.se

Det gick snabbt och smidigt att hitta rätt vinyl och transferpapper. Beställningen kom hem jättesnabbt och bra förpackad, jag är väldigt nöjd!

Tommy N
Skrev om Folier.se

Fick jättebra support och väldigt hjälpsamma. Allt har fungerat bra förutom subli-light där det inte står att man INTE kan använda ljusa färger som resulterade i att jag förstörde 3 tröjor och 8 pappers ark subli-light. Fick googla det på youtube där jag hittade och fick förklarat att det inte gick och hur man gick tillväga för att trycket skulle fastna på tröjan.

Malin Lena Matilda L

Snabb leverans och bra kvalitet och bra service om man får problem.

Bonka R

Bäst service Snabb leverans

Oskar S
Skrev om Folier.se

Bra produkter och snabba leveranser

Jimmy W
Skrev om Folier.se

Duktig och trevlig personal, snabb leverans 👌

Sara K
Skrev om Folier.se

Seriösa, bra prissättning, snabb leverans

Mattias R
Skrev om Folier.se

Vid beställning av material så ringde ni upp och rekommenderade annat fraktsätt utan kostnad för mig. Detta resulterade i att varorna kom fram snabbare och säkrare till oss. Trevligt bemötande !

Said E
Skrev om Folier.se

Sjukaste jag varit med om! Så dåligt bemötande av deras kundtjänst. Min dotter gjorde en beställning i mitt namn olovligen,som vi returnerade - får betala 300kr för retur. Fick som svar att det står i deras returvillkor,vilket jag inte läst då jag själv inte gjorde beställningen. De jag fick prata med var otrevliga och ville inte förstå situationen. Sämsta,vill inte ens ge det lägsta betyget men måste så recensionen publiceras

Svar från Folier.se

Hej, förstår att detta inte känns bra, men vi har svårt att agera annorlunda då köpet är verifierat med Bank-ID från beställaren, så är det någon som använt ert Bank-ID så får vi uppmana er att polisanmäla detta.

Karin R
Skrev om Folier.se

Himla trevligt, kunnigt och hjälpsamt bemötande. Blixtsnabb leverans. Toppen med andra ord!

Erik S
Skrev om Folier.se

Jag handlar löpande från folier.se och de har alltid och under lång tid levererat snabbt, rätt och till rimliga priser. En av de bästa leverantörer man kan ha.

Jörgen E

Snabb bra leverans. Inga problem

Karl-Johan S
Skrev om Folier.se

Hög kvalitet på produkterna, bra service och snabba leveranser!

Benny A
Skrev om Folier.se

Fungerar fantastiskt bra. Snabba leveranser.

Marieke B
Skrev om Folier.se

Fick bra hjälp med att välja rätt produkt till oss och fick allt levererat snabbt!

Helene S
Skrev om Folier.se

Enkelt och bra att beställa en kvalitetsprodukt. Snabb och smidig leverans.