Elektriker i Linköping

7 rekommenderade elektriker i Linköping kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Sol Och Batteri i Sverige AB

Verifierat företag
    14 omdömen
    Bengt L
    Bengt L: Driver en ekologisk gård med hög hållbarhets profil och har haft solkraft sedan ett antal år. Omvärldsläget globalt och det politiska spelet om energin i Sverige talade för att investera i ett lokal batterikapacitet för att uppnå följande fördelar: Mindre beroende av omvärlden och varierande priser Producera egen el till gårdens behov och familjens elbil Öka egen användningen Köpa el när den är billig Har nu haft batteri systemet i drift en tid och våra förväntningar på Sol Och Batteri i Sverige AB har infriats. Företaget har varit positiva och kundvänliga i kontakterna både före och under installationstiden. Offertens pedagogiska upplägg var bra, tydlig och enkel att förstå. Vi har också uppskattat företagets förmåga att återkoppla snabbt vid frågor och vi har blivit bemötta på ett fint och sakligt sätt. En investering som låg rätt i tiden för oss och vi är mycket nöjda!
  • Driver du elfirma i Linköping?

• Anders B
    Anders B: Fantastiskt bemötande och levde upp till förväntningarna. Mycket föexibel inför våra tillägsbeställningar. Vi bytte elcentral och drog ny trefas till spis och uttag utomhus och till kök och tvättstuga.
  • Mikael L
    Mikael L: Mkt bra service och relevanta priser. Lovar inte mer än han hinner med. Hör av sig om han får förhinder. Har hjälpt mig med mindre elarbeten, installation av SPA-bad, elbils laddare, el till markiser, Plejd, belysning med mera. Rekommenderas varmt
  • Lars E
    Lars E: Bose-riggen låter fantastiskt bra och är perfekt till olika körjobb. Teknikerna från Ljudmakarna är också mycket trevliga att jobba med och de har en mycket stor erfarenhet.
  • Alice Katarina S
    Alice Katarina S: Vi är mycket nöjda. Snabb service och mycket väl utfört jobb!
  • Leffan S
    Leffan S: kunskaper saknas inte hos företaget. Kvaliten är mycket bra. Lite brist på passa tider.
  • Driver du elfirma i Linköping?