Kan varmt rekommendera Johanna på Fastighetsbyrå! Hon gjorde verkligen allt för att vi skulle få en bra försäljning i denna besvärliga marknad. Tog många extra visningar på väldigt obekväma tider för att tillgodose alla spekulanter. Höll oss hela tiden uppdaterade och vi är verkligen supernöjda med allt!
Fastighetsbyrån Lomma
Välkommen till Fastighetsbyrån i Lomma! Här i vackra Lomma i Lundtrakten hittar du massor av fina boenden längs kustremsan. Lomma är en ort som för tillfället symboliseras av tillväxt och inflyttning. Här har du närhet till både friluftsliv, bad och hav och vi på Fastighetsbyrån vet precis var du har de bästa möjligheterna....
155 omdömen om Fastighetsbyrån Lomma
Sedan starten hos Reco 2017
Vi är mycket glada över all den hjälp och vägledning vi fick rakt igenom hela vår bostadsaffär. Allt var så bra, tydligt och professionellt skött och hanterat. Vår mäklare, Anki Forsman, var lättillgänglig och flexibel vilket vi värdesatte högt. Vi kände fullt förtroende och rekommenderar utan förbehåll Fastighetsbyrån Lomma. De uppfyllde tveklöst alla våra förväntningar - vi är helnöjda.
Anki är en toppen mäklare. Jag kan beskriva henne så här professionell, snabb på återkoppling och service inriktad. Mvh Moragea Collinder
Mycket trevliga mäklare, ställer alltid upp.
Är helt genom nöjd! Bemötandet var trevligt, han var väldigt kunnig och tillgänglig. Rekommenderas starkt!!!
Bemötandet inför den slutliga uppgörelsen var 100 % tig, fint professionellt engagemang.
Väldigt trevliga mäklare. De är insatta gällande objekt och marknaden. Dessutom är de tillgängliga och involverade i processen.
Jag är jättenöjd med mäklaren och hennes engagemang.
Positiv, engagerad och hjälpande med att söka nformation för att förenkla köp
Vi köpte vårt hus genom Johanna Jarl, så vi hade inte lika mycket kontakt med henne som med mäklaren som sålde vår lägenhet, men all kontakt var superbra. Hon var lättillgänglig och tydlig och hela köpprocessen gick smidigt.
Mycket trevligt bemötande och kunnigt.
Anki är en fastighetsmäklare på ett föredömligt sätt Hon var alltid tillmötesgående på ett proffsigt sätt och hade mycket kontakt med intresserade köpare och kunde oxå visa huset på udda tider och hade mycket bra återkoppling till mig. Rejäl, kunnig på ett föredömligt sätt. Rekommenderar gärna Anki Forsman till personer som vill sälja sitt hus.
Trevligt och proffessionellt med stort förtroende för mäklaren och köpprocessen. Tack för bra samarbete, vi är väldigt nöjda!
En otroligt bra service från start till mål. Värderingsmöte där Johanna på ett varmt och tydligt sätt förklarade upplägg, marknad och svarade på alla frågor och tog sig god tid. I processen ständigt uppdaterande om hur det gick, vad som hände sen. Svarade på sms och samtal i princip när som helst! En bra upplevelse från start till kontraktsskrivningen och vi är väldigt nöjda med värdering och slutpris!
stort engagemang och mycket lätt att få kontakt med. förstående med olika problem som kan uppkomma.
Anki är väldigt proffsig och trevlig, hon lyckades få ihop vår försäljning på ett tryggt och lugnt sätt i en utmanande marknad. Hon har lyssnat in våra önskemål och har guidat oss genom hela processen. Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera Anki!
Har högt förtroende för Johanna på fastighetsbyrån. Trevlig, kunnig, proffsig.
Mycket bra mycket tydlig och kunnig
Anki; proffesionell, personlig, engagerad🙏🏻👌
Trevligt engagerande sätt. Mycket informativ, kunnig, ställde alltid upp, snabba svar, förklarande, positiv, hjälpsam Kan verkligen rekommenderas.
Engagerandet av försäljningen var mycket bra
Mycket trevligt bemötande och uppföljde mina förväntningar. Helt godkänd som mäklare.
Anki Forsman är den bästa mäklaren som jag någonsin upplevt i mitt långa liv. Hon kombinerar på ett unikt vis professionalism och integritet med värme och omtanke om alla. I den aktuella försäljningen fanns även utmanande moment som en fastighetsomläggning och delbetalning av köpeskillingen via revers med pantförskrivning. Anki hanterade detta, tillsammans med sina interna resurser, på ett elegant vis med en nyfiken och positiv attityd. Att Anki dessutom alltid är så glad och positiv, utöver konstruktivt resultatinriktad,...
Mycket trevlig och välorganiserad. Fick jobba mycket för att få lägenheten såld till ett pris som vi är nöjda med.
På alla sätt bra och v är nöjda med resultstet
Trevligt och proffsigt bemötande Inga förväntningar eftersom vi inte valt mäklaren Positivt och relevant
Anki var väldigt påläst på området och enkel att kommunicera med. Hon har ett positivt sätt som kunderna uppskattade och kom med goda råd. Vid budgivningen var hon lugn och såg till att det blev bra för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Lyhörd och inkännande utan att tumma på kvalitet eller integritet i sin yrkesroll som mäklare. Vi är mer än nöjda och kan varmt lämna vår rekommendation.
Anki gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Och vände på varenda sten för att hjälpa mig.
Superbra mäklare. Lyssnar på en och tar hänsyn till ens önskemål. Trygg och väldigt professionell!
Mycket bra bemötande. Väldigt professionell, förtroendeingivande och effektiv. Hon var dessutom alltid tillgänglig under processen. Vi är supernöjda!
Har bara gott att säga om Anki. Proffsigt bemötande, påläst och insatt i objektet och kunde bemöta alla våra frågor och funderingar. Hon ansträngde sig även lite extra för att möta våra önskningar utanför de ”vanliga” ramarna. Öppen kommunikation och lätt att få tag på och snabb att svara. Bara plus ifrån oss.
Bra, informativt och tillmötesgående. Ett engagerande och aktivt säljarbete för att få huset sålt till allas belåtenhet.
Anki Forsman har varit mycket professionell under hela säljprocessen. Vi har blivit mycket bra bemötta. Mäklaren har hållit oss väl informerade och varit tillgänglig för oss.
Proffsigt! Vi har letat efter hus på landet och vi vill verkligen bort från stan. Närmre till släkt.Mäklaren var öppen och ärlig på våra frågor . Lagom trädgård och boyta till 2 personer. Kunde inte bli bättre!
Allt fungerade bra, alla våra frågor fick vi tydliga svar på. Mycket nöjda.
Allt har gått superbra & smidigt! Mäklaren var toppen
Jättenöjd! Vi nådde våra mål och allt gick snabbare än väntat.
Professionellt bemötande i en lite annorlunda affär , fastighetsbyrån hjälpte oss att approacha ägaren. Smidig budgivning och ett genom hela prosessen ett tryggt och bra köp
Fick ett professionellt bemötande i en tydlig och smidig köpprocess. Inga konstigheter och alla frågor besvarades snabbt. Mäklaren var enkel att kommunicera med och gjorda köpet tryggt och säkert.
Mycket trevlig och proffesionell
Förväntat bemötande av mäklaren.
Vi blev bemötta på ett både mycket professionellt och omtänksamt sätt.
Mäklare med fokus på att hitta rätt köpare på kort tid. Snabb & effektiv delning av information, intresserad av att kunna möta de olika köparna med fokus på detaljer.
Mycket trevlig, kompetent mäklare. Överlämnandet/tillträdesdagen har inte varit än så min totala sammanfattning av försäljningen kan jag inte göra men hittills mycket nöjd. Uppdaterade budgivningen hela tiden och gjorde avstämning med min som säljare regelbundet
Anki Forsman har på ett proffigt och affärsmässigt sett skött försäljning av min bostad. Jag kan verkligen rekommendera Anki!
Vår mäklare, Johanna Jarl, har varit otroligt bra att ha att göra med. Lyhörd, effektiv, tillgänglig och otroligt trevlig och kompetent. Hon har levt upp till våra förväntningar och mer därtill. Kommer rekommendera henne till samtliga bekanta som överväger försäljning i Lomma.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda. Tack!
Vi är jättenöjda med vår mäklare på fastighetsbyrån! Blev bemötta på jättebra sätt. Bra förväntningar och mäklaren levde absolut upp till dem och mer därtill!
Mäklare Johanna Jarl är en kunnig, trevlig och sätter kunden i centrum. Det kändes tryggt att Johanna hade hand om min lägenhetsförsäljning. Jag kommer rekommendera Fastighetsbyrån och speciellt Johanna som gjorde ett utomordentligt arbete med min lägenhetsförsäljning.